Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
9 hónapja
ferrari pariban egy körön
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
9 hónapja
Hülk de megérdemelne egy pódiumot, ezzel a shitboxszal mindig felülteljesít
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
A Haas megint szombati menő lehet
9 hónapja
Duff
3 133
Jo szezon volt
9 hónapja
Megjött az RB
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
9 hónapja
Wow még jó, hogy beolvastam a topicba, totál elfelejtettem, hogy egy nappal előbb van minden.
9 hónapja
ezt a boxutcai ácsingózást megszüntethetnék már
9 hónapja
Oké egy időmérő, de már nem értem, hogy Sargeant miért maradt…gondolom kell egy yenki a mezőnybe
Jughead
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
9 hónapja
Jughead
5 215
Oké egy időmérő, de már nem értem, hogy Sargeant miért maradt…
9 hónapja
Mikey
18 753
Amiért magyar focit is sokan néznek. Szeretik a megszokottat, akkor is ha szar. 🙂Őszinte kérdés: van aki a Red Bullnak tud szurkolni jó szívvel. És ehhez nem kell kötelezően mást támogatni. És most ez a Horner ügy igaz vagy nem, nem tudom, de annyi minden szar van ott. Nem olyan ügyekre gondolok hogy most a City vagy a Pecc csalt vagy nem, hanem mindennel együtt.Én is, én is!!!!
Heisman nádor
Miért nézi valaki azt a szart? 😆
🤘 gaben 🤘
9 hónapja
Duff
3 133
Egy körön egyelőre lehet altatnak, FP2-n viszont nagyon úgy tűnt, hogy kb. zéró a gumikopásuk. 10 körös lágyakon olyan időt ment Max, mintha vadiúj lett volna, a többieknek meg mind elfogyott kb. 4-5 kör után.Mekkora altatás megy a Red Bullnál.... Aztán csodálkozik mindenki, hogy amikor számít 1 másodperccel üti körönként a holland a másodikat.Én örülnék neki, ha nem altatás lenne, hanem elbaszott konstrukció.
FLZOLI
vpi
Őszinte kérdés: van aki a Red Bullnak tud szurkolni jó szívvel. És ehhez nem kell kötelezően mást támogatni. És most ez a Horner ügy igaz vagy nem, nem tudom, de annyi minden szar van ott. Nem olyan ügyekre gondolok hogy most a City vagy a Pecc csalt vagy nem, hanem mindennel együtt.Nekem is rohadtul ellenszenves az egész csapat. 21-ben nyilván nekik szurkoltam, mert jó, hogy valaki végre megtörte a Mercit (mondjuk azt is el kell ismerni, hogy valszeg bunda volt). Mindig is szurkoltam a Honda motoros autónak, de az egész bagázs nagyon arrogáns. Viszont azt is el kell ismerni, hogy a mérnöki csapatuk és Max is világklasszis.
Heisman nádor
9 hónapja
Most az újabb felkapott pletyka, hogy 2025től Aldeguer jön a Pramachoz. Az persze nincs találgatva, hogy kinek a helyére…Ha nekem kéne mondani egy nevet a két motorosból én inkább Martint mondanám. Neki szerintem mindenképpen az utolsó éve a Pramacnál. Vagy átveszik a pirosakhoz vagy szerintem ott hagyja a Ducatit. Az lesz majd az igazan érdekes hogy melyik gyártó kedvéért. Yamaha? Honda? Aprillia?
…KTM? Szerintem a spanyol lesz a legfelkapottabb FA a 2024-es szezon végén. Nagy tüzijáték lesz.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
9 hónapja
Ha annyi pénzünk lenne ahányszor leírtad hogy F1 = fos, akkor már Lőrinccel kéne vetekednünk fent a tabella tetején.Őszinte kérdés: van aki a Red Bullnak tud szurkolni jó szívvel. És ehhez nem kell kötelezően mást támogatni. És most ez a Horner ügy igaz vagy nem, nem tudom, de annyi minden szar van ott. Nem olyan ügyekre gondolok hogy most a City vagy a Pecc csalt vagy nem, hanem mindennel együtt.Én is, én is!!!!
Heisman nádor
🤘 gaben 🤘
Miért nézem az F1-et? Mert szeretem és érdekel
Miért nézem a Nascart? Mert szeretem és érdekel
Sajnos még nem mindenki ugrotta meg azt a szintet hogy az európai és az amerikai csúcskategóriák és versenyelviek különbsége nem érdeklik és nem tudják egyszerre élvezni. Holnap majd ne nézz be a topikba, mert időmérő lesz 😉
9 hónapja
A Horner-Marko-Jos trió. Én Verstappent inkább áldozatnak tartom hogy ilyen emberekkel lett körülvéveŐszinte kérdés: van aki a Red Bullnak tud szurkolni jó szívvel. És ehhez nem kell kötelezően mást támogatni. És most ez a Horner ügy igaz vagy nem, nem tudom, de annyi minden szar van ott. Nem olyan ügyekre gondolok hogy most a City vagy a Pecc csalt vagy nem, hanem mindennel együtt.Mire gondolsz sok szar alatt?
Heisman nádor
Amúgy Max miatt én simán tudok. 😀 Max akkor nem, ha épp Norris-szal csatázik Max.
Jughead
- Alguersuari mondta (azaz hallgatott) hogy Jos szóban és más szinten is terrorizálta a fiát
- Max saját történetei az apjáról aki persze Marko nagy barátja
- Kb minden amit Marko mond
- Ha Marko épp nem Perezt vegzálja hogy minek fél Arábiánban hisz Mexikóban úgyis lövöldöznek, akkor is úgy kezelik mint a szart
- Marko nincs elvileg az RB számláján, hisz nem ott dolgozik, de persze letelepedési vízumokat intéznek nekik RB cím alatt
Na ilyen emberek vannak a csapat mögött. Norris mondjuk engem nagyon felidegesít azzal ahogy és amit beszél, de ez egyéni probléma, legalább nem ingyen kell azt csinálom. De értem miért tudnak szurkolni neki.
Direkt ennek az elkerülésének beírtam hogy nem kell mást támogatni vagy ellentámogatni, de örülök hogy ilyenkor mindig előkerül egy ember aki beárazza magát 😀 GratulálokŐszinte kérdés: van aki a Red Bullnak tud szurkolni jó szívvel. És ehhez nem kell kötelezően mást támogatni. És most ez a Horner ügy igaz vagy nem, nem tudom, de annyi minden szar van ott. Nem olyan ügyekre gondolok hogy most a City vagy a Pecc csalt vagy nem, hanem mindennel együtt.Szinte mindegy csak ne a FÜGGÖNY FEKA....
Heisman nádor
ThundersNFL a Paraszt
9 hónapja
Jughead
5 215
Őszinte kérdés: van aki a Red Bullnak tud szurkolni jó szívvel. És ehhez nem kell kötelezően mást támogatni. És most ez a Horner ügy igaz vagy nem, nem tudom, de annyi minden szar van ott. Nem olyan ügyekre gondolok hogy most a City vagy a Pecc csalt vagy nem, hanem mindennel együtt.Mire gondolsz sok szar alatt?
Heisman nádor
Amúgy Max miatt én simán tudok. 😀 Max akkor nem, ha épp Norris-szal csatázik Max.
9 hónapja
Őszinte kérdés: van aki a Red Bullnak tud szurkolni jó szívvel. És ehhez nem kell kötelezően mást támogatni. És most ez a Horner ügy igaz vagy nem, nem tudom, de annyi minden szar van ott. Nem olyan ügyekre gondolok hogy most a City vagy a Pecc csalt vagy nem, hanem mindennel együtt.Szerintem alapvetően szimpatikus, hogy a semmiből ilyen profi csapatot raktak össze, amelyik két korszakot is brutál letarol. Nekem Vettel és Max sem szimpatikus, de aki saját területén über extra azt el kell ismerni. Newey és Horner is ilyen.
Heisman nádor
Mondjuk a kérdésedre válaszolva, nem 🙂
9 hónapja
Őszinte kérdés: van aki a Red Bullnak tud szurkolni jó szívvel. És ehhez nem kell kötelezően mást támogatni. És most ez a Horner ügy igaz vagy nem, nem tudom, de annyi minden szar van ott. Nem olyan ügyekre gondolok hogy most a City vagy a Pecc csalt vagy nem, hanem mindennel együtt.Szinte mindegy csak ne a FÜGGÖNY FEKA....
Heisman nádor
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
9 hónapja
Valaki múltkor kérdezte a jegyeket, lehet megoldódik a problémája 😕p1race.hu/2024/02/29/elmaradhat-a-superbike-vilagbajnoksag-magyarorszagi-forduloja/
9 hónapja
Őszinte kérdés: van aki a Red Bullnak tud szurkolni jó szívvel. És ehhez nem kell kötelezően mást támogatni. És most ez a Horner ügy igaz vagy nem, nem tudom, de annyi minden szar van ott. Nem olyan ügyekre gondolok hogy most a City vagy a Pecc csalt vagy nem, hanem mindennel együtt.Én is, én is!!!!
Heisman nádor
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
9 hónapja
JéBé
7 035
Nincs uj konstrukcio. Ezek az autok minimalisan valtoztak tavalyhoz kepest. Max radiozasa a csapattal a tesztek alatt sem tul biztato, pont o aki teszteken/szabadeszeseken szinte kivetel nelkul panaszkodik most oda meg vissza volt. Nem lesz itt semmi latnivalo kerem.Mekkora altatás megy a Red Bullnál.... Aztán csodálkozik mindenki, hogy amikor számít 1 másodperccel üti körönként a holland a másodikat.Én örülnék neki, ha nem altatás lenne, hanem elbaszott konstrukció.
FLZOLI
vpi
9 hónapja
Őszinte kérdés: van aki a Red Bullnak tud szurkolni jó szívvel. És ehhez nem kell kötelezően mást támogatni. És most ez a Horner ügy igaz vagy nem, nem tudom, de annyi minden szar van ott. Nem olyan ügyekre gondolok hogy most a City vagy a Pecc csalt vagy nem, hanem mindennel együtt.
9 hónapja
Vagy a merci altatott a teszteken 😉Hát a tesztek alapján pedig ez altatás jelenlegMekkora altatás megy a Red Bullnál.... Aztán csodálkozik mindenki, hogy amikor számít 1 másodperccel üti körönként a holland a másodikat.Én örülnék neki, ha nem altatás lenne, hanem elbaszott konstrukció.
FLZOLI
vpi
Na majd holnap kiderül
zacknorb
9 hónapja
Hát a tesztek alapján pedig ez altatás jelenlegMekkora altatás megy a Red Bullnál.... Aztán csodálkozik mindenki, hogy amikor számít 1 másodperccel üti körönként a holland a másodikat.Én örülnék neki, ha nem altatás lenne, hanem elbaszott konstrukció.
FLZOLI
vpi
Na majd holnap kiderül
9 hónapja
Mekkora altatás megy a Red Bullnál.... Aztán csodálkozik mindenki, hogy amikor számít 1 másodperccel üti körönként a holland a másodikat.Én örülnék neki, ha nem altatás lenne, hanem elbaszott konstrukció.
FLZOLI