Bowldog Hálaadást!

Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 754
Kershaw sokáig bírta ismét.
Mikey
Kis túlzással ő már októberre kell csak
slowmotion
Ha így folytatja, máskor nem is lesz már egészséges.
több mint 2 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
 bunteto.com/media/rovat/cserejosda-avagy-soto-es-a-toebbiek-at-bat-podcast-s02e07

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 656 — Cowboys fan
Mikey
Kis túlzással ő már októberre kell csak
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 520
Nyertünk egy szériát, söpréssel. 🤩🤩
Gergőke
Kétszer el is vitte a fogadásom 😀
A Pirates szopatja a nagyobb csapatokat szériába. ( Dodgers, Brewers)

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Nyertünk egy szériát, söpréssel. 🤩🤩

" class="embed">
több mint 2 éve
 www.sport1tv.hu/podcasts/108851/extra-inning-53-ki-mit-tudott-a-piacon/

több mint 2 éve

Szerkesztette: Mikey
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Cruz előre bemondta Reynolds HR-jét. 😃

www.mlb.com/pirates/news/bryan-reynolds-hits-first-career-walk-off-home-run

" class="embed">
több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420
Na végre nyertünk.

több mint 2 éve
4:0-ról visszajöttünk. 😃 Cruz újabb HR. Reynolds walk off HR.

" class="embed">
több mint 2 éve
 www.sport1tv.hu/podcasts/108740/extra-inning-52-eldolt-az-elso-domino-a-piacon/

több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Ön mit csinál, Mr. Cole?
Mikey
Nyel mint a torkos borz...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Ön mit csinál, Mr. Cole?
több mint 2 éve
Nyertünk egy meccset! 🤩🤩
Gergőke
Nem tudom, hogy ezt hogyan nyertük meg. Már az csodaszámba ment, hogy Wilson az ötödikig tartotta a lépést Burnes-szel, persze a hatodik elején meg zsinórban kapott 3 ütőtől 3 HR-t. Ott azt hittem, hogy ennek annyi, de a Brewers dobók is szétcsúsztak az inning végére, Boxberger még a walkokat is engedte.

Aztán pengeélen táncolt a meccs, már készültem arra, hogy egy runnal kikapunk, de Crowe most jól zárta le.
Willie Parker
Amikor láttam, hogy Crowe jön befejezni, biztos voltam benne, hogy kuka a meccs, de ezt most megoldotta.

Most olvastam, hogy kiraktuk Tsutsugot és Marcano jön a helyére. Személy szerint én örülök neki, Yoshinak nagyon nem ment idén.

" class="embed">
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 962 — Lucas Scott
Montgomery for Bader. Ennyire kellett Montasnak a 47-es mez?
Mikey
De miért? Erre vajon mi szükség volt? Az OF tele, Monty meg király dobó.
Matthew99
Hát Cashman elmondása szerint az OF védekezésen akart javítani, Bader pedig elit CF. Emellett a bázisokon is gyors, ami sosem árt. Montgomery sajtótájékoztatója elég kemény volt, az emberben egy világ dőlt össze.

Fun fact: első kezdése a Cardinalsban a Yankees ellen lesz.
Mikey
Kár, hogy sérülékeny. Bázislopás is idén jobban megy mint tavaly. A rotáció pedig elég combos lett volna, ha Monty marad. Én is hasonlóan értetlenül állok mint ő.
Matthew99
elképesztően sajnálom, és érthetetlen ez a csere. nagyon hiányozni fog Monty. Cashman picit túlzásba esik. tavaly senki sem lopott bázist, most meg bkiért hajlandó cserélni, aki tud, pedig erre nem volt szükségünk ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
Nyertünk egy meccset! 🤩🤩
Gergőke
Nem tudom, hogy ezt hogyan nyertük meg. Már az csodaszámba ment, hogy Wilson az ötödikig tartotta a lépést Burnes-szel, persze a hatodik elején meg zsinórban kapott 3 ütőtől 3 HR-t. Ott azt hittem, hogy ennek annyi, de a Brewers dobók is szétcsúsztak az inning végére, Boxberger még a walkokat is engedte.

Aztán pengeélen táncolt a meccs, már készültem arra, hogy egy runnal kikapunk, de Crowe most jól zárta le.
több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420
Nyertünk egy meccset! 🤩🤩
Gergőke
Mi még nem jutottunk ilyen magaslatokba 😂😂
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Nagy volt a jövés menés és rengeteg prospectet feláldoztunk, de amúgy ez azt is jelenti hogy igen jók voltak az elmúlt évek draftjai. Meglátjuk majd pár év múlva hova fut ki ez a sztori.

Padres
LHP Josh Hader
C Cam Gallagher
INF Brandon Drury
LHP Jay Groome
OF Juan Soto
1B Josh Bell

Brewers
LHP Taylor Rogers, LHP Robert Gasser, OF Esteury Ruiz, RHP Dinelson Lamet

Royals
OF Brent Rooker

Reds
SS Victor Acosta

Red Sox
1B Eric Hosmer, 2B Max Ferguson, OF Corey Rosier

Nationals
1B Luke Voit,
LHP MacKenzie Gore,
SS C.J. Abrams,
OF Robert Hassell III,
OF James Wood
RHP Jarlin Susana
P@trik
Most betoltak mindent az asztal közepére. Ha nem nyernek bajnokságot pár éven belül, akkor azért kérdéses lesz ez a sok mozgás.
Matthew99
A Padresnek konkrétan ez vagy most vagy jövőre, a '24-es szezonra gyakorlatilag nincs dobójuk. Kívánom hogy jöjjön össze nekik.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Mikey
Matthew99
Hát Cashman elmondása szerint az OF védekezésen akart javítani, Bader pedig elit CF. Emellett a bázisokon is gyors, ami sosem árt. Montgomery sajtótájékoztatója elég kemény volt, az emberben egy világ dőlt össze.

Mikey
Kár, hogy sérülékeny. Bázislopás is idén jobban megy mint tavaly. A rotáció pedig elég combos lett volna, ha Monty marad. Én is hasonlóan értetlenül állok mint ő.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Mikey
Matthew99

több mint 2 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Kicsit elszomorít, hogy kezd teljesen kettészakadni a liga, azáltal, hogy a legjobbak mind otthagyták szinte az alsóházi csapatokat és majdnem mindegyikük contenderbe távozott.

A liga alján lévőknél alig maradtak sztárok, én ilyen kiürülésre nem emlékszem.
Willie Parker
Nekem is kicsit hasonló érzésem van most sajnos. Létrejött konfonként 2-3 szupercsapat, azok erősödtek most is, a többi meg minek igazoljon most bárkit is, úgysincs eséjy komolyan a playoffra idén.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
Kicsit elszomorít, hogy kezd teljesen kettészakadni a liga, azáltal, hogy a legjobbak mind otthagyták szinte az alsóházi csapatokat és majdnem mindegyikük contenderbe távozott.

A liga alján lévőknél alig maradtak sztárok, én ilyen kiürülésre nem emlékszem.
több mint 2 éve
Nyertünk egy meccset! 🤩🤩

" class="embed">
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 656 — Cowboys fan
Nyert a Dodgers, de kit érdekel?

Viszlát, Vin!
több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Nagy volt a jövés menés és rengeteg prospectet feláldoztunk, de amúgy ez azt is jelenti hogy igen jók voltak az elmúlt évek draftjai. Meglátjuk majd pár év múlva hova fut ki ez a sztori.

Padres
LHP Josh Hader
C Cam Gallagher
INF Brandon Drury
LHP Jay Groome
OF Juan Soto
1B Josh Bell

Brewers
LHP Taylor Rogers, LHP Robert Gasser, OF Esteury Ruiz, RHP Dinelson Lamet

Royals
OF Brent Rooker

Reds
SS Victor Acosta

Red Sox
1B Eric Hosmer, 2B Max Ferguson, OF Corey Rosier

Nationals
1B Luke Voit,
LHP MacKenzie Gore,
SS C.J. Abrams,
OF Robert Hassell III,
OF James Wood
RHP Jarlin Susana
P@trik
Most betoltak mindent az asztal közepére. Ha nem nyernek bajnokságot pár éven belül, akkor azért kérdéses lesz ez a sok mozgás.
Matthew99
Igazából a Natsnak adott fiatalok akik igazán kardinálisak.
Ők voltak a padres farm systembe a prémium. A többi az vállalható veszteség.
Én amúgy állítom, hogy Hassell vagy Wood pár éven belül brutál lesz.
Gore meg Abram meg már idén is megmutatta h MLB érett bőven.