NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
köze nem lesz RUS-nak a 3. helyhez, max Hami elé jön be
több mint 1 éve
Nálam azért vicces ez a HAM-RUS kiterelés és nem büntetünk
több mint 1 éve
Ezt a Perezt nehéz védeni…
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
3 kiállás??? könyörgöm ezzel a keménnyel csak el mennek 18 kőrt, utána könnyű autóval megint simán 20-atcsak akkor lesz itt 3, ha jön egy SC és valaki kijön egy pirosért a végén
több mint 1 éve
Perez te boci
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Tyű kb. 30 centin múlt hogy Creed kapja a free passt. 24. hely, atyaég. Végül is már három hete nem volt problémás versenye, ideje volt.
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Mayer és Herbst hamar befejezte mára.
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Wallace és Buescher az első sorban a Cup kvalin, ahogy arra mindenki számított.Mondjuk Christopher simán odaérhet a Champ 4-ba, és még csak meglepetés sem lenne.
több mint 1 éve
Mikey
18 755
Allgaier és Bayne indul az első sorból kicsit később Texasban a mai NXS versenyen.Kyle Weatherman a 12. helyen kvalifikált a DGM Racing #91-es Chevyjével... ha valaki ez alá az ember alá tenne egy erős közepes autót, rendszeresen a Top 5-ért mehetne.
több mint 1 éve
jaja Martin piszok jó az utóbbi versenyeken, meg is lepődtem amúgy, mert azért Martin is dobta a vasat rendesen korábbanMartin idén simán van olyan jó mint Pecco ha az év egészét vesszük összeségében.Én nem szóltam Peccora semmit, sőt előző írásomban elismertem, hogy ő az egyetlen stabil versenyző. Az meg, hogy MM drukkerként szeretnék egy izgalmas VB-t ha már ő ugye nem lehet most nyertes, azért le ne harapd már a fejem 😊Én nem tudom miért van ennyire a bögyödben Pecco…faszom Marini, ezt simán behúzta volna Bezzecchi, ha nincs az az első kanyar 😕pont ezt írtam én is másik fórumba, hogy bánhatja BEZ a rajtot, ez sima győzelem lett volna neki látva a tempóját
törölt kristof
lehet Bagnaia sem bánta volna, hogy inkább ő mint Martin
azért ha holnap jönne egy olasz DNF és Martin bejön 1-2-3ba valahol, akkor lehet izgalmas a VB, hacsak nem szólnak le felülről 😊
NB2
Izgalmas VB? 33 pont a különbség és van még hátra 6 hétvége, egyenként 37 ponttal a serpenyőkön. Hol van ez eldőlve már most, hogy egy Pecco nullázásért kelljen szurkolni az izgalmas VBhez?
A fentről érkező segítégről nem is beszélve… tavaly is rá volt szólva Bastianinire 2 versennyel a vége előtt, hogy ne üsse Bagnaiat Malajziában. Jah mégse…
Semmi jel nem utalt és nem utal eddig rá, hogy Ciabattiék akármilyen utasítást is akarnának adni. Még csak burkolt célozgatás sem volt. Meg lett mondva tavaly is a VB hajrá előtt amíg Eneanak is volt még esélye meg a mostani szezon kezdetén is, hogy amíg a versenyzők tudnak normálisan versenyezni egymás ellen nem lesz csapatutasítás. A VB címért harcoló motorosaik között legalábbis biztos nem.
Cowboykarcsi90
De most őszintén egy percig is beszélyben van az olasz VB címe? Most persze mondhatod, hogy számszakilag igen, de eddig idén nincs más mint aki jobban megérdemelné, pont amit írtam előbb, mert piszok stabil.
Azt amúgy te is elismerheted, hogy az istállónak inkább az a jó, ha van 1 piszok jó versenyzőjük, aki hozza a dicsőséget, mintha lenne 4, akik ütik verik egymást és közben jön egy másik istálló jó versenyzője és elhappolja előlük a VB címet. Sőt azt gondolom, hogy Duca mindkettő, de azért legyen gyári VB cím 😊
NB2
A spanyol egy kicsit gyengébben kezdte az évet de mondjuk Sachsenring óta szerintem nagyságrendileg egy súlycsoportot képviselnek.
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Martin idén simán van olyan jó mint Pecco ha az év egészét vesszük összeségében.Én nem szóltam Peccora semmit, sőt előző írásomban elismertem, hogy ő az egyetlen stabil versenyző. Az meg, hogy MM drukkerként szeretnék egy izgalmas VB-t ha már ő ugye nem lehet most nyertes, azért le ne harapd már a fejem 😊Én nem tudom miért van ennyire a bögyödben Pecco…faszom Marini, ezt simán behúzta volna Bezzecchi, ha nincs az az első kanyar 😕pont ezt írtam én is másik fórumba, hogy bánhatja BEZ a rajtot, ez sima győzelem lett volna neki látva a tempóját
törölt kristof
azért ha holnap jönne egy olasz DNF és Martin bejön 1-2-3ba valahol, akkor lehet izgalmas a VB, hacsak nem szólnak le felülről 😊
NB2
Izgalmas VB? 33 pont a különbség és van még hátra 6 hétvége, egyenként 37 ponttal a serpenyőkön. Hol van ez eldőlve már most, hogy egy Pecco nullázásért kelljen szurkolni az izgalmas VBhez?
A fentről érkező segítégről nem is beszélve… tavaly is rá volt szólva Bastianinire 2 versennyel a vége előtt, hogy ne üsse Bagnaiat Malajziában. Jah mégse…
Semmi jel nem utalt és nem utal eddig rá, hogy Ciabattiék akármilyen utasítást is akarnának adni. Még csak burkolt célozgatás sem volt. Meg lett mondva tavaly is a VB hajrá előtt amíg Eneanak is volt még esélye meg a mostani szezon kezdetén is, hogy amíg a versenyzők tudnak normálisan versenyezni egymás ellen nem lesz csapatutasítás. A VB címért harcoló motorosaik között legalábbis biztos nem.
Cowboykarcsi90
De most őszintén egy percig is beszélyben van az olasz VB címe? Most persze mondhatod, hogy számszakilag igen, de eddig idén nincs más mint aki jobban megérdemelné, pont amit írtam előbb, mert piszok stabil.
Azt amúgy te is elismerheted, hogy az istállónak inkább az a jó, ha van 1 piszok jó versenyzőjük, aki hozza a dicsőséget, mintha lenne 4, akik ütik verik egymást és közben jön egy másik istálló jó versenyzője és elhappolja előlük a VB címet. Sőt azt gondolom, hogy Duca mindkettő, de azért legyen gyári VB cím 😊
NB2
A spanyol egy kicsit gyengébben kezdte az évet de mondjuk Sachsenring óta szerintem nagyságrendileg egy súlycsoportot képviselnek.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Én nem szóltam Peccora semmit, sőt előző írásomban elismertem, hogy ő az egyetlen stabil versenyző. Az meg, hogy MM drukkerként szeretnék egy izgalmas VB-t ha már ő ugye nem lehet most nyertes, azért le ne harapd már a fejem 😊Én nem tudom miért van ennyire a bögyödben Pecco…faszom Marini, ezt simán behúzta volna Bezzecchi, ha nincs az az első kanyar 😕pont ezt írtam én is másik fórumba, hogy bánhatja BEZ a rajtot, ez sima győzelem lett volna neki látva a tempóját
törölt kristof
NB2
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Jughead
5 229
A Katalán eset inkább tűnt műszaki hibának, mint a sajátjának, ha saját hiba, akkor Argentína, USA és részben Franciaország, az se kevés.Amúgy a legjobb moci Bagnaia-é, de azért a legstabilabb is. A többiek mindig esnek néha, ő stabilan ott van mindig az elején és hozza a pontokat.Kivéve három hete, amikor az első helyről perecelt, és még a lábán is átmentek. Az simán lehetett volna season-ending sérülés, és viszlát vb.
NB2
Jan
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
Bezzecchiért nagy kár… Már csak azért is mert egyelőre úgy néz ki, hogy ezen a hétvégén Ő az egyetlen aki fel tudja venni a versenyt Martinnal.Na majd holnap.
több mint 1 éve
Én nem tudom miért van ennyire a bögyödben Pecco…faszom Marini, ezt simán behúzta volna Bezzecchi, ha nincs az az első kanyar 😕pont ezt írtam én is másik fórumba, hogy bánhatja BEZ a rajtot, ez sima győzelem lett volna neki látva a tempóját
törölt kristof
NB2
több mint 1 éve
Amúgy a legjobb moci Bagnaia-é, de azért a legstabilabb is. A többiek mindig esnek néha, ő stabilan ott van mindig az elején és hozza a pontokat.Kivéve három hete, amikor az első helyről perecelt, és még a lábán is átmentek. Az simán lehetett volna season-ending sérülés, és viszlát vb.
NB2
több mint 1 éve
faszom Marini, ezt simán behúzta volna Bezzecchi, ha nincs az az első kanyar 😕pont ezt írtam én is másik fórumba, hogy bánhatja BEZ a rajtot, ez sima győzelem lett volna neki látva a tempóját
törölt kristof
több mint 1 éve
faszom Marini, ezt simán behúzta volna Bezzecchi, ha nincs az az első kanyar 😕
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve
Amúgy a legjobb moci Bagnaia-é, de azért a legstabilabb is. A többiek mindig esnek néha, ő stabilan ott van mindig az elején és hozza a pontokat.
több mint 1 éve
én azt hittem, hogy szimplán vizes a pálya és azért nem indultak, de lehet más probléma voltmotogp is átment puncibaMi történt?
NB2
bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
motogp is átment puncibaMi történt?
NB2
több mint 1 éve
motogp is átment punciba
több mint 1 éve
Asszondta Norris hogy -)„Oscar, ha szeretnéd lemásolni Sennát az első kanyar felé, nyugodtan tedd meg, az klassz lenne nekem!”
több mint 1 éve
Jughead
5 229
Nem is mondtam, hogy Te ilyet mondtál, én mondom azt, hogyha tényleg a mezőny leggyengébb autójában ülve hozta ezeket az eredményeket, akkor messze a mezőny legjobb pilótája, hiszen a mezőny legrosszabb autójával előrébb járt, mint Albon, alig maradt el a McLaren párosától, jobban állt vagy legalábbis nagyon közel volt az Alfa Romeo és a Haas párosának tagjaihoz, szorongatta az Alpine-okat, pedig mindannyian jobb autóban ültek a feltételezésed szerint.Nézd, ha ez van, akkor ez van. Amúgy nem egyszer mondta Wéber Gábor is az adások alatt az év első felében, hogy egyértelműen az AT a leggyengébb autó. És azt is mondta nem egyszer, hogy Yui kiemelkedő szezont hoz. Én neki hiszek, szerintem azon kevés szakértők, kommentátorok egyike, aki tényleg ért is hozzá. Azt meg egyáltalán nem mondtam, hogy "a mezőny legjobb pilótájáról beszélünk, akinek a Perezt kéne váltania és jövőre ő lehetne Max fő kihívója".Te komolyan úgy gondolod, hogy a mezőny legrosszabb autójával ment be a 9 versenyből 2-szer Q3-ba (Bakuban a 8. lett), 3-szor a Q2-be és lett a legrosszabb kvalifikációs eredménye egy 17. hely? Emellett ezzel a ronccsal ért oda többnyire a 10. hely környékére? Mert akkor viszont a mezőny legjobb pilótájáról beszélünk, akinek a Perezt kéne váltania és jövőre ő lehetne Max fő kihívójaÉn sem azt mondom, hogy nagyon nagy spíler, de szerintem egyáltalán nem is gyenge. Vannak nála bőven gyengébbek (pl. Perez, Stroll), nyilván nem egy Hamilton-Alonso szint, de szerintem helye simán van a mezőnyben.Egyébkén miért nem bizonyított semmit Yuki?Azért annyira nem nagy spíler még de amúgy fiatal és 1-1 kiugró eredménye mindig volt.
Eazzy
Viszont aki azt várja hogy a Honda motoros autóból kitegyék az egyetlen japán sofőrt akit a Honda patrónál, az kicsit el van tévedve.
Jughead
Miért lett volna seggutolsó az az autó? Az első 5 versenyen a legrosszabb eredménye 11. volt, aztán többször is pontszerzés közelében volt, vagy pontot szerzett. De Vries minősíthetetlen teljesítmény miatt tűnt rossznak az az autó, de a beugrók (akár Ricciardo, akár Lawson) egyből ott vannak Tsunoda szintjén és mennek a pontokért vele együtt.Mert utolsó volt azért, szar volt a végsebessége, a gyors kanyarokban lassú, nehezen vezethető volt, szar volt a tapadása, és a gumikezelésben sem jó.
Szingapúrban egyébként a második köre számított, amit elrontott saját hibából, majd a versenyen az FIA szerint versenybaleset volt.
Jughead
Ja értem, ha a legrosszabb eredménye 11. volt, akkor nem ő volt jó, hanem az autó. 😀 Ha meg még azt se éri el, akkor ő is ő a szar. Az év elején a félrement McLarennel Norris meg Piastri sem tudott csodát tenni, gondolom, akkor ők is gyenge versenyzők.
De Vriest simán verte, Ricciardo-val 1-1 a két verseny, de ott is csak Yuki szerzett pontot. Lawson pedig kurvajó, de Zandvoortban az SC+büntetés miatt végzett Yuki előtt, Monzaban a motorja elfüstölt, Szingapúrt is említettem már...
Duff
Jughead
Duff
Tök jó, hogy Wéber Gábor ezt mondta, de nem inkább ezek pontszerzés közeli helyek voltak a reálisak, amit ő kihozott és amit De Vries meg se tudott közelíteni annyira gyenge volt? Mert, hogy a De Vries helyére szezon közben beugró versenyzők szintén ugyanazt hozzák, mint amit Tsunoda a szezon elején (és amit most is).
több mint 1 éve
Duff
3 133
Nézd, ha ez van, akkor ez van. Amúgy nem egyszer mondta Wéber Gábor is az adások alatt az év első felében, hogy egyértelműen az AT a leggyengébb autó. És azt is mondta nem egyszer, hogy Yui kiemelkedő szezont hoz. Én neki hiszek, szerintem azon kevés szakértők, kommentátorok egyike, aki tényleg ért is hozzá. Azt meg egyáltalán nem mondtam, hogy "a mezőny legjobb pilótájáról beszélünk, akinek a Perezt kéne váltania és jövőre ő lehetne Max fő kihívója".Te komolyan úgy gondolod, hogy a mezőny legrosszabb autójával ment be a 9 versenyből 2-szer Q3-ba (Bakuban a 8. lett), 3-szor a Q2-be és lett a legrosszabb kvalifikációs eredménye egy 17. hely? Emellett ezzel a ronccsal ért oda többnyire a 10. hely környékére? Mert akkor viszont a mezőny legjobb pilótájáról beszélünk, akinek a Perezt kéne váltania és jövőre ő lehetne Max fő kihívójaÉn sem azt mondom, hogy nagyon nagy spíler, de szerintem egyáltalán nem is gyenge. Vannak nála bőven gyengébbek (pl. Perez, Stroll), nyilván nem egy Hamilton-Alonso szint, de szerintem helye simán van a mezőnyben.Egyébkén miért nem bizonyított semmit Yuki?Azért annyira nem nagy spíler még de amúgy fiatal és 1-1 kiugró eredménye mindig volt.
Eazzy
Viszont aki azt várja hogy a Honda motoros autóból kitegyék az egyetlen japán sofőrt akit a Honda patrónál, az kicsit el van tévedve.
Jughead
Miért lett volna seggutolsó az az autó? Az első 5 versenyen a legrosszabb eredménye 11. volt, aztán többször is pontszerzés közelében volt, vagy pontot szerzett. De Vries minősíthetetlen teljesítmény miatt tűnt rossznak az az autó, de a beugrók (akár Ricciardo, akár Lawson) egyből ott vannak Tsunoda szintjén és mennek a pontokért vele együtt.Mert utolsó volt azért, szar volt a végsebessége, a gyors kanyarokban lassú, nehezen vezethető volt, szar volt a tapadása, és a gumikezelésben sem jó.
Szingapúrban egyébként a második köre számított, amit elrontott saját hibából, majd a versenyen az FIA szerint versenybaleset volt.
Jughead
Ja értem, ha a legrosszabb eredménye 11. volt, akkor nem ő volt jó, hanem az autó. 😀 Ha meg még azt se éri el, akkor ő is ő a szar. Az év elején a félrement McLarennel Norris meg Piastri sem tudott csodát tenni, gondolom, akkor ők is gyenge versenyzők.
De Vriest simán verte, Ricciardo-val 1-1 a két verseny, de ott is csak Yuki szerzett pontot. Lawson pedig kurvajó, de Zandvoortban az SC+büntetés miatt végzett Yuki előtt, Monzaban a motorja elfüstölt, Szingapúrt is említettem már...
Duff
Jughead
Szerkesztette: Duff