Baseball
Szerkesztette: Löfli
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
en inkabb az injury historytol felek jobban. sztem amig nincs WS foleg a kovetkezo 3-4 evben addig Judge motivalt lesz. nem fog ilyen urszamokat hozni, de jo lesz ha palyan lesz. a problema az lesz ha ujra leserul szokasosan meg ha adunk neki egy 8-10 eves szerzodest akkor a masodik fele szivas lesz anyagilag is. eve elejen kellett volna neki meg adni egy elviselhetot.Kellett szarakodni Aaronnal az év elején. Bár lehet, hogy azon húzta fel magát ennyire és jövőre meg mikor ki lesz tömve bealszik.mivel anaheimnek szurkolok nhlben ezert latom az ottani szakik egy reszet, es szinte mki Ohtanizik, engem is meglep, de ez van. viszont ez az uj szerzodes nagyon fog fajni nekunk hosszu tavon.Igazán elvetemült Angels fannak kell lennie, hogy így gondolja. Ez igen durva történelmi szezon lehet Judgenak, dupla triple crown is összejöhet neki, ami Bruthnak sikerült legutóbb ha jól tudom... és még van aki komolyan gondolkodik azon hogy ő vagy Ohtani az MVP. 😀60 homers and now the leader in all Triple Crown categories. 👀
— MLB (@MLB) September 21, 2022
What a special season from @TheJudge44. 👏 pic.twitter.com/dFtTndZVB5
Matthew99
Mikey
kapitnono
csebi
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Kellett szarakodni Aaronnal az év elején. Bár lehet, hogy azon húzta fel magát ennyire és jövőre meg mikor ki lesz tömve bealszik.mivel anaheimnek szurkolok nhlben ezert latom az ottani szakik egy reszet, es szinte mki Ohtanizik, engem is meglep, de ez van. viszont ez az uj szerzodes nagyon fog fajni nekunk hosszu tavon.Igazán elvetemült Angels fannak kell lennie, hogy így gondolja. Ez igen durva történelmi szezon lehet Judgenak, dupla triple crown is összejöhet neki, ami Bruthnak sikerült legutóbb ha jól tudom... és még van aki komolyan gondolkodik azon hogy ő vagy Ohtani az MVP. 😀60 homers and now the leader in all Triple Crown categories. 👀
Matthew99
Mikey
kapitnono
csebi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
mivel anaheimnek szurkolok nhlben ezert latom az ottani szakik egy reszet, es szinte mki Ohtanizik, engem is meglep, de ez van. viszont ez az uj szerzodes nagyon fog fajni nekunk hosszu tavon.Igazán elvetemült Angels fannak kell lennie, hogy így gondolja. Ez igen durva történelmi szezon lehet Judgenak, dupla triple crown is összejöhet neki, ami Bruthnak sikerült legutóbb ha jól tudom... és még van aki komolyan gondolkodik azon hogy ő vagy Ohtani az MVP. 😀60 homers and now the leader in all Triple Crown categories. 👀
Matthew99
Mikey
kapitnono
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Lesz ez még így se!
En sem ertem h ohtani meg feljon..Igazán elvetemült Angels fannak kell lennie, hogy így gondolja. Ez igen durva történelmi szezon lehet Judgenak, dupla triple crown is összejöhet neki, ami Bruthnak sikerült legutóbb ha jól tudom... és még van aki komolyan gondolkodik azon hogy ő vagy Ohtani az MVP. 😀60 homers and now the leader in all Triple Crown categories. 👀
Matthew99
Mikey
kapitnono
A tegnapi jays meccs jo kis utogetos volt.
Igazán elvetemült Angels fannak kell lennie, hogy így gondolja. Ez igen durva történelmi szezon lehet Judgenak, dupla triple crown is összejöhet neki, ami Bruthnak sikerült legutóbb ha jól tudom... és még van aki komolyan gondolkodik azon hogy ő vagy Ohtani az MVP. 😀60 homers and now the leader in all Triple Crown categories. 👀
Matthew99
Mikey
... és még van aki komolyan gondolkodik azon hogy ő vagy Ohtani az MVP. 😀60 homers and now the leader in all Triple Crown categories. 👀
Matthew99
60 homers and now the leader in all Triple Crown categories. 👀
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Akkor megvan a taktika, csak jövőre kezdd hamarabb, mondjuk úgy 140 meccselez a marlins teljesen kilátástalan. És évről évre ez megy?meg is indultak amint elkezdtem fikázni őket.
Kúrfürst briareos
Kúrfürst briareos
ez a marlins teljesen kilátástalan. És évről évre ez megy?meg is indultak amint elkezdtem fikázni őket.
Kúrfürst briareos
All five of Aaron Judge's batted balls yesterday were hit at least 110 MPH exit velocity, the most by any player in a game in the Statcast Era (since 2015).
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) September 19, 2022
No other player has ever had more than 3 batted balls 110+ MPH in a single game. pic.twitter.com/d2pvRLBJXo
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Nobody is doing what Sandy Alcantara's doing this year. 😤 pic.twitter.com/NqhKdH6jnV
— MLB (@MLB) September 18, 2022
Szerkesztette: adamfaragoo
Na, de még innen is sikerül kikapni 😀igen pont ezt néztem most reggel h ahhoz képest h rövviddel a vége előtt 4-1nél aludtam be sima zakó lett 😀
adamfaragoo
Hát igen, most idén a Nationals az egyetlen gyengébb csapat a divizióba.szóval dolphins csak baseballban, gizda mez is stimmelsokadszorra ugrok neki baseballnak, 2 hete nézem meccseket. kurva sokat nem értek még de alakul.A Marlinst összefoglalom neked röviden: Cél nélküli állandó rebuild, elbaszott tradek, stabil utolsó 2 hely a divizióba, szimpatikus de szar játékosok, néha megfordul 1-2 extra játékos. 😀 😀
csak azt kell feldolgoznom h marlins és yankees is szimpi 😀
Kúrfürst briareos
Na, de én így szeretem őket már évek óta 😀 ❤️
adamfaragoo
most elég lazának tünik a meccs a nationals ellen.
Kúrfürst briareos
szóval dolphins csak baseballban, gizda mez is stimmelsokadszorra ugrok neki baseballnak, 2 hete nézem meccseket. kurva sokat nem értek még de alakul.A Marlinst összefoglalom neked röviden: Cél nélküli állandó rebuild, elbaszott tradek, stabil utolsó 2 hely a divizióba, szimpatikus de szar játékosok, néha megfordul 1-2 extra játékos. 😀 😀
Kúrfürst briareos
adamfaragoo
most elég lazának tünik a meccs a nationals ellen.
sokadszorra ugrok neki baseballnak, 2 hete nézem meccseket. kurva sokat nem értek még de alakul.A Marlinst összefoglalom neked röviden: Cél nélküli állandó rebuild, elbaszott tradek, stabil utolsó 2 hely a divizióba, szimpatikus de szar játékosok, néha megfordul 1-2 extra játékos. 😀 😀
Kúrfürst briareos
Szerkesztette: adamfaragoo
For the first time in MLB history, a team's lineup is made up of Latino players. This afternoon's lineup of the Tampa Rays Rays is made up entirely of Latino players.@TonyMenendez21 pic.twitter.com/RdHJeuiQGa
— Héctor Gómez (@hgomez27) September 15, 2022
bunteto.com/media/rovat/roberto-clemente-az-mlb-legjoszivubb-jatekosa?fbclid=IwAR1QyRbImx4YC2havkgiLLi4mjIvC1iuohD8bK6cGoDAWs0x5G4z08bj3Iw
" class="embed">
" class="embed">