Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Szerintem elég gyenge.Félreértés volt? 😊Nem beszélt nyelveken a Google Translate jó barát.
Sobri Jóska
Arozarena ellen nem emelnek vádat, és a csütörtökre tervezett tárgyalást felfüggesztették, miután megállapodást kötött volt partnerével, aki úgy döntött, hogy nem indít ellene jogi lépéseket - közölték jogi források az ESPN-vel.Szerintem ez egész korrekt gépi fordítás.
robiroboter
Arozarena ellen nem emeltek vádat, miután szemmel láthatóan is szép összeggel meggyőzte a volt partnerét és eleget fizetett a helyi rendőrfőnöknek is - közölte az ügyvédje a médiával, miután meggyőzte ügyfelét, hogy még mindig így jár a legjobban, mert nem töri ketté az előző idényben ígéretesen induló karrierjét.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Meg ott se volt, a végén kiderül.a rendőrségi részt megúsztaFélreértés volt? 😊
www.thescore.com/mlb/news/2006363
de nem csodálkoznék legalább egy pár meccses eltiltáson a ligától
robiroboter
Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Félreértés volt? 😊Nem beszélt nyelveken a Google Translate jó barát.
Sobri Jóska
Arozarena ellen nem emelnek vádat, és a csütörtökre tervezett tárgyalást felfüggesztették, miután megállapodást kötött volt partnerével, aki úgy döntött, hogy nem indít ellene jogi lépéseket - közölték jogi források az ESPN-vel.Szerintem ez egész korrekt gépi fordítás.
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
a rendőrségi részt megúsztaFélreértés volt? 😊
www.thescore.com/mlb/news/2006363
robiroboter
több mint 5 éve
a rendőrségi részt megúsztawww.thescore.com/mlb/news/2006363
több mint 5 éve
Tudtommal alig egy évet játszott még, vagyis még jópár év kell neki a százmilliós szerződéshezLehet kiderül, hogy "félreértés" volt és az egészből nem lesz semmi?Mexikóba ment, ahol az ex-feleség és a lánya élnek. El akarta vinni USA-ba a kiscsajt, dulakodtak és megverte az apósát.Jól tudok googlezni, angolul nem tudok jól. 😊www.cbssports.com/mlb/news/rays-randy-arozarena-arrested-following-incident-in-mexico-per-reports/Randy Arozarena karrierje se tartott sokáig.Mi történt?
Mikey
Sobri Jóska
Willie Parker
Sobri Jóska
Elméletben emberrablás és emberölési/testi sértési kísérlet miatt letartóztatták (utóbbiról még nincs minősìtés, h hányad fokú assault).
Willie Parker
Százmilliós szerződés előtt áll Arozarena, nem?
Sobri Jóska

több mint 5 éve
nem, nem derül ki, és ezek után egy éves eltiltás néz ki neki a ligától, nem dollármiliók. (a liga pár éve súlyosan meszel az otthoni balhékért.) plusz a rendőrség.
több mint 5 éve
Lehet kiderül, hogy "félreértés" volt és az egészből nem lesz semmi?Mexikóba ment, ahol az ex-feleség és a lánya élnek. El akarta vinni USA-ba a kiscsajt, dulakodtak és megverte az apósát.Jól tudok googlezni, angolul nem tudok jól. 😊www.cbssports.com/mlb/news/rays-randy-arozarena-arrested-following-incident-in-mexico-per-reports/Randy Arozarena karrierje se tartott sokáig.Mi történt?
Mikey
Sobri Jóska
Willie Parker
Sobri Jóska
Elméletben emberrablás és emberölési/testi sértési kísérlet miatt letartóztatták (utóbbiról még nincs minősìtés, h hányad fokú assault).
Willie Parker
Százmilliós szerződés előtt áll Arozarena, nem?
több mint 5 éve
Mexikóba ment, ahol az ex-feleség és a lánya élnek. El akarta vinni USA-ba a kiscsajt, dulakodtak és megverte az apósát.Jól tudok googlezni, angolul nem tudok jól. 😊www.cbssports.com/mlb/news/rays-randy-arozarena-arrested-following-incident-in-mexico-per-reports/Randy Arozarena karrierje se tartott sokáig.Mi történt?
Mikey
Sobri Jóska
Willie Parker
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Jól tudok googlezni, angolul nem tudok jól. 😊www.cbssports.com/mlb/news/rays-randy-arozarena-arrested-following-incident-in-mexico-per-reports/Randy Arozarena karrierje se tartott sokáig.Mi történt?
Mikey
Sobri Jóska
Willie Parker
több mint 5 éve
www.cbssports.com/mlb/news/rays-randy-arozarena-arrested-following-incident-in-mexico-per-reports/Randy Arozarena karrierje se tartott sokáig.Mi történt?
Mikey
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Randy Arozarena karrierje se tartott sokáig.Mi történt?
Mikey
több mint 5 éve
Randy Arozarena karrierje se tartott sokáig.
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Az lenne, de szerintem teljesen reális. Nem látom, hogyan tudnák fél évre buborékba zárni a csapatokat.az nagyon rossz vicc lenne.Robinson Cano már készülhet 2022-re.és mi van, ha megint csonka szezon lesz?
Kampman
slowmotion
robiroboter
több mint 5 éve
az nagyon rossz vicc lenne.Robinson Cano már készülhet 2022-re.és mi van, ha megint csonka szezon lesz?
Kampman
slowmotion
több mint 5 éve
Robinson Cano már készülhet 2022-re.és mi van, ha megint csonka szezon lesz?
Kampman
több mint 5 éve
Na, Kim Ng lett a Marlins GM-e.
több mint 5 éve
na, nagyjából vége a díjaknak. Bieberé és Baueré a két CYA, Abreu és Freeman vitte el az MVP-t.meglepetés! ja, amúgy nem...
több mint 5 éve
Hivatalosan azért lett kirúgva, mert a rájátszásban rosszul kezelte a bullpent. Én ugyan nem értek a baseballhoz, de szerintem rohadtul nem csinált hülyeséget, a harmadik meccses bullpen day is védhető. Igazából szerintem az van, hogy La Russa unta a front office melót, és mivel Reinsdorffal hatalmas barátok, így Jerry élt a lehetőséggel és gyorsan kirakta Renteriát. Szóval ja, tőr a szívbe.La Russa ellen eljárás indult még egy februári ittas vezetés miatt, nice. 😂🤦♂️Forgatják a tőrt a ChiSox drukkerek szívében.
Mikey
www.mlb.com/news/rick-renteria-runner-up-2020-al-manager-of-the-year
robiroboter
több mint 5 éve
és mégis kirúgták... ez arra emlékeztet, amikor az Újpest először kirúgta Gézukát, amikor az utolsó meccsen sikerült elveszíteni a bajnoki címet - ők azóta a közelébe se jutottak.La Russa ellen eljárás indult még egy februári ittas vezetés miatt, nice. 😂🤦♂️Forgatják a tőrt a ChiSox drukkerek szívében.
Mikey
robiroboter
több mint 5 éve
La Russa ellen eljárás indult még egy februári ittas vezetés miatt, nice. 😂🤦♂️Forgatják a tőrt a ChiSox drukkerek szívében.
Mikey
több mint 5 éve
Köszi Sobri ezen röhöhtem egy jót 😀😀😀Azt nem lehetett rendelni FF-ről. Mármint Choi-os pólót logóval.Megjött a Rays baseball szettem, bár a közeljövőben sok opcióm nincs, ahova fel tudom venni, de olyan szépek. Főleg az a színes rájás TB logó.Egyik se Choi mez? Na én most csalódtam 😊
Sose volt még direkt baseball merch cuccom, idén ez is megtörtént.
Sobri Jóska
Matthew99
Valamint én már a focimezeket se szeretem a hordhatatlan anyaguk miatt, a baseballmezekhez még koronavírustól eltekintve se tudok életeseményt társítani, amikor fel tudnám venni. Talán farsangkor baseballjátékosnak öltözve. De uszkve 35 éve nem öltöztem be farsangkor, úgyhogy az eredeti mez kimaradt.
Viszont rendeltem pár szép színes baseballlabdát (Rayses, Angelses egyáltalán nem volt), és megküldtem itthon kajakból egy rakás párnának, csak ahogy lepattant egy olyan lukat ütött a falra, mint a halálcsillag lézerfókuszálló horpadása.
Képzelem ha 90 mph-al telibekap valakit. Kurva kemény. Mi van benne belül? Régen lószőrt olvastam, de ez betonizált lószarnak tűnik.
Illetve hogy varrják össze? A cérnán sehol se látok csomót. Hol van az "elvarró pont"?
Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
youtu.be/sXS9dfzUbxwszerintem a zinternet a barátod lesz, csak írd be bátran a gugliban, hogy "how baseballs are made"Azt nem lehetett rendelni FF-ről. Mármint Choi-os pólót logóval.Megjött a Rays baseball szettem, bár a közeljövőben sok opcióm nincs, ahova fel tudom venni, de olyan szépek. Főleg az a színes rájás TB logó.Egyik se Choi mez? Na én most csalódtam 😊
Sose volt még direkt baseball merch cuccom, idén ez is megtörtént.
Sobri Jóska
Matthew99
Valamint én már a focimezeket se szeretem a hordhatatlan anyaguk miatt, a baseballmezekhez még koronavírustól eltekintve se tudok életeseményt társítani, amikor fel tudnám venni. Talán farsangkor baseballjátékosnak öltözve. De uszkve 35 éve nem öltöztem be farsangkor, úgyhogy az eredeti mez kimaradt.
Viszont rendeltem pár szép színes baseballlabdát (Rayses, Angelses egyáltalán nem volt), és megküldtem itthon kajakból egy rakás párnának, csak ahogy lepattant egy olyan lukat ütött a falra, mint a halálcsillag lézerfókuszálló horpadása.
Képzelem ha 90 mph-al telibekap valakit. Kurva kemény. Mi van benne belül? Régen lószőrt olvastam, de ez betonizált lószarnak tűnik.
Illetve hogy varrják össze? A cérnán sehol se látok csomót. Hol van az "elvarró pont"?
Sobri Jóska
slowmotion