Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Az nem a legjobb, főleg hogy a hazai pálya is zárt tudtommal 😁Zárva volt a Game 6-onNyitva volt, vagy rosszul emlékszem?Amúgy lehet nincs köze hozzá, de lezárt tetővel úgy érzem nagyon nem megy az ütés nekünkHa 1 run marad, akkor szerintem mindegy lett volna mikor hozzuk le Snell-t, nem hiszem, hogy 0-n tartottuk volna ezt a lineupot. Egy bullpen meccsen többet kell ütni 😕.Szerintem se nyert volna 1 runnal a Rays, de így gyakorlatilag tálcán kínálta Cash a győzelmet.
Wester
Kampman
Wester
slowmotion
Wester

több mint 5 éve
Zárva volt a Game 6-onNyitva volt, vagy rosszul emlékszem?Amúgy lehet nincs köze hozzá, de lezárt tetővel úgy érzem nagyon nem megy az ütés nekünkHa 1 run marad, akkor szerintem mindegy lett volna mikor hozzuk le Snell-t, nem hiszem, hogy 0-n tartottuk volna ezt a lineupot. Egy bullpen meccsen többet kell ütni 😕.Szerintem se nyert volna 1 runnal a Rays, de így gyakorlatilag tálcán kínálta Cash a győzelmet.
Wester
Kampman
Wester
slowmotion
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Hát, vége a várakozásnak. (Szerencse, hogy még éppen idejében kezdtem el szurkolni a Dallasnak, hogy SB-nak örülhessek, így lényegében az összes kedvencemet láthattam nyerni.)Még nem csapódott le teljesen, de végtelenül örülök, hogy Kershaw nem marad gyűrű nélkül.
Nekem innentől az se baj, ha a következő harminc évben nem nyer a Dodgers, már megvan az, ami kellett.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Egyértelműen, de nem csak ezt a meccset, hanem a Braves ellen is kulcsfontosságú momemtumai voltak.De pont emiatt cserélte el a BoSox, december környékén valaki elvitte volna FA-ként, addig cserélték el, amíg kaptak érte valamit.
több mint 5 éve
Egy ilyen domináns Snellt nem szabad lecserélni. Most azért vissza lehet nezni a Betts cserére. Lényegében a srác megnyerte ezt a meccset.Urias sztem elkepesztoen jó mecset tolt.
Amúgy szezonban jó ez a heavy bullpen használat de mikor 7 nap alatt 6. Meccset tolod ugyanaz a bullpen ellen akkor meg fogjak csapkodni.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Nyitva volt, vagy rosszul emlékszem?Amúgy lehet nincs köze hozzá, de lezárt tetővel úgy érzem nagyon nem megy az ütés nekünkHa 1 run marad, akkor szerintem mindegy lett volna mikor hozzuk le Snell-t, nem hiszem, hogy 0-n tartottuk volna ezt a lineupot. Egy bullpen meccsen többet kell ütni 😕.Szerintem se nyert volna 1 runnal a Rays, de így gyakorlatilag tálcán kínálta Cash a győzelmet.
Wester
Kampman
Wester
több mint 5 éve
Amúgy mennyire gyakori az alapszakaszban a nekünk emberi időben nézhető mérkőzés?Szerda/csütörtök ill. szombat/vasárnap elég gyakoriak a keleti csapatoknál. A szériák utolsó meccsei többnyire helyi idő szerint kora du. vannak hogy utazhassanak.
Wester
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Amúgy mennyire gyakori az alapszakaszban a nekünk emberi időben nézhető mérkőzés?
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Elvileg komoly nem is ünnepelhet a többiekkelEz most komoly vagy ilyen hírcsárda jellegű dolog?Justin Turner came out of the game because of a positive test for COVID-19, per Fox.
— Bill Shaikin (@BillShaikin) October 28, 2020
Az igen
Wester
Kampman
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Ez most komoly vagy ilyen hírcsárda jellegű dolog?Justin Turner came out of the game because of a positive test for COVID-19, per Fox.
Az igen
Wester
több mint 5 éve
Ezt nem igazán értem, hogy derülhetett ki meccs közbenJustin Turner came out of the game because of a positive test for COVID-19, per Fox.
Az igen
Wester
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Minden amerikai major szezon fénypontja, amikor a commish megpróbál a díjátadásnál beszédet tartani, de kifütyülik 😊Még talán az NBA vezetői szokták a leginkább megúszni, de a többiek kapják az áldást.
több mint 5 éve
Justin Turner came out of the game because of a positive test for COVID-19, per Fox.
Az igen
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Mondjuk számomra Snell arckifejezése Steve Buscemit juttatta eszembe a Con Air-ből.Nem vagyok és hozzáértő, egy MLB managerhez képest ugyanott vagyok, ahol te 😀A Dodgers volt a szezon legjobb csapata egyértelműen, ilyen szempontból is megérdemelték.Ők voltak, de attól még nyerhettek volna Choiék is. 😊
A Rays teljesen leeresztett Snell lecserélése után, ők sem hittek már semmiben. Ez a döntés nálam közel van a Seahawks 1 yardos passzjátékához a Pats elleni SB-n.
Kampman
Örülök, hogy egy hozzáértő is ezt mondja, mert laikusként teljesen értelmetlen döntés, de itt már sokszor írtátok, hogy az edző tudja, ő ismeri a játékosát.
És végülis 3 pontott csak überelnie kell annak, aki nyerni akar.
De szemre annyira jól dobott Snell és "alig" volt dobása. Talán 70 max.
Sobri Jóska
De ez egyértelműen hiba volt, ezt olyan sokan mondják már most is, hogy nem lehet véletlen.
Kampman
Lehet Cash is ráparázott.
több mint 5 éve
Nem vagyok én hozzáértő, egy MLB managerhez képest ugyanott vagyok, ahol te 😀A Dodgers volt a szezon legjobb csapata egyértelműen, ilyen szempontból is megérdemelték.Ők voltak, de attól még nyerhettek volna Choiék is. 😊
A Rays teljesen leeresztett Snell lecserélése után, ők sem hittek már semmiben. Ez a döntés nálam közel van a Seahawks 1 yardos passzjátékához a Pats elleni SB-n.
Kampman
Örülök, hogy egy hozzáértő is ezt mondja, mert laikusként teljesen értelmetlen döntés, de itt már sokszor írtátok, hogy az edző tudja, ő ismeri a játékosát.
Sobri Jóska
De ez egyértelműen hiba volt, ezt olyan sokan mondják már most is, hogy nem lehet véletlen.
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
A Dodgers volt a szezon legjobb csapata egyértelműen, ilyen szempontból is megérdemelték.Ők voltak, de attól még nyerhettek volna Choiék is. 😊
Kampman
több mint 5 éve
A probléma ott volt, hogy Snell-en kivül nem igazán volt domináns dobóteljesitmény a kezdőktől, az ütőik ugye meg eleve jobbak voltak a mieinknélJa.
Wester
Meg az is durva, hogy az elején mennyi ember maradt kinn bázison a Raysnél.
Akkor 1-2 jó ütés és 7-0. Onnan nehéz megfordítani azért.
több mint 5 éve
Nehéz megmagyarázni, hogy miért szedte le Snellt, de ez a korai bullpen használat volt eddig az erősségük, van ilyen. Abban bízni, hogy egy run előnyt végigvisznek ez ellen a lineup ellen, elég optimista volt...Na igen végig ezt csinálta és 2 meccsre volt vele a bajnoki cimtől, miért változtatna mondhatnánk. Ettől függetlenül én se cseréltem volna őt ott le.
A legjobb csapat lett a bajnok, ezt még a Dodgers se tudta elrontani 😊
Jakehomer
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Ja és tavaly után újabb ex-Dback lett bajnok: AJ PollockJövőre majd Goldschmidt is nyer a Cardinals-szal, és akkor a teljes 2010-es évek Arizonája bajnok lesz. Mással.
több mint 5 éve
Nehéz megmagyarázni, hogy miért szedte le Snellt, de ez a korai bullpen használat volt eddig az erősségük, van ilyen. Abban bízni, hogy egy run előnyt végigvisznek ez ellen a lineup ellen, elég optimista volt... A legjobb csapat lett a bajnok, ezt még a Dodgers se tudta elrontani 😊
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
A Dodgers volt a szezon legjobb csapata egyértelműen, ilyen szempontból is megérdemelték. A Rays teljesen leeresztett Snell lecserélése után, ők sem hittek már semmiben. Ez a döntés nálam közel van a Seahawks 1 yardos passzjátékához a Pats elleni SB-n.
több mint 5 éve
A probléma ott volt, hogy Snell-en kivül nem igazán volt domináns dobóteljesitmény a kezdőktől, az ütőik ugye meg eleve jobbak voltak a mieinknél
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Februárban kezdődik az előszezon, az SB után nem sokkalEzt laikusként nehéz megérteni, hogy miért szedte le Snellt.Ha 1 run marad, akkor szerintem mindegy lett volna mikor hozzuk le Snell-t, nem hiszem, hogy 0-n tartottuk volna ezt a lineupot. Egy bullpen meccsen többet kell ütni 😕.Szerintem se nyert volna 1 runnal a Rays, de így gyakorlatilag tálcán kínálta Cash a győzelmet.
Wester
Kampman
Lehet nem lett volna elég az 1 pont, de úgy érzem a momentum akkor került át a Dodgershez, mindenképp korai lehozatalnak tűnt dobásszám alapján.
Na sebaj, tetszett ez az idény, még elnéztem volna.
Mikor kezdődik a következő idény?
Sobri Jóska
Az alapszakasz március végén/április elején
több mint 5 éve
Ott a vege
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!