NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
196
18
02:15, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
7 hónapja
Az Indy500 teszt másfél órája áll technical difficulties miatt, good job Indycar.
Poloska vagyok.
8 hónapja
Minimum érdekes a Porsche dominanciája a IMSA versenyeken idén a WEC (szerintem le)szereplést látva.Akár Penske akár nem.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 hónapja
Jövőre újra Homesteadben lesz a NASCAR szezon utolsó versenye. 😊Larson likes it!
Mikey
8 hónapja
Jövőre újra Homesteadben lesz a NASCAR szezon utolsó versenye. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
8 hónapja
Lehet a legjobb autó a McLaren, de mindkét pilótájuk max átlagos felett egy kicsivel....Lehet a legjobb autó a McLaren, de mindkét pilótájuk...
ThundersNFL a Paraszt
Max átlagos felett egy kicsivel.
Ő viszont Red Bull. 😀
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
8 hónapja
Oké, de akkor most 40.hely vagy DNF?A kommentátorok azt mondták, hogy a versenytáv kevesebb mint 70%-át teljesítették csak, ezért nem kapnak semmilyen helyezést.Az eredmények.com-on NC van, nem 40.hely. Mondjuk nem is DNF. Ez a "not classifed" itt mit takar? Még elemzik, hogy helyezést kapnak vagy sem?Megy a 24 órás le mans-i motorverseny, van magyar csapat is.Hát nem sikerült jól.
Kampman
Stockban pole-ból indultak, sőt körrekorddal nyerték az időmérőt, aztán versenyen már az elején elkezdtek jönni a bajok. Kovács akkorát esett hogy kulcscsont törése lett, attól kezdve meg esélytelen volt minden, végül 40. -ek lettek.
Én most úgy látom, hogy sikerült a csapatnak egy elég versenyképes motort odatenni, de a versenyzők elrontották. Rutintalanság, lehet hogy túlizgulták, túlerőltették, lehet hogy a pole miatt túl nagyok lettek az elvárások... biztos lesznek majd nyilatkozatok, amikből kiderülnek új részletek, ...de azt hiszem nem lehet olyan nézőpontot találni, ahonnan ez az eredmény nem csalódás. 😕
Bízzunk benne, hogy legközelebb jobb lesz.
Jan
Őszentsége Sobri Jóska
A vége felé említették, hogy az utolsó pár órában már ki se mentek egyáltalán, de aztán kijöttek az utolsó körre, hogy legalább a kockás zászlót láthassák.
Kampman
Vagy NC marad, oszt jónapot?
Őszentsége Sobri Jóska
Mivel 39 csapat végzett előttük, én úgy vettem, hogy ők a 40.-ek. De a hivatalos NC lesz.
8 hónapja
Oké, de akkor most 40.hely vagy DNF?A kommentátorok azt mondták, hogy a versenytáv kevesebb mint 70%-át teljesítették csak, ezért nem kapnak semmilyen helyezést.Az eredmények.com-on NC van, nem 40.hely. Mondjuk nem is DNF. Ez a "not classifed" itt mit takar? Még elemzik, hogy helyezést kapnak vagy sem?Megy a 24 órás le mans-i motorverseny, van magyar csapat is.Hát nem sikerült jól.
Kampman
Stockban pole-ból indultak, sőt körrekorddal nyerték az időmérőt, aztán versenyen már az elején elkezdtek jönni a bajok. Kovács akkorát esett hogy kulcscsont törése lett, attól kezdve meg esélytelen volt minden, végül 40. -ek lettek.
Én most úgy látom, hogy sikerült a csapatnak egy elég versenyképes motort odatenni, de a versenyzők elrontották. Rutintalanság, lehet hogy túlizgulták, túlerőltették, lehet hogy a pole miatt túl nagyok lettek az elvárások... biztos lesznek majd nyilatkozatok, amikből kiderülnek új részletek, ...de azt hiszem nem lehet olyan nézőpontot találni, ahonnan ez az eredmény nem csalódás. 😕
Jan
Őszentsége Sobri Jóska
A vége felé említették, hogy az utolsó pár órában már ki se mentek egyáltalán, de aztán kijöttek az utolsó körre, hogy legalább a kockás zászlót láthassák.
Kampman
Vagy NC marad, oszt jónapot?
8 hónapja
A kommentátorok azt mondták, hogy a versenytáv kevesebb mint 70%-át teljesítették csak, ezért nem kapnak semmilyen helyezést.Az eredmények.com-on NC van, nem 40.hely. Mondjuk nem is DNF. Ez a "not classifed" itt mit takar? Még elemzik, hogy helyezést kapnak vagy sem?Megy a 24 órás le mans-i motorverseny, van magyar csapat is.Hát nem sikerült jól.
Kampman
Jan
Őszentsége Sobri Jóska
8 hónapja
Az eredmények.com-on NC van, nem 40.hely. Mondjuk nem is DNF. Ez a "not classifed" itt mit takar? Még elemzik, hogy helyezést kapnak vagy sem?Megy a 24 órás le mans-i motorverseny, van magyar csapat is.Hát nem sikerült jól.
Kampman
Jan
8 hónapja
Megy a 24 órás le mans-i motorverseny, van magyar csapat is.Hát nem sikerült jól.
Kampman
8 hónapja
Ezt kanyarcsúcspontos faszságot is valahogy szabályozni kellene mert ha Max lett volna előrébb 1 cm-vel akkor jogosan vágja át a kanyart....Mindent akart csak elfordulni nem de hogy szo szerint Verstappen ezt mondja radioba azt valszeg o sem gondolta komolyan a sajat szajabol.
Piastri is mindent akart csak elfordulni nem mivel előrébb van így mindenhez is joga van....de autónyi helyett sem hagyott....
ThundersNFL a Paraszt
8 hónapja
Ezt kanyarcsúcspontos faszságot is valahogy szabályozni kellene mert ha Max lett volna előrébb 1 cm-vel akkor jogosan vágja át a kanyart....Piastri is mindent akart csak elfordulni nem mivel előrébb van így mindenhez is joga van....de autónyi helyett sem hagyott....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 hónapja
B@szki Hamilton nagyon sokat kapott.PIA +39 mp
LEC +31 mp
8 hónapja
Lewis mar nincs atlagon felul szerintem. Mar nincs meg benne a gyilkos oszton es az a plusz, hogy ki tudja maxolni az autojat (hiaba nem is jo a Ferrari).Lehet a legjobb autó a McLaren, de mindkét pilótájuk max átlagos felett egy kicsivel....Átlagon felül van kb Max es Lewis.
ThundersNFL a Paraszt
LeClercet se tennem mar nagyon más polcra mint Norris vagy Piastri.
Toca
Nala szerintem fejben valami elszakadt, amikor kikapott Maxtol azon a kerdojeles 2021-es Abu Dhabi versenyen. Meg feltetelezem, hogy ez a korral is jar, elvegre egy 40 eves pilotarol beszelunk. Nem erzem ot kelloen "ehesnek".
Nalam Max egyedul van a felso polcon, alatta meg masik 3-4-5 pilota talan.
8 hónapja
Lehet a legjobb autó a McLaren, de mindkét pilótájuk max átlagos felett egy kicsivel....Átlagon felül van kb Max es Lewis.
ThundersNFL a Paraszt
LeClercet se tennem mar nagyon más polcra mint Norris vagy Piastri.
8 hónapja
#46 második hely Imola-ban és Rossi nagyon szépen vezetettViszont ez a pálya alkalmatlan WEC versenyzésre
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
8 hónapja
Lehet a legjobb autó a McLaren, de mindkét pilótájuk max átlagos felett egy kicsivel....Piastri idén profi
ThundersNFL a Paraszt
vpi
Továbbra is tartom - Piastri a VB legfőbb esélyese nálam az idén.Ha Norris továbbra ennyit fog mellé balfaszkodni akkor meg pláne...
iktriad
Draft

8 hónapja
Lehet a legjobb autó a McLaren, de mindkét pilótájuk max átlagos felett egy kicsivel....Piastri idén profi
ThundersNFL a Paraszt
8 hónapja
Továbbra is tartom - Piastri a VB legfőbb esélyese nálam az idén.
8 hónapja
Miami sima McLaren 1-2 lesz..
Mit mondtam a Szaúdi nagydíj után....
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

8 hónapja
csóri Hadjar taktikából simán 8. lehetett volna, de a Williams DRS kiszúrt vele
8 hónapja
Dobogó és 10 mp belül a győzteshez képest. Ennek örülni kell! 👏
8 hónapja
Lehet a legjobb autó a McLaren, de mindkét pilótájuk max átlagos felett egy kicsivel....
Draft

8 hónapja
Még az SC előtt....de akkor lehet arra veszett volna rajta mint Piastri,hogy kinyírja hamarabb a gumikatHa Max visszaadja és nem büntetik meg akkor mi lenne a stájsz most?Nem tudta visszaadni az sc alatt eleve.
ThundersNFL a Paraszt
Tarsi
Draft

8 hónapja
Ha Max visszaadja és nem büntetik meg akkor mi lenne a stájsz most?Nem tudta visszaadni az sc alatt eleve.
ThundersNFL a Paraszt