Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
There are no active negotiations going on with Eric Hosmer and the #Padres after he rejected the trade to the #Nats.
több mint 2 éve
Mikey
18 754
😀 Eric Hosmer. pic.twitter.com/RnF0dmk0Tu
— Jim Margalus 🥌 (@SoxMachine) August 2, 2022
több mint 2 éve
Padres get:- Juan Soto
- Josh Bell
Nationals get:
- CJ Abrams
- MacKenzie Gore
- Robert Hassell III
- James Wood
- Jarlin Susana
- Eric Hosmer
Egyelőre ez van kinn, de én fosok a hosmer dologtól amit lentebb írtam.
több mint 2 éve
Hivatalos SotoBeszarok. A fél csapatot vagy mit adtunk érte?
Heisman nádor
több mint 2 éve
CORRECTION: The Nationals are on Eric Hosmer's 10-team no-trade list. He would have to give his consent to be in a deal with Washington.
több mint 2 éve
Mikey
18 754
Hát hivatalos, szóval nem várok. 😛Soto menni Diego.Várjál még vele tavaly ugyan ez volt sherzernél...
Mikey
P@trik
több mint 2 éve
kifejezetten örülök, hogy nem hozzánk jön
több mint 2 éve
Hivatalos Soto
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Soto menni Diego.Várjál még vele tavaly ugyan ez volt sherzernél...
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 754
Soto menni Diego.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
több mint 2 éve
Mikey
18 754
Csak érkezett SP is, Frankie Montas Oaklandből meg Lou Trivino reliever is pár prospectértTrivino to Trevino
kapitnono
Nem is Montas kellett Cashmannek, hanem ezt akarta összehozni. 😀
több mint 2 éve
Csak érkezett SP is, Frankie Montas Oaklandből meg Lou Trivino reliever is pár prospectért
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Na, őt pont kedvelem de a csapatot meg nem 😀 The Houston Astros are acquiring Trey Mancini from the Baltimore Orioles, per multiple reports. pic.twitter.com/BM4Kb3gzeW
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) August 1, 2022
több mint 2 éve
Tradeltülnk Scott Efrossért a Cubs al. Rá is fér az erősítés a bullpenre a sok sérülés meg a sok formán kívüli játékos miatt
több mint 2 éve
Berakják Hadert a Soto trade-be 😀Jogos kérdés mivel Rogers sem volt rossz, mondjuk mostanába elég sok meccs elment rajta.Én azt nem értem mivel vannak beljebb ezzel hogy gyakorlatilag kicserélték a closereket a Padres? OK, Hader nyílván jobb kicsit, de nem ettől lesznek contenderek szerintem.Azért érzi az ember soknak mert odaadtuk a mi closerünket is aki 28 savenél járt idén és mellett a két prospect+ ha Lamet feltámad sima kezdőThe San Diego Padres have acquired Closer Josh Hader from the Milwaukee Brewers. The Brewers are expected to receive Taylor Rogers,Robert Gasser, OF Esteury Ruiz and Dinelson Lamet.Legjobb korban lévő all-star dobóért, aki eredetileg nem is volt a piacon ez sok, főleg ha nem a legjobb prospectet adták?
Nem igazán értem a dolgot. Nagyon sok érte.
A két procpect mondjuk nem a legjobbak közül való. Lamet meg nem találja magát 2 éve. De akkor is érthetetlen.
P@trik
Matthew99
P@trik
zavi27
Nekünk OF kell nagyon.
P@trik
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Jogos kérdés mivel Rogers sem volt rossz, mondjuk mostanába elég sok meccs elment rajta.Én azt nem értem mivel vannak beljebb ezzel hogy gyakorlatilag kicserélték a closereket a Padres? OK, Hader nyílván jobb kicsit, de nem ettől lesznek contenderek szerintem.Azért érzi az ember soknak mert odaadtuk a mi closerünket is aki 28 savenél járt idén és mellett a két prospect+ ha Lamet feltámad sima kezdőThe San Diego Padres have acquired Closer Josh Hader from the Milwaukee Brewers. The Brewers are expected to receive Taylor Rogers,Robert Gasser, OF Esteury Ruiz and Dinelson Lamet.Legjobb korban lévő all-star dobóért, aki eredetileg nem is volt a piacon ez sok, főleg ha nem a legjobb prospectet adták?
A két procpect mondjuk nem a legjobbak közül való. Lamet meg nem találja magát 2 éve. De akkor is érthetetlen.
P@trik
Matthew99
P@trik
zavi27
Nekünk OF kell nagyon.
több mint 2 éve
Én azt nem értem mivel vannak beljebb ezzel hogy gyakorlatilag kicserélték a closereket a Padres? OK, Hader nyílván jobb kicsit, de nem ettől lesznek contenderek szerintem.Azért érzi az ember soknak mert odaadtuk a mi closerünket is aki 28 savenél járt idén és mellett a két prospect+ ha Lamet feltámad sima kezdőThe San Diego Padres have acquired Closer Josh Hader from the Milwaukee Brewers. The Brewers are expected to receive Taylor Rogers,Robert Gasser, OF Esteury Ruiz and Dinelson Lamet.Legjobb korban lévő all-star dobóért, aki eredetileg nem is volt a piacon ez sok, főleg ha nem a legjobb prospectet adták?
P@trik
Matthew99
P@trik
több mint 2 éve
Soknak tűnhet de nekem nem tűnik annak. Oké a 28 save sok, de a többi játékos csak apró.Azért érzi az ember soknak mert odaadtuk a mi closerünket is aki 28 savenél járt idén és mellett a két prospect+ ha Lamet feltámad sima kezdőThe San Diego Padres have acquired Closer Josh Hader from the Milwaukee Brewers. The Brewers are expected to receive Taylor Rogers,Robert Gasser, OF Esteury Ruiz and Dinelson Lamet.Legjobb korban lévő all-star dobóért, aki eredetileg nem is volt a piacon ez sok, főleg ha nem a legjobb prospectet adták?
P@trik
Matthew99
P@trik
Padres Acquire Hader:
— MLB Nerds (@MLBNerds) August 1, 2022
Solid deal. I love this for Milwaukee though. Rogers is solid, Lamet is a good reclamation project, and Gasser has great potential. Hader is a dominant reliever with 1.5 years of control remaining, and will be expensive in ARB 3.
Grades:
MIL: A+
SD: B
Kíváncsi leszek a Yankees mit ad nemsokára Montasért.
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Azért érzi az ember soknak mert odaadtuk a mi closerünket is aki 28 savenél járt idén és mellett a két prospect+ ha Lamet feltámad sima kezdőThe San Diego Padres have acquired Closer Josh Hader from the Milwaukee Brewers. The Brewers are expected to receive Taylor Rogers,Robert Gasser, OF Esteury Ruiz and Dinelson Lamet.Legjobb korban lévő all-star dobóért, aki eredetileg nem is volt a piacon ez sok, főleg ha nem a legjobb prospectet adták?
P@trik
Matthew99
több mint 2 éve
The San Diego Padres have acquired Closer Josh Hader from the Milwaukee Brewers. The Brewers are expected to receive Taylor Rogers,Robert Gasser, OF Esteury Ruiz and Dinelson Lamet.Legjobb korban lévő all-star dobóért, aki eredetileg nem is volt a piacon ez sok, főleg ha nem a legjobb prospectet adták?
P@trik
több mint 2 éve
The San Diego Padres have acquired Closer Josh Hader from the Milwaukee Brewers. The Brewers are expected to receive Taylor Rogers,Robert Gasser, OF Esteury Ruiz and Dinelson Lamet.Nem igazán értem a dolgot. Nagyon sok érte.
Szerkesztette: P@trik
több mint 2 éve
Hoppá:BREAKING: The Brewers are trading star reliever Josh Hader to the Padres, a source tells ESPN.
— Jeff Passan (@JeffPassan) August 1, 2022
több mint 2 éve
KeyG
9 520
Outman kurva jól mutatkozott be ma, amikor a meccs elején kihozták már azon gondolkodtam, hogy direkt a prospectjeinket mutogatjuk már?Hát ők azért nem prospectek 😊Nem bánnám ha Dodgers lenne viszont Betts, T. Turner, Freeman, Smith, Kershaw, Buehler és Gonsolin ne legyen a csomag része. 😀A dodgers, a cardinals és a padres van elvileg még versenybe Sotoért.Elvileg 4 top prospectet kértek tegnap, és ma a padres azt mondta, hogy megadják, és a válasz elvileg az volt, hogy az az ajánlat csak tegnap élt, ma több kell 😁
Elég komoly alkudozásokról olvasni, és hogy a nats kb mindent IS kér sotoért.
P@trik
Kicsit ilyen draft dayes a sztori
kapitnono
KeyG
Innen lehet szemezgetni:
www.truebluela.com/minor-league-updates
Pepiot, Vargas, Cartaya plusz apró
slowmotion
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers