NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Na jó de, a probléma az, hogy DiBenedetto távolról sem gyökér.A versenyző képviseli kifelé a csapatot, a csapatnak és a szponzoroknak meg nem jó reklám, hogy egy gyökeret alkalmaz. Ettől még a szólásszabadság nem sérül az USA-ban, de a munkáltató a jó hírneve védelme érdekében korlátozhatja és szankcionálhatja a véleményeket (ez így van valamennyi országban, pl. nálunk is).Mondjuk ez szerintem olyan dolog, hogy emiatt nem kellene szopatni. Pont az USA-ban, ahol annyira hangoztatják a szólásszabadságot, és a sokszínűséget, emiatt kispadra tenni... hát nekem nagyon visszás.DiBenedettót kirakta a Rackley három versennyel a vége előtt. Hihetetlen ez a faszi, sehonnan nem tud szépen távozni. Nem mondom hogy az ő hibája, de valaminek történnie kellett, mert bár azt már bejelentették hogy nem tér vissza a csapathoz, mindenképpen fura hogy pont Talladega előtt rakták ki, ahol tavaly nyert is.www.usaracing.hu/2023/09/19/nascar-harmadosztalyu-csapata-is-megvalt-a-politikai-megnyilvanulasai-miatt-a-cupban-feketelistara-tett-matt-dibenedettotol/
Mikey
www.usaracing.hu/2022/03/09/nascar-dibenedetto-szerint-egy-globalis-elit-akarja-igaba-hajtani-az-emberiseget/
zacknorb
Mert nyilván pl. a konföderációs zászlót tiltsák ki a lelátókról (amit meg is tettek pár éve), de hogy egy versenyző demokrata vagy republikánus szavazó, laposföldhívő, a szcientológiai egyház tagja, kit érdekel? Úgy gondolkodik, és abban hisz, amiben akar.
Mikey
Jughead
több mint 1 éve
Nagy sztárnak kell lenned, hogy igazán gyökér lehess ez eddig is így volt USAban. 😀A versenyző képviseli kifelé a csapatot, a csapatnak és a szponzoroknak meg nem jó reklám, hogy egy gyökeret alkalmaz. Ettől még a szólásszabadság nem sérül az USA-ban, de a munkáltató a jó hírneve védelme érdekében korlátozhatja és szankcionálhatja a véleményeket (ez így van valamennyi országban, pl. nálunk is).Mondjuk ez szerintem olyan dolog, hogy emiatt nem kellene szopatni. Pont az USA-ban, ahol annyira hangoztatják a szólásszabadságot, és a sokszínűséget, emiatt kispadra tenni... hát nekem nagyon visszás.DiBenedettót kirakta a Rackley három versennyel a vége előtt. Hihetetlen ez a faszi, sehonnan nem tud szépen távozni. Nem mondom hogy az ő hibája, de valaminek történnie kellett, mert bár azt már bejelentették hogy nem tér vissza a csapathoz, mindenképpen fura hogy pont Talladega előtt rakták ki, ahol tavaly nyert is.www.usaracing.hu/2023/09/19/nascar-harmadosztalyu-csapata-is-megvalt-a-politikai-megnyilvanulasai-miatt-a-cupban-feketelistara-tett-matt-dibenedettotol/
Mikey
www.usaracing.hu/2022/03/09/nascar-dibenedetto-szerint-egy-globalis-elit-akarja-igaba-hajtani-az-emberiseget/
zacknorb
Mert nyilván pl. a konföderációs zászlót tiltsák ki a lelátókról (amit meg is tettek pár éve), de hogy egy versenyző demokrata vagy republikánus szavazó, laposföldhívő, a szcientológiai egyház tagja, kit érdekel? Úgy gondolkodik, és abban hisz, amiben akar.
Mikey
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 229
A versenyző képviseli kifelé a csapatot, a csapatnak és a szponzoroknak meg nem jó reklám, hogy egy gyökeret alkalmaz. Ettől még a szólásszabadság nem sérül az USA-ban, de a munkáltató a jó hírneve védelme érdekében korlátozhatja és szankcionálhatja a véleményeket (ez így van valamennyi országban, pl. nálunk is).Mondjuk ez szerintem olyan dolog, hogy emiatt nem kellene szopatni. Pont az USA-ban, ahol annyira hangoztatják a szólásszabadságot, és a sokszínűséget, emiatt kispadra tenni... hát nekem nagyon visszás.DiBenedettót kirakta a Rackley három versennyel a vége előtt. Hihetetlen ez a faszi, sehonnan nem tud szépen távozni. Nem mondom hogy az ő hibája, de valaminek történnie kellett, mert bár azt már bejelentették hogy nem tér vissza a csapathoz, mindenképpen fura hogy pont Talladega előtt rakták ki, ahol tavaly nyert is.www.usaracing.hu/2023/09/19/nascar-harmadosztalyu-csapata-is-megvalt-a-politikai-megnyilvanulasai-miatt-a-cupban-feketelistara-tett-matt-dibenedettotol/
Mikey
zacknorb
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Ennél sokkal pozitívabb hír, hogy Layne Riggs három versenyre szóló szerződést kötött a Kaulig Racinggel, így ő fogja vezetni a #11-es Chevyt most hétvégén Texasban, valamint Las Vegasban és Martinsville-ben. Újabb titkos kedvencemet gyűjtötte be Rice és Kaulig. 😊 Baromi tehetséges versenyző, az NCTS-ben már meg is mutatta mit tud (legutóbb az Indy Raceway Parkban lett harmadik), és baromira örülök hogy az NXS-ben is lehetőséghez jut. Sajnos ő is az a kategória, aki hiába baromi tehetséges, nincs pénzes szponzora, így nehéz lesz komoly lehetőséghez jutnia. Nagyon szurkolok hogy összejöjjön neki.
Szerkesztette: Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Mondjuk ez szerintem olyan dolog, hogy emiatt nem kellene szopatni. Pont az USA-ban, ahol annyira hangoztatják a szólásszabadságot, és a sokszínűséget, emiatt kispadra tenni... hát nekem nagyon visszás.DiBenedettót kirakta a Rackley három versennyel a vége előtt. Hihetetlen ez a faszi, sehonnan nem tud szépen távozni. Nem mondom hogy az ő hibája, de valaminek történnie kellett, mert bár azt már bejelentették hogy nem tér vissza a csapathoz, mindenképpen fura hogy pont Talladega előtt rakták ki, ahol tavaly nyert is.www.usaracing.hu/2023/09/19/nascar-harmadosztalyu-csapata-is-megvalt-a-politikai-megnyilvanulasai-miatt-a-cupban-feketelistara-tett-matt-dibenedettotol/
Mikey
zacknorb
Szerkesztette: Mikey
több mint 1 éve
DiBenedettót kirakta a Rackley három versennyel a vége előtt. Hihetetlen ez a faszi, sehonnan nem tud szépen távozni. Nem mondom hogy az ő hibája, de valaminek történnie kellett, mert bár azt már bejelentették hogy nem tér vissza a csapathoz, mindenképpen fura hogy pont Talladega előtt rakták ki, ahol tavaly nyert is.www.usaracing.hu/2023/09/19/nascar-harmadosztalyu-csapata-is-megvalt-a-politikai-megnyilvanulasai-miatt-a-cupban-feketelistara-tett-matt-dibenedettotol/
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 755
DiBenedettót kirakta a Rackley három versennyel a vége előtt. Hihetetlen ez a faszi, sehonnan nem tud szépen távozni. Nem mondom hogy az ő hibája, de valaminek történnie kellett, mert bár azt már bejelentették hogy nem tér vissza a csapathoz, mindenképpen fura hogy pont Talladega előtt rakták ki, ahol tavaly nyert is.
több mint 1 éve
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Azokra gondoltam, akik most nulla háttérinfóval leülnek, megnéznek egy, két, több futamot, és választanak valakit, akire a sok köröző autó közül emlékeznek, hogy csinált valamit, ami versenyzés, manőver, taktika, kockáztatás, akármi.Persze aki jobban képben van biztos meg tudja cáfolni, de a jelenlegi Cup Seriesben szerintem csak Hamlin az, aki beazonosíthatóan a konkrétan bemutatott versenyzésével be tud húzni egy új drukkert.Nekem szerintem ő az egyetlen akit nem tudnék kedvelni 😀 Talán pont a markáns stilusa miatt 😀
Őszentsége Sobri Jóska
adamfaragoo
több mint 1 éve
adamfaragoo
1 420
Nekem szerintem ő az egyetlen akit nem tudnék kedvelni 😀 Talán pont a markáns stilusa miatt 😀Én 15-20 futamot láttam szerintem eddig, és arra jutottam, hogyha eltekintesz attól, hogy melyik versenyzőnek szimpatikus az arca, a neve, születési helye, korábbi eredményei, autójának aktuális festése, nyilatkozatainak stílusa, meg hasonló dolgok, akkor Hamlin az egyetlen, akinek markáns stílusa van, olyan, aminek lehet drukkolni, mert egyedi és különleges.MikeyA múltkor volt egy NASCAR vs Forma-1 “csörténk”. Ennek hatására (is) adtam egy újabb esélyt a NASCAR-nak az alapszakaszzárón és azóta a 3 PO futamot is megnéztem. Tényleg jó ez.
Már csak egy kedvenc kéne, először úgy voltam vele, hogy mivel Kansasben köteleztem el magam a NASCAR mellett, így aki ott nyer az lesz, jó ideig úgy nézett ki, hogy Hamlin lesz, aztán jött a vége és Reddick behúzta, gondoltam sebaj a két 23XI amúgy is szimpatikus volt Jordan miatt, ráadásul egy NASCAR szinten fiatal versenyző, szóval oké. Aztán tegnap Hamlin a verseny végi interjújával elbizonytalanított. 😀
Egyébként Hamlin miért ekkora “kedvenc” az USA-ban?
Jughead
Persze amit Chastain csinált tavaly, az hozott neki rengeteg szurkolót, de idén, amióta biztos PO résztvevő lett nem csinált semmit, még 10-ben se igazán volt, vagy az én egyik választottam Blainey detto.
Persze aki jobban képben van biztos meg tudja cáfolni, de a jelenlegi Cup Seriesben szerintem csak Hamlin az, aki beazonosíthatóan a konkrétan bemutatott versenyzésével be tud húzni egy új drukkert.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 1 éve
p1race.hu/2023/09/19/teljes-kaosz-es-bohozat-veszelyben-lehet-az-indiai-nagydij-a-keslekedo-vizumok-miatt/mondjuk szerintem lesz futam 😊
több mint 1 éve
3 hely maradt, ha valakivel nem bontanak szerződést így:Hivatalos
GASGAS : Talán a legegyértelműbb, Acosta jön ide vagy a gyári KTM-hez, és Miller vagy Gasgas vagy WSBK
LCR : Ha nem töri össze magát teljesen Nakagami, akkor marad, talán Ogura a legjobb japán
Gresini : Arbolino, vagy elhappolnak egy nagy nevű pilótát a Ducatisok
Heisman nádor
több mint 1 éve
Elhiszem neked, én azon idei versenyek alapján gondolom így, amiket láttam. Bushtól nem emlékszem semmire.Pl. Kyle Busch is ilyen, elég markáns tud lenni ő is.Én 15-20 futamot láttam szerintem eddig, és arra jutottam, hogyha eltekintesz attól, hogy melyik versenyzőnek szimpatikus az arca, a neve, születési helye, korábbi eredményei, autójának aktuális festése, nyilatkozatainak stílusa, meg hasonló dolgok, akkor Hamlin az egyetlen, akinek markáns stílusa van, olyan, aminek lehet drukkolni, mert egyedi és különleges.MikeyA múltkor volt egy NASCAR vs Forma-1 “csörténk”. Ennek hatására (is) adtam egy újabb esélyt a NASCAR-nak az alapszakaszzárón és azóta a 3 PO futamot is megnéztem. Tényleg jó ez.
Már csak egy kedvenc kéne, először úgy voltam vele, hogy mivel Kansasben köteleztem el magam a NASCAR mellett, így aki ott nyer az lesz, jó ideig úgy nézett ki, hogy Hamlin lesz, aztán jött a vége és Reddick behúzta, gondoltam sebaj a két 23XI amúgy is szimpatikus volt Jordan miatt, ráadásul egy NASCAR szinten fiatal versenyző, szóval oké. Aztán tegnap Hamlin a verseny végi interjújával elbizonytalanított. 😀
Jughead
Persze amit Chastain csinált tavaly, az hozott neki rengeteg szurkolót, de idén, amióta biztos PO résztvevő lett nem csinált semmit, még 10-ben se igazán volt, vagy az én egyik választottam Blainey detto.
Persze aki jobban képben van biztos meg tudja cáfolni, de a jelenlegi Cup Seriesben szerintem csak Hamlin az, aki beazonosíthatóan a konkrétan bemutatott versenyzésével be tud húzni egy új drukkert.
Őszentsége Sobri Jóska
Chastain, azóta tűnt el, amióta elbeszélgetett mindenki is vele az agresszív stílusáról. Azóta kvalin is rendre 20+ helyeken végez, meg versenyeken is. Gyakorlatilag a nashville-i győzelme a kakukktojás.
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Pl. Kyle Busch is ilyen, elég markáns tud lenni ő is.Én 15-20 futamot láttam szerintem eddig, és arra jutottam, hogyha eltekintesz attól, hogy melyik versenyzőnek szimpatikus az arca, a neve, születési helye, korábbi eredményei, autójának aktuális festése, nyilatkozatainak stílusa, meg hasonló dolgok, akkor Hamlin az egyetlen, akinek markáns stílusa van, olyan, aminek lehet drukkolni, mert egyedi és különleges.MikeyA múltkor volt egy NASCAR vs Forma-1 “csörténk”. Ennek hatására (is) adtam egy újabb esélyt a NASCAR-nak az alapszakaszzárón és azóta a 3 PO futamot is megnéztem. Tényleg jó ez.
Jughead
Őszentsége Sobri Jóska
Chastain, azóta tűnt el, amióta elbeszélgetett mindenki is vele az agresszív stílusáról. Azóta kvalin is rendre 20+ helyeken végez, meg versenyeken is. Gyakorlatilag a nashville-i győzelme a kakukktojás.
több mint 1 éve
3 hely maradt, ha valakivel nem bontanak szerződést így:GASGAS : Talán a legegyértelműbb, Acosta jön ide vagy a gyári KTM-hez, és Miller vagy Gasgas vagy WSBK
LCR : Ha nem töri össze magát teljesen Nakagami, akkor marad, talán Ogura a legjobb japán
Gresini : Arbolino, vagy elhappolnak egy nagy nevű pilótát a Ducatisok
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Na akkor Frankie a Pramachoz 2024ben. Remek hír nagyon drukkolok neki!Azért a Ducatinak brutális ki squadja lesz így…a közvetlen élmezőnyből Quartararo Binder meg MM nem lesz a kötelékbe… az összes többi a vörösökkel.
Lehet vótmá de MotoGP/WSBK hírek:Én ezzel már úgy vagyok, mint a Cowboys Super Bowllal. Majd hiszem ha látom…
Dolgoznak azon, hogy 2024-ben WSBK legyen a balatoni pályán, 2024-ben a Balaton Park Circuit MotoGP tartalék pálya lesz, 2025-től pedig visszatérhet a MotoGP a Hungaroringre.
Heisman nádor
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Lehet vótmá de MotoGP/WSBK hírek:Dolgoznak azon, hogy 2024-ben WSBK legyen a balatoni pályán, 2024-ben a Balaton Park Circuit MotoGP tartalék pálya lesz, 2025-től pedig visszatérhet a MotoGP a Hungaroringre.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
az még odébb van azértBrexton Busch és Keelan Harvick. 😂ez a nepotizmus nem nagyon jön be Nálad, mi? Dale fia Junior, meg Bill fia Chase... ki lesz a következő?Versenyzőként kifejezetten. Aztán mióta visszavonult, csapatfőnökként kifejezetten megszerettem. A podcastjeit is gyakran meghallgatom, nagyon jók.Akkor Juniorral is ugyanígy voltál?ok, my bad.Biztos mondtam már, de amúgy semmi bajom Elliottal, sőt. Csak a nyamvadt hype és a szurkolóinak a megnyilvánulásai nem tetszenek.
slowmotion
Mikey
slowmotion
Mikey
slowmotion
Mikey
több mint 1 éve
Én 15-20 futamot láttam szerintem eddig, és arra jutottam, hogyha eltekintesz attól, hogy melyik versenyzőnek szimpatikus az arca, a neve, születési helye, korábbi eredményei, autójának aktuális festése, nyilatkozatainak stílusa, meg hasonló dolgok, akkor Hamlin az egyetlen, akinek markáns stílusa van, olyan, aminek lehet drukkolni, mert egyedi és különleges.MikeyA múltkor volt egy NASCAR vs Forma-1 “csörténk”. Ennek hatására (is) adtam egy újabb esélyt a NASCAR-nak az alapszakaszzárón és azóta a 3 PO futamot is megnéztem. Tényleg jó ez.
Jughead
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Brexton Busch és Keelan Harvick. 😂ez a nepotizmus nem nagyon jön be Nálad, mi? Dale fia Junior, meg Bill fia Chase... ki lesz a következő?Versenyzőként kifejezetten. Aztán mióta visszavonult, csapatfőnökként kifejezetten megszerettem. A podcastjeit is gyakran meghallgatom, nagyon jók.Akkor Juniorral is ugyanígy voltál?ok, my bad.Biztos mondtam már, de amúgy semmi bajom Elliottal, sőt. Csak a nyamvadt hype és a szurkolóinak a megnyilvánulásai nem tetszenek.
slowmotion
Mikey
slowmotion
Mikey
slowmotion
több mint 1 éve
ez a nepotizmus nem nagyon jön be Nálad, mi? Dale fia Junior, meg Bill fia Chase... ki lesz a következő?Versenyzőként kifejezetten. Aztán mióta visszavonult, csapatfőnökként kifejezetten megszerettem. A podcastjeit is gyakran meghallgatom, nagyon jók.Akkor Juniorral is ugyanígy voltál?ok, my bad.Biztos mondtam már, de amúgy semmi bajom Elliottal, sőt. Csak a nyamvadt hype és a szurkolóinak a megnyilvánulásai nem tetszenek.
slowmotion
Mikey
slowmotion
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Kyffin Simpson az INDYNXT-ből full-time Chip Ganassis lesz 5. autóban 😮Ezt szerintem nem látta senki jönni. A NXT mellett megy még az ELMS-ben és az IMSA-ban is, a CGR saját nevelése.
zacknorb
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Versenyzőként kifejezetten. Aztán mióta visszavonult, csapatfőnökként kifejezetten megszerettem. A podcastjeit is gyakran meghallgatom, nagyon jók.Akkor Juniorral is ugyanígy voltál?ok, my bad.Biztos mondtam már, de amúgy semmi bajom Elliottal, sőt. Csak a nyamvadt hype és a szurkolóinak a megnyilvánulásai nem tetszenek.
slowmotion
Mikey
slowmotion
több mint 1 éve
Akkor Juniorral is ugyanígy voltál?ok, my bad.Biztos mondtam már, de amúgy semmi bajom Elliottal, sőt. Csak a nyamvadt hype és a szurkolóinak a megnyilvánulásai nem tetszenek.
slowmotion
Mikey