NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 514
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
4 hónapja
no
7 282
Bennem kettoseg van. a terde miatt biztos jol jon a pihentetese, de a jateka olyan messze van meg a sajat legjobbjatol hogy a Popryn ellenin konkretan sirt a jateka. kellene a meccs neki.
4 hónapja
anno Pep is azt mondta, hogy ahhoz, hogy lásd a meccset, meg kell nézni, mit csinál Buszkecc. hiába volt előtte a Xavi-Iniesta-Messi trió, ő volt az, aki diktálta a játék tempóját. a 4-0-ás BL-elődöntőnél is az volt a fontos, hogy se őt, se Ter Stegent ne hagyják élni.Nálam eddig Dani Olmo az Eb játékosa. Ki lehet még befutó?Rodri amúgy, de biztos nem ő lesz, pedig ő a mai futballista tökéletes prototípusa
Matthew99
Ehhez kapcsolódik
www.eurosport.hu/labdarugas/europa-bajnoksag/2024/rodri-manchester-city-spanyol-valogatott-jatekstilus_sto10228138/story.shtml
Egy mondatban meg is lehet fogalmazni, mi változott meg a labdarúgásban: ma már nem a 10-es, hanem a 6-os a játék legfontosabb eleme és fazonszabásza
r.baggio
4 hónapja
deyell
11 702
Nálam eddig Dani Olmo az Eb játékosa. Ki lehet még befutó?
Matthew99
choose life
4 hónapja
www.theguardian.com/football/article/2024/jul/08/rodri-always-watch-games-back-alone-spain-euro-2024-manchester-city?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitterNálam eddig Dani Olmo az Eb játékosa. Ki lehet még befutó?Rodri amúgy, de biztos nem ő lesz, pedig ő a mai futballista tökéletes prototípusa
Matthew99
Ehhez kapcsolódik
www.eurosport.hu/labdarugas/europa-bajnoksag/2024/rodri-manchester-city-spanyol-valogatott-jatekstilus_sto10228138/story.shtml
Egy mondatban meg is lehet fogalmazni, mi változott meg a labdarúgásban: ma már nem a 10-es, hanem a 6-os a játék legfontosabb eleme és fazonszabásza
r.baggio
Rodri a maga "különcségéről"
4 hónapja
no
7 282
a cikkben van egy mondat ami mindent visz, amikor nincs naluk a labda akkor kiscsapatkent kell viselkedni. Ez a baj, Ezert kellene tamadasra kenyszeriteni a csapatokat szabalyvaltoztatassal.Nálam eddig Dani Olmo az Eb játékosa. Ki lehet még befutó?Rodri amúgy, de biztos nem ő lesz, pedig ő a mai futballista tökéletes prototípusa
Matthew99
Ehhez kapcsolódik
r.baggio
Fingom sincs a mai focirol de a baj hogy ma mar a 16 sarkanal a tamadonak kellene egy zseni passz ami 11 vedekezo ellen nem konnyu vagy min 3 emberen at cseleznie magat. de jon a felfutonak a labda akitol a beadasra kell zsenikent erkezni a tomegben vagy visszapassz amit ezen az EB lattam ( minimalis meccset lattam, a tegnapit sem )
A regi idokben is fontos volt a kozeppalyan aki szervezte a jatekot es eleg a Milanra gondolni ami idoben is remek pelda, de pelda kismillio van akkor is ha van elotte zseni 10 vagy sem. Viszont a legfontosabbal nem ertek egyet. Egy kivalo csapatban a taktika inkabb meghatarozta ( a ritmus, szem, ertese a focinak szerintem alap a poszton ). Egy kiscsapatban a csatar volt a legfontosabb. Egy Pep a Brescia-ban is kivalot nyujtott, de a hozzaadott erteke nem tehette a legfontosabba.
4 hónapja
epp ezaz, hogy a mai modern hatosnak kellenek 10es erenyek is, ugyanez igaza 10esre is, neki is kellenek a 6-os erenyek. ezert van jelenleg szukseg rengeteg 8asra.Nálam eddig Dani Olmo az Eb játékosa. Ki lehet még befutó?Rodri amúgy, de biztos nem ő lesz, pedig ő a mai futballista tökéletes prototípusa
Matthew99
Ehhez kapcsolódik
r.baggio
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
hawktuah
54
Mindig mindent meglehet magyarázni, lehet jogos lehet nem, de nehogy már ne kapjon egy kis kritikát. Messi sétálgatott, CR hisztizett.. mindenki kapott egy kis zrikát. Most ő is megérdemli. Majd amikor a kedvenc csapatomnak(hollandok) következő egymás elleni meccsükön triplázok akkor én fogom kapni. Ez ilyen.Törött orral, náci hatalomra töréssel az országomban és egy deffenzív, begyepesedett kóklerrel a padon valószínűleg én se futnám életem EB-jét. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy Rabiot kéne nekem osztogasson vagy Kounde kéne beadjon...Alapból nem értem hogy jön ide Yamal. De ha ennyire erőlteted akkor Yamal többet játszott idén mint Kylian.Egy - nem szóltam le Yamalt mint te MbappétNem volt eléggé meghajtva már most? Ha ő nem játszik nem tud nyerni a csapata. Nehéz már ennél is jobban hajtani csórót..Szegény teknőc.Yamalra is kíváncsi leszek ha maxon lesz hajtva milyen formában érkezik majd egy EB-re vagy VB-re....
Na nembaj majd a Granada és társai ellen lehet villogni
hawktuah
ThundersNFL a Paraszt
Ui:
Pont annyira értelmes a kommented mint a..
hawktuah
Kettő - egész évben játszott 32 me
Kaccset....a többi éljátékos kb dupláját..
Ezért írtam nézzük meg őt is egy komplett 60-70 meccses szezonban plusz legyen EB vagy VB....és utána kapunk róla teljesebb képet....
ThundersNFL a Paraszt
Kapott egy kis kritikát nagy ügy, szerintem joggal ezért az EB-ért, ahogy jó pár játékost megérdemelné. Miért teljesítenek így sokan azon lehet vitatkozni. Van igazság bőven a leterheltségben.
hawktuah
Yamal remélhetőleg nem jut a Fati, Pedri féle útra, hogy fiatalon széthajtják és szétesik a teste a profi sporthoz 20 éves korára.
FLZOLI
4 hónapja
Nálam eddig Dani Olmo az Eb játékosa. Ki lehet még befutó?Rodri amúgy, de biztos nem ő lesz, pedig ő a mai futballista tökéletes prototípusa
Matthew99
Ehhez kapcsolódik
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Kellene nagyon a spanyol-holland, foleg hogy 2010ert visszavaghassanak a hollandusok.Ez a spanyol csapat nagyon egyben van, szerintem nem sok esélye lenne a döntőben. Főleg úgy hogy szerintem az sem biztos hogy a hollandok döntőben lesznek...
Zsellér van de Vrij
4 hónapja
Nálam eddig Dani Olmo az Eb játékosa. Ki lehet még befutó?Spanyol első hatosból sok a jelölt:
Matthew99
Rodri, Ruiz, Yamal, Williams
Amúgy meg egy Gakpo vagy egy Jude lehet még.
Underratedben a top10 végére írnám Riceot meg Sakat, de ez unpopular.
PS: ja, oddsok: www.tippmix.hu/esemeny?id=3636877
4 hónapja
Övé a gólkirályi cím. Nehogy már minden egy kapjon 😊Nálam eddig Dani Olmo az Eb játékosa. Ki lehet még befutó?Az az own goal nevű, sok gólt szerzett
Matthew99
warr_b
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
Nálam eddig Dani Olmo az Eb játékosa. Ki lehet még befutó?Az az own goal nevű, sok gólt szerzett
Matthew99
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Nálam eddig Dani Olmo az Eb játékosa. Ki lehet még befutó?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
4 hónapja
Ki lesz az elkövető?Kellene nagyon a spanyol-holland, foleg hogy 2010ert visszavaghassanak a hollandusok.Vajh az ikonikus De Jong karate rúgás is benne lesz a remakeben?
Zsellér van de Vrij
FLZOLI
Egy Ake vagy egy Dumfries lenne a tippem
4 hónapja
Törött orral, náci hatalomra töréssel az országomban és egy deffenzív, begyepesedett kóklerrel a padon valószínűleg én se futnám életem EB-jét. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy Rabiot kéne nekem osztogasson vagy Kounde kéne beadjon...Alapból nem értem hogy jön ide Yamal. De ha ennyire erőlteted akkor Yamal többet játszott idén mint Kylian.Egy - nem szóltam le Yamalt mint te MbappétNem volt eléggé meghajtva már most? Ha ő nem játszik nem tud nyerni a csapata. Nehéz már ennél is jobban hajtani csórót..Szegény teknőc.Yamalra is kíváncsi leszek ha maxon lesz hajtva milyen formában érkezik majd egy EB-re vagy VB-re....
hawktuah
ThundersNFL a Paraszt
Ui:
hawktuah
Ezért írtam nézzük meg őt is egy komplett 60-70 meccses szezonban plusz legyen EB vagy VB....és utána kapunk róla teljesebb képet....
ThundersNFL a Paraszt
Kapott egy kis kritikát nagy ügy, szerintem joggal ezért az EB-ért, ahogy jó pár játékost megérdemelné. Miért teljesítenek így sokan azon lehet vitatkozni. Van igazság bőven a leterheltségben.
hawktuah
Yamal remélhetőleg nem jut a Fati, Pedri féle útra, hogy fiatalon széthajtják és szétesik a teste a profi sporthoz 20 éves korára.
4 hónapja
Közben azt nézem h delaF nem volt szívbajos h a 38 éves JesusNavast rakta be jobb védőnek.Mert más nem volt
steelwolf
Marcos Llorrente kimaradt a szűkítésnél, Pedro Porro meg alapból nem volt benne DLF elképzeléseiben.
4 hónapja
Szegény teknőc.Neki már nem nagyon kell szerintem bizonyítani semmit/bár úgyis bőven fog még/ mert 25 éves korára többet ért el mint sok már visszavonult sztárolt játékos...
hawktuah
4 hónapja
hawktuah
54
Alapból nem értem hogy jön ide Yamal. De ha ennyire erőlteted akkor Yamal többet játszott idén mint Kylian.Egy - nem szóltam le Yamalt mint te MbappétNem volt eléggé meghajtva már most? Ha ő nem játszik nem tud nyerni a csapata. Nehéz már ennél is jobban hajtani csórót..Szegény teknőc.Yamalra is kíváncsi leszek ha maxon lesz hajtva milyen formában érkezik majd egy EB-re vagy VB-re....
hawktuah
ThundersNFL a Paraszt
Ui:
hawktuah
ThundersNFL a Paraszt
Szerkesztette: hawktuah
4 hónapja
Azt olvastam ha Yamal így folytatja, akkor elviszi egy nagy csapat. Közben azt nézem h delaF nem volt szívbajos h a 38 éves JesusNavast rakta be jobb védőnek.
4 hónapja
Ez a francia középpálya kipukkadt itt a meccs utolsó felére. Nem tudtak nyomást helyezni a spanyolokra és visszaszerezni a labdákat. Valamint a spanyolok is picit okosabban cseréltek, de alapvetően a franciáknál is megbosszulta az h majd tizikkel tovább megyünk taktika mert amikor fel kell pörögni akkor már nem megy.Nem tudom pontosan mennyi volt a labdabirtoklas mondjuk az utolso 15 percben de erzesre 70-30 a spanyoloknak ami egy vicc. Outcoached, outplayed.utolsó 20 perc bántóan sima volt.
JéBé
nem gondoltam volna, hogy a németek elleni lesz a "melegebb" pite a spanyoloknak.
gamerkr
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Kellene nagyon a spanyol-holland, foleg hogy 2010ert visszavaghassanak a hollandusok.Mindketten nyertek már EB-t, jóllakottak, jöjjön az edzők bölcse, Southgate és Anglia!
Zsellér van de Vrij
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 hónapja
Kellene nagyon a spanyol-holland, foleg hogy 2010ert visszavaghassanak a hollandusok.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
4 hónapja
Kampman
28 294
Most látom, deKeret van rá.
Minek van kint a helyszínen az a vállatlan riporter a Korsóssal, mit tesznek hozzá a közvetítéshez?
Vagy ez Vlm cafetéria dolog lehet náluk.
ozibozi
Az éppen nemrég elhunyt Ferenczi Attila mesélte egyszer, hogy már 2008-ban is kiutaztatott az MLSZ egy csomó edzőt az osztrák-svájci EB-re (ahol ott se voltunk), hogy testközelből figyeljék az elitfutballt. Majd az ott szerzett tapasztalataikról prezentációkat is tartottak, olyan magvas megállapításokkal, mint hogy "A futball ma már üzlet", meg "A meccs 90 percig tart".
Szerkesztette: Kampman
4 hónapja
17-en tippeltek francia sikerre, ezzel az angolok előtt ők voltak a legnépszerűbbek
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz