Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 21 024
Ruggiero nem volt okos. Elsőre nem lett baja abból hogy ráment a fűre, ezért megpróbálta még egyszer. Honeycutt és Jones autója is bánta. 🤦‍♂️

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
9 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Nem értem Russell miért nem ment el egy második körre? Mit veszíthetett volna? Max nem javít...
Duff
Gondolom nem volt benne elég 95ös benzin

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Így könnyű h ma nem volt iskola! 🙂
9 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 426
Nem értem Russell miért nem ment el egy második körre? Mit veszíthetett volna? Max nem javít...
9 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 325
Russellék szépen eltaktikázták ezt.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 670 — Kinek mit intézett a kormánya
Kimi komoly

Poloska vagyok.
9 hónapja
NB2 New England Patriots 28 111 — nabege2@yahoo.com
Felkészül Hadjar a második RB ülésre? 😀
Jughead
elchokerkedték, de azért az a feltartósdi rohadt dühítő ilyenkor amit a boxban művelnek
9 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 6 325
Felkészül Hadjar a második RB ülésre? 😀
9 hónapja
NB2 New England Patriots 28 111 — nabege2@yahoo.com
Amúgy ez a Miami pálya vegyes? Épített és használt (közúti) aszfalt vegyesen?
Néztem a szabadedzést, elég érdekes az a középső kanyargós rész (szinte ralis) + utána az aluljáró alatti közeli falvétel.
Jó lesz a verseny, de túl sok előzés nemigen lesz. Meg sok helyen elég szűk a pálya.
danyly
The circuit is on the private grounds of Hard Rock Stadium, and uses new and existing roads within. The permanent asphalt pathways of the circuit are integrated into the Hard Rock Stadium parking areas. The circuit is a temporary circuit, and does not use any public streets that are located around Hard Rock Stadium, though it does cross public roads.
9 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 647
Néztem a szabadedzést, elég érdekes az a középső kanyargós rész (szinte ralis) + utána az aluljáró alatti közeli falvétel.
Jó lesz a verseny, de túl sok előzés nemigen lesz. Meg sok helyen elég szűk a pálya.
danyly
De legalább a stadion jól néz ki a háttérben

9 hónapja
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 598 — Dolphins fan

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 670 — Kinek mit intézett a kormánya
BREAKING: The Miami Grand Prix will remain on the calendar through 2041!

Poloska vagyok.
9 hónapja
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Max Verstappen apa lett.
Miami nagydíj ide Miami nagydíj oda már nyert!
Jó egészséget az egész családnak.

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 910 — Deion Sanders for president!
Holnap a salakmotor gp is elindul.
Idén talán komolyabban vehető lesz.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
9 hónapja

Poloska vagyok.
9 hónapja
Zilisch kihagyja a hétvégi NXS versenyt Texasban, Larson helyettesíti. Csak nem maradt el a hátsérülés miután belecsapódott a falba az utolsó körben. 😕

10 hónapja
Azt hiszem az eheti DBC podcastet kötelező meghallgatni/nézni, Kyle Fuckin' Busch volt a vendég. Ami promóvideó szembejött Instagramon, már abban is zseniális volt. 😀

Szerkesztette: Mikey

10 hónapja
Botrány ami a WRX körül történik. Kiütközik az FIA inkompetenciája, mint sok más sorozatnál. Pedig az egyik legjobban eladható versenyforma.
🤘 gaben 🤘
Iszonyat jó formátum lenne, de sajna nekem is kiesett a pixisből pl a kevés induló miatt.

Poloska vagyok.
10 hónapja
Botrány ami a WRX körül történik. Kiütközik az FIA inkompetenciája, mint sok más sorozatnál. Pedig az egyik legjobban eladható versenyforma.

10 hónapja
Egyre jobb ez a NASCAR, alszol egyet aztán a két kedvenced előrébb végez 1-2 hellyel. A második helyen végző Preece és a negyedik Logano is a kizárás sorsára jutott, mert nem volt megfelelően rögzítve a spoiler a Fordjaikon.

Így Larson P2, Gragson P4. 😀 Top 5 baby!
Mikey
Gépátvétel csak dísznek van. Hasonló komolyságú a dolog mint a MotoGP keréknyomás cirkusz.
🤘 gaben 🤘
Igen, egyre inkább meggyőződésem nekem is.

Bár a Penske elismerte a hibát, azzal érvelt, hogy verseny közben történt. De azért elfogadják a kizárást, és nem fellebbeznek. 😀

10 hónapja
Egyre jobb ez a NASCAR, alszol egyet aztán a két kedvenced előrébb végez 1-2 hellyel. A második helyen végző Preece és a negyedik Logano is a kizárás sorsára jutott, mert nem volt megfelelően rögzítve a spoiler a Fordjaikon.

Mikey
Gépátvétel csak dísznek van. Hasonló komolyságú a dolog mint a MotoGP keréknyomás cirkusz.

10 hónapja

10 hónapja
Istenem ez az ócska Cindric nyert. Durva hogy senki meg sem tudta próbálni az előzést. Kukába ezzel a superspeedway motor és aero csomaggal.

Larson P3, Gragson P6, ez legalább jó.

Szerkesztette: Mikey

10 hónapja
Ha Larson és Gragson együtt dobták volna el ketten, Mikey előadta volna az Összeomlás a népszínház utcábant.
zacknorb
Várjál még, sok van hátra.

10 hónapja
Ha Larson és Gragson együtt dobták volna el ketten, Mikey előadta volna az Összeomlás a Népszínház utcábant.

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.