NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders
50
10
21:00, ARENA4
NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 740
44
EGG BOWL - 21:30 Mississippi State @ #14 Ole Miss
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Kampman
28 362
Ebédre chilis babot ettem...most viselem a következményeit....RIP emésztésed
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Nem az angólok fognak továbbvinni minket az tuti.....Fogynak a meccsek. A 70. perctől komoly aggódás veszi majd kezdetét
dande2
5 hónapja
Franciák, Angolok eddig nekem az EB legnagyobb csalódásaiPontosan. Nálam is. Top keretek, es nezhetetlen foshalmaz mind a ketto.
kapitnono
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Tragikus ez a Southgate ballthe ball is flat
Heisman nádor
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Nem az angólok fognak továbbvinni minket az tuti.....akkor kiesünk sztem
dande2
mer kevés esélyt látok arra hogy mind a csehek mind a georgiaiak kikapnak
5 hónapja
Tragikus ez a Southgate ball
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Ha lesz gól akkor igen. Ha nem akkor egy tál pörköltet készíts be a 75. percre.Evés megvolt, hat gól köszönhettek neki a délutáni meccseken.Egyél, a gyereket vidd el a játszótérre és igyál tátra teát is, meg menj wc-re is biztos ami biztos. Gyerünk.Ez olyan X-es meccsnek tűnikAz jó, azt tippeltem.
ThundersNFL a Paraszt
Amúgy mondtam, nem zabálok, nincs is gól 😀
warr_b
Sixo
Gyerekek már alszanak, tátra teát nem szeretem, pisálni minnyá elmegyek, aztán húzok haza végre melóból.
Megfelel?
warr_b
5 hónapja
Amúgy ha már Löfli nem szarik és warrb sem teszi a gólos dolgait, minél többen írjátok le hogy vége, kiestünk, az is szokott működni
5 hónapja
😀 😀azt már megmerted írni, hogy jövő héten nem leszel???Evés megvolt, hat gól köszönhettek neki a délutáni meccseken.Egyél, a gyereket vidd el a játszótérre és igyál tátra teát is, meg menj wc-re is biztos ami biztos. Gyerünk.Ez olyan X-es meccsnek tűnikAz jó, azt tippeltem.
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
Sixo
Gyerekek már alszanak, tátra teát nem szeretem, pisálni minnyá elmegyek, aztán húzok haza végre melóból.
Megfelel?
warr_b
NB2
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Nem az angólok fognak továbbvinni minket az tuti.....
5 hónapja
Ő szerintem jó pár éve nincs már a köztévénél.Köszi, szimpinek hangzik, ha jól emlékszem vele jobban szeretem hallgatni a meccseket mint Gundival.Ki a kommentátor?Újvári, nem?
Lúdas Solymi
Dán-szerb végén hatalmas füttyszó szólt 😊
NB2
Lúdas Solymi
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 029
Köszi, szimpinek hangzik, ha jól emlékszem vele jobban szeretem hallgatni a meccseket mint Gundival.Ki a kommentátor?Újvári, nem?
Lúdas Solymi
NB2
5 hónapja
azt már megmerted írni, hogy jövő héten nem leszel???Evés megvolt, hat gól köszönhettek neki a délutáni meccseken.Egyél, a gyereket vidd el a játszótérre és igyál tátra teát is, meg menj wc-re is biztos ami biztos. Gyerünk.Ez olyan X-es meccsnek tűnikAz jó, azt tippeltem.
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
Sixo
Megfelel?
warr_b
5 hónapja
ez a teljes csoport egy csőd úgy ahogy vanahhoz képest hogy a szerbeknek csak a győzelem a jóKi a kommentátor?Újvári, nem?
Lúdas Solymi
NB2
az a meccs a magyar-skót szintjén fos
Negritis, a vajda
5 hónapja
Evés megvolt, hat gól köszönhettek neki a délutáni meccseken.Egyél, a gyereket vidd el a játszótérre és igyál tátra teát is, meg menj wc-re is biztos ami biztos. Gyerünk.Ez olyan X-es meccsnek tűnikAz jó, azt tippeltem.
ThundersNFL a Paraszt
warr_b
Sixo
Megfelel?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
ahhoz képest hogy a szerbeknek csak a győzelem a jóKi a kommentátor?Újvári, nem?
Lúdas Solymi
NB2
az a meccs a magyar-skót szintjén fos
5 hónapja
Igen szerintem is olyankor szokott zuhanyozni.Napi 2x reggel este
Sixo
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Ki a kommentátor?Újvári, nem?
Lúdas Solymi
5 hónapja
Napi 2x reggel este
Sixo
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
ahogy hallom a másik meccs se jobb
5 hónapja
Ha ez X akkor nekünk az 💩 igaz?igen
ThundersNFL a Paraszt
annyira szar volt a meccs hogy nincs hosszabbítás
mikor volt ilyen utoljára?