NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
47
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
enyhén vicces, hogy 3 nyomoronc döntetlennel tovább lehet jutni
5 hónapja
Pont ezért. Ha Gordon meg Palmer hozza a döntetlent a dánok ellen, akkor a sajtó szerint a Foden és/vagy Saka és/vagy Bellingham biztos eldöntötte volna.3 fos meccsük volt, egyetlen percet se kaptakTudnám miért nem játszatja a Palmer-Gordon párost ez a fasz?Mert nem mer kockáztatni. Ha a Foden-Bellingham-Saka hármassal nem jön az eredmény, akkor ennyi van a csapatban, ha a cserék nem hozzák a meccset, akkor előveszik, hogy miért nem a legerősebb trió játszott.
Szesze
slowmotion
Szesze
5 hónapja
egy hajszállal mellé
5 hónapja
shagi0206
10 990
Azt a triót nem meri megbontani, mert hát mit gondolnának a lecserélt játékosok?3 fos meccsük volt, egyetlen percet se kaptakTudnám miért nem játszatja a Palmer-Gordon párost ez a fasz?Mert nem mer kockáztatni. Ha a Foden-Bellingham-Saka hármassal nem jön az eredmény, akkor ennyi van a csapatban, ha a cserék nem hozzák a meccset, akkor előveszik, hogy miért nem a legerősebb trió játszott.
Szesze
slowmotion
Szesze
5 hónapja
Tactful Cactus
13 919
asszem megnézem milyen kemikáliák vannak a tárolóban, ehhez a meccshez. szerintem kezdek egy Domestosszal.Én maradnék a sörnél, de te tudod.
petey
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
3 fos meccsük volt, egyetlen percet se kaptakTudnám miért nem játszatja a Palmer-Gordon párost ez a fasz?Mert nem mer kockáztatni. Ha a Foden-Bellingham-Saka hármassal nem jön az eredmény, akkor ennyi van a csapatban, ha a cserék nem hozzák a meccset, akkor előveszik, hogy miért nem a legerősebb trió játszott.
Szesze
slowmotion
5 hónapja
Amikor fociznak az angolok az a legrosszabb. Csak szidni szeretitek őket és olyan így csend van.
5 hónapja
Tudnám miért nem játszatja a Palmer-Gordon párost ez a fasz?Mert nem mer kockáztatni. Ha a Foden-Bellingham-Saka hármassal nem jön az eredmény, akkor ennyi van a csapatban, ha a cserék nem hozzák a meccset, akkor előveszik, hogy miért nem a legerősebb trió játszott.
Szesze
5 hónapja
most azért nagyon érik már egy gól
5 hónapja
angolok azért látom el akarják döntetni
5 hónapja
Tactful Cactus
13 919
Az angolok túltolják ezt a brexit dolgot.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Ő igen:Szerbek a leláton megint nem tudnak viselkedniDjokovicra gondolsz? 🙃
zacknorb
steelwolf
antivaxer be mert menni németországba?
Negritis, a vajda
5 hónapja
lehet budit takarít a bab utánasszem megnézem milyen kemikáliák vannak a tárolóban, ehhez a meccshez. szerintem kezdek egy Domestosszal.Késő van már felmosni.
petey
steelwolf
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Szerbek a leláton megint nem tudnak viselkedniDjokovicra gondolsz? 🙃
zacknorb
5 hónapja
Azt ne mondd hogy Southgate szar taktikája miatt volt...4:0-ra kikapni tőlünk hazai pályán az mi volt akkor?Teljesen mindegy a coach, ilyen kerettel inkább az a művészet hogy ilyen fost sikerül a pályára rakni.Franciák, Angolok eddig nekem az EB legnagyobb csalódásaiMivel szószgèt a kócs az angólok nekem meglepő....
kapitnono
dande2
kapitnono
r.baggio
5 hónapja
Szerbek a leláton megint nem tudnak viselkedniCsodálod, nézz rá Mustainere ...
zacknorb
5 hónapja
antivaxer be mert menni németországba?
5 hónapja
asszem megnézem milyen kemikáliák vannak a tárolóban, ehhez a meccshez. szerintem kezdek egy Domestosszal.Késő van már felmosni.
petey
5 hónapja
asszem megnézem milyen kemikáliák vannak a tárolóban, ehhez a meccshez. szerintem kezdek egy Domestosszal.A holnapi káosz csoport meccseire hagyál valamit 🤣😂
petey
5 hónapja
Szerbek a leláton megint nem tudnak viselkedni
5 hónapja
Mr Öngól majdnem betalált megint
5 hónapja
asszem megnézem milyen kemikáliák vannak a tárolóban, ehhez a meccshez. szerintem kezdek egy Domestosszal.