NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
25
9
Baseball
Szerkesztette: Löfli
Hála Istennek Cherington nem adta Reynoldsot pedig állítólag állandóan zargatta a Yankees.Bolstering their outfield.
— MLB (@MLB) July 28, 2022
The Yankees reportedly agree to acquire OF Andrew Benintendi from the Royals, per https://t.co/Z3s2EpgF39's @anne__rogers.https://t.co/meVGqw0nN9 pic.twitter.com/kXPKt8HO2y
Matthew99
" class="embed">
Bolstering their outfield.
— MLB (@MLB) July 28, 2022
The Yankees reportedly agree to acquire OF Andrew Benintendi from the Royals, per https://t.co/Z3s2EpgF39's @anne__rogers.https://t.co/meVGqw0nN9 pic.twitter.com/kXPKt8HO2y
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Nem hiszem el, hogy ütünk mindenkit, de a Pirates meg a Nationals szopat minket……azért a Giants ellen már rezgett a léc négyből minimum háromszor.
KeyG
nem lett volna amúgy gond, ha nincs az az error a nyolcadikban, bár valszeg akkor Kimbrel kapja a kilencediket, és ő nyeli be a győztes futást. CT3 nagyon hiányzik, bár mondjuk nyilván nem 2B-re állítaná be őt Roberts, ahonnan a meccsdöntő hiba jött.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
Lesz ez még így se!
Csúnya vereség a Cubstól, nem voltunk jók, volt buta error is, de JTB, mint kezdődobó óriási csalódás.Teljesen igazad van mindenben. Itt csak akkor lesz normális rotáció, ha végre újra jön majd Contreras, meg feljön majd Priester, meg mondjuk Mlodzinski.
Gamel meg továbbra sem normális
youtube.com/shorts/7M1Xb8bQVME?feature=share
Willie Parker
" class="embed">
De itt az idő, most Kim Ng megmutathatja mit tud kihozni ebből a helyzetből!
Marlins firesale ‼️ pic.twitter.com/IlvqoX2K8R
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) July 26, 2022
Szerkesztette: adamfaragoo
Gamel meg továbbra sem normális
youtube.com/shorts/7M1Xb8bQVME?feature=share
tavaly igazán elveszíthettek volna eggyel több meccset, mert szvsz kb azon múlt a második gyűrű, hogy a Cardinals elleni playin miatt teljesen borult a rotációnk, és kényszermegoldást kényszermegoldás követett, és mindenki lerobbant a végére.
Ki gondolta volna, hogy a 9. inningbe basszuk el megint.....
Today’s roster update presented by @UMiamiHealth: pic.twitter.com/4J9s2TJjAA
— Miami Marlins (@Marlins) July 24, 2022
Szerkesztette: adamfaragoo
Lassan jöhet Mattingly is a kezdőbe..
Max Meyer said he felt the elbow discomfort at the start of the Ke'Bryan Hayes plate appearance. Knew from the jump he wasn't going to get beyond that. Wait and see mode about if it's connected to the right ulnar nerve irritation that sidelined him earlier until MRI results.
— Jordan McPherson (@J_McPherson1126) July 24, 2022
Brian Anderson injured left shoulder when he dove on the Cal Mitchell single in the sixth. Same shoulder that caused him to have two IL stints in 2021. MRI upcoming.
The Garrett Cooper hit by pitch was on the same spot of the right wrist that he had surgery on in 2018. X ray showed "something," Cooper said, but waiting on CT scans to confirm severity.
Szeretem az ilyen izgalmas 1-0-s meccseket, főleg ha nyerünk, és főképp a tegnapi gyalázat játék után.A védekezés most nagyon rendben volt.
Klaci79
" class="embed">
Nem prioritas a mqgyar.ha a hatterben megy a meccs akkor vhogy a magyarra jobban tudok "figyelni"amc mikro uzenet... 8tol mlb meccs.ha jól láttam ma minden meccs ingyenes az MLB.tv-n, ha nem a magyar közvetítés a fontos
8kor belepek az appba...19kor kezdotott 😀
YoungZeeZee
Heisman nádor
Koszi.
amc mikro uzenet... 8tol mlb meccs.ha jól láttam ma minden meccs ingyenes az MLB.tv-n, ha nem a magyar közvetítés a fontos
YoungZeeZee
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
nekem sem ment a a gombbal viszont elforgattam a telot es megjelent a gomb mellett egy fektetett mobil kep es arra nyomva sikerult.amc mikro uzenet... 8tol mlb meccs.Én nem tudom kirakni egész képernyőre és a minőség se túl veretes.
YoungZeeZee
Matthew99
Jazz még jó ideig nem tér vissza, alakul ez..
amc mikro uzenet... 8tol mlb meccs.Én nem tudom kirakni egész képernyőre és a minőség se túl veretes.
YoungZeeZee
Nálam Reynolds és Newman lesznek az utolsó szög, ha őket is eladja, én befejeztem, mert a ló***nak is van ám vége.
Állítólag a Mets Vogelbachot vinné. 😕Sőt azóta Michael Perez-t is vitték.
Gergőke