Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Mikey
18 754
Ha így folytatja, máskor nem is lesz már egészséges.Kershaw sokáig bírta ismét.Kis túlzással ő már októberre kell csak
Mikey
slowmotion
több mint 2 éve
bunteto.com/media/rovat/cserejosda-avagy-soto-es-a-toebbiek-at-bat-podcast-s02e07
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Kershaw sokáig bírta ismét.Kis túlzással ő már októberre kell csak
Mikey
több mint 2 éve
KeyG
9 520
Nyertünk egy szériát, söpréssel. 🤩🤩Kétszer el is vitte a fogadásom 😀
Gergőke
A Pirates szopatja a nagyobb csapatokat szériába. ( Dodgers, Brewers)
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Nyertünk egy szériát, söpréssel. 🤩🤩
" class="embed">
több mint 2 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/108851/extra-inning-53-ki-mit-tudott-a-piacon/
több mint 2 éve
Cruz előre bemondta Reynolds HR-jét. 😃www.mlb.com/pirates/news/bryan-reynolds-hits-first-career-walk-off-home-run
" class="embed">
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Na végre nyertünk.An incredible season continues for @sandyalcantar22. pic.twitter.com/R7xNdtuDvB
— MLB (@MLB) August 4, 2022
több mint 2 éve
4:0-ról visszajöttünk. 😃 Cruz újabb HR. Reynolds walk off HR.
" class="embed">
több mint 2 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/108740/extra-inning-52-eldolt-az-elso-domino-a-piacon/
több mint 2 éve
Ön mit csinál, Mr. Cole?Nyel mint a torkos borz...
Mikey
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Mikey
18 754
Ön mit csinál, Mr. Cole?
több mint 2 éve
Amikor láttam, hogy Crowe jön befejezni, biztos voltam benne, hogy kuka a meccs, de ezt most megoldotta.Nyertünk egy meccset! 🤩🤩Nem tudom, hogy ezt hogyan nyertük meg. Már az csodaszámba ment, hogy Wilson az ötödikig tartotta a lépést Burnes-szel, persze a hatodik elején meg zsinórban kapott 3 ütőtől 3 HR-t. Ott azt hittem, hogy ennek annyi, de a Brewers dobók is szétcsúsztak az inning végére, Boxberger még a walkokat is engedte.
Gergőke
Aztán pengeélen táncolt a meccs, már készültem arra, hogy egy runnal kikapunk, de Crowe most jól zárta le.
Willie Parker
Most olvastam, hogy kiraktuk Tsutsugot és Marcano jön a helyére. Személy szerint én örülök neki, Yoshinak nagyon nem ment idén.
" class="embed">
több mint 2 éve
elképesztően sajnálom, és érthetetlen ez a csere. nagyon hiányozni fog Monty. Cashman picit túlzásba esik. tavaly senki sem lopott bázist, most meg bkiért hajlandó cserélni, aki tud, pedig erre nem volt szükségünk ...Kár, hogy sérülékeny. Bázislopás is idén jobban megy mint tavaly. A rotáció pedig elég combos lett volna, ha Monty marad. Én is hasonlóan értetlenül állok mint ő.Hát Cashman elmondása szerint az OF védekezésen akart javítani, Bader pedig elit CF. Emellett a bázisokon is gyors, ami sosem árt. Montgomery sajtótájékoztatója elég kemény volt, az emberben egy világ dőlt össze.Montgomery for Bader. Ennyire kellett Montasnak a 47-es mez?De miért? Erre vajon mi szükség volt? Az OF tele, Monty meg király dobó.
Mikey
Matthew99
Fun fact: első kezdése a Cardinalsban a Yankees ellen lesz.
Mikey
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
Nyertünk egy meccset! 🤩🤩Nem tudom, hogy ezt hogyan nyertük meg. Már az csodaszámba ment, hogy Wilson az ötödikig tartotta a lépést Burnes-szel, persze a hatodik elején meg zsinórban kapott 3 ütőtől 3 HR-t. Ott azt hittem, hogy ennek annyi, de a Brewers dobók is szétcsúsztak az inning végére, Boxberger még a walkokat is engedte.
Gergőke
Aztán pengeélen táncolt a meccs, már készültem arra, hogy egy runnal kikapunk, de Crowe most jól zárta le.
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Nyertünk egy meccset! 🤩🤩Mi még nem jutottunk ilyen magaslatokba 😂😂
Gergőke
több mint 2 éve
A Padresnek konkrétan ez vagy most vagy jövőre, a '24-es szezonra gyakorlatilag nincs dobójuk. Kívánom hogy jöjjön össze nekik.Nagy volt a jövés menés és rengeteg prospectet feláldoztunk, de amúgy ez azt is jelenti hogy igen jók voltak az elmúlt évek draftjai. Meglátjuk majd pár év múlva hova fut ki ez a sztori.Most betoltak mindent az asztal közepére. Ha nem nyernek bajnokságot pár éven belül, akkor azért kérdéses lesz ez a sok mozgás.
Padres
LHP Josh Hader
C Cam Gallagher
INF Brandon Drury
LHP Jay Groome
OF Juan Soto
1B Josh Bell
Brewers
LHP Taylor Rogers, LHP Robert Gasser, OF Esteury Ruiz, RHP Dinelson Lamet
Royals
OF Brent Rooker
Reds
SS Victor Acosta
Red Sox
1B Eric Hosmer, 2B Max Ferguson, OF Corey Rosier
Nationals
1B Luke Voit,
LHP MacKenzie Gore,
SS C.J. Abrams,
OF Robert Hassell III,
OF James Wood
RHP Jarlin Susana
P@trik
Matthew99
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Kár, hogy sérülékeny. Bázislopás is idén jobban megy mint tavaly. A rotáció pedig elég combos lett volna, ha Monty marad. Én is hasonlóan értetlenül állok mint ő.Hát Cashman elmondása szerint az OF védekezésen akart javítani, Bader pedig elit CF. Emellett a bázisokon is gyors, ami sosem árt. Montgomery sajtótájékoztatója elég kemény volt, az emberben egy világ dőlt össze.Montgomery for Bader. Ennyire kellett Montasnak a 47-es mez?De miért? Erre vajon mi szükség volt? Az OF tele, Monty meg király dobó.
Mikey
Matthew99
Mikey
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Mikey
18 754
Hát Cashman elmondása szerint az OF védekezésen akart javítani, Bader pedig elit CF. Emellett a bázisokon is gyors, ami sosem árt. Montgomery sajtótájékoztatója elég kemény volt, az emberben egy világ dőlt össze.Montgomery for Bader. Ennyire kellett Montasnak a 47-es mez?De miért? Erre vajon mi szükség volt? Az OF tele, Monty meg király dobó.
Mikey
Matthew99
több mint 2 éve
Kicsit elszomorít, hogy kezd teljesen kettészakadni a liga, azáltal, hogy a legjobbak mind otthagyták szinte az alsóházi csapatokat és majdnem mindegyikük contenderbe távozott.Nekem is kicsit hasonló érzésem van most sajnos. Létrejött konfonként 2-3 szupercsapat, azok erősödtek most is, a többi meg minek igazoljon most bárkit is, úgysincs eséjy komolyan a playoffra idén.
A liga alján lévőknél alig maradtak sztárok, én ilyen kiürülésre nem emlékszem.
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
Kicsit elszomorít, hogy kezd teljesen kettészakadni a liga, azáltal, hogy a legjobbak mind otthagyták szinte az alsóházi csapatokat és majdnem mindegyikük contenderbe távozott.A liga alján lévőknél alig maradtak sztárok, én ilyen kiürülésre nem emlékszem.
több mint 2 éve
Nyertünk egy meccset! 🤩🤩
" class="embed">
több mint 2 éve
Igazából a Natsnak adott fiatalok akik igazán kardinálisak.Nagy volt a jövés menés és rengeteg prospectet feláldoztunk, de amúgy ez azt is jelenti hogy igen jók voltak az elmúlt évek draftjai. Meglátjuk majd pár év múlva hova fut ki ez a sztori.Most betoltak mindent az asztal közepére. Ha nem nyernek bajnokságot pár éven belül, akkor azért kérdéses lesz ez a sok mozgás.
Padres
LHP Josh Hader
C Cam Gallagher
INF Brandon Drury
LHP Jay Groome
OF Juan Soto
1B Josh Bell
Brewers
LHP Taylor Rogers, LHP Robert Gasser, OF Esteury Ruiz, RHP Dinelson Lamet
Royals
OF Brent Rooker
Reds
SS Victor Acosta
Red Sox
1B Eric Hosmer, 2B Max Ferguson, OF Corey Rosier
Nationals
1B Luke Voit,
LHP MacKenzie Gore,
SS C.J. Abrams,
OF Robert Hassell III,
OF James Wood
RHP Jarlin Susana
P@trik
Matthew99
Ők voltak a padres farm systembe a prémium. A többi az vállalható veszteség.
Én amúgy állítom, hogy Hassell vagy Wood pár éven belül brutál lesz.
Gore meg Abram meg már idén is megmutatta h MLB érett bőven.