Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
10 hónapja
Norris nagyon durván erősebb, ha nem rakják ki simán nyeriPIA meg úgy néz ki, teljesen kiszáll???
10 hónapja
Hadjar nagyon szeretne rosszabb autóba ülni…Hát jah... Nem tudja mit vállal😊
Eazzy
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
10 hónapja
Hadjar nagyon szeretne rosszabb autóba ülni…
Don't talk the walk, Walk the talk!
10 hónapja
Kedvenc emberem aki ma Alex Marquezes pólóban jött A38 Bitto Duo X Hundred Sins
10 hónapja
Elnézve a harmadik szabadedzést mintha páran feltekerték volna a motort páran meg nem
Draft

10 hónapja
Az összes újonc/beugrós 13.-20. helyig, kivéve Lindblad aki 6. /Tsunoda 8./ 👏Its Tsunover 😭😭😭
steelwolf
10 hónapja
Az összes újonc/beugrós 13.-20. helyig, kivéve Lindblad aki 6. /Tsunoda 8./ 👏
10 hónapja
Welcome to your new home, amigo!Daniel Suárez will drive the No. 7 full-time for Spire Motorsports in 2026.
Egyéb meglepő hírek: a tequila odabasz.
10 hónapja
Azért sokat elárul:Vagyis eszerint sanszosabb, hogy NEM Verstappen nyeri a VB-t, minthogy ő nyeri.
F1 világbajnok pilóta ODDS-ok:
Max Verstappen: 2.49
Oscar Piastri: 2.70
Lando Norris: 2.85
George Russel: 900.00
bobi0092
10 hónapja
Azért sokat elárul:F1 világbajnok pilóta ODDS-ok:
Max Verstappen: 2.49
Oscar Piastri: 2.70
Lando Norris: 2.85
George Russel: 900.00
10 hónapja
This corner is gonna be insane 😭 pic.twitter.com/V29iNQ6LrO
— Gio🏁🐊 (@NASCARPortOPoty) October 21, 2025
10 hónapja
A san diegói street course. Ha nagyon akarom, van két előzési pont.Lesz ott több is. Rmáadásul ég így is jobb mint bármelyik short track.
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
10 hónapja
Persze, nyilván nem a csórók sportja. Tudjuk jól.Újabb mintapéldája annak, hogy ha szponzorod van, akkor úgyis beülhetsz egy top-top autóba, ha egyébként az eredményeid alapján nem érdemelnéd meg.az autóversenyzés már akkor a gazdagok sportja volt, amikor az 1920-as években az angol nemesek csapatták a csőrös szekerekkel. versenyezgetni lehet persze sufnituninggal is, de az igazi technikához csak pénz által jutsz hozzá.
Rollin' with Rajah in 2026.@rajahcaruth_ joins JR Motorsports for a part-time schedule in the No. 88 @HendrickCars.com Chevrolet. pic.twitter.com/Vj9mQni3xb
— JR Motorsports (@JRMotorsports) October 21, 2025
Mikey
slowmotion
10 hónapja
Ez az igazi erősorrend.Every Cup driver's Average Running Position this season (through 34 races): pic.twitter.com/OqccJrezUD
— Daniel Céspedes (@_DanielCespedes) October 21, 2025
10 hónapja
Újabb mintapéldája annak, hogy ha szponzorod van, akkor úgyis beülhetsz egy top-top autóba, ha egyébként az eredményeid alapján nem érdemelnéd meg.az autóversenyzés már akkor a gazdagok sportja volt, amikor az 1920-as években az angol nemesek csapatták a csőrös szekerekkel. versenyezgetni lehet persze sufnituninggal is, de az igazi technikához csak pénz által jutsz hozzá.
Rollin' with Rajah in 2026.@rajahcaruth_ joins JR Motorsports for a part-time schedule in the No. 88 @HendrickCars.com Chevrolet. pic.twitter.com/Vj9mQni3xb
Mikey
10 hónapja
Újabb mintapéldája annak, hogy ha szponzorod van, akkor úgyis beülhetsz egy top-top autóba, ha egyébként az eredményeid alapján nem érdemelnéd meg.Rollin' with Rajah in 2026.@rajahcaruth_ joins JR Motorsports for a part-time schedule in the No. 88 @HendrickCars.com Chevrolet. pic.twitter.com/Vj9mQni3xb
10 hónapja
Ez egy remek OT finish volt. Az egész verseny príma volt.Meg sem lepődöm...
Csóri Larson, csóró Gilliland.
zacknorb
Briscoe nagyon komoly, a JGR-nak már egész jó esélyei vannak a bajnokságra.
10 hónapja
Olyan vicces Stella Artois 🤣Vélhetően igaza van, de Norris ezt jól összefoglalta az interjún.
,Ha nincs Leclerc, Norris a győzelemért mehetett volna'
steelwolf
10 hónapja
Olyan vicces Stella Artois 🤣,Ha nincs Leclerc, Norris a győzelemért mehetett volna'
10 hónapja
Realisan nezve Maxnak eleg lehet 3 futam gyozelem is meg 2 dobogo. Sprinteket most vegyuk ki. Piastri jelenlegi formajat nezve Norrist sem fogja sokszor verni es nem tennek arra se sokat hogy Mclarenek mindig ketten felernek 2-3 helyre. Russel is ott van ot se felejtsuk el.Jogos akkor maradna még 3 pont előnye Piastrinak....Nope, 37-et lehet hozni a másodikon.Mivel én folyton ekéztem Norrist, hogy nem VB matéria, azért azt is el kell ismerni, hogy PIA a szünet után teljesen vakon van. A holland bajnoki címéhez kell még egy PIA DNF és NOR-t folyamatosan verni kell!40 pont Piastri és 26 Norris előnye Max előtt....
NB2
5 futam plusz 2 sprint ha Max megkattan és megnyer mindent hiába lenne mindig második Oscar Max nyerné a VB-t
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Eazzy
De ki tudja mit hoz a hátralévő 5 futam
Ha tippelnem kene Norris behuzza valahogy de Maxnak sokkal realisabb eselye van mint aminek elso ranezesre tunik.
Szerkesztette: JéBé
10 hónapja
Jogos akkor maradna még 3 pont előnye Piastrinak....Nope, 37-et lehet hozni a másodikon.Mivel én folyton ekéztem Norrist, hogy nem VB matéria, azért azt is el kell ismerni, hogy PIA a szünet után teljesen vakon van. A holland bajnoki címéhez kell még egy PIA DNF és NOR-t folyamatosan verni kell!40 pont Piastri és 26 Norris előnye Max előtt....
NB2
5 futam plusz 2 sprint ha Max megkattan és megnyer mindent hiába lenne mindig második Oscar Max nyerné a VB-t
Eazzy
De ki tudja mit hoz a hátralévő 5 futam
Draft

10 hónapja
Max és McLaren megteremtette az esélyt a címvédésre......A McLaren annyiban hibás, hogy abbahagyta a fejlesztést, mert akkora volt az előnyük. Nehéz kérdés ez, mert lehet ráfáznak, de szerintem logikus lépés volt (a Red Bull is hasonlóan járt el tavaly).
10 hónapja
Nope, 37-et lehet hozni a másodikon.Mivel én folyton ekéztem Norrist, hogy nem VB matéria, azért azt is el kell ismerni, hogy PIA a szünet után teljesen vakon van. A holland bajnoki címéhez kell még egy PIA DNF és NOR-t folyamatosan verni kell!40 pont Piastri és 26 Norris előnye Max előtt....
NB2
Don't talk the walk, Walk the talk!