Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Toyota- k hullanak szépen 👌Futam végén 1-2. Szép jinx. 😀
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Toyota- k hullanak szépen 👌
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Durva mennyire nem bírnak kanyarodni az autók.Defekttel mit kellene csináljon?
Truex Jr. hamar kiesett.Coolearie
Mikey
több mint 1 éve
Durva mennyire nem bírnak kanyarodni az autók.Truex Jr. hamar kiesett.
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 756
Truex Jr. hamar kiesett.
több mint 1 éve
Hat igen. Na meg Bezzecchi is. Pont ez a szivas Bindernek, hogy hiába ver meg mindig jópár ducatis-t, mindig van 1-2, aki így is előtte van. 😀Plusz ha Frankie is tényleg a pramachoz kerülne, simán lehet onnan is egy futamokat nyerő motorosa a Ducatinak.Binder viszont szépen lassan kigolyózta magát a reális VB esélyesek közül. Óriási visszaesés kéne a három Ducatistól hogy a dél-afrikainak még érdemi esélye legyen az idén.Nekem a KTM kapcsán idén elég kettős érzéseim vannak, mert hiába vannak mindig ott a Ducati közelében, reálisan nézve nem nagyon volt olyan futam, ahol gyorsabbak voltak. Binder szerintem a két bukását leszámítva kb mindent kihoz idén a motorból, meg ugy is, h agyba főbe büntetik minden szarert.
Persze, azt nem tudhatjuk, hogy mennyire kell túlvállalnia magát, hogy egyáltalán esélye legyen a pirosak ellen de amíg a szezon elején-közepén a Ducati(k) legkonstansabb kihivójának tűntek, hát most nagyon nem ez a helyzet…
Cowboykarcsi90
A mai hibaert persze nagy kar, mert a dobogó valszeg meglett volna, de a VB címre nem tudom volt e esélye egyáltalán. Szerintem ha top4ben tudna maradni szezon végén az is nagy eredmény lenne. Pláne mondjuk Millerhez viszonyítva, akinek az elmúlt két hétvégén már a pontszerzés is nehézkesen megy.
Pedrosa jó eredménye viszont abból a szempontból is jó lehet talán, h ugy tűnik a jövő évi újítások egyelőre működnek. Jó lenne, ha közelebb tudnának erni, de en pesszimista vagyok a VB cím kapcsán jovore is. A ducati túlságosan egyben van, plusz ott van Pecco, Martin, jövőre ott lehet egy egészséges Bestia, akar Markez is, míg a ktm-nel ott van Binder egyedül és talán Acosta, ha hamar felveszi a ritmust. Ja és akkor az apriliakrol nem is beszéltünk.
rob3r7o
Cowboykarcsi90
Túlságosan is jók az olaszok, plusz brutal gyorsan reagálnak mindenre szezonon belül is.
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Plusz ha Frankie is tényleg a pramachoz kerülne, simán lehet onnan is egy futamokat nyerő motorosa a Ducatinak.Binder viszont szépen lassan kigolyózta magát a reális VB esélyesek közül. Óriási visszaesés kéne a három Ducatistól hogy a dél-afrikainak még érdemi esélye legyen az idén.Nekem a KTM kapcsán idén elég kettős érzéseim vannak, mert hiába vannak mindig ott a Ducati közelében, reálisan nézve nem nagyon volt olyan futam, ahol gyorsabbak voltak. Binder szerintem a két bukását leszámítva kb mindent kihoz idén a motorból, meg ugy is, h agyba főbe büntetik minden szarert.
Persze, azt nem tudhatjuk, hogy mennyire kell túlvállalnia magát, hogy egyáltalán esélye legyen a pirosak ellen de amíg a szezon elején-közepén a Ducati(k) legkonstansabb kihivójának tűntek, hát most nagyon nem ez a helyzet…
Cowboykarcsi90
A mai hibaert persze nagy kar, mert a dobogó valszeg meglett volna, de a VB címre nem tudom volt e esélye egyáltalán. Szerintem ha top4ben tudna maradni szezon végén az is nagy eredmény lenne. Pláne mondjuk Millerhez viszonyítva, akinek az elmúlt két hétvégén már a pontszerzés is nehézkesen megy.
Pedrosa jó eredménye viszont abból a szempontból is jó lehet talán, h ugy tűnik a jövő évi újítások egyelőre működnek. Jó lenne, ha közelebb tudnának erni, de en pesszimista vagyok a VB cím kapcsán jovore is. A ducati túlságosan egyben van, plusz ott van Pecco, Martin, jövőre ott lehet egy egészséges Bestia, akar Markez is, míg a ktm-nel ott van Binder egyedül és talán Acosta, ha hamar felveszi a ritmust. Ja és akkor az apriliakrol nem is beszéltünk.
rob3r7o
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Binder viszont szépen lassan kigolyózta magát a reális VB esélyesek közül. Óriási visszaesés kéne a három Ducatistól hogy a dél-afrikainak még érdemi esélye legyen az idén.Nekem a KTM kapcsán idén elég kettős érzéseim vannak, mert hiába vannak mindig ott a Ducati közelében, reálisan nézve nem nagyon volt olyan futam, ahol gyorsabbak voltak. Binder szerintem a két bukását leszámítva kb mindent kihoz idén a motorból, meg ugy is, h agyba főbe büntetik minden szarert.
Cowboykarcsi90
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Pedrosa-ban sosem volt kellő 'gyilkos' ösztön, nem is lett bajnok.A Ducati viszont még mindig a legjobb motort adja, csak idei-óráig szorongathatóak meg idén.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Binder viszont szépen lassan kigolyózta magát a reális VB esélyesek közül. Óriási visszaesés kéne a három Ducatistól hogy a dél-afrikainak még érdemi esélye legyen az idén. Persze, azt nem tudhatjuk, hogy mennyire kell túlvállalnia magát, hogy egyáltalán esélye legyen a pirosak ellen de amíg a szezon elején-közepén a Ducati(k) legkonstansabb kihivójának tűntek, hát most nagyon nem ez a helyzet…
több mint 1 éve
Pecco megmutatta ma hogy mi is az hogy a bajnoki szív! Óriási Gratula neki. Meg amúgy Marconak is sokkal szerintem nincs Ő sem jobb bőrben. Csak mondjuk Bagnaian még ott is volt a plussz nyomas, mert Ő a regnáló VB.Martinnak is minden elismerésem, mert Misanoban bejönni Pecco és Bezz előtt a versenyen óriasi dolog akárhogy is.
36 pont. Semmi nem dőlt itt még el. Indiára remélhetőleg mindenki egészséges lesz és ez nagyon kis parázs VB hajrá lesz!
több mint 1 éve
Jughead
5 230
Amúgy azért elnézve Bagnaia-t megkérdezhetnék az orvosokat, hogy mi alapján engedték versenyezni. Gondolom azért, mert ő Bagnaia.
több mint 1 éve
bogjosi
1 501
nem tudom, hogy sérüléssel versenyző Bagnaia, vagy a beugró Pedrosa ment ma nagyobb futamot 👏
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Na most ezt nem értem, vagy lemaradtam valamiről?Ha a sárga festés miatt kérdezed, a Ducati mint all around márka használja idén a misanoi versenypályán. Tehát nem az aruba.it miatt használta ma a Pecco a sárgát hanem az anya cég miatt.
aruba.it Racing az nem a WSBK-ba van?
Coolearie
több mint 1 éve
Na most ezt nem értem, vagy lemaradtam valamiről?aruba.it Racing az nem a WSBK-ba van?
több mint 1 éve
David Alonso amúgy elég komoly szezont hoz újoncként. Már 3 győzelme van és a VB pontversenyben sem behozhatatlan a hátránya, sőt.
több mint 1 éve
Jól ezek a KTM-ek akárki akármit mond.Szerintem mostanság nem is nagyon mond senki rosszat róluk 😉 egyik kategóriában sem.
Coolearie
több mint 1 éve
Jól ezek a KTM-ek akárki akármit mond.
több mint 1 éve
Kemény, hogy beugróként Pedrosa 4!És szerintem ha nagyon akarja - vagy mondhatom úgyis hogy nem lett volna olyan jófej mint amilyen jófej amúgy - beprobálkozhatott volna Pecconál is az utolsó körben.
NB2
Csak felmérte hogy wild cardosként, az amúgy is sérült VBt vezető motorost inkább nem kostolja be. Hatalmas respect neki ezért, mert szerintem nagyon kevesen lettek volna képesek ilyen önuralomra. Főleg olyan kvalitású motorosként(ha jol tudom MotoGP Legenda is) mint amilyen Pedrosa.
több mint 1 éve
Kemény, hogy beugróként Pedrosa 4!
több mint 1 éve
Én utoljára azt olvastam hogy a KTM-re ül át 2025-ben, egyre több hír szól arról hogy lép a HondátólNem tudom Mir végül marad e. Mert ha nem, igazából nem is marad olyanjuk akire építhetnek. Zarco már a Ducatinál sem a húzó erő volt, Nakagami eddig is egy teszt pilóta szint kb. Lecuona se sokkal jobb ha egyáltalán. Meg eleve Ő sem tudni hogy marad e.Jól fog nekik jönni, hogy nem köré próbálnak építkezni.Na akkor a másik.Akkor a Hondát behintik?
Elvileg Marc Marquez a Gresini Ducatihoz.
Megint összeállnak a Marquez bratyók?
Cowboykarcsi90
Heisman nádor
🤘 gaben 🤘
Szóval nagy szarban lesz a Honda ezt talán nem túlzás kijelenteni már most.
Persze ha egyáltalán igazak a pletykák MM lelépéséről.
Cowboykarcsi90
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Nem tudom Mir végül marad e. Mert ha nem, igazából nem is marad olyanjuk akire építhetnek. Zarco már a Ducatinál sem a húzó erő volt, Nakagami eddig is egy teszt pilóta szint kb. Lecuona se sokkal jobb ha egyáltalán. Meg eleve Ő sem tudni hogy marad e.Jól fog nekik jönni, hogy nem köré próbálnak építkezni.Na akkor a másik.Akkor a Hondát behintik?
Cowboykarcsi90
Heisman nádor
🤘 gaben 🤘
Szóval nagy szarban lesz a Honda ezt talán nem túlzás kijelenteni már most.
Persze ha egyáltalán igazak a pletykák MM lelépéséről.
több mint 1 éve
védők rajta vannak még egy gólonRossz topic
ozibozi
több mint 1 éve
ozibozi
17 220
védők rajta vannak még egy gólon
több mint 1 éve
mondjuk 20 évig (vagy mégtöbb) agyon uralták a motogp-tNagyon durván lenyomták őket az európaiak. Kiváncsi vagyok, erre mi lesz a válaszuk.Jól fog nekik jönni, hogy nem köré próbálnak építkezni.Na akkor a másik.Akkor a Hondát behintik?
Cowboykarcsi90
Heisman nádor
🤘 gaben 🤘
Jan