Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 755 — #NoStress
De kellenek az ilyen típusú pályák a Nascar naptárba. Fantasztikus versenyzés volt megint. Bell újfent bizonyította mennyire sokoldalú pilóta.
zavi27
De ez nem NASCAR. Üdítő meg látványos lenne ha mondjuk a motoGP-ben minden nyolcadik futam salakon lenne körbe-körbe, csak az nem motoGP lenne. Ez a balra jobbra kanyargás is egy teljesen más történet, van rá rengeteg sorozat, bajnokság, de nem NASCAR.
Szerintem éretlmetlenek és indokolatlanok ezen autóknak, ezen versenyzőknek ezek a pályák.
Őszentsége Sobri Jóska
Még jó hogy csak szerinted.😊
zavi27
Ez ilyen. 😊

több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 632 — Amerikai sportok rajongója
De kellenek az ilyen típusú pályák a Nascar naptárba. Fantasztikus versenyzés volt megint. Bell újfent bizonyította mennyire sokoldalú pilóta.
zavi27
De ez nem NASCAR. Üdítő meg látványos lenne ha mondjuk a motoGP-ben minden nyolcadik futam salakon lenne körbe-körbe, csak az nem motoGP lenne. Ez a balra jobbra kanyargás is egy teljesen más történet, van rá rengeteg sorozat, bajnokság, de nem NASCAR.
Szerintem éretlmetlenek és indokolatlanok ezen autóknak, ezen versenyzőknek ezek a pályák.
Őszentsége Sobri Jóska
Még jó hogy csak szerinted.😊
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 755 — #NoStress
zavi27

több mint 1 éve
több mint 1 éve
Palou is olyan lesz az Indyben mint a németek a fociban. Mindegy honnan indul, végül mindig ő nyer az összes autó közül.😊
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 517
Katherine Legge debütál a Cup Seriesben a Live Fast Motorsports #78-as Chevyjében. Wow!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 967 — If you ain't cheatin', you ain't tryin'
 www.eurosport.hu/wec-le-mans/wec-le-mans/2025/teljes-rajtlista-nyilvanos-hivatalos-bemutato_sto20086493/story.shtml

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Azon kevés versenyzők egyike, akitől azt sem sajnálnám, ha egy évben 15 versenyt nyerve lenne bajnok.

több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 485
De nagyon jó verseny volt, és végre egy olyan hármas befutó, ami teljesen tiszta volt. Ez a hármas ma megmutatta, hogy sportszerűen is lehet versenyezni a győzelemért.

Gragson P8, yesss!!!
Mikey
Busch gumijai sokat tettek azért, hogy a vége tiszta legyen. 😀

Mikor ráhúzta Bellre egy ártalmatlan szituációban nem sok esélyt láttam arra, hogy őt sárga nélkül meg lehessen “előzni”.
több mint 1 éve
De nagyon jó verseny volt, és végre egy olyan hármas befutó, ami teljesen tiszta volt. Ez a hármas ma megmutatta, hogy sportszerűen is lehet versenyezni a győzelemért.

Gragson P8, yesss!!!

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 455 — Kinek mit intézett a kormánya
Hamlin tett az ellen, hogy belealudjak

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 455 — Kinek mit intézett a kormánya
Uh, Suarez kipörög és pont telibetalálja Zilichet. A Trackhouse felének ennyi volt a verseny (és Chastainnek is kerülnie kellett, hogy ne ütközzön).
iktriad
Fantasyben egyrészt szerencse, hogy délután Chastaint tettem. Suarez helyett, de Zilisch hekyett McDowell maradt a garageban nálam.
zacknorb
Jól döntöttél.

iktriad
Chastain esetében. Zilisch meg megszopatott.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 213 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Uh, Suarez kipörög és pont telibetalálja Zilichet. A Trackhouse felének ennyi volt a verseny (és Chastainnek is kerülnie kellett, hogy ne ütközzön).
iktriad
Fantasyben egyrészt szerencse, hogy délután Chastaint tettem. Suarez helyett, de Zilisch hekyett McDowell maradt a garageban nálam.
zacknorb
Jól döntöttél.
több mint 1 éve
iktriad
Fantasyben egyrészt szerencse, hogy délután Chastaint tettem. Suarez helyett, de Zilisch helyett McDowell maradt a garageban nálam.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 213 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 453 — nabege2@yahoo.com
Toca és rob3rto!

Nyilván bent lesz a történelemkönyvekben a vb cím, de az lesz meg az emberekben, hogy kb jó helyen volt jó helyen.
F1-ben volt, hogy egyszer Russell beült Hami helyére a mercibe, rögtön megnyerte (vagy 2. lett? ) az edzésen. Nem igazán tett jót Hami image-nek, addig is voltak olyan hangok, hogy a kocsi miatt nyert annyit, ezek után mégjobban felerősödtek ezek a hangok. És valljuk meg volt alapja.
több mint 1 éve
Ez mi 2 perc volt xdd
TV rendezőnek fingja sincs, mit kellene mutatni!
Meg a sárga hogy nem jött arra a Larson kerékre?

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Connor Zilisch már a Top 20-ban van azután, hogy 36. is volt.
több mint 1 éve
Toca Minnesota Vikings 20 490 — Vikings fan
ha ez így folytatódik tovább, akkor az olasz vb címei pillanatok alatt fognak elértéktelenedni
jó, egy futam ment csak le, de elég vészjósló eddig a többiekre nézve
NB2
Igen.
Ha az eddigi történelem top3-5 motorosából valamelyik elver téged akkor a VB címed már semmit nem ér!
Max az fog idén kiderülni, hogy Marauez tényleg két polccal a mezőny felett van-e.
több mint 1 éve
Korán kezdődnek a levágások miatti büntik az élbolyban is.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Cindricet ezért vajon megbüntetik majd..?

több mint 1 éve
Engines are fired... let's go road course racing at COTA!!

több mint 1 éve
Let's go, zsa COTA őrület.
És Hughie mondta be a mondatot😍

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Megvaaaaannn!! Izgulós lett a vége.

CGR 1-2, király.

több mint 1 éve
Dixon az utolsó fél körben!
Newgarden kifogyott!!

Poloska vagyok.