NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 449 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!

Matthew99
Hála Istennek Cherington nem adta Reynoldsot pedig állítólag állandóan zargatta a Yankees.

" class="embed">
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 656 — Cowboys fan
Nem hiszem el, hogy ütünk mindenkit, de a Pirates meg a Nationals szopat minket……
KeyG
azért a Giants ellen már rezgett a léc négyből minimum háromszor.
nem lett volna amúgy gond, ha nincs az az error a nyolcadikban, bár valszeg akkor Kimbrel kapja a kilencediket, és ő nyeli be a győztes futást. CT3 nagyon hiányzik, bár mondjuk nyilván nem 2B-re állítaná be őt Roberts, ahonnan a meccsdöntő hiba jött.
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 520
Nem hiszem el, hogy ütünk mindenkit, de a Pirates meg a Nationals szopat minket……

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Lassan a szertáros fog Catchert játszani nálunk 😀

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 187 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
egy hete draftoltuk 1/2-n Druw Jonest, az első BP-n szétcseszte a vállát 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420
Max Meyernek meg jön a Tommy John Surgery elvileg..legjobb dobó prospectünk és az első meccs után lesérül. Annyira tipikus. Sixto Sanchezzel is ez volt.
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Csúnya vereség a Cubstól, nem voltunk jók, volt buta error is, de JTB, mint kezdődobó óriási csalódás.

Gamel meg továbbra sem normális

youtube.com/shorts/7M1Xb8bQVME?feature=share
Willie Parker
Teljesen igazad van mindenben. Itt csak akkor lesz normális rotáció, ha végre újra jön majd Contreras, meg feljön majd Priester, meg mondjuk Mlodzinski.

" class="embed">
több mint 2 éve
Az a fasza, mondjuk én még egy két fiatal játékost fixen nem adnék... De hát ilyen ez, ha inkompetens a vezetőség 😀
De itt az idő, most Kim Ng megmutathatja mit tud kihozni ebből a helyzetből!

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 393
Csúnya vereség a Cubstól, nem voltunk jók, volt buta error is, de JTB, mint kezdődobó óriási csalódás.

Gamel meg továbbra sem normális

youtube.com/shorts/7M1Xb8bQVME?feature=share
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 656 — Cowboys fan
no. Giants ellen kipattintottuk a seprűt, örülök neki, mert bár semmi jelentősége, de kapják be.
tavaly igazán elveszíthettek volna eggyel több meccset, mert szvsz kb azon múlt a második gyűrű, hogy a Cardinals elleni playin miatt teljesen borult a rotációnk, és kényszermegoldást kényszermegoldás követett, és mindenki lerobbant a végére.
több mint 2 éve
Az új nevünk mától Medical Marlins 😂😂 Kiváncsian várom a hátralévő meccseket 😀

Ki gondolta volna, hogy a 9. inningbe basszuk el megint.....

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 2 éve
Jó volt ez a mai meccs is, három új sérülés.
Lassan jöhet Mattingly is a kezdőbe..

több mint 2 éve
Szeretem az ilyen izgalmas 1-0-s meccseket, főleg ha nyerünk, és főképp a tegnapi gyalázat játék után.
Klaci79
A védekezés most nagyon rendben volt.

" class="embed">
több mint 2 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Szeretem az ilyen izgalmas 1-0-s meccseket, főleg ha nyerünk, és főképp a tegnapi gyalázat játék után.
több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 566
amc mikro uzenet... 8tol mlb meccs.
8kor belepek az appba...19kor kezdotott 😀
YoungZeeZee
ha jól láttam ma minden meccs ingyenes az MLB.tv-n, ha nem a magyar közvetítés a fontos
Heisman nádor
Nem prioritas a mqgyar.ha a hatterben megy a meccs akkor vhogy a magyarra jobban tudok "figyelni"
Koszi.
több mint 2 éve
Max Meyer 10 dobás után megsérült, lehet ezt még fokozni? 😀
több mint 2 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
YoungZeeZee
ha jól láttam ma minden meccs ingyenes az MLB.tv-n, ha nem a magyar közvetítés a fontos

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 566
YoungZeeZee
Én nem tudom kirakni egész képernyőre és a minőség se túl veretes.
Matthew99
nekem sem ment a a gombbal viszont elforgattam a telot es megjelent a gomb mellett egy fektetett mobil kep es arra nyomva sikerult.
több mint 2 éve
Soler megy vissza IL-re
Jazz még jó ideig nem tér vissza, alakul ez..
több mint 2 éve
YoungZeeZee
Én nem tudom kirakni egész képernyőre és a minőség se túl veretes.

több mint 2 éve
Ha minden igaz JJ Bleday felkerül ma a nagycsapathoz és kezdeni is fog hajnalba.
több mint 2 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 393
Megint kezdi Cherrington a kiárusítást, gyorsabb tempóban adja el az értékeket, mint egy zálogház.

Nálam Reynolds és Newman lesznek az utolsó szög, ha őket is eladja, én befejeztem, mert a ló***nak is van ám vége.
több mint 2 éve
Állítólag a Mets Vogelbachot vinné. 😕
Gergőke
Sőt azóta Michael Perez-t is vitték.