NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
101
15
02:15, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
7 hónapja
Így érdekes futam lesz ha esik. Lesz törés-zúzás rendesen.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
7 hónapja
"Kitörte az autója futóművét, elaludt"
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Miamiban esik, Leclerc összetörte a kocsit a felvezetőn. 🤐
7 hónapja
Kimi szép időmérő volt, kb. a semmiből. Mindenki Verstappen-t + McLaren-t figyelte. Plusz ugye pályacsúcs is.Mostanában nemigen néztem Forma-1-et (inkább a NASCAR sorozatot követem, esetleg még rali-tereprali), pedig régen nem lehetett levakarni a tv képernyőről ha futam volt. Más világot élünk. Mondjuk nem olyan rég visszanéztem egy monacói futamot (2000-et), nekem az volt a jó korszak. Én még Schumacher, Coultard, Villeneuve, Hakkinen, Barrichello stb. idejében nőttem bele a sportágba (1994-95 körül kezdtem el nézni; már pontosan nem emlékszem).
Most őszintén megmondva, nincs is kedvencem. Csak próbálok visszaszokni, de ez már nem olyan mint régen. Rengeteg a szabályváltoztatás, szinte követhetetlen. Hol ilyen motor, hol olyan.
A Miami pálya tetszik, főleg, hogy a stadion körül köröznek. Látványos. Azért erre a sprint futamra kíváncsi leszek. Szerintem még egyet sem láttam élőben végig (max. valamikor részleteket).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
7 hónapja
Ha már felmerült nemrég, hogy a Moto GP versenyek mennyire unalmasak az 1. helyezett rajt-cél győzelmet arat és senki sem veszélyezteti, a mostani Superbike verseny viszont nagyon jó, az 1. és a 2. helyezett 10 kör óta oda-vissza előzi egymást.
7 hónapja
Idén melyik Dolphins playa fog díjat átadni? Tuti nem Ramsey, mint tavaly. 😀Amúgy ez a Miami pálya vegyes? Épített és használt (közúti) aszfalt vegyesen?De legalább a stadion jól néz ki a háttérben
Néztem a szabadedzést, elég érdekes az a középső kanyargós rész (szinte ralis) + utána az aluljáró alatti közeli falvétel.
Jó lesz a verseny, de túl sok előzés nemigen lesz. Meg sok helyen elég szűk a pálya.
danyly
Kampman
7 hónapja
Honeycutt után Riggs is kiesett, jóvanakkó. 🥱
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Ruggiero nem volt okos. Elsőre nem lett baja abból hogy ráment a fűre, ezért megpróbálta még egyszer. Honeycutt és Jones autója is bánta. 🤦♂️
7 hónapja
Nem értem Russell miért nem ment el egy második körre? Mit veszíthetett volna? Max nem javít...Gondolom nem volt benne elég 95ös benzin
Duff
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Így könnyű h ma nem volt iskola! 🙂
7 hónapja
Nem értem Russell miért nem ment el egy második körre? Mit veszíthetett volna? Max nem javít...
7 hónapja
Russellék szépen eltaktikázták ezt.
7 hónapja
Felkészül Hadjar a második RB ülésre? 😀elchokerkedték, de azért az a feltartósdi rohadt dühítő ilyenkor amit a boxban művelnek
Jughead
7 hónapja
Felkészül Hadjar a második RB ülésre? 😀
7 hónapja
Amúgy ez a Miami pálya vegyes? Épített és használt (közúti) aszfalt vegyesen?The circuit is on the private grounds of Hard Rock Stadium, and uses new and existing roads within. The permanent asphalt pathways of the circuit are integrated into the Hard Rock Stadium parking areas. The circuit is a temporary circuit, and does not use any public streets that are located around Hard Rock Stadium, though it does cross public roads.
Néztem a szabadedzést, elég érdekes az a középső kanyargós rész (szinte ralis) + utána az aluljáró alatti közeli falvétel.
Jó lesz a verseny, de túl sok előzés nemigen lesz. Meg sok helyen elég szűk a pálya.
danyly
7 hónapja
Amúgy ez a Miami pálya vegyes? Épített és használt (közúti) aszfalt vegyesen?De legalább a stadion jól néz ki a háttérben
danyly
7 hónapja
Amúgy ez a Miami pálya vegyes? Épített és használt (közúti) aszfalt vegyesen? Néztem a szabadedzést, elég érdekes az a középső kanyargós rész (szinte ralis) + utána az aluljáró alatti közeli falvétel.
7 hónapja
BREAKING: The Miami Grand Prix will remain on the calendar through 2041!
Poloska vagyok.
7 hónapja
Max Verstappen apa lett.Miami nagydíj ide Miami nagydíj oda már nyert!
Jó egészséget az egész családnak.
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Holnap a salakmotor gp is elindul.Idén talán komolyabban vehető lesz.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
7 hónapja
INDYCAR .... The 2026 Grand Prix of St. Petersburg will be Feb 27-March 1. Arlington (Texas) already has been announced as March 13-15.
— Bob Pockrass (@bobpockrass) May 1, 2025
Poloska vagyok.
7 hónapja
Zilisch kihagyja a hétvégi NXS versenyt Texasban, Larson helyettesíti. Csak nem maradt el a hátsérülés miután belecsapódott a falba az utolsó körben. 😕
7 hónapja
Azt hiszem az eheti DBC podcastet kötelező meghallgatni/nézni, Kyle Fuckin' Busch volt a vendég. Ami promóvideó szembejött Instagramon, már abban is zseniális volt. 😀
Szerkesztette: Mikey
7 hónapja
Botrány ami a WRX körül történik. Kiütközik az FIA inkompetenciája, mint sok más sorozatnál. Pedig az egyik legjobban eladható versenyforma.Iszonyat jó formátum lenne, de sajna nekem is kiesett a pixisből pl a kevés induló miatt.
🤘 gaben 🤘
Poloska vagyok.