Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 823 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 838 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Valami elindult, lassan 50% a mérleg.
Ma este pedig lehet meg is tudom nezni majd a meccset. - Ilyenkor ritkan nyer a gárda, szóval lehet készülni az Oakland drukkereknek 😀

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 072
Ugyanakkor Judge is megsérült, a swing után egyből nyúlt az oldalához/hátához. Fck.
Mikey
Oblique strain, na az se fog tapsra gyógyulni.
Mikey
Lassan Gardner és Torres lesz az egyedüli kezdő a védelemben ...
csebi
+ Voit. Ezzel együtt az .500-as mutató és az 5+ szerzett run átlag baromi jó.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 659 — Lucas Scott
Ugyanakkor Judge is megsérült, a swing után egyből nyúlt az oldalához/hátához. Fck.
Mikey
Mikey
Lassan Gardner és Torres lesz az egyedüli kezdő a védelemben ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 6 éve
Mikey

több mint 6 éve
robiroboter 2 273 — Let's go O's!
Ahhoz képest, hogy kora tavasszal még úgy tűnt, hogy Yu a régi, ahhoz képest Yu az új. Valami nagyon elromlott nála.

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 657
Amennyire reménytelenek voltunk tegnap a chicagói hidegben, most nagyon verjük a Cubst.

több mint 6 éve
Frazier kib' jó eddig, ma is. 💪

több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
Úgy látom Frazier túl sok Laureanot nézett. Szép dobás 😁

youtu.be/OvWovs207Vs

több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 253 — Invisible man
Logan Morrison érkezik minor ligás deallel. Elvileg Birdöt fogja pótolni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Most néztem vissza, Paxton eléggé állat meccset hozott.
8 inning, 2 hit, 12 strikeout

több mint 6 éve
alatriste Green Bay Packers 11 838 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Utóbbi 4ből 3at hozott a Jays is. Szarnyal a csapat! 😀

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Greg Bird is sérültlistán.
Matthew99
Lassan egyszerűbb lesz beírni hogy ki nincs.
Fordra NAGYON kíváncsi vagyok. Scrantonben eléggé állatkodott.

több mint 6 éve
Legalább azt örömmel látom hogy a Red Sox nálunk is mélyebben van 😁
Szép győzelem volt amúgy

több mint 6 éve
Matthew99
Már kínomban sem tudok röhögni 😀

több mint 6 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Ezt a bird gyereket hagyhatnánk már ütésben is elég fogalmatlan, mai napon 12 dobásból 12 strikeot kapott, de már az egyes bázison is elég gyenge. Azért a negyedik pontnál amikor a kezében volt a labda és nézett hogy hová dobja, az egyesre vagy altuve hoz aki éppen pontot szerzett, addig vacilált hogy mindenki elérte a bázist,pedig azért simán odadobhatta volna sancheznek hogy kiejtse a futót.
kapitnono
úgyis lesérül, sok vizet nem zavar
lol
water is wet

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 253 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Igazságtalan ez a sport

Tele mind a 3 bázis erre 1 fly out és oda az egész.
alatriste
NFL-ben végig mész a pályán, oszt redzone-ban egy labdaeladás... vagy fociban uralhatod a mezőnyt, rúghatsz sokszor kapura... ha nem tudod gólokra/pontkora váltani a helyzeteket, akkor a hajadra kenheted, ahogy minden más sportágban is.
Ha mindenáron igazságtalanságot akarsz benne találni, inkább a bírók strike zone megítélésébe lehetne belekötni jó párszor.
Tito05
Elég sport szerető ember vagyok, semmi mögöttes tartalmat nem kell ennek a kiirasnak gondolni. 😀
Csak 2 inningsben is egymas után ez volt majd az új ütőket egyből kiejtve ballaghatott is le mindenki pont nélkül. 😀
Szimplán csak szarul esett.

Liverpool Fc
több mint 6 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
Igazságtalan ez a sport

alatriste
NFL-ben végig mész a pályán, oszt redzone-ban egy labdaeladás... vagy fociban uralhatod a mezőnyt, rúghatsz sokszor kapura... ha nem tudod gólokra/pontkora váltani a helyzeteket, akkor a hajadra kenheted, ahogy minden más sportágban is.
Ha mindenáron igazságtalanságot akarsz benne találni, inkább a bírók strike zone megítélésébe lehetne belekötni jó párszor.
több mint 6 éve
Igazságtalan ez a sport

Liverpool Fc
több mint 6 éve
WhiteSox-Yankees 0-0. Kapura lövések 1-4.
Matthew99
Megjinxeltem a White Soxt, tessék. 😂

Fura hogy Germán reliefkedett. Nagyon jól nyomta az első két startján pedig.

több mint 6 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
Er ennyit harper?
ifjuherceg
Ha ennyit adtak neki, akkor pont ennyit ér. 😉

több mint 6 éve
ifjuherceg Philadelphia Eagles 56
Szerintetek mire lehet kepes a phillies?
ifjuherceg
Tavaly szezonvégi szakértés
 www.thegoodphight.com/2018/9/22/17889816/how-concerned-should-we-be-about-the-future-of-the-phillies

(ha már Bro: ha harperista vagy, erről tudnod kell:  www.youtube.com/watch?v=4dF5NcRvVxk )
robiroboter
Koszi a cikket, reggel elolvasom. Nem vagyok harperista csak 1-2 honapja volt egy cikk az indexen harperrol es machadorol ezert gondoltam ha mar kiadtak ennyi penzt ezert a fasziert akkor csak bele nezek. Er ennyit harper? Vagy ez csak az nflhez szokott agyamnak tunik soknak? Meg azt sem tudom h egyaltalan egy szeretheto karakter-e. A video alapjan a stilusa nem gyozott meg aztan lehet en vagyok tul faradt.
több mint 6 éve
robiroboter 2 273 — Let's go O's!
Szerintetek mire lehet kepes a phillies?
ifjuherceg
Tavaly szezonvégi szakértés
 www.thegoodphight.com/2018/9/22/17889816/how-concerned-should-we-be-about-the-future-of-the-phillies

(ha már Bro: ha harperista vagy, erről tudnod kell:  www.youtube.com/watch?v=4dF5NcRvVxk )

Szerkesztette: robiroboter

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 6 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 657
Sziasztok!
A baseballal meg kb csak ismerkedem de eagles szurkolokent par eve mar figyelem a philliest. A bajnoki cimukre meg emlekszem is de mostanra jutottam el oda hogy rendesen kovessem is a dolgot. Neha megnezzek 1-1 meccset. A Harper hype vonzott be. Szerintetek mire lehet kepes a phillies? Ez egy sport tv-s kerdesnek is beillene 😀 Ahogy lattam ebben a topicban nincsenek philly szurkolok.
ifjuherceg
Az NL Eastben kb. bármi lehet, leszámítva a Marlins utolsó helyét, mert az biztos.

több mint 6 éve
ifjuherceg Philadelphia Eagles 56
Sziasztok!
A baseballal meg kb csak ismerkedem de eagles szurkolokent par eve mar figyelem a philliest. A bajnoki cimukre meg emlekszem is de mostanra jutottam el oda hogy rendesen kovessem is a dolgot. Neha megnezzek 1-1 meccset. A Harper hype vonzott be. Szerintetek mire lehet kepes a phillies? Ez egy sport tv-s kerdesnek is beillene 😀 Ahogy lattam ebben a topicban nincsenek philly szurkolok.