NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
shagi0206
10 921
Na, délkapu nem teljesen veszett ügy, le merte hozni kanet
4 hónapja
De még mindig Nico dönt, hogy mit akar.Én örülnék neki, ha otthagynánk, de a PL tulajdonosnak ég a zsebében a pénz ilyenkor.valszeg nem, mert baszk és kurva jó fizetése van a bilbaobanwilliams most transfermarkt szerint 60 misit ér. Szerintem az eb után az nem marad annyi.120ért viszi valaki a Brit szigetekre.
shagi0206
iktriad
Fontos_Vidra
iktriad
4 hónapja
Én örülnék neki, ha otthagynánk, de a PL tulajdonosnak ég a zsebében a pénz ilyenkor.valszeg nem, mert baszk és kurva jó fizetése van a bilbaobanwilliams most transfermarkt szerint 60 misit ér. Szerintem az eb után az nem marad annyi.120ért viszi valaki a Brit szigetekre.
shagi0206
iktriad
Fontos_Vidra
4 hónapja
shagi0206
10 921
de hogy mentek ennyire tönkre? a tulaj(ok) csak kifelé pakolták a zsozsót?Hagyjuk már örülnek ha Yamalt megtartják....lassan eladtak már mindent,hogy fent maradjanak....Barcelona.williams most transfermarkt szerint 60 misit ér. Szerintem az eb után az nem marad annyi.120ért viszi valaki a Brit szigetekre.
shagi0206
iktriad
Kenny
ThundersNFL a Paraszt
4 hónapja
Nem tanultad meg OV-től, mindig lehet még nagyobb szarba vinni az egészet, csak azért, hogy neked legyen igazadmiből?Barcelona.williams most transfermarkt szerint 60 misit ér. Szerintem az eb után az nem marad annyi.120ért viszi valaki a Brit szigetekre.
shagi0206
iktriad
Kenny
Negritis, a vajda
4 hónapja
passsz, talán ha itt lenne bria, ő tudnánem névvel lehet csak megosztani?
Sixo
Toto21
4 hónapja
Hagyjuk már örülnek ha Yamalt megtartják....lassan eladtak már mindent,hogy fent maradjanak....Barcelona.williams most transfermarkt szerint 60 misit ér. Szerintem az eb után az nem marad annyi.120ért viszi valaki a Brit szigetekre.
shagi0206
iktriad
Kenny
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
shagi0206
10 921
Lassan már utána kell néznem, hogy kik az angoloknál a támadók
4 hónapja
Hát Liz Hurley már majdnem 60, de ezt idén forgatta, szóval van még benne is craft.Ez afféle inspiráció Kane-nek, oldie but goodie?Sixo, mentsd meg az estét pár csöccsel plsEgy ilyen meccs max ilyen csöcsöket érdemel.
warr_b
iktriad
Gergőbácsi
4 hónapja
Spanyolok ha nem rugjak be a masodikat tuti kapnak valami fos szar golt a 91.percben.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Remélem Yamal lő mèg egy gólt vagy ad gólpasszt ès akkor ő az MVPszerintem ugyanez és dani olmo.
dande2
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
4 hónapja
Egy snap előtt több a mozgás, mint az angoloknál.
4 hónapja
Az már megtörtént, legalábbis a nevét mindenképpenEladják a stadiont. 😀miből?Barcelona.williams most transfermarkt szerint 60 misit ér. Szerintem az eb után az nem marad annyi.120ért viszi valaki a Brit szigetekre.
shagi0206
iktriad
Kenny
Negritis, a vajda
iktriad
4 hónapja
Remélem Yamal lő mèg egy gólt vagy ad gólpasszt ès akkor ő az MVPeddig inkább a Bills az
dande2
4 hónapja
Fontos_Vidra
1 481
valszeg nem, mert baszk és kurva jó fizetése van a bilbaobanwilliams most transfermarkt szerint 60 misit ér. Szerintem az eb után az nem marad annyi.120ért viszi valaki a Brit szigetekre.
shagi0206
iktriad
4 hónapja
Moratat vigyék már le
4 hónapja
shagi0206
10 921
A gól óta az angolok konkrétan az eddiginél is szarabbak.
4 hónapja
Eladják a stadiont. 😀miből?Barcelona.williams most transfermarkt szerint 60 misit ér. Szerintem az eb után az nem marad annyi.120ért viszi valaki a Brit szigetekre.
shagi0206
iktriad
Kenny
Negritis, a vajda
4 hónapja
Ez afféle inspiráció Kane-nek, oldie but goodie?Sixo, mentsd meg az estét pár csöccsel plsEgy ilyen meccs max ilyen csöcsöket érdemel.
warr_b
iktriad
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
4 hónapja
Van penz lovera.miből?Barcelona.williams most transfermarkt szerint 60 misit ér. Szerintem az eb után az nem marad annyi.120ért viszi valaki a Brit szigetekre.
shagi0206
iktriad
Kenny
Negritis, a vajda