Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
11 hónapja
Na jól van, eldobja Pecco is
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
Pecco elvesztette a fonalat…mekkora futam bazki
Don't talk the walk, Walk the talk!
11 hónapja
Bezz megnyeri 😁
11 hónapja
Pecco annyira figyeli Marquezt hogy utána megy a kútba is 😀
11 hónapja
MM 3x-ra rontja el ugyanazt a kanyart 😕
11 hónapja
A soft elől eddig nagyon jó
Poloska vagyok.
11 hónapja
MM-et megértem, józan ésszel ilyenkor azt szokták, hogy az utolsó befejezett kőr, de AM hogyan kapja vissza a helyét, az kész röhejértem, hogy 3 körön belül, de hát akkor is...
11 hónapja
Ez elég unfair így, miért nem utolsó szektor? Hatalmas faszsag ez a 3 körös szabály.
11 hónapja
Hát ez nagyon furcs szabály…
11 hónapja
Hát azért baszki, Pecconak idén mínuszos a szerencse faktorja is rendesen. Kiesik előle a két VB rivális aztán jön egy ilyen…Én csak azt nem értem még, hogy a időmérős rajtrács jön vissza, vagy az utolsó ellenőrzőpontos. Mert ugye az alapján AM a mezőny végére jöhetne csak vissza.
Na most jön az update, időmérős rajtrács…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
11 hónapja
Eredeti rajtsorrend..hát ez nem valami fair
11 hónapja
azért az tényleg vicces ha AM ugyanoda visszatérhet körön belül és az első helyre...megjegyzem 15.00-kor forma1, addig be kéne fejezni, igaz ott kb a rajt lesz az izgi 😊
11 hónapja
Na akkor mindenki visszajöhetSorrend h lesz? Utolsó mérőpont a piros előtt vagy az időmérős?
Heisman nádor
11 hónapja
Mr.Breaker
1 934
Most akkor így olyan mintha az első 2 kör meg sem történt volna? 😅 Érdekes szabályok vannak itt is.
11 hónapja
Na, ezek alapján most tolok egy ebédet, ez nem lesz rövid.
Poloska vagyok.
11 hónapja
Na akkor mindenki visszajöhet
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
egyébként ennyit számít, hogy nincs értelmezhető GP-s versenyző a britteknél, mert ez a kevés néző nekem fura, ott ahol imádják a motorsportotVariáltak a naptáron is, előrébb hozták, augusztusban szokott lenni a brit.
NB2
Poloska vagyok.
11 hónapja
egyébként ennyit számít, hogy nincs értelmezhető GP-s versenyző a britteknél, mert ez a kevés néző nekem fura, ott ahol imádják a motorsportot
11 hónapja
AM is nyerhet még 🤣🤣
11 hónapja
Mr.Breaker
1 934
Elég random ez a piros zászló.