Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 3 éve
JéBé Green Bay Packers 7 883
Nem tudom, mit gondoljak erről a szituról.
Bár Alonso a befuccsolt McLaren-Honda projekt után se tudott volna "szépen" visszavonulni. Nem is értettem miért jön, vissza, de rám cáfolt.
Ő már addig fogja ezt húzni, míg valaki ad alá kocsit.
zacknorb
Gondolom a pénzt sem bánja, amit kap még plusz néhány év bohóckodásért.
Mikey
Mondjuk amit o csinal jelenleg az eleg messze all a bohockodastol.
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 575 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 159 — nabege2@yahoo.com
 twitter.com/the_lollipopman/status/1553785833005654020?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1553785833005654020%7Ctwgr%5Ecf4ed684d255463932b67c7aaa467de4f6d48c17%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fformula.hu%2Fparc-ferme%2F33081%3Ffbclid%3DIwAR2ctUj6mBaejrmoxbL0fe_vduHFWl242FbSOfKLauQq9tbVpQ6he53YUo8
több mint 3 éve
 p1race.hu/supersport/2022/08/01/szimulalas-miatt-hivatalosan-kizarast-kapott-aegerter/
több mint 3 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 226 — No one likes us, cause no one like us
Közepesből szarba…Alonso mestere a szar váltásoknak…noha nyilván már top csapatba senki nem fogja hívni…

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 3 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Bár Alonso a befuccsolt McLaren-Honda projekt után se tudott volna "szépen" visszavonulni. Nem is értettem miért jön, vissza, de rám cáfolt.
zacknorb
Mikey
Mondjuk ha valaki, akkor egy Alonso-szintu legenda szerintem siman tobb penzt kap a palyan kivul a kommentatori, szakertoi jelenesekert, esatobbi. Mivel 41 evesen azert ha jo penzt is kap a feggyben, de szarra nem fogjak fizetni, mint itt a top pilotakat.
Stez
1 Lewis Hamilton $40m
2 Max Verstappen $25m
3 Fernando Alonso $20m

Azért erre mérget ne vegyél, Stroll papának van pénze, nyilván kell is tejelnie, hogy menjen Alo

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 642 — Whoops, looks like something went wrong.
zacknorb
Mikey
Mondjuk ha valaki, akkor egy Alonso-szintu legenda szerintem siman tobb penzt kap a palyan kivul a kommentatori, szakertoi jelenesekert, esatobbi. Mivel 41 evesen azert ha jo penzt is kap a feggyben, de szarra nem fogjak fizetni, mint itt a top pilotakat.

Szerkesztette: Stez

több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 793 — Kinek mit intézett a kormánya
zacknorb
Mikey
meg az új barátnő is utazóriporter, so akkor miért ne

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 793 — Kinek mit intézett a kormánya
Az egyik szarból átül a másik szarba... ennek mi értelme? Jó, ott nem lesz Ocon 😊))
NB2
de cserébe lesz Stroll

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102
zacknorb

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Az egyik szarból átül a másik szarba... ennek mi értelme? Jó, ott nem lesz Ocon 😊))
több mint 3 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Beki
és akkor Alpinehoz mehet Gasly? (tudom van jövőre szerződése, de az Alpine csak jobb lenne)
Nemzetes és vitézlő csebi
Piastri fog.
Marko16
Én bírom az öreget, pláne a sok robot között.

több mint 3 éve
 www.gpticketshop.hu/Formula_1_Magyar_Nagydij/Formula_1.html

Poloska vagyok.
több mint 3 éve

Poloska vagyok.
több mint 3 éve
Marko16 Los Angeles Rams 77

Beki
és akkor Alpinehoz mehet Gasly? (tudom van jövőre szerződése, de az Alpine csak jobb lenne)
Nemzetes és vitézlő csebi
Piastri fog.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 686 — Lucas Scott

Beki

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
több mint 3 éve
esanders10 Denver Broncos 858
Btw…elején a közepesekről minek kellett a lágyról cserélőkkel egyszerre jönni? Ott ment el minden taktikai előny…

Alpine-t elnézve végül bejött amennyire lehetett ez a kemény…Vettelék nem tudták bedarálni őket.
Eazzy
A Ferkánál túlságosan nagy szerepet tulajdonítottak a pályapozíciónak, és emiatt túlságosan Maxékra figyeltek, nem akartak mögé kerülni, ez elég nagy hiba volt, saját magukra kellett volna koncentrálni ahogy azt Ausztriában tették.
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
Szerintem idén a ferka jobb mint a RBR. Elég megnézni hány időmérőt nyert az egyik, hányat a másik.
Versenyen már jön a drs, meg a ferka személyzet balfaszkodása, de mint autó simán jobb a ferka.
NB2
Egy körös tempóra nem osztanak VB címet.
Ferrari jobbnak tűnik ideális körülmények között.
De amint attól kicsit is valami felre megy már oda a fölény sőt. Ráadásul nagyon nem ideális a gumikezelésük sokszor bizonyos gumikon.
több mint 3 éve
Szerintem idén a ferka jobb mint a RBR. Elég megnézni hány időmérőt nyert az egyik, hányat a másik.
Versenyen már jön a drs, meg a ferka személyzet balfaszkodása, de mint autó simán jobb a ferka.
több mint 3 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Megint vállalhatatlan és szerencsétlen futam, bár ez már boritékolható volt a kvali után.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102
TYLER REDDICK!!!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 830 — no es importante
Nem merem direkten beírni, amíg nem jelenik meg a hír hivatalosan máshol, de annyit megjegyeznék, hogy a ferrarinak a repülőtéren se volt jó éjszakája...
r.baggio
Na csak 1-2 apró részletet 😁
steelwolf
Ennyi legyen elég publikusan 😊

AZ9003 from Budapest to Bologna  fr24.com/ITY9003/2cdff64e

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 575 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nem merem direkten beírni, amíg nem jelenik meg a hír hivatalosan máshol, de annyit megjegyeznék, hogy a ferrarinak a repülőtéren se volt jó éjszakája...
r.baggio
Na csak 1-2 apró részletet 😁
több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 273 — Vikings fan
r.baggio
Remelem Binottot vittek el tesuregmotozasra.