Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
11 hónapja
Tech3 elvileg eléggé kiakadt Bestia 2 ll buntetesen, mert szerintük korábban is fékezett, mint normál esetben tette volna, de a sérült motor miatt így sem tudott megállni. Nem tudom mi az igazság, de ez akkor is egy vicc, h ő 2 ll-et kapta Quarta meg 1-et, amikor nála csak a szerencsén múlt, h nem ütött ki 3 versenyzőt kb.Ezt a visszaeső indoklást sem értem, mert őszintén nem is emlékszem mikor volt Bestia hasonlóert bűntetve utoljára. Talán meg az első gyári ducatis évében, de azóta nekem nem rémlik. Ellenben mondjuk Morbidelli-vel, aki kb minden héten csinál vmi faszsagot, de sose kap érte semmit.
És meg mielőtt, motor ide vagy oda teljesen jogos a büntetés, de ez a két long lap nevetséges szerintem.
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
11 hónapja
Na bejutottam végre fan zone-ban vagyok elvileg C, D-re jó a guest jegyem.8:30kor érkeztem meg, a parkolóig már 4km volt. A Pálya felől meg vagy 8.Jézusom Pecco de elképesztően fos.Ma délelőtt rohadt nagy sor volt minden irányból, érkezz korán!
Holnap úgy néz ki ki tudok menni, mikor érdemes érkezni?
Drága a hotdog? 🤣
Eazzy
vpi
Sokan vannak, sokan is lesznek, az árak so-so, egy Csapolt soproni 2100, Burger 5k környéke.
F szektorba vagyok, egy sörre a vendégem vagy ha jössz tényleg. 🤣
Coolearie
Chill székben a kivetítő előtt
Szerkesztette: Eazzy
Don't talk the walk, Walk the talk!
11 hónapja
Mekkora befutó
11 hónapja
abba a nyújtott egyenesbe a faxé kellett az a rohadt lassító...
11 hónapja
Bp-Lepsény 90 km 45perc, Lepsény-zöld parkoló 4 km 45 perc.7:40-kor indultunk, ha akkor indulunk, amikor akartam, akkor sem értünk volna sokkal hamarabb ide.
Mondjuk nem értem, mi miatt kellett betorlódni, a parkolóban simán lehetett haladni.
11 hónapja
8:30kor érkeztem meg, a parkolóig már 4km volt. A Pálya felől meg vagy 8.Jézusom Pecco de elképesztően fos.Ma délelőtt rohadt nagy sor volt minden irányból, érkezz korán!
Drága a hotdog? 🤣
Eazzy
vpi
Sokan vannak, sokan is lesznek, az árak so-so, egy Csapolt soproni 2100, Burger 5k környéke.
F szektorba vagyok, egy sörre a vendégem vagy ha jössz tényleg. 🤣
11 hónapja
vannak veszélyes szakmák...x.com/MotoGP/status/1959278186639790205?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1959278186639790205%7Ctwgr%5E0c485c7c6072d64660a9eeef44b746d1b000d633%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fp1race.hu%2F2025%2F08%2F23%2Fijeszto-kepek-eltalalt-egy-embert-a-repulo-motor-az-ismert-ujsagiro-beleszallt-a-balaton-parkba-video%2F
11 hónapja
He's stepping up! Connor Zilisch will drive full-time in the NASCAR Cup Series for Trackhouse Racing in 2026.
11 hónapja
Quarta 1 long lap, Bestia 2. Azért arra kiváncsi lennék, hogy hogyan sikerült ezt megszulni.
11 hónapja
Jézusom Pecco de elképesztően fos.Ma délelőtt rohadt nagy sor volt minden irányból, érkezz korán!
Drága a hotdog? 🤣
Eazzy
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
11 hónapja
Jézusom Pecco de elképesztően fos. Holnap úgy néz ki ki tudok menni, mikor érdemes érkezni?
Drága a hotdog? 🤣
Don't talk the walk, Walk the talk!
11 hónapja
Hát.Nem azt mondom hogy rossz élőben, de a TV valahogy komfortosabb. 😀 😀
11 hónapja
Jól hangzik! Jo szórakozást akkor! 😀Nem voltam más komolyabb pályán, csak lindauringre szoktam járni pályázni motorral, de az nagyon pici es komolytalan lenne az összehasonlítás 😁Igen, Brno óta mintha kicserélték volna. Mezőny utolsó negyedéből atugrott az elsőbe. Persze ehhez kellett azért a ktm is, de eg es föld a teljesítménye.Bestia 4 szeeeeep. Alakul ez.Nagyon osszeszedte magát, főleg, ahogy kezdte a szezont.
rob3r7o
KTM élőben marha hangos 😀
Pep71
Na majd mesélj, kiváncsi vagyok milyen a pálya, mert a tévéből helyenként nagyon félkész hatású. 😀
rob3r7o
Nagyon szűk, rövid , kanyargós a pálya.
Lelátó király, innen sokat látni, annyi, hogy egy kicsit jobb lenne lelátó tetején 🙂
Pep71
11 hónapja
Nem voltam más komolyabb pályán, csak lindauringre szoktam járni pályázni motorral, de az nagyon pici es komolytalan lenne az összehasonlítás 😁Igen, Brno óta mintha kicserélték volna. Mezőny utolsó negyedéből atugrott az elsőbe. Persze ehhez kellett azért a ktm is, de eg es föld a teljesítménye.Bestia 4 szeeeeep. Alakul ez.Nagyon osszeszedte magát, főleg, ahogy kezdte a szezont.
rob3r7o
Pep71
Na majd mesélj, kiváncsi vagyok milyen a pálya, mert a tévéből helyenként nagyon félkész hatású. 😀
rob3r7o
Nagyon szűk, rövid , kanyargós a pálya.
Lelátó király, innen sokat látni, annyi, hogy egy kicsit jobb lenne lelátó tetején 🙂
11 hónapja
Igen, Brno óta mintha kicserélték volna. Mezőny utolsó negyedéből atugrott az elsőbe. Persze ehhez kellett azért a ktm is, de eg es föld a teljesítménye.Bestia 4 szeeeeep. Alakul ez.Nagyon osszeszedte magát, főleg, ahogy kezdte a szezont.
rob3r7o
Pep71
11 hónapja
Ez így is van, de most kivételesen igazat szólott.meg Ő amúgy is egy borzasztó nagy faszfej.Villeneuve szerint Verstappen nem jobb mint Senna vagy Prost. Szerinte a 80-as években csak jó versenyző lett volna Verstappen.Szerintem tök felesleges összehasonlítani, más autókhoz kellett idomulniuk a pilótáknak.
„Ha a múltba tekintünk, Senna és Prost korszakában minden évben volt öt olyan pilóta, mint Max"
„Most csak Max van, tehát a mezőny... nos, ma sok jó versenyző van, míg régen néhány kiemelkedően jó, és mellettük egy csomó jó pilóta versenyzett. Úgy gondolom, teljesen megváltozott a kép.”
„Max nem jobb a múlt nagyon jó versenyzőinél” – magyarázta Villeneuve. „Most egyedül van, ezért emelkedik ki. Ő jelenti a különbséget.
Ő egy igazi versenyző, és manapság már nincs sok belőlük...”
Szerinte mostanság teljesen más az F1 könnyebb dolguk van a versenyzőknek.
„Most egy átlagos versenyző is elfogadhatónak tűnhet” – magyarázta az 54 éves Villeneuve. „Ha a múltba tekintünk, egy átlagos pilóta két másodperccel lemaradt volna, olyanok voltak az autók.
Most egy átlagos versenyző fél másodperccel van lemaradva. Rendben, ez elfogadható, de kisebb a különbség.”
Villeneuve ezt annak tudja be, hogy a mai autókat sokkal könnyebb vezetni, mint a régi idők gyakran ideges, kiszámíthatatlan gépeit.
„Ahogy ezeket az autókat vezetni kell, nagyon stabilak” – fejtette ki.
A 11-szeres futamgyőztes azt is hangsúlyozta, hogy a modern érában a gumikezelés mértéke miatt a pilótáknak nem kell folyamatosan a határon autózniuk, sem önmaguk, sem az autójuk teljesítményét tekintve.
„És ráadásul, amikor elérkeznek a versenytempóhoz, nagyon visszavesznek, hogy kezeljék a gumikat és minden mást” – mondta Villeneuve.
„Szóval ez már egy másféle F1-es pilóta, másfajta autókkal.”
ozibozi
A botváltó vs kormányváltó megszokás kérdése, onnantól meg az autó képességeinek kimaxolása volt a cél, és ezt szerintem Max pont olyan jól tudja, mint Schumacher tudta, vagy Senna, vagy Prost, vagy mittomén Lauda, Stewart vagy Fangio.
Jacques-nal beütött a nosztalgiafaktor, nincs itt semmi látnivaló.
slowmotion
Cowboykarcsi90
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
11 hónapja
Bestia 4 szeeeeep. Alakul ez.Nagyon osszeszedte magát, főleg, ahogy kezdte a szezont.
rob3r7o
11 hónapja
Nem akarom magam fényezni de ahogy megjósoltam egy pár hete, itt MM mèg a szokásosnál is jobban rálép a mezőny nyakára.Lehet bízni a kurva szűk 1-2-es kanyarban, mert ha kettesből az első helyen jön ki a spanyol onnantól ez nagyin csúnya lesz.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
11 hónapja
Bestia 4 szeeeeep. Alakul ez.
11 hónapja
Kíváncsi vagyok meg lesz-e az Acosta pole , jó kis csata lesz remélem.
11 hónapja
És a 88as Zilisch nélkül is behúzza, Kligerman nyer Daytonaban
11 hónapja
meg Ő amúgy is egy borzasztó nagy faszfej.Villeneuve szerint Verstappen nem jobb mint Senna vagy Prost. Szerinte a 80-as években csak jó versenyző lett volna Verstappen.Szerintem tök felesleges összehasonlítani, más autókhoz kellett idomulniuk a pilótáknak.
„Ha a múltba tekintünk, Senna és Prost korszakában minden évben volt öt olyan pilóta, mint Max"
„Most csak Max van, tehát a mezőny... nos, ma sok jó versenyző van, míg régen néhány kiemelkedően jó, és mellettük egy csomó jó pilóta versenyzett. Úgy gondolom, teljesen megváltozott a kép.”
„Max nem jobb a múlt nagyon jó versenyzőinél” – magyarázta Villeneuve. „Most egyedül van, ezért emelkedik ki. Ő jelenti a különbséget.
„Most egy átlagos versenyző is elfogadhatónak tűnhet” – magyarázta az 54 éves Villeneuve. „Ha a múltba tekintünk, egy átlagos pilóta két másodperccel lemaradt volna, olyanok voltak az autók.
Most egy átlagos versenyző fél másodperccel van lemaradva. Rendben, ez elfogadható, de kisebb a különbség.”
Villeneuve ezt annak tudja be, hogy a mai autókat sokkal könnyebb vezetni, mint a régi idők gyakran ideges, kiszámíthatatlan gépeit.
A 11-szeres futamgyőztes azt is hangsúlyozta, hogy a modern érában a gumikezelés mértéke miatt a pilótáknak nem kell folyamatosan a határon autózniuk, sem önmaguk, sem az autójuk teljesítményét tekintve.
„És ráadásul, amikor elérkeznek a versenytempóhoz, nagyon visszavesznek, hogy kezeljék a gumikat és minden mást” – mondta Villeneuve.
ozibozi
A botváltó vs kormányváltó megszokás kérdése, onnantól meg az autó képességeinek kimaxolása volt a cél, és ezt szerintem Max pont olyan jól tudja, mint Schumacher tudta, vagy Senna, vagy Prost, vagy mittomén Lauda, Stewart vagy Fangio.
slowmotion
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
11 hónapja
Villeneuve szerint Verstappen nem jobb mint Senna vagy Prost. Szerinte a 80-as években csak jó versenyző lett volna Verstappen.Szerintem tök felesleges összehasonlítani, más autókhoz kellett idomulniuk a pilótáknak.
ozibozi
11 hónapja
Villeneuve szerint Verstappen nem jobb mint Senna vagy Prost. Szerinte a 80-as években csak jó versenyző lett volna Verstappen.„Ha a múltba tekintünk, Senna és Prost korszakában minden évben volt öt olyan pilóta, mint Max"