Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
9 hónapja
Fu de egy hulladék ez az Aston Martin…kiindulva a tavalyi fejlesztésekböl év közben ez egy kuka év 😕
Don't talk the walk, Walk the talk!
9 hónapja
Szegény Leclerc eddig szenvedÉn még így nem láttam.
Heisman nádor
Ennyit ,balfaszkodni' mi a fasz??
Verstappennek főzzetek egy kàvét mindjárt elalszik!
Alonso is szépen visszaesik.
9 hónapja
verstappen 0.5 mp-t ad körönként a mezőnynek. izgi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
9 hónapja
Szegény Leclerc eddig szenved
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Kicsit visszareagálva a korábbi diskurzusra:Az F1 az nem egy esélykiegyenlítő liga. Az számít ki tud jobb technikát felpakolni. A pilótáknál bizony sokszor az a lényeg, hogy jó helyre ment-e. Senki nem tud Önerőből nyerni. Csak a leggyorsabb autóval. Ez alól alig van kivétel. Csak néhányan tudnak felül teljesíteni, de Ők is első sorban csak az aktuális csapattárs alapján mérhetőek.
Szóval itt azt kell értékelni, hogy milyen űrtechnikával tolják és hogyan fejlesztenek az adott szabályokhoz. Ennyi. Akinek ez nem begyere az ne nézze tényleg.
Szimpatikusnak annyira nekem sem szimpatikus az RB, de Newey egészen elképesztő koponya, imádtam a McLaren-jeit is, pedig mint versenyző Alonso-nak szurkoltam.
Nem vagyok Ferraris, de pl ahogy Vettel mondta (akit utáltam majd megkedvetem a Ferkánál), igazából mindenki Ferrari szurkoló mélyen.
Don't talk the walk, Walk the talk!
9 hónapja
Közben meg a WEC idénnyitó (ez tényleg marha jó szezon lesz, nézzétek). Az első sárga egy Ferrari leszakadt komplett hátsó elem volt 😀😮A legjobb versenysorozat lesz már idén
Jelenleg a Porsche nagyon erős, és versenyképes a Peugeot is!
zacknorb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
9 hónapja
Közben meg a WEC idénnyitó (ez tényleg marha jó szezon lesz, nézzétek). Az első sárga egy Ferrari leszakadt komplett hátsó elem volt 😀😮Jelenleg a Porsche nagyon erős, és versenyképes a Peugeot is!
9 hónapja
Mikey
18 753
Rajah Caruth nyerte a tegnapi las vegasi NCTS versenyt, karrierjének első győzelmét szerezve.Nagyon felkarolta őt Mr. Hendrick, pár napja jelentették be hogy a teljes szezonban a főszponzora lesz a HendrickCars, nem csak 10 versenyen, ahogy eredetileg tervezték. Erre az első versenyt meg is nyerte Rajah.
Tyler Ankrum és Corey Heim végzett még a képzeletbeli dobogón, előbbi vezeti is a bajnokságot három verseny után.
9 hónapja
Jughead
5 215
A szélárnyékon kb annyit nyert, mint amit a végén bukott. Ezt reálisan behúzhatta volna Leclerc, hiszen rosszabb körülmények között jobb időt hozott a Q2-ben.Kicsit indokolatlannak érzem most a szezont temetni, egyáltalán nem tűnt verhetetlennek Max, Perez meg pláne. Leclerc a Q2-es idejével pole-ban lenne, pedig Max még meg is húzatta magát Hulkkal.Temetni nem kell, de Max a szélárnyék nélkül is poleban lenne, pláne hogy 3. szektorban még rontott is.
Jughead
Azt sejteni lehetett, hogy az időmérőn közelebb lehetnek hozzá, de versenytempóban a Red Bulltól nagyobb dominanciát várnak.
De ez még csak az első futam.
ervinator
Persze a versenytempó után lehet, hogy temethető lesz a VB cím sorsa, én csak arra reagáltam, hogy itt most teljesen verhető volt a Red Bull, szóval az időmérő után nekem ez a temetés indokolatlan.
9 hónapja
Tarsi
1 247
Hülk egy körön erős, Stroll viszont versenyeken sokkal stabilabb és előzésekben/védekezésekben nagyon erős. Divat őt szidni, az egy körös tempója tényleg nagyon gyenge, de messze nem olyan rossz pilóta ő mint aminek be van állítvaHülk de megérdemelne egy pódiumot, ezzel a shitboxszal mindig felülteljesítStroll helyén simán lehetne, merfoldekkel jobb
Heisman nádor
Duff
9 hónapja
ervinator
1 701
Kicsit indokolatlannak érzem most a szezont temetni, egyáltalán nem tűnt verhetetlennek Max, Perez meg pláne. Leclerc a Q2-es idejével pole-ban lenne, pedig Max még meg is húzatta magát Hulkkal.Temetni nem kell, de Max a szélárnyék nélkül is poleban lenne, pláne hogy 3. szektorban még rontott is.
Jughead
Azt sejteni lehetett, hogy az időmérőn közelebb lehetnek hozzá, de versenytempóban a Red Bulltól nagyobb dominanciát várnak.
De ez még csak az első futam.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
9 hónapja
Duff
3 133
A verstappen nelkuli bajnoksag megint izgi lesz amugy, p2-p9 kozott nagyon szoros.Amugy meg halál, adók, es Yuki P11.
9 hónapja
Az a baj, hogy eddig Max versenytempója nagyon extra volt. Ha ma is elkapják, sokat nem remélnék a holnaptól, mert könnyen hasra lehet esni.Megjött az RBMeg Leclerc.. várjuk ki a végèt.
Heisman nádor
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
9 hónapja
Megjött az RBMeg Leclerc.. várjuk ki a végèt.
Heisman nádor
9 hónapja
Én ezekre nem emlékszem. Talán még amikor Force India volt, meg volt egy Brazíliában ahol megcsinálhatta volna. De a Renault nem volt nagyon dobogós szintű autó.Hülk de megérdemelne egy pódiumot, ezzel a shitboxszal mindig felülteljesítellenben az előző évtizedben normális autóval vagy ilyen 5-10-et dobott el dobogóból
Heisman nádor
zacknorb
9 hónapja
Duff
3 133
Hülk de megérdemelne egy pódiumot, ezzel a shitboxszal mindig felülteljesítStroll helyén simán lehetne, merfoldekkel jobb
Heisman nádor
9 hónapja
Jo szezon voltAkartad mondani kiváló ügynök volt?
Duff
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Hülk de megérdemelne egy pódiumot, ezzel a shitboxszal mindig felülteljesítellenben az előző évtizedben normális autóval vagy ilyen 5-10-et dobott el dobogóból
Heisman nádor
9 hónapja
ferrari pariban egy körön
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
9 hónapja
Hülk de megérdemelne egy pódiumot, ezzel a shitboxszal mindig felülteljesít
9 hónapja
A Haas megint szombati menő lehet
9 hónapja
Duff
3 133
Jo szezon volt