NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
48
9
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Styles? 😊Nem az angólok fognak továbbvinni minket az tuti.....Angól nélkül nehez lesz.
dande2
Tactful Cactus
5 hónapja
amúgy a szlovénoknak mi a terv? kihúzni 0-0val bízva a délkapu mágiában?nekik amúgy jó az X (a magyar-skóttal ellentétben)
mer ha találnak egy gólt az angolok akkor nekik reszeltek
Negritis, a vajda
5 hónapja
izgalmak a dán-szerbenez jobb mint a meccs eddig
| elment a kép 😀 |
NB2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Tactful Cactus
13 919
Nem az angólok fognak továbbvinni minket az tuti.....Angól nélkül nehez lesz.
dande2
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
amúgy a szlovénoknak mi a terv? kihúzni 0-0val bízva a délkapu mágiában?mer ha találnak egy gólt az angolok akkor nekik reszeltek
5 hónapja
Értem én, hogy Southgate hülye, de azért a sztárok sem könnyítik meg a dolgát.
5 hónapja
Mennyivel jobb h már nem a szar, nézhetetlen olasz foci miatt kell aggódniuk a magyaroknak. Hanem a 100 milliós szipi-szuper csúcsfocit játszó angoloktól!
5 hónapja
Azt akartam írni NEM meglepőTeljesen mindegy a coach, ilyen kerettel inkább az a művészet hogy ilyen fost sikerül a pályára rakni.Franciák, Angolok eddig nekem az EB legnagyobb csalódásaiMivel szószgèt a kócs az angólok nekem meglepő....
kapitnono
dande2
kapitnono
5 hónapja
pièce de résistance4:0-ra kikapni tőlünk hazai pályán az mi volt akkor?Teljesen mindegy a coach, ilyen kerettel inkább az a művészet hogy ilyen fost sikerül a pályára rakni.Franciák, Angolok eddig nekem az EB legnagyobb csalódásaiMivel szószgèt a kócs az angólok nekem meglepő....
kapitnono
dande2
kapitnono
r.baggio
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
5 hónapja
előtte amit bellingham kiengedettmegin ez a tróger kisszöglet?? ez átment a túloldalra
Negritis, a vajda
Sixo
5 hónapja
megin ez a tróger kisszöglet?? ez átment a túloldalra
Negritis, a vajda
5 hónapja
shagi0206
10 990
Hát - ez az angol team teljesen fantáziátlan, ha támadni kell...
5 hónapja
megin ez a tróger kisszöglet
5 hónapja
4:0-ra kikapni tőlünk hazai pályán az mi volt akkor?Teljesen mindegy a coach, ilyen kerettel inkább az a művészet hogy ilyen fost sikerül a pályára rakni.Franciák, Angolok eddig nekem az EB legnagyobb csalódásaiMivel szószgèt a kócs az angólok nekem meglepő....
kapitnono
dande2
kapitnono
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
5 hónapja
Tudnám miért nem játszatja a Palmer-Gordon párost ez a fasz?az utolsó szó a válasz
Szesze
5 hónapja
Tudnám miért nem játszatja a Palmer-Gordon párost ez a fasz?
5 hónapja
Toto21
5 966
Meg mindig szebb az eredmeny, mint az angolok focija. Lehet izgalmasabb is.A pottyantós jól bírja.RIp WCEbédre chilis babot ettem...most viselem a következményeit....RIP emésztésed
ThundersNFL a Paraszt
Kampman
zacknorb
Sixo
5 hónapja
Igen, a két albán meccsen buktunk el.Azért volt ott egy VB selejtező is ahol azért megégett....Ahhoz jön a szerencse, aki mindent megtesz a maga oldaláról.One of the biggest winners of the night is Hungary 🇭🇺 (Group A), whose chances to qualify went from 71% to 87%.Nem csak JC6 hanem én is mondom Rossinak egymagában van annyi mákja mint az összes elődjének összesen.....
zacknorb
ThundersNFL a Paraszt
A csávót három meccsen outkócsolták mint HU HC, a két albán vébéselejtező és most Svájc, azért ez elég jó arány.
Dzsokijuing
ThundersNFL a Paraszt
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
5 hónapja
A pottyantós jól bírja.RIp WCEbédre chilis babot ettem...most viselem a következményeit....RIP emésztésed
ThundersNFL a Paraszt
Kampman
zacknorb
5 hónapja
Teljesen mindegy a coach, ilyen kerettel inkább az a művészet hogy ilyen fost sikerül a pályára rakni.Franciák, Angolok eddig nekem az EB legnagyobb csalódásaiMivel szószgèt a kócs az angólok nekem meglepő....
kapitnono
dande2
5 hónapja
Ebédre chilis babot ettem...most viselem a következményeit....kétszer csíp?
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
RIp WCEbédre chilis babot ettem...most viselem a következményeit....RIP emésztésed
ThundersNFL a Paraszt
Kampman