Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 3 éve
Vettel is szépen közelített Alonsora az első kerékcseréig, pont azt néztem, hogy simán kinézhet neki a 6. hely, aztán még a végén Ocon is megelőzte.Albon amúgy sok mindenkivel "kiszúrt", meggyőződésem, hogy amúgy a mögötte lévő autókból többen is gyorsabbak lettek volna nála, csak nem az egyenesben.
Továbbra is sajnálom (már elsírtam 1000x), nagy az űr a 3 nagy és a többiek között. Meki, Alpin, AM esélye sincs önerőből a nagy 3-ast megelőzni, így meg azért egy picit kiszámítható sajna. Ha nincs DNF akkor RBR/Ferka/Merci első 6 helye szinte garantált.
több mint 3 éve
Tegnapi futamról:- újabb klasszik Ham - Alo és beszólás adta 😀
- Ricciardo hogyan csinálja ezt amúgy, hogy top10-ből elintézi magát 15 -re? Alonsoval fordult az 5. helyen első körben...Oké sokáig hagyták kint a második csere előtt és az Albon sebesvonat alávágott, de nagyon ciki amit tol idén. Meglesz a pilóta keringő? Alo - Aston, Gasly - Alpine, Ricc - AlphaTauri, Piastri - McLaren?
- Leclerc megint klasszik bukó, de ez a VB szerintem azon ment el, hogy a padlólemezeket a delfinezés miatt egységesítették merevség szemszögéből (ha nem tévedek) - ez nem nagyon hatott negatívan a RedBull-ra, szerintem javított a Merciken, és tempot vesztett a Ferrari...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 3 éve
De, de, de -ha nincs az a Holland fólia 😅Russell-t egyébként se előzte volna meg.Igazából 1-4ig bejött, csak nem számolt azzal, hogy kihozzák leggyorsabb körért Lökit és utána ezért ka p5mp büntit és még a gyors kör se lesz meg. 😀Én direkt nem is néztem a twittert és az Arena 4-es közvetítésen így baromi jól szórakoztam. Fantasztikus kis roncsderbi volt.Jó kis karambol lett. Arena4-én miért nem adjak az elot?Mert az élő 16:00-kor kezdődött és sajnos nem olyan egyszerű átszerkeszteni egy napot stúdióstul, mindenestül, így a +-on ment élőben, 19:45-től pedig az ismétlés tévében. így tudtuk utolérni a valóságot.
Fire Binotto!
shawnka
1. VerstappenMajdnem be is jött. 1-2-3 konkrétan telibe.
2. Perez
3. Sainz
4. Leclerc
Csak úgy szólok!
steelwolf
iktriad
Fire Binotto!
Jughead
Hát csak nem. De mind1 ez a szezon is elment.De ő a vb végeredményre gondolt, és be fog jönni neki 😀Russell-t egyébként se előzte volna meg.Igazából 1-4ig bejött, csak nem számolt azzal, hogy kihozzák leggyorsabb körért Lökit és utána ezért ka p5mp büntit és még a gyors kör se lesz meg. 😀Én direkt nem is néztem a twittert és az Arena 4-es közvetítésen így baromi jól szórakoztam. Fantasztikus kis roncsderbi volt.Jó kis karambol lett. Arena4-én miért nem adjak az elot?Mert az élő 16:00-kor kezdődött és sajnos nem olyan egyszerű átszerkeszteni egy napot stúdióstul, mindenestül, így a +-on ment élőben, 19:45-től pedig az ismétlés tévében. így tudtuk utolérni a valóságot.
Fire Binotto!
shawnka
2. Perez
3. Sainz
4. Leclerc
Csak úgy szólok!
steelwolf
iktriad
Fire Binotto!
Jughead
vpi
Nem tudom pszichésen h lehet ezt a sok szerencsétlenséget feldolgozni!
több mint 3 éve
De ő a vb végeredményre gondolt, és be fog jönni neki 😀Russell-t egyébként se előzte volna meg.Igazából 1-4ig bejött, csak nem számolt azzal, hogy kihozzák leggyorsabb körért Lökit és utána ezért ka p5mp büntit és még a gyors kör se lesz meg. 😀Én direkt nem is néztem a twittert és az Arena 4-es közvetítésen így baromi jól szórakoztam. Fantasztikus kis roncsderbi volt.Jó kis karambol lett. Arena4-én miért nem adjak az elot?Mert az élő 16:00-kor kezdődött és sajnos nem olyan egyszerű átszerkeszteni egy napot stúdióstul, mindenestül, így a +-on ment élőben, 19:45-től pedig az ismétlés tévében. így tudtuk utolérni a valóságot.
Fire Binotto!
shawnka
2. Perez
3. Sainz
4. Leclerc
Csak úgy szólok!
steelwolf
iktriad
Fire Binotto!
Jughead
Zsebi, Pilla, Szuszi, Pizsi, Pulcsi, Bolka, Bendegúz, Tihamér, Lolka és Pacsi
több mint 3 éve
Russell-t egyébként se előzte volna meg.Igazából 1-4ig bejött, csak nem számolt azzal, hogy kihozzák leggyorsabb körért Lökit és utána ezért ka p5mp büntit és még a gyors kör se lesz meg. 😀Én direkt nem is néztem a twittert és az Arena 4-es közvetítésen így baromi jól szórakoztam. Fantasztikus kis roncsderbi volt.Jó kis karambol lett. Arena4-én miért nem adjak az elot?Mert az élő 16:00-kor kezdődött és sajnos nem olyan egyszerű átszerkeszteni egy napot stúdióstul, mindenestül, így a +-on ment élőben, 19:45-től pedig az ismétlés tévében. így tudtuk utolérni a valóságot.
Fire Binotto!
shawnka
2. Perez
3. Sainz
4. Leclerc
Csak úgy szólok!
steelwolf
iktriad
Fire Binotto!
több mint 3 éve
Nem kötöszködni akartam, csak kíváncsi voltam. KösziJó kis karambol lett. Arena4-én miért nem adjak az elot?Mert az élő 16:00-kor kezdődött és sajnos nem olyan egyszerű átszerkeszteni egy napot stúdióstul, mindenestül, így a +-on ment élőben, 19:45-től pedig az ismétlés tévében. így tudtuk utolérni a valóságot.
Fire Binotto!
shawnka
több mint 3 éve
Igazából 1-4ig bejött, csak nem számolt azzal, hogy kihozzák leggyorsabb körért Lökit és utána ezért ka p5mp büntit és még a gyors kör se lesz meg. 😀Én direkt nem is néztem a twittert és az Arena 4-es közvetítésen így baromi jól szórakoztam. Fantasztikus kis roncsderbi volt.Jó kis karambol lett. Arena4-én miért nem adjak az elot?Mert az élő 16:00-kor kezdődött és sajnos nem olyan egyszerű átszerkeszteni egy napot stúdióstul, mindenestül, így a +-on ment élőben, 19:45-től pedig az ismétlés tévében. így tudtuk utolérni a valóságot.
Fire Binotto!
shawnka
2. Perez
3. Sainz
4. Leclerc
Csak úgy szólok!
steelwolf
iktriad
több mint 3 éve
Dillon tavaly vagy tavaly előtt is így jutott POba nem?Igen, tavaly előtt is bemákolt egy győzelmet.
Heisman nádor
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Én direkt nem is néztem a twittert és az Arena 4-es közvetítésen így baromi jól szórakoztam. Fantasztikus kis roncsderbi volt.Jó kis karambol lett. Arena4-én miért nem adjak az elot?Mert az élő 16:00-kor kezdődött és sajnos nem olyan egyszerű átszerkeszteni egy napot stúdióstul, mindenestül, így a +-on ment élőben, 19:45-től pedig az ismétlés tévében. így tudtuk utolérni a valóságot.
Fire Binotto!
shawnka
2. Perez
3. Sainz
4. Leclerc
Csak úgy szólok!
steelwolf
több mint 3 éve
Jó kis karambol lett. Arena4-én miért nem adjak az elot?Mert az élő 16:00-kor kezdődött és sajnos nem olyan egyszerű átszerkeszteni egy napot stúdióstul, mindenestül, így a +-on ment élőben, 19:45-től pedig az ismétlés tévében. így tudtuk utolérni a valóságot.
Fire Binotto!
több mint 3 éve
Dillon tavaly vagy tavaly előtt is így jutott POba nem?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Leclerc nagyon peches idén. Elvileg a boxutcában nem hibázott.az ember azt gondolná, hogy duplázva vannak az ilyen kütyük...
"Verstappen a futam elején az egyenesben letépte a sisakfóliáját, ami éppen Charles Leclerc fékhűtőjébe repült be. Emiatt a ferraris egy nem tervezett kiállásra kényszerült...
ÉS ITT MÉG NEM VOLT VÉGE!
A sisakfólia miatt megégett a sebességmérő szenzor, aminek következtében Leclerc a futam végén túllépte a bokszutcában a megengedett sebességet, és ezzel plusz egy helyet veszített a futamon."
Nandito
több mint 3 éve
Leclerc nagyon peches idén. Elvileg a boxutcában nem hibázott."Verstappen a futam elején az egyenesben letépte a sisakfóliáját, ami éppen Charles Leclerc fékhűtőjébe repült be. Emiatt a ferraris egy nem tervezett kiállásra kényszerült...
ÉS ITT MÉG NEM VOLT VÉGE!
A sisakfólia miatt megégett a sebességmérő szenzor, aminek következtében Leclerc a futam végén túllépte a bokszutcában a megengedett sebességet, és ezzel plusz egy helyet veszített a futamon."
Music City Miracle
több mint 3 éve
NOAH A TOP 5-BEN!!! 🥹
több mint 3 éve
Nem, nem jutott be.Szegény Truex 😕Miért?
adamfaragoo
Ő még befért nem?
Fire Binotto!
Blaney szerezte meg az utolsó playoff helyet.
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 3 éve
Szegény Truex 😕
több mint 3 éve
Jó kis karambol lett. Arena4-én miért nem adjak az elot?
több mint 3 éve
Na mindjárt folytatják a versenyt az utolsó 21 körrel. 17 autóval, ha minden igaz.
több mint 3 éve
Top 10 under red: ADillon Harvick Cassill Ware Cindric KyBusch Truex McLeod Ragan GragsonAz sem érdekel ha a nyomorék Dillon nyer, ha Gragson Top 10-ben végez. 😀
több mint 3 éve
Beleszólt az eső, az első és második Hamlin valamint Suárez egyszerre forgott ki a vizes pályán...
több mint 3 éve
Micsoda futam ez 😀
több mint 3 éve
Hát nagyon bolondok ezek ma, teljesen ész nélkül versenyeznek. Csoda lesz ha 15 autó beér a célba.
több mint 3 éve
Mindenkinek jobb volt, amíg Briscoe hátul utazott.
több mint 3 éve
Es szerintem a feggy jelen formajaban ugyanugy gaz es elvezhetetlen, mint a Schumacher- vagy a Mercedes-uralom eveiben. Minden evben hoznak egy rakat okossagot, hogy majd azzal kozelebb kerulnek az eroviszonyok, egy-egy ev kivetelevel megis azt latni, hogy valaki kiemelkedik a mezonybol, netan ket csapat kuzd, de a tobbi meg kuka.És ez így is marad mindaddig amíg ennyire különböző képességű autók vannak egyszerre jelen.
Stez
Kis túlzással ha Verstappen beülne egy Haas-ba, akkor nem lenne összesen 10 pontja, ha meg Bottas ülne Verstappenébe, akkor top3-ban lenne összetettben.