Bowldog Hálaadást!

Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 444 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 132 — WHO DAT!!!!
Aroldisnak az a szerencséje hogy lejárt a trade időszak mert én biztos úgy vágnám ki hogy a lába se éri a földet.

Matthew99
Idei teljesítménye után szerintem amúgy is lapát, mert ennyi pénzért konkrétan botrányos amit nyújt

több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 654 — Cowboys fan
🔥

adamfaragoo
Egyrészt grat; másrészt Donnie Baseball tudja, hogy kell széthajtani a dobókat
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Aroldisnak az a szerencséje hogy lejárt a trade időszak mert én biztos úgy vágnám ki hogy a lába se éri a földet.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 754
Walk-off throwing error. 🤷
több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420
🔥

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 2 éve
The Seattle Mariners and rookie Julio Rodriguez are finalizing a massive long term contract extension. The extension will be $210 M guaranteed over 14 years with the ability to grow to well over $400M.
Via Jeff Passan
P@trik
én ezen azt nem értem, hogy oké, látszik rajta, hogy jó lesz, de még egy évet sem húzott le a ligában, és már kapásból hozzávágnak egy ekkora szerződést?
Tatis is két évet végigmelózott (more or less), és csak utána kapta meg a 14/340-et...
slowmotion
És nem csak az MLB-ben kezd ez egyre gyakoribb lenni, az a legdurvább.
több mint 2 éve
The Seattle Mariners and rookie Julio Rodriguez are finalizing a massive long term contract extension. The extension will be $210 M guaranteed over 14 years with the ability to grow to well over $400M.
Via Jeff Passan
P@trik
én ezen azt nem értem, hogy oké, látszik rajta, hogy jó lesz, de még egy évet sem húzott le a ligában, és már kapásból hozzávágnak egy ekkora szerződést?
Tatis is két évet végigmelózott (more or less), és csak utána kapta meg a 14/340-et...
több mint 2 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Glasnow hosszabitva. Meglepődtem mert nálunk ez nem szokás 😀 A pletykák azt rebesgetik amúgy, hogy playoffra visszatérhet, az mondjuk nagy boost lenne
Wester
Meglep hogy csak 1 évet hosszabbítottak vele, vagy ennyire félnek a sérülésektől?
kapitnono
Rays és hosszabitás már meglepő. Általában nem fizetünk meg senkit, nincs rá budget

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Glasnow hosszabitva. Meglepődtem mert nálunk ez nem szokás 😀 A pletykák azt rebesgetik amúgy, hogy playoffra visszatérhet, az mondjuk nagy boost lenne
Wester
Meglep hogy csak 1 évet hosszabbítottak vele, vagy ennyire félnek a sérülésektől?

több mint 2 éve

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420
hát jó
több mint 2 éve

Matthew99
Imádom 😁
Mondjuk érdekelne hogy jött hogy RF legyen mikor világ életében az infielden játszott

több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Via Jeff Passan
több mint 2 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Cortes IL, király...
kapitnono
Remélem nem kezd indulni a kórház járat.
Matthew99
Hát azt én is, mert amúgy is nagy lejtőn voltunk/vagyunk nem hiányoznak a sérülések is

több mint 2 éve
Cortes IL, király...
kapitnono
Remélem nem kezd indulni a kórház járat.

több mint 2 éve
Sokkal szimpatikusabb a '23-as schedule, a kettővel kevesebb csoporton belüli szériával, és főleg azzal, hogy mindenki játszik mindenkivel.
több mint 2 éve
Cortes IL, király...

több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Az a labda bizony rommá lett ütve. A cula erősebbet küldött bele, mint Stanton.

Matthew99
És ennyi volt az összes pozitív megmozdulásunk a meccsen. Ja meg Newman szezonbeli első HR-je.

" class="embed">
több mint 2 éve
 www.sport1tv.hu/podcasts/109037/extra-inning-55-bullpen/
Bruschi85
Értem hogy jó a bullpenünk, de az hogy McClanahan és Kluber a rotációnk azon picit felnevettem. Értem én, hogy az MLB statos oldalán csak őket lehet látni ( ha csak a qualified playereket nézed ), de azért Rasmussen 21-szer és Springs is 17-szer kezdett idén. Ez azért nem marad el annyira az elsőnek emlitett játékosok 24 meccsétől

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
 www.sport1tv.hu/podcasts/109037/extra-inning-55-bullpen/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Az a labda bizony rommá lett ütve. A cula erősebbet küldött bele, mint Stanton.

Szerkesztette: Matthew99

több mint 2 éve
Buehler megint találkozott János Tomival, fasza
több mint 2 éve
Az új kedvenc. A srác hozott egy kis életet a csapatba.

Remélem Stanton meg amikor visszatér rájuk rúgja az ajtót.

több mint 2 éve
Kezdenek összeállni: