NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
139
23
Baseball
Szerkesztette: Löfli

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
Csak lassan a testtel, mi is bejelentkezünk ebbe a versenybe 😂😂Nem tudom, hogy az utóbbi mondjuk 10 évben van-e csapatnak annyira negatív mérlege egy adott stadionban, mint a D-Backsnek a Dodgersnél.Nekünk , és mindenhol 😂😂
Kampman
adamfaragoo
ne már, szerintem nem is a Marlins volt az utóbbi 10 évben a legreménytelenebb csapat úgy átlagbanNem tudom, hogy az utóbbi mondjuk 10 évben van-e csapatnak annyira negatív mérlege egy adott stadionban, mint a D-Backsnek a Dodgersnél.Nekünk , és mindenhol 😂😂
Kampman
adamfaragoo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Nem tudom, hogy az utóbbi mondjuk 10 évben van-e csapatnak annyira negatív mérlege egy adott stadionban, mint a D-Backsnek a Dodgersnél.Nekünk , és mindenhol 😂😂
Kampman
Nagyon csúnyán arcon találták el tegnap előtt Kevin Pillar-t, egy 94 mp/h sebességű fastball-al, aki tegnap már újra a csapat rendelkezésére állt, hova tovább, azt mondta, hogy az arca majd rendbejön, de sokkal jobban fáj neki most a #Mets lapos szereplése. #mlbhu #fusshaza https://t.co/pZF1rVJ5SG
— A gyémánton innen és túl | MLB és baseball blog (@agyemantoninnen) May 19, 2021

Nekem kell egy ilyen mez, de azonnal!Vadul néz ki. Ha szeretném a pirosat én is tuti rendelnék.
Nike City Connect meets Miami.
— MLB (@MLB) May 17, 2021
Inspired by the Cuban Sugar Kings of the 1950s, these jerseys are absolute 🔥. pic.twitter.com/vOFb7befUV
adamfaragoo

Nike City Connect meets Miami.
— MLB (@MLB) May 17, 2021
Inspired by the Cuban Sugar Kings of the 1950s, these jerseys are absolute 🔥. pic.twitter.com/vOFb7befUV
A jays vegre "delutan" jatszik es tudom is nezni. YEAHfuu bottom 2
😀
YoungZeeZee
7-0 1out.
eleg jo kor.
mindegy, kicsi Seagernek eltörték a kezét, megint lehet átszervezni a csapatot. lesz hely.Dzsízusz Fakin Krájszt, állítólag leigazoltuk Pujolst IS.Szituációs játékos lesz, mint amikor 2004-ben Dave Roberts bejött ellopni egy bázist a Yankees ellen.
de mi a fasznak? egy .198-as, lassú játékos hol upgrade a fiataljainkhoz képest, főleg ha még visszajön Bellinger és McKinstry is szép lassan?
slowmotion
Ő majd pinch hitter/DH lesz kiélezett helyzetben, a 8-9. inningben hátrányban vagy döntetlennél, amikor arra lesz igazán szükség, hogy üssön egy jó nagyot, azt kész.
Kampman
Dzsízusz Fakin Krájszt, állítólag leigazoltuk Pujolst IS.Szituációs játékos lesz, mint amikor 2004-ben Dave Roberts bejött ellopni egy bázist a Yankees ellen.
de mi a fasznak? egy .198-as, lassú játékos hol upgrade a fiataljainkhoz képest, főleg ha még visszajön Bellinger és McKinstry is szép lassan?
slowmotion
Ő majd pinch hitter/DH lesz kiélezett helyzetben, a 8-9. inningben hátrányban vagy döntetlennél, amikor arra lesz igazán szükség, hogy üssön egy jó nagyot, azt kész.
Szerkesztette: Kampman
Szerkesztette: slowmotion
Viszont, ha minden igaz ma a jó öreg Johnny Cueto kezd a Giantsben ellenünk.
A kedvencem tőle a PNC
Parkban:
m.youtube.com/watch?v=9s1tnjrzIK4
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
.@JKelenic_1019 is the youngest (21y, 302 d) @Mariners player with 3 XBH in a game since 2004 (Jose Lopez). pic.twitter.com/uRCjGu1LBA
— MLB Stats (@MLBStats) May 15, 2021

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!