EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Willie Parker
15 412
Csak mondom, szünet vége felé kijöttem kajálni. Babgulyás birdseye chilivel, cigánypecsenye almapaprikával.Most nem írom azt, h a cigány nem a kedvencem, mert még rasszistának tűnnék
Szivesen.
warr_b
5 hónapja
Én egész nap ettem három darab pennys tepertős pogácsát.Fél 3 körül toltam egy baconös sajtos whoppert meg egy jalapenos sajtburgert, de az már nagyon rég volt, megéheztem. Csak egy fél liter kaukázusi kefír volt közben 🙁Warrb redskins és Vasas szurkoló, tehát bátor ember.Bármikor elég merész.Csak mondom, szünet vége felé kijöttem kajálni. Babgulyás birdseye chilivel, cigánypecsenye almapaprikával.Este 7 felé ilyeneket elég merész kajálni
Szivesen.
warr_b
De tetszik a bátorságod.
Tony Adams
Kampman
Sixo
warr_b
5 hónapja
Willie Parker
15 412
Vajon melyik klubb igazolja le majd a nyáron mister Öngólkikènyszerítőt 😛?Puncik ezek a statisztikusok nem merték Own Goalnak beírni, mert még a végén nem Mpapi lenne a gólkirály
dande2
5 hónapja
Fél 3 körül toltam egy baconös sajtos whoppert meg egy jalapenos sajtburgert, de az már nagyon rég volt, megéheztem. Csak egy fél liter kaukázusi kefír volt közben 🙁Warrb redskins és Vasas szurkoló, tehát bátor ember.Bármikor elég merész.Csak mondom, szünet vége felé kijöttem kajálni. Babgulyás birdseye chilivel, cigánypecsenye almapaprikával.Este 7 felé ilyeneket elég merész kajálni
Szivesen.
warr_b
De tetszik a bátorságod.
Tony Adams
Kampman
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Franciáknál jön a Goat!Ja, végre fenn Griezmann
Heisman nádor
5 hónapja
Warrb redskins és Vasas szurkoló, tehát bátor ember.Bármikor elég merész.Csak mondom, szünet vége felé kijöttem kajálni. Babgulyás birdseye chilivel, cigánypecsenye almapaprikával.Este 7 felé ilyeneket elég merész kajálni
Szivesen.
warr_b
De tetszik a bátorságod.
Tony Adams
Kampman
5 hónapja
Mi van, ez tök lightos. Full zöldség az egész 😁Bármikor elég merész.Csak mondom, szünet vége felé kijöttem kajálni. Babgulyás birdseye chilivel, cigánypecsenye almapaprikával.Este 7 felé ilyeneket elég merész kajálni
Szivesen.
warr_b
De tetszik a bátorságod.
Tony Adams
Kampman
5 hónapja
Franciáknál jön a Goat!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
2 percig minden tökéletes voltAztán jött a sógor gól
5 hónapja
Mikey
18 758
Azért az nem mindennapi, hogy egy csapat 3 gólt lő egy meccsen, és kikapásra áll...Pedig a védőik is gólerősek!
shagi0206
5 hónapja
Kampman
28 363
Bármikor elég merész.Csak mondom, szünet vége felé kijöttem kajálni. Babgulyás birdseye chilivel, cigánypecsenye almapaprikával.Este 7 felé ilyeneket elég merész kajálni
Szivesen.
warr_b
De tetszik a bátorságod.
Tony Adams
5 hónapja
Csak mondom, szünet vége felé kijöttem kajálni. Babgulyás birdseye chilivel, cigánypecsenye almapaprikával.Este 7 felé ilyeneket elég merész kajálni
Szivesen.
warr_b
De tetszik a bátorságod.
5 hónapja
shagi0206
10 990
Azért az nem mindennapi, hogy egy csapat 3 gólt lő egy meccsen, és kikapásra áll...
5 hónapja
Csak mondom, szünet vége felé kijöttem kajálni. Babgulyás birdseye chilivel, cigánypecsenye almapaprikával.9:30kor is tolj be egy ilyent.
Szivesen.
warr_b
5 hónapja
Befolyásos vagy ismerős?Most mit izélsz, te is az vagy.pl ZackNorb?Befolyásos ismerőseim vannak.Te ezt honnan tudod ?Székely is figyeli a fórumot és lopta a Habsburg Kupás poéntA fél magyar köznyilvánosság minket néz.
Willie Parker
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
5 hónapja
3 holland gól, 1-2 xD
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
5 hónapja
Csak mondom, szünet vége felé kijöttem kajálni. Babgulyás birdseye chilivel, cigánypecsenye almapaprikával. Szivesen.
5 hónapja
Kampman
28 363
Most mit izélsz, te is az vagy.pl ZackNorb?Befolyásos ismerőseim vannak.Te ezt honnan tudod ?Székely is figyeli a fórumot és lopta a Habsburg Kupás poéntA fél magyar köznyilvánosság minket néz.
Willie Parker
Kampman
Sixo
Kampman
Sixo
5 hónapja
shagi0206
10 990
Öngólnak nagyon megy ezen az EB-n. Megállíthatatlan.
5 hónapja
Hollandoknak nem szóltak melyik kapuba kell lőni 😀
5 hónapja
Willie Parker
15 412
A holland liberális társadalom: két kapura játszanak
5 hónapja
LOL