Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

9 hónapja
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Fu de egy hulladék ez az Aston Martin…kiindulva a tavalyi fejlesztésekböl év közben ez egy kuka év 😕

Don't talk the walk, Walk the talk!
9 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Szegény Leclerc eddig szenved
Heisman nádor
Én még így nem láttam.
Ennyit ,balfaszkodni' mi a fasz??
Verstappennek főzzetek egy kàvét mindjárt elalszik!
Alonso is szépen visszaesik.
9 hónapja
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
verstappen 0.5 mp-t ad körönként a mezőnynek. izgi

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
9 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Szegény Leclerc eddig szenved

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 424 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Q3 😊

9 hónapja
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Kicsit visszareagálva a korábbi diskurzusra:
Az F1 az nem egy esélykiegyenlítő liga. Az számít ki tud jobb technikát felpakolni. A pilótáknál bizony sokszor az a lényeg, hogy jó helyre ment-e. Senki nem tud Önerőből nyerni. Csak a leggyorsabb autóval. Ez alól alig van kivétel. Csak néhányan tudnak felül teljesíteni, de Ők is első sorban csak az aktuális csapattárs alapján mérhetőek.
Szóval itt azt kell értékelni, hogy milyen űrtechnikával tolják és hogyan fejlesztenek az adott szabályokhoz. Ennyi. Akinek ez nem begyere az ne nézze tényleg.
Szimpatikusnak annyira nekem sem szimpatikus az RB, de Newey egészen elképesztő koponya, imádtam a McLaren-jeit is, pedig mint versenyző Alonso-nak szurkoltam.
Nem vagyok Ferraris, de pl ahogy Vettel mondta (akit utáltam majd megkedvetem a Ferkánál), igazából mindenki Ferrari szurkoló mélyen.

Don't talk the walk, Walk the talk!
9 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
Közben meg a WEC idénnyitó (ez tényleg marha jó szezon lesz, nézzétek). Az első sárga egy Ferrari leszakadt komplett hátsó elem volt 😀😮
Jelenleg a Porsche nagyon erős, és versenyképes a Peugeot is!
zacknorb
A legjobb versenysorozat lesz már idén

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 879 — Kinek mit intézett a kormánya
Közben meg a WEC idénnyitó (ez tényleg marha jó szezon lesz, nézzétek). Az első sárga egy Ferrari leszakadt komplett hátsó elem volt 😀😮
Jelenleg a Porsche nagyon erős, és versenyképes a Peugeot is!
9 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Rajah Caruth nyerte a tegnapi las vegasi NCTS versenyt, karrierjének első győzelmét szerezve.
Nagyon felkarolta őt Mr. Hendrick, pár napja jelentették be hogy a teljes szezonban a főszponzora lesz a HendrickCars, nem csak 10 versenyen, ahogy eredetileg tervezték. Erre az első versenyt meg is nyerte Rajah.
Tyler Ankrum és Corey Heim végzett még a képzeletbeli dobogón, előbbi vezeti is a bajnokságot három verseny után.
9 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 5 215
Kicsit indokolatlannak érzem most a szezont temetni, egyáltalán nem tűnt verhetetlennek Max, Perez meg pláne. Leclerc a Q2-es idejével pole-ban lenne, pedig Max még meg is húzatta magát Hulkkal.
Jughead
Temetni nem kell, de Max a szélárnyék nélkül is poleban lenne, pláne hogy 3. szektorban még rontott is.
Azt sejteni lehetett, hogy az időmérőn közelebb lehetnek hozzá, de versenytempóban a Red Bulltól nagyobb dominanciát várnak.

De ez még csak az első futam.
ervinator
A szélárnyékon kb annyit nyert, mint amit a végén bukott. Ezt reálisan behúzhatta volna Leclerc, hiszen rosszabb körülmények között jobb időt hozott a Q2-ben.

Persze a versenytempó után lehet, hogy temethető lesz a VB cím sorsa, én csak arra reagáltam, hogy itt most teljesen verhető volt a Red Bull, szóval az időmérő után nekem ez a temetés indokolatlan.
9 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 247
Hülk de megérdemelne egy pódiumot, ezzel a shitboxszal mindig felülteljesít
Heisman nádor
Stroll helyén simán lehetne, merfoldekkel jobb
Duff
Hülk egy körön erős, Stroll viszont versenyeken sokkal stabilabb és előzésekben/védekezésekben nagyon erős. Divat őt szidni, az egy körös tempója tényleg nagyon gyenge, de messze nem olyan rossz pilóta ő mint aminek be van állítva
9 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
Kicsit indokolatlannak érzem most a szezont temetni, egyáltalán nem tűnt verhetetlennek Max, Perez meg pláne. Leclerc a Q2-es idejével pole-ban lenne, pedig Max még meg is húzatta magát Hulkkal.
Jughead
Temetni nem kell, de Max a szélárnyék nélkül is poleban lenne, pláne hogy 3. szektorban még rontott is.
Azt sejteni lehetett, hogy az időmérőn közelebb lehetnek hozzá, de versenytempóban a Red Bulltól nagyobb dominanciát várnak.

De ez még csak az első futam.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
9 hónapja
Jughead Dallas Cowboys 5 215

Szerkesztette: Jughead
9 hónapja
Duff Seattle Seahawks 3 133
A verstappen nelkuli bajnoksag megint izgi lesz amugy, p2-p9 kozott nagyon szoros.

Amugy meg halál, adók, es Yuki P11.
9 hónapja
Hát elkaphatták volna..de pont jókor jött ki Hulk szélárnyèka. Persze a futamgyőzelem az 5. helyről is meglenne.
De legalább lehetet volna egy kis sikerélmény másnak is.

Szerkesztette: steelwolf
9 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 619 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
Megjött az RB
Heisman nádor
Meg Leclerc.. várjuk ki a végèt.
steelwolf
Az a baj, hogy eddig Max versenytempója nagyon extra volt. Ha ma is elkapják, sokat nem remélnék a holnaptól, mert könnyen hasra lehet esni.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
9 hónapja
Megjött az RB
Heisman nádor
Meg Leclerc.. várjuk ki a végèt.
9 hónapja
Heisman nádor
ellenben az előző évtizedben normális autóval vagy ilyen 5-10-et dobott el dobogóból
zacknorb
Én ezekre nem emlékszem. Talán még amikor Force India volt, meg volt egy Brazíliában ahol megcsinálhatta volna. De a Renault nem volt nagyon dobogós szintű autó.

9 hónapja
Heisman nádor
Stroll helyén simán lehetne, merfoldekkel jobb
9 hónapja
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Jo szezon volt
Duff
Akartad mondani kiváló ügynök volt?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 879 — Kinek mit intézett a kormánya
Heisman nádor
ellenben az előző évtizedben normális autóval vagy ilyen 5-10-et dobott el dobogóból
9 hónapja
peach Atlanta Falcons 14 865 — a new hope (again)
ferrari pariban egy körön

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
9 hónapja

9 hónapja
A Haas megint szombati menő lehet
9 hónapja
Jo szezon volt