EB 2024 - eredményközvetítő
19 feliratkozó
több mint 1 éve
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
több mint 1 éve
Ha ez X akkor nekünk az 💩 igaz?Ha az angolok nyernek akkor továbbmentünk.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Egyél, a gyereket vidd el a játszótérre és igyál tátra teát is, meg menj wc-re is biztos ami biztos. Gyerünk.Ez olyan X-es meccsnek tűnikAz jó, azt tippeltem.
ThundersNFL a Paraszt
Amúgy mondtam, nem zabálok, nincs is gól 😀
warr_b
több mint 1 éve
Ha ez X akkor nekünk az 💩 igaz?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
szép volt gecik
több mint 1 éve
Fosadek ez a csoport. Nem csoda, az angolok vannak benne. XD
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 1 éve
Ki a kommentátor?
több mint 1 éve
Ez olyan X-es meccsnek tűnikAz jó, azt tippeltem.
ThundersNFL a Paraszt
Amúgy mondtam, nem zabálok, nincs is gól 😀

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Ez olyan X-es meccsnek tűnikazon belül is 0-0
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Ebédre chilis babot ettem...most viselem a következményeit....
Draft

több mint 1 éve
Ez olyan X-es meccsnek tűnik
Draft

több mint 1 éve
Ja Szobo járókerettel megy majdMagyar-Olasz döntő lesz?spanyolok, franciak, portugalok, nemetek egy agon.Csak a legjobbat hagytad ki az ágról.
Bravo😃
Kenny
Sixo
Lúdas Solymi
Draft

több mint 1 éve
Az mondjuk fix.Magyar-Olasz döntő lesz?spanyolok, franciak, portugalok, nemetek egy agon.Csak a legjobbat hagytad ki az ágról.
Bravo😃
Kenny
Sixo
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Erről kérdezd az élő időgépet, Kampmant.Azért ez a harmadik kör egy nagy rakás fos eddig, mindenki vagy taktikázik, vagy buzizik.Nem ilyen mindig a harmadik kör? Egykét beteg csoportzárással?
Fenteziben is eddig Rüdiger a legjobb játékosom kemény 4 ponttal, hát a faszom, ez mi?
warr_b
zacknorb
több mint 1 éve
Magyar-Olasz döntő lesz?spanyolok, franciak, portugalok, nemetek egy agon.Csak a legjobbat hagytad ki az ágról.
Bravo😃
Kenny
Sixo
több mint 1 éve
Anglia egy fosgeciszarhúgy
Draft

több mint 1 éve
ezt a faszt
több mint 1 éve
Azért ez a harmadik kör egy nagy rakás fos eddig, mindenki vagy taktikázik, vagy buzizik.Nem ilyen mindig a harmadik kör? Egykét beteg csoportzárással?
Fenteziben is eddig Rüdiger a legjobb játékosom kemény 4 ponttal, hát a faszom, ez mi?
warr_b
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
spanyolok, franciak, portugalok, nemetek egy agon.Csak a legjobbat hagytad ki az ágról.
Bravo😃
Kenny
több mint 1 éve
spanyolok, franciak, portugalok, nemetek egy agon. Bravo😃
több mint 1 éve
elképesztő, hogy hogy a faszba lehet ilyen játékosokkal minden meccsen ennyire szarul játszani, ráadásul sokkal gyengébb csapatok ellen, ez már valahol művészetMaszkirovka, továbbbalfaszkodják magukat, aztán a döntőben 9:0-ra szétvernek mindenkit is.
Szesze
több mint 1 éve
Azért ez a harmadik kör egy nagy rakás fos eddig, mindenki vagy taktikázik, vagy buzizik. Fenteziben is eddig Rüdiger a legjobb játékosom kemény 4 ponttal, hát a faszom, ez mi?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Ez de jó szabad volt. Oblak meg mintha mi sem lenne természetesebb könnyedén odaér.
több mint 1 éve
elképesztő, hogy hogy a faszba lehet ilyen játékosokkal minden meccsen ennyire szarul játszani, ráadásul sokkal gyengébb csapatok ellen, ez már valahol művészet
több mint 1 éve
Angoloknál a labda szlovén térfélen, mindenki vagy áll vagy sétálgat....Ezek tényleg nem érdemelnek továbbjutást...

több mint 1 éve
Nagy passz volt Trippiertől, sőt még Foden beadása is jó elképzelést volt.