Bowldog Hálaadást!

Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 444 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
Legalább akkor más csapatok playoffreményeit tönkretesszük.
Kampman
A következő alany a Brewers.
több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 892 — Kinek mit intézett a kormánya
több mint 2 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Elég gyengén adja elő a Sport tv a baseballt. Vannak hetek mikor semmi nincs pedig meccset azért néhanapján rendeznek.
Matthew99
Nekem is kicsit csalódás megint, hogy 11 napig nem adnak semmit. Aztán ha beindul a kézi meg foci BL megint nem fognak sokat gondolom. Most augusztusban több hét is volt mikor max. egy meccset adtak, vagy annyit sem, pedig akkor még semmi más komoly nem volt.
zavi27
Műsorújságjuk szerint 5-én, hétfőn közvetítenek legközelebb 19ó Yankees - Twins és még 2 élő közvetítés lesz a jövő héten.

Frissítés
MLB a SPORT TV-n fb csoporból:
"Ez után egy három, kettő majd hat meccses hét jön a tervek szerint. A PO-ban meg aztán úgy tudom, marad a játéknaponkénti minimum egy közvetítés remélhetőleg."
Bruschi85
Na, szuper akkor visszatérnek rendesen. Akkor csak ez a pár hét volt csöndesebb most.
több mint 2 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Elég gyengén adja elő a Sport tv a baseballt. Vannak hetek mikor semmi nincs pedig meccset azért néhanapján rendeznek.
Matthew99
Nekem is kicsit csalódás megint, hogy 11 napig nem adnak semmit. Aztán ha beindul a kézi meg foci BL megint nem fognak sokat gondolom. Most augusztusban több hét is volt mikor max. egy meccset adtak, vagy annyit sem, pedig akkor még semmi más komoly nem volt.
zavi27
Műsorújságjuk szerint 5-én, hétfőn közvetítenek legközelebb 19ó Yankees - Twins és még 2 élő közvetítés lesz a jövő héten.

Frissítés
MLB a SPORT TV-n fb csoporból:
"Ez után egy három, kettő majd hat meccses hét jön a tervek szerint. A PO-ban meg aztán úgy tudom, marad a játéknaponkénti minimum egy közvetítés remélhetőleg."

Szerkesztette: Bruschi85

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Matthew99
zavi27
Akkor nem csak én érzem így, de ez azért elkeserít egy kicsit. Tudom, hogy van stream és vannak gyengébb kommentátorok is viszont ahhoz hogy még népszerűbb legyen a sportág minnél több magyar nyelvű kötvetítés kell emberi időben.
Matthew99
Meg hát pont nem az alapszakasz hajrájára kéne ennyire lecsökkenteni. Remélem a playoffot adják azért rendben ahogy korábban is és nem az AMC Mikro-n majd.
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Matthew99
zavi27
Akkor nem csak én érzem így, de ez azért elkeserít egy kicsit. Tudom, hogy van stream és vannak gyengébb kommentátorok is viszont ahhoz hogy még népszerűbb legyen a sportág minnél több magyar nyelvű kötvetítés kell emberi időben.

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Matthew99
több mint 2 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
A Blue Jays - Cubs meccs margójára:  24.hu/szorakozas/2022/08/31/nyilvanos-szex-baseball-toronto-video/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Jó ez a Phillies ADb szèria, egyszer az egyik aztán a másik veri halomra az ellent 😛 A PO remèlem innen már meglesz 😊
dande2
Óriási versenyfutás lesz a Brewers, Padres, Philies között. Mert csak 2 juthat be.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Jó ez a Phillies ADb szèria, egyszer az egyik aztán a másik veri halomra az ellent 😛 A PO remèlem innen már meglesz 😊
több mint 2 éve
Egy ütés. Ennyivel meg lehet verni a Yankees-t mostanság. És azért az sokat elmond a jelenlegi helyzetről, hogy kulcsszituációban a 9. inningben az újonc Cabrerát cseréli be Boone ütni.

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 754
na Mikey, teljesül a kívánságod?
slowmotion
úgy néz ki, de a legkevésbé sem így kellene.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 654 — Cowboys fan
na Mikey, teljesül a kívánságod?
több mint 2 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
 bunteto.com/media/rovat/mlb-a-baseball-soja-at-bat-podcasts02-e09?f=

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Legalább akkor más csapatok playoffreményeit tönkretesszük.
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Keller 10K meccset tolt. 😯 Cruz,
Castro és Marcano is jó volt. 🙂

" class="embed">
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Crowe azonnali hatállyal takarodhat. Cruz és Castro legalább újabb HR-t szerzett.

" class="embed">
több mint 2 éve
mi történt, Puffin lekvárt ettek, dögvész pusztított köztük?
slowmotion
Az max San Joséban lenne, nem? 😀
Darksun3
leesett a raklapról, okosba' vettek belőle
több mint 2 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
slowmotion
Az max San Joséban lenne, nem? 😀

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 2 éve
na, Gonsolín is menni IR, nagyon fasza
Kershaw, Gonsolin még off, Buehler másfél-két év, Heaney éppen visszatért a kórházból, Anderson és Urias viszi a boltot.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 754
Váratlan söprés a South Side-on.
Kampman
Hehh, nem.
több mint 2 éve
Contreras mekkorát ment tegnap. 5 inning alatt 3 hit, 0 ER, 2 walk, 7 SO. Marcano is hatalmasat játszott. A szezonban először nullaztunk le valakit. Nagyon várom, hogy még több új arc jöjjön, a régieket- néhány kivételtől eltekintve - pedig szélnek eresszük.

" class="embed">
több mint 2 éve
Váratlan söprés a South Side-on.