Autó- és motorsportok
Mondjuk amit o csinal jelenleg az eleg messze all a bohockodastol.Nem tudom, mit gondoljak erről a szituról.Gondolom a pénzt sem bánja, amit kap még plusz néhány év bohóckodásért.
Bár Alonso a befuccsolt McLaren-Honda projekt után se tudott volna "szépen" visszavonulni. Nem is értettem miért jön, vissza, de rám cáfolt.
Ő már addig fogja ezt húzni, míg valaki ad alá kocsit.
zacknorb
Mikey
Don't talk the walk, Walk the talk!
1 Lewis Hamilton $40mMondjuk ha valaki, akkor egy Alonso-szintu legenda szerintem siman tobb penzt kap a palyan kivul a kommentatori, szakertoi jelenesekert, esatobbi. Mivel 41 evesen azert ha jo penzt is kap a feggyben, de szarra nem fogjak fizetni, mint itt a top pilotakat.Nem tudom, mit gondoljak erről a szituról.Gondolom a pénzt sem bánja, amit kap még plusz néhány év bohóckodásért.
Bár Alonso a befuccsolt McLaren-Honda projekt után se tudott volna "szépen" visszavonulni. Nem is értettem miért jön, vissza, de rám cáfolt.
zacknorb
Mikey
Stez
2 Max Verstappen $25m
3 Fernando Alonso $20m
Azért erre mérget ne vegyél, Stroll papának van pénze, nyilván kell is tejelnie, hogy menjen Alo

Mondjuk ha valaki, akkor egy Alonso-szintu legenda szerintem siman tobb penzt kap a palyan kivul a kommentatori, szakertoi jelenesekert, esatobbi. Mivel 41 evesen azert ha jo penzt is kap a feggyben, de szarra nem fogjak fizetni, mint itt a top pilotakat.Nem tudom, mit gondoljak erről a szituról.Gondolom a pénzt sem bánja, amit kap még plusz néhány év bohóckodásért.
zacknorb
Mikey
Szerkesztette: Stez
meg az új barátnő is utazóriporter, so akkor miért neNem tudom, mit gondoljak erről a szituról.Gondolom a pénzt sem bánja, amit kap még plusz néhány év bohóckodásért.
zacknorb
Mikey
Poloska vagyok.
Az egyik szarból átül a másik szarba... ennek mi értelme? Jó, ott nem lesz Ocon 😊))de cserébe lesz Stroll
NB2
Poloska vagyok.
Nem tudom, mit gondoljak erről a szituról.Gondolom a pénzt sem bánja, amit kap még plusz néhány év bohóckodásért.
zacknorb
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Én bírom az öreget, pláne a sok robot között.Piastri fog.és akkor Alpinehoz mehet Gasly? (tudom van jövőre szerződése, de az Alpine csak jobb lenne)NEWS: @AstonMartinF1 announces Fernando Alonso for 2023.
— Aston Martin Aramco Cognizant F1 Team (@AstonMartinF1) August 1, 2022
We are delighted to confirm that two-time #F1 World Champion @alo_oficial will join the team from next season on a multi-year contract.
Tap below to read more. ⬇️#WeClimbTogether
Beki
Nemzetes és vitézlő csebi
Marko16
Poloska vagyok.
Piastri fog.és akkor Alpinehoz mehet Gasly? (tudom van jövőre szerződése, de az Alpine csak jobb lenne)NEWS: @AstonMartinF1 announces Fernando Alonso for 2023.
We are delighted to confirm that two-time #F1 World Champion @alo_oficial will join the team from next season on a multi-year contract.
Beki
Nemzetes és vitézlő csebi
és akkor Alpinehoz mehet Gasly? (tudom van jövőre szerződése, de az Alpine csak jobb lenne)NEWS: @AstonMartinF1 announces Fernando Alonso for 2023.
Beki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
NEWS: @AstonMartinF1 announces Fernando Alonso for 2023.
Btw…elején a közepesekről minek kellett a lágyról cserélőkkel egyszerre jönni? Ott ment el minden taktikai előny…A Ferkánál túlságosan nagy szerepet tulajdonítottak a pályapozíciónak, és emiatt túlságosan Maxékra figyeltek, nem akartak mögé kerülni, ez elég nagy hiba volt, saját magukra kellett volna koncentrálni ahogy azt Ausztriában tették.
Alpine-t elnézve végül bejött amennyire lehetett ez a kemény…Vettelék nem tudták bedarálni őket.
Eazzy
Szerintem idén a ferka jobb mint a RBR. Elég megnézni hány időmérőt nyert az egyik, hányat a másik.Egy körös tempóra nem osztanak VB címet.
Versenyen már jön a drs, meg a ferka személyzet balfaszkodása, de mint autó simán jobb a ferka.
NB2
Ferrari jobbnak tűnik ideális körülmények között.
De amint attól kicsit is valami felre megy már oda a fölény sőt. Ráadásul nagyon nem ideális a gumikezelésük sokszor bizonyos gumikon.
Versenyen már jön a drs, meg a ferka személyzet balfaszkodása, de mint autó simán jobb a ferka.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Ennyi legyen elég publikusan 😊Nem merem direkten beírni, amíg nem jelenik meg a hír hivatalosan máshol, de annyit megjegyeznék, hogy a ferrarinak a repülőtéren se volt jó éjszakája...Na csak 1-2 apró részletet 😁
r.baggio
steelwolf
AZ9003 from Budapest to Bologna fr24.com/ITY9003/2cdff64e

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Nem merem direkten beírni, amíg nem jelenik meg a hír hivatalosan máshol, de annyit megjegyeznék, hogy a ferrarinak a repülőtéren se volt jó éjszakája...Na csak 1-2 apró részletet 😁
r.baggio
Nem merem direkten beírni, amíg nem jelenik meg a hír hivatalosan máshol, de annyit megjegyeznék, hogy a ferrarinak a repülőtéren se volt jó éjszakája...Remelem Binottot vittek el tesuregmotozasra.
r.baggio