NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Szintén, de bánom is. 86 és 96 után először szurkolok az angoloknak, de mindig ráfaragokez megint nézhetetlen szintÉn nem is nézem, csak olvasom
Szesze
Tactful Cactus
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
5 hónapja
Kane mekkora homály baszki
5 hónapja
Az sem lehet jobb, az eredménykövető sem pörög.ez megint nézhetetlen szintÉn nem is nézem, csak olvasom
Szesze
Tactful Cactus
5 hónapja
Tactful Cactus
13 919
ez megint nézhetetlen szintÉn nem is nézem, csak olvasom
Szesze
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
ez megint nézhetetlen szintha nem lenne fontos nekünk, simán a másik meccset nézném
Szesze
5 hónapja
ez megint nézhetetlen szintugyanezt akartam írni, ez egy fos.
Szesze
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
5 hónapja
ez megint nézhetetlen szint
5 hónapja
Tactful Cactus
13 919
Gondolom ők is beköszöntek2009be így fogadtam szilveszterkor a haverokatde csak ha húgy melegHogyne, h még a Soproni se magyar sör legyen!Egyértelmű
Mit iszok akkor, Borsodit vagy Kőbányait?
Willie Parker
zacknorb
Sixo
Negritis, a vajda
www.google.com/search?client=ms-android-samsung-ss&sca_esv=37db28bfa134011b&sca_upv=1&q=servus+s%C3%B6r&udm=2&fbs=AEQNm0B0azlzQsT03AkBvKzv8QsX90mECEmJqyBayjGVXWG5qp3FYezC6I3o1JAx4oUiHlFRdlVto_VcI-Ia23whkdv82-vXcYNq1wq2ktU34xvM-78NaBKmObd_mjnghp63pgDqgO09Sr0Xu-XeEVI1VxAa4U7nDFWgU-DoL8MmAIHXIYoJ1skKq3Uqe_cjIY5xBH4s_at4&sa=X&ved=2ahUKEwiXkOSZvfeGAxW1hf0HHb4BDx8QtKgLegQIChAB&biw=384&bih=700&dpr=2.81#vhid=rZY1qavzvGOOrM&vssid=mosaic
Szerkesztette: Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Szerb kapus nagyot vedett.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Persze, hogy Saka első gólra tettem. Zacknorbnak meg Warrbnek akkora mákja van, ezzel behoztam volna őket.
5 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 358
Azért ez szép matt volt.
5 hónapja
Ez a Délikapu büntije, hogy eddig balról nem volt semmi veszély, so csak azon az oldalon lehet támadni?
5 hónapja
Hát a favágasban biztos élen járt a többiekkel együtt, más jóra nem nagyon emlékszem abból a 3 évből vele kapcsolatbanTrippiernek felvillantak az Atleticos favágós évek 😁Akkor világ legjobb jobb szárnyvédője volt, oktatott mindenkit
kapitnono
zacknorb
5 hónapja
Toto21
5 966
délkapu szerint tényleg az a baj hogy nincs erőnléte a játékosainak?Nincs elkepzeles a jatekban. Nem probalnak meg a vedok moge kerulni. Lassan jaratjak a labdat es ennyi.
omfg
Negritis, a vajda
5 hónapja
csipkelli
4 008
De béna lesre futás.
5 hónapja
Köszönd meg Sixonak akkor, hogy segít emlékezniSajnos rá sem emlékszem.Próbálok visszaemlékezni hogy mit ittam amikor őket végső győztesnek tippeltem, de már nem emlékszem.Az osztrákokat leginkább utolsó helyre vártam ittÉn az előző pár világversenyből kiindulva a lengyelek utolsó helyében voltam biztos. Igazi looser csapat.
Kampman
zinedine5
Tactful Cactus
Sixo
Tactful Cactus
5 hónapja
kár érte
5 hónapja
Toto21
5 966
Mar 2021-ben feladtam az Angol projektet. Amig ez a fapofa ul a padon addig nem nyernek semmit.Próbálok visszaemlékezni hogy mit ittam amikor őket végső győztesnek tippeltem, de már nem emlékszem.Az osztrákokat leginkább utolsó helyre vártam ittÉn az előző pár világversenyből kiindulva a lengyelek utolsó helyében voltam biztos. Igazi looser csapat.
Kampman
zinedine5
Tactful Cactus
5 hónapja
Tactful Cactus
13 919
ez pont az a fos eddig amire számítottam..Löfli te vagy az?
Szesze
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
délkapu szerint tényleg az a baj hogy nincs erőnléte a játékosainak?omfg
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Tactful Cactus
13 919
Sajnos rá sem emlékszem.Próbálok visszaemlékezni hogy mit ittam amikor őket végső győztesnek tippeltem, de már nem emlékszem.Az osztrákokat leginkább utolsó helyre vártam ittÉn az előző pár világversenyből kiindulva a lengyelek utolsó helyében voltam biztos. Igazi looser csapat.
Kampman
zinedine5
Tactful Cactus
Sixo
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Trippiernek felvillantak az Atleticos favágós évek 😁Akkor világ legjobb jobb szárnyvédője volt, oktatott mindenkit
kapitnono
5 hónapja
ez pont az a fos eddig amire számítottam..Akkor szerencsés ember vagy. Engem a fos általában meg szokott lepni.
Szesze