Baseball
Szerkesztette: Löfli
@Mikey: ki lesz az új edző Dél-Chicagóban? mit fújnak a szelek?Nem olvastam semmi konkrétat, egyelőre ami biztos, hogy szezon végéig marad Cairo.
robiroboter
1, Pujols 700 - pipa
2, clinch NL first seed
Szerkesztette: slowmotion
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
allitolag aki elkapta haza is vitte....Előtte azért hitelesíttette, hogy piacra dobva érjen is valamit.
YoungZeeZee
www.foxbusiness.com/sports/aaron-judges-62nd-home-run-ball-more-valuable-albert-pujols-700th-memorabilia-expert-says
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
mint én és a covidallitolag aki elkapta haza is vitte....
Literal chills. #AlbertPujols
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) September 24, 2022
(via @Cardinals)pic.twitter.com/5MvzyMb1vK
Matthew99
YoungZeeZee
allitolag aki elkapta haza is vitte....
(via @Cardinalspic.twitter.com/5MvzyMb1vK
Matthew99
(via @Cardinalspic.twitter.com/5MvzyMb1vK
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
"He's going to hit his 700th career home run on the road. Friday night in Los Angeles in September..." - Greg Amsinger on April 13th, 2022
— MLB Network (@MLBNetwork) September 24, 2022
Is this the greatest sports prediction of all time?@Cardinals | @PujolsFive | #STLCards | #Pujols700 pic.twitter.com/HyQlMf9oCw
Megvan 😊
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Aki szerint Ohtani...hagyjuk is.Én nagyon nem szeretem a Yankeest és akkor még finom voltam, de ha idén nem ő lesz a MVP, akkor nincs igazság.
Matthew99
" class="embed">
bunteto.com/media/rovat/vegso-visszaszamlalas-at-bat-podcast-s02-e10
Szerkesztette: Bruschi85
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
After yesterday's loss to the Padres, the Cardinals have now been shut out in 3 straight games for the first time since 2015. They have just 9 hits over this span.
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) September 22, 2022
They're the 1st team with 0 runs and 9 or fewer hits over a 3-game span since the 1995 Tigers. pic.twitter.com/mtZmbywmcu
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Nekünk viszont nagyon kellett, hogy belerúghassunk egy csontvázba, hátha a többi ágyú is működésbe kezd. Már ha érted mire gondolok 😀Venezuela powa. TheBig Oz grand slam, De Caracas pedig 2 HR. A kalózhajó lebombázva.Mi már jó rég óta a Holtak Kincsét keressük
OswaldOMG. pic.twitter.com/vKMESCkQIL
— New York Yankees (@Yankees) September 21, 2022
Matthew99
Willie Parker
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Venezuela powa. TheBig Oz grand slam, De Caracas pedig 2 HR. A kalózhajó lebombázva.Mi már jó rég óta a Holtak Kincsét keressük
Matthew99
Szerkesztette: Matthew99
NEWS: @j_chisholm3 said on the @BallyMarlins broadcast that he plans to play shortstop for Great Britain in the 2023 World Baseball Classic.Mindenre számítottam csak erre nem 🙄😂
Bár 2017be már játszott a britekkel VB selejtezőn.
Szerkesztette: adamfaragoo
In the bleachers for Judge’s 60th HR??
— Dan Lust 🎙 (@SportsLawLust) September 21, 2022
Assumption of the Risk. pic.twitter.com/iOp2jin70O
Mikor legutóbb kérdezték Judge-t szerződés ügyben óvatosan sugallta, hogy nem feltétlen Yankees mezben képzeli el a jövőt.Mondjuk mi mást mondana, pár extra milliót biztos jelent majd, hogy nem feltétlen Yankees mezben képzeli el a jövőt.
empty taxi
Hát egy ilyen szezon után ha elengedjük, akkor Cashmanéket meglincselikMikor legutóbb kérdezték Judge-t szerződés ügyben óvatosan sugallta, hogy nem feltétlen Yankees mezben képzeli el a jövőt.erdekes lenne mas mezben latni, es egyben szomoru.
empty taxi
csebi
Mikor legutóbb kérdezték Judge-t szerződés ügyben óvatosan sugallta, hogy nem feltétlen Yankees mezben képzeli el a jövőt.erdekes lenne mas mezben latni, es egyben szomoru.
empty taxi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
"Komolyra" fordítva a szót 😊Mikor legutóbb kérdezték Judge-t szerződés ügyben óvatosan sugallta, hogy nem feltétlen Yankees mezben képzeli el a jövőt.Megértem, vágyik Pittsburghbe. 😃😃😃
empty taxi
Gergőke
Nyilván megindultak a kristálygömbözések orrba-szájba, az a mondás h ha nem marad akk vagy nyugati part (elsősorban Giants) révén h kaliforniai gyerek, vagy Red Sox.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Mikor legutóbb kérdezték Judge-t szerződés ügyben óvatosan sugallta, hogy nem feltétlen Yankees mezben képzeli el a jövőt.Megértem, vágyik Pittsburghbe. 😃😃😃
empty taxi
" class="embed">