Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
Kroos is mit keres még a pályán?A szerencsejáték az rossz, értem?
r.baggio
több mint 6 éve
Kroos is mit keres még a pályán?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Jólvan, izzad az a tenyér Löw úrfi, lassan már szaga is lesz. Jöjjön Khedira és döntse el
több mint 6 éve
A figurák megvannak, de mb1-es szintű balfaszkodás, amit a németek csinálnakMexikó ellen is ugyanez volt nem? Most mitől lenne más..
r.baggio
több mint 6 éve
A figurák megvannak, de mb1-es szintű balfaszkodás, amit a németek csinálnak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ebből előbb utóbb német gól leszTorok. Gundogan betalal, es eloszedi a torok zaszlot
bcsarli
több mint 6 éve
Mi az hogy passzív? Inkább tusfürdőt használsz szappan helyett?Az a te bajod 😊És ha passzív vagyok? 😀Dugna Toivonent. Ne szold mar meg.Uhhh az a svéd szőkeEzzel aztán jól leszűkítetted a kört....
NB2
Igor
Stez
NB2
shagi0206
több mint 6 éve
Mario...
több mint 6 éve
Ebből előbb utóbb német gól lesz
több mint 6 éve
Egyébként ma senkinek egy szava nem lehet, három jó meccs 😊Jah mert állatkertben voltam...
dande
több mint 6 éve
shagi0206
10 959
Az a te bajod 😊És ha passzív vagyok? 😀Dugna Toivonent. Ne szold mar meg.Uhhh az a svéd szőkeEzzel aztán jól leszűkítetted a kört....
NB2
Igor
Stez
NB2
több mint 6 éve
Ment a report #metooVigyázzatok mert lassan szexuális zaklatás miatt feljelenthetik az oldalt 😛Uhhh az a svéd szőkeMár megint csak a
NB2ReisreReus-ra gondolsz?
flzoli
dande
több mint 6 éve
Miiiii van draft más ligában is?😐😐Egyébként ma senkinek egy szava nem lehet, három jó meccs 😊Nem, az nhl-draft unalmas volt.
dande
Stez
több mint 6 éve
Vigyázzatok mert lassan szexuális zaklatás miatt feljelenthetik az oldalt 😛Uhhh az a svéd szőkeMár megint csak a
NB2ReisreReus-ra gondolsz?
flzoli
több mint 6 éve
Gotze kellene ide nagyon. A kis golyo ugy torne itt az utat,mint egy tank
több mint 6 éve
Egyébként ma senkinek egy szava nem lehet, három jó meccs 😊Nem, az nhl-draft unalmas volt.
dande
több mint 6 éve
És ha passzív vagyok? 😀Dugna Toivonent. Ne szold mar meg.Uhhh az a svéd szőkeEzzel aztán jól leszűkítetted a kört....
NB2
Igor
Stez
több mint 6 éve
Uhhh az a svéd szőkeMár megint csak a
NB2
több mint 6 éve
Egyébként ma senkinek egy szava nem lehet, három jó meccs 😊
több mint 6 éve
De ha bejön, akkor egy hónapig erről beszél mindenki!
több mint 6 éve
Tipikus. Csak a labad kell belerakni, de inkabb megprobalod sarokkal.
több mint 6 éve
Dugna Toivonent. Ne szold mar meg.Uhhh az a svéd szőkeEzzel aztán jól leszűkítetted a kört....
NB2
Igor
több mint 6 éve
Elég jó mérkőzés amúgy tényleg
---
több mint 6 éve
Hát ez a Rüdiger se a legélesebb kés a fiókban.