Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 755 — StuG Life
na csak meglett a 61

több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420
Egyre több megbízható ember tweeteli, hogy La Russa nem lesz jövőre White Sox menedzser az egészségi állapota miatt.

Naaaagyon kíváncsian várom ki lesz az új menedzser.
Mikey
Donnie Baseball munkát keres 2023ra 😀 😀
több mint 2 éve
robiroboter 2 091 — Let's go O's!
Egyre több megbízható ember tweeteli, hogy La Russa nem lesz jövőre White Sox menedzser az egészségi állapota miatt.
Mikey
Lassan nyolcvan, pont annyi, amennyi PO-esélyt adtak szezon elején a ChiSoxnak.

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Glasnow kezd ma!

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753

több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Csak elszúrjuk a POt? 😒
dande2
A padresnek van a legnehezebb sorsolása az utolsó 9 meccsre.
3-3-3 dodgers, white sox, giants

brewers: 2 cards, 4 miami, 3 dbacks

philis: 2 cubs, 4 washington, 3 astros
P@trik
mondjuk ma erősen megtoltuk a szekereteket, RISP 1-17, 14 LOB, Mookie meg sem próbál hazafutni 2-2-nél, bases loaded 1 out mellett a nyolcadikban, amikor a RF közepére ment a fly ball. értem én, hogy marad a bases loaded, de esetleg bele lehet kényszeríteni az ellenfelet egy olyan szituba, hogy elejtsék a labdát, és esetleg beér az ember a 2B-ről is.
na mindegy.
slowmotion
Az idei szezonból kiindulva azzal jártok a legjobban ha minket kaptok majd PO-ba. 😕
P@trik
hát... a rotáció kicsit leengedett, a bullpen újratervezés alatt, de Neked legyen igazad 😀
slowmotion
mi meg szokás szerint hót alul teljesítettünk egész évbe.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 652 — Cowboys fan
Csak elszúrjuk a POt? 😒
dande2

P@trik
mondjuk ma erősen megtoltuk a szekereteket, RISP 1-17, 14 LOB, Mookie meg sem próbál hazafutni 2-2-nél, bases loaded 1 out mellett a nyolcadikban, amikor a RF közepére ment a fly ball. értem én, hogy marad a bases loaded, de esetleg bele lehet kényszeríteni az ellenfelet egy olyan szituba, hogy elejtsék a labdát, és esetleg beér az ember a 2B-ről is.
na mindegy.
slowmotion
Az idei szezonból kiindulva azzal jártok a legjobban ha minket kaptok majd PO-ba. 😕
P@trik
hát... a rotáció kicsit leengedett, a bullpen újratervezés alatt, de Neked legyen igazad 😀
több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Csak elszúrjuk a POt? 😒
dande2

P@trik
na mindegy.
slowmotion
több mint 2 éve
Csak elszúrjuk a POt? 😒
dande2

P@trik
na mindegy.
több mint 2 éve
Csak elszúrjuk a POt? 😒
dande2

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Csak elszúrjuk a POt? 😒
több mint 2 éve
Én eddig azt hittem valamennyire értem ezt a játékot, de itt magyarázza már el valaki mi történt:
Matthew99
A bíró otthon hagyta a szemüvegét 😀
És Mattinglynek búcsúzóul ajándékozott egy agyvérzést is.

thecomeback.com/mlb/marlins-mets-3-balks-1-ab-ump-show.html

több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Én eddig azt hittem valamennyire értem ezt a játékot, de itt magyarázza már el valaki mi történt:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 132 — WHO DAT!!!!
Az derék:

Matthew99
Nagyon kíváncsi leszek rá, eddig nagyon ígéretesen tolja

több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
Kiraktuk Chavist és Greg Allent is. 😯 Jött Andujar és aktiváltuk Godoyt.
Gergőke
Egy Fluimucil kérdést tudok csak feltenni. De miééért?
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Az derék:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Kiraktuk Chavist és Greg Allent is. 😯 Jött Andujar és aktiváltuk Godoyt.

" class="embed">
több mint 2 éve
 www.spotrac.com/research/mlb/assessing-the-top-2023-mlb-free-agents-1608/
empty taxi
ehhez azért hozzátartozik az is, hogy jövőre mennyi pénzt durrantotak el tutira máris a csapatok
 www.spotrac.com/mlb/payroll/2023/

Orioles: 14 M$
Végre ideje költeni a FA-piacon 😀

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 www.spotrac.com/research/mlb/assessing-the-top-2023-mlb-free-agents-1608/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Dodgers checklist a hétvégére
1, Pujols 700 - pipa
2, clinch NL first seed -pipa
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Értem én, hogy Shelton annak idején egy totális rebuildre mondott igent, amikor elvállalta a pittsburghi kispadot, de azt gondolom, hogy maximum egy évet adnék még neki és, ha akkor sem lesz egy minimális előrelépés sem akkor viszlát. Megjegyzem a mai meccsen is az 5. inningben 2 outnál lehozta azt az Ortizt, aki egyetlenegy ütést és 0 runt engedett addig, majd behozza Banuelost, aki egyből sétáltat egyet, majd felad egy 3 run HR-t. Majd behozza Bednart, aki hozta magát, hogy utána lecserélje Underwoodra,aki végleg megnyereti a meccset a Cubs-szal.

Érthetetlen döntéssorozat.

Szerkesztette: Gergőke

" class="embed">
több mint 2 éve
A miami kispad is megürül.

több mint 2 éve
több mint 2 éve
Oviedo 7 inning alatt 3 ütést engedett. Baenak meg van az első RBI is. Sikerült lenullázni a Cubsot. 🙂

" class="embed">