Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Ez ilyen. 😊Még jó hogy csak szerinted.😊De kellenek az ilyen típusú pályák a Nascar naptárba. Fantasztikus versenyzés volt megint. Bell újfent bizonyította mennyire sokoldalú pilóta.De ez nem NASCAR. Üdítő meg látványos lenne ha mondjuk a motoGP-ben minden nyolcadik futam salakon lenne körbe-körbe, csak az nem motoGP lenne. Ez a balra jobbra kanyargás is egy teljesen más történet, van rá rengeteg sorozat, bajnokság, de nem NASCAR.
zavi27
Szerintem éretlmetlenek és indokolatlanok ezen autóknak, ezen versenyzőknek ezek a pályák.
Őszentsége Sobri Jóska
zavi27
több mint 1 éve
Még jó hogy csak szerinted.😊De kellenek az ilyen típusú pályák a Nascar naptárba. Fantasztikus versenyzés volt megint. Bell újfent bizonyította mennyire sokoldalú pilóta.De ez nem NASCAR. Üdítő meg látványos lenne ha mondjuk a motoGP-ben minden nyolcadik futam salakon lenne körbe-körbe, csak az nem motoGP lenne. Ez a balra jobbra kanyargás is egy teljesen más történet, van rá rengeteg sorozat, bajnokság, de nem NASCAR.
zavi27
Szerintem éretlmetlenek és indokolatlanok ezen autóknak, ezen versenyzőknek ezek a pályák.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
De kellenek az ilyen típusú pályák a Nascar naptárba. Fantasztikus versenyzés volt megint. Bell újfent bizonyította mennyire sokoldalú pilóta.De ez nem NASCAR. Üdítő meg látványos lenne ha mondjuk a motoGP-ben minden nyolcadik futam salakon lenne körbe-körbe, csak az nem motoGP lenne. Ez a balra jobbra kanyargás is egy teljesen más történet, van rá rengeteg sorozat, bajnokság, de nem NASCAR.
zavi27
több mint 1 éve
De kellenek az ilyen típusú pályák a Nascar naptárba. Fantasztikus versenyzés volt megint. Bell újfent bizonyította mennyire sokoldalú pilóta.
több mint 1 éve
Palou is olyan lesz az Indyben mint a németek a fociban. Mindegy honnan indul, végül mindig ő nyer az összes autó közül.😊
több mint 1 éve
Katherine Legge debütál a Cup Seriesben a Live Fast Motorsports #78-as Chevyjében. Wow!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
www.eurosport.hu/wec-le-mans/wec-le-mans/2025/teljes-rajtlista-nyilvanos-hivatalos-bemutato_sto20086493/story.shtml
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Azon kevés versenyzők egyike, akitől azt sem sajnálnám, ha egy évben 15 versenyt nyerve lenne bajnok. And he's very good at it, too. 😏 pic.twitter.com/4cADWlPqTv
— NASCAR (@NASCAR) March 3, 2025
több mint 1 éve
De nagyon jó verseny volt, és végre egy olyan hármas befutó, ami teljesen tiszta volt. Ez a hármas ma megmutatta, hogy sportszerűen is lehet versenyezni a győzelemért.Busch gumijai sokat tettek azért, hogy a vége tiszta legyen. 😀
Gragson P8, yesss!!!
Mikey
Mikor ráhúzta Bellre egy ártalmatlan szituációban nem sok esélyt láttam arra, hogy őt sárga nélkül meg lehessen “előzni”.
több mint 1 éve
De nagyon jó verseny volt, és végre egy olyan hármas befutó, ami teljesen tiszta volt. Ez a hármas ma megmutatta, hogy sportszerűen is lehet versenyezni a győzelemért.Gragson P8, yesss!!!
több mint 1 éve
Chastain esetében. Zilisch meg megszopatott.Jól döntöttél.Uh, Suarez kipörög és pont telibetalálja Zilichet. A Trackhouse felének ennyi volt a verseny (és Chastainnek is kerülnie kellett, hogy ne ütközzön).Fantasyben egyrészt szerencse, hogy délután Chastaint tettem. Suarez helyett, de Zilisch hekyett McDowell maradt a garageban nálam.
iktriad
zacknorb
The No. 99 goes around and collects @ConnorZilisch! pic.twitter.com/xwH575jTPe
— NASCAR (@NASCAR) March 2, 2025
iktriad
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Jól döntöttél.Uh, Suarez kipörög és pont telibetalálja Zilichet. A Trackhouse felének ennyi volt a verseny (és Chastainnek is kerülnie kellett, hogy ne ütközzön).Fantasyben egyrészt szerencse, hogy délután Chastaint tettem. Suarez helyett, de Zilisch hekyett McDowell maradt a garageban nálam.
iktriad
zacknorb
The No. 99 goes around and collects @ConnorZilisch! pic.twitter.com/xwH575jTPe
— NASCAR (@NASCAR) March 2, 2025
több mint 1 éve
Uh, Suarez kipörög és pont telibetalálja Zilichet. A Trackhouse felének ennyi volt a verseny (és Chastainnek is kerülnie kellett, hogy ne ütközzön).Fantasyben egyrészt szerencse, hogy délután Chastaint tettem. Suarez helyett, de Zilisch helyett McDowell maradt a garageban nálam.
iktriad
Szerkesztette: zacknorb
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Uh, Suarez kipörög és pont telibetalálja Zilichet. A Trackhouse felének ennyi volt a verseny (és Chastainnek is kerülnie kellett, hogy ne ütközzön).
több mint 1 éve
Toca és rob3rto!Nyilván bent lesz a történelemkönyvekben a vb cím, de az lesz meg az emberekben, hogy kb jó helyen volt jó helyen.
F1-ben volt, hogy egyszer Russell beült Hami helyére a mercibe, rögtön megnyerte (vagy 2. lett? ) az edzésen. Nem igazán tett jót Hami image-nek, addig is voltak olyan hangok, hogy a kocsi miatt nyert annyit, ezek után mégjobban felerősödtek ezek a hangok. És valljuk meg volt alapja.
több mint 1 éve
Connor Zilisch már a Top 20-ban van azután, hogy 36. is volt.
több mint 1 éve
ha ez így folytatódik tovább, akkor az olasz vb címei pillanatok alatt fognak elértéktelenedniIgen.
jó, egy futam ment csak le, de elég vészjósló eddig a többiekre nézve
NB2
Ha az eddigi történelem top3-5 motorosából valamelyik elver téged akkor a VB címed már semmit nem ér!
Max az fog idén kiderülni, hogy Marauez tényleg két polccal a mezőny felett van-e.
több mint 1 éve
Korán kezdődnek a levágások miatti büntik az élbolyban is.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Cindricet ezért vajon megbüntetik majd..?
több mint 1 éve
Engines are fired... let's go road course racing at COTA!!
több mint 1 éve
Let's go, zsa COTA őrület.És Hughie mondta be a mondatot😍
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Megvaaaaannn!! Izgulós lett a vége.CGR 1-2, király.
több mint 1 éve
Dixon az utolsó fél körben!Newgarden kifogyott!!
Poloska vagyok.