Baseball
Szerkesztette: Löfli
Aroldisnak az a szerencséje hogy lejárt a trade időszak mert én biztos úgy vágnám ki hogy a lába se éri a földet.Idei teljesítménye után szerintem amúgy is lapát, mert ennyi pénzért konkrétan botrányos amit nyújt
Prior to tonight’s game, the Yankees placed LHP Aroldis Chapman on the 15-day injured list (retroactive to 8/24) with an infected wound from a recent tattoo.
— New York Yankees (@Yankees) August 27, 2022
Matthew99
🔥Egyrészt grat; másrészt Donnie Baseball tudja, hogy kell széthajtani a dobókat
Complete game No. 4 for @sandyalcantar22! pic.twitter.com/UjwZ6OXpd5
— MLB (@MLB) August 28, 2022
adamfaragoo
Prior to tonight’s game, the Yankees placed LHP Aroldis Chapman on the 15-day injured list (retroactive to 8/24) with an infected wound from a recent tattoo.
— New York Yankees (@Yankees) August 27, 2022
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Complete game No. 4 for @sandyalcantar22! pic.twitter.com/UjwZ6OXpd5
— MLB (@MLB) August 28, 2022
Szerkesztette: adamfaragoo
És nem csak az MLB-ben kezd ez egyre gyakoribb lenni, az a legdurvább.The Seattle Mariners and rookie Julio Rodriguez are finalizing a massive long term contract extension. The extension will be $210 M guaranteed over 14 years with the ability to grow to well over $400M.én ezen azt nem értem, hogy oké, látszik rajta, hogy jó lesz, de még egy évet sem húzott le a ligában, és már kapásból hozzávágnak egy ekkora szerződést?
Via Jeff Passan
P@trik
Tatis is két évet végigmelózott (more or less), és csak utána kapta meg a 14/340-et...
slowmotion
The Seattle Mariners and rookie Julio Rodriguez are finalizing a massive long term contract extension. The extension will be $210 M guaranteed over 14 years with the ability to grow to well over $400M.én ezen azt nem értem, hogy oké, látszik rajta, hogy jó lesz, de még egy évet sem húzott le a ligában, és már kapásból hozzávágnak egy ekkora szerződést?
Via Jeff Passan
P@trik
Tatis is két évet végigmelózott (more or less), és csak utána kapta meg a 14/340-et...
Rays és hosszabitás már meglepő. Általában nem fizetünk meg senkit, nincs rá budgetGlasnow hosszabitva. Meglepődtem mert nálunk ez nem szokás 😀 A pletykák azt rebesgetik amúgy, hogy playoffra visszatérhet, az mondjuk nagy boost lenneMeglep hogy csak 1 évet hosszabbítottak vele, vagy ennyire félnek a sérülésektől?
Wester
kapitnono
Lesz ez még így se!
Glasnow hosszabitva. Meglepődtem mert nálunk ez nem szokás 😀 A pletykák azt rebesgetik amúgy, hogy playoffra visszatérhet, az mondjuk nagy boost lenneMeglep hogy csak 1 évet hosszabbítottak vele, vagy ennyire félnek a sérülésektől?
Wester
Lesz ez még így se!
Miami Marlins GM Kim Ng announced that Jesus Aguilar has been designated for assignment. pic.twitter.com/kO2QijaIL4
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) August 26, 2022
Imádom 😁Where's (Os)waldo? He's everywhere! pic.twitter.com/Hrzqycn5gZ
— MLB (@MLB) August 26, 2022
Matthew99
Mondjuk érdekelne hogy jött hogy RF legyen mikor világ életében az infielden játszott
Via Jeff Passan
Where's (Os)waldo? He's everywhere! pic.twitter.com/Hrzqycn5gZ
— MLB (@MLB) August 26, 2022
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Hát azt én is, mert amúgy is nagy lejtőn voltunk/vagyunk nem hiányoznak a sérülések isCortes IL, király...Remélem nem kezd indulni a kórház járat.
kapitnono
Matthew99
Cortes IL, király...Remélem nem kezd indulni a kórház járat.
kapitnono
Az a labda bizony rommá lett ütve. A cula erősebbet küldött bele, mint Stanton.És ennyi volt az összes pozitív megmozdulásunk a meccsen. Ja meg Newman szezonbeli első HR-je.
122.4 MPH OFF THE BAT 🤯
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) August 24, 2022
Oneil Cruz just recorded the hardest hit in the Statcast Era (since 2015) 💥👀
(via @Piratespic.twitter.com/5kaYhHXsTv
Matthew99
" class="embed">
www.sport1tv.hu/podcasts/109037/extra-inning-55-bullpen/Értem hogy jó a bullpenünk, de az hogy McClanahan és Kluber a rotációnk azon picit felnevettem. Értem én, hogy az MLB statos oldalán csak őket lehet látni ( ha csak a qualified playereket nézed ), de azért Rasmussen 21-szer és Springs is 17-szer kezdett idén. Ez azért nem marad el annyira az elsőnek emlitett játékosok 24 meccsétől
Bruschi85
Lesz ez még így se!
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
122.4 MPH OFF THE BAT 🤯
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) August 24, 2022
Oneil Cruz just recorded the hardest hit in the Statcast Era (since 2015) 💥👀
(via @Piratespic.twitter.com/5kaYhHXsTv
Szerkesztette: Matthew99
Remélem Stanton meg amikor visszatér rájuk rúgja az ajtót.