NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
402
53
18:30-tól, ARENA4
Eredménykövető - Foci VB 2018
19 feliratkozó
több mint 6 éve
KINEK DRUKKOLSZ?FRANCIAORSZÁG: shawnka, zemanla, katonadani
HORVÁTORSZÁG: dankodavid, diverdoc, zavi27, zinadine5, ervinator, Gorcsev
Szerkesztette: Igor
több mint 6 éve
nahát, Otamendi... miért nem vagyok meglepve
több mint 6 éve
Sampaoli erzi a vesztet. Elve fel fogjak koncolni holnap
több mint 6 éve
ilyen egy tényleges klasszis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Horvátok csak megverik a dánokat a 16 között.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
ajándék volt a horvát győzelem 3,7 ért
több mint 6 éve
Tudtam hogy ez VB nem kell izgasson.....
több mint 6 éve
Messzi ezt bevarrta. Vegre valami
több mint 6 éve
Takarodhatnak haza ezek a szánalmas bohócok, nagyon adom. Ez megért öt papírt. 😀
több mint 6 éve
Úgy tűnt, mintha az argentín védők várnák, hogy bassza már be...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Az igen!
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Na, Dybala... mit csináltál fiam, hogy ez bement?!!???!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Lukita
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 6 éve
dr0725
482
Az öreg Luka 😊
több mint 6 éve
na az szép volt baszki
több mint 6 éve
Modriiiiiiic
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 6 éve
A "Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
ott van, Luka Modric, aranylabdát neki!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
1.7Arra lehetett v 0.9 az odds 😀haveromnak azt tanácsoltam, hogy fogadja meg, hogy neki lesz Argentínában a legtöbb kapura lövése, engem ezért érdekel 😊kapura lövések száma amúgy hogy áll játékosokra bontva?Hát egyelőre 5 rugóm bánja a messi 1.5 overt... Ennyit tudok 😀
r.baggio
Hanni
r.baggio
Borbinho
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
a legjobb orvosság az oldalvonal. amint átlépi egy sérült játékos, egyből felépül.Annak is foldon tuli mentalis boostja van ha epp hatranyban van a csapat. A tulelesi oszton elnyomja a fajdalmat! Mennek a pontert, respect
slowmotion
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
kis túlzással sikeres passza nem volt annyikapura lövések száma amúgy hogy áll játékosokra bontva?Hát egyelőre 5 rugóm bánja a messi 1.5 overt... Ennyit tudok 😀
r.baggio
Hanni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Nincs mese. Ott akar jatszani. Ugyanugy, mont Pogba. Ezt szenvedik most a csigak is.Az is zseniális húzás volt, hogy Messit beküldték a darálóba középre, ahol a legjobbak a horvátok, ahelyett, hogy jobboldalon Strinicet kb odavissza verné.deh, benzema csak ilyen gólokat lőtt idén :d bayern, pool... tuti belőtte volna :dBenzema/Higuan/magyar focista kihagyta volnaDe legalább 0-0 nem leszez csak Caballero-n múlt...
dande
r.baggio
Borbinho
plusz bale ezeknek a horvátoknak lőtt volna kettőt eddig strnic oldalán...
eaglesmcnabb
dr0725
több mint 6 éve
a legjobb orvosság az oldalvonal. amint átlépi egy sérült játékos, egyből felépül.
több mint 6 éve
Arra lehetett v 0.9 az odds 😀haveromnak azt tanácsoltam, hogy fogadja meg, hogy neki lesz Argentínában a legtöbb kapura lövése, engem ezért érdekel 😊kapura lövések száma amúgy hogy áll játékosokra bontva?Hát egyelőre 5 rugóm bánja a messi 1.5 overt... Ennyit tudok 😀
r.baggio
Hanni
r.baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
haveromnak azt tanácsoltam, hogy fogadja meg, hogy neki lesz Argentínában a legtöbb kapura lövése, engem ezért érdekel 😊kapura lövések száma amúgy hogy áll játékosokra bontva?Hát egyelőre 5 rugóm bánja a messi 1.5 overt... Ennyit tudok 😀
r.baggio
Hanni
---