Filmek
39 feliratkozó
1 órája
Ott a helyemHope-ot még nem látta innen senki? A mézkirály is érdekel, a többi film viszont kuka, ahogy elnéztem a műsorokatHope: hát ez elég elborult horror/sci-fi/fantasy, neked nem ajánlanám 😀 de a Mézkirályra bármikor vendégem vagy a művészben 😊
JC6 (Mr. Miele)
Löfli
1 órája
Ha van valaki, aki a Végjátékot infinity visionben vagy imaxben nézi, az majd megírná, hogy ott hány stáblistás jelenet van? Előre is köszi! 😊4. Tiktokon fent vannak.
Nandito
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
2 órája
ejj hogy nekem ez múlt héten nem jutott eszembe 😀másnak is él az ajánlat? 😉 kedden kettőkor ott leszekHope-ot még nem látta innen senki? A mézkirály is érdekel, a többi film viszont kuka, ahogy elnéztem a műsorokatHope: hát ez elég elborult horror/sci-fi/fantasy, neked nem ajánlanám 😀 de a Mézkirályra bármikor vendégem vagy a művészben 😊
JC6 (Mr. Miele)
Löfli
r.baggio
amúgy a zene miatt nagyobb terem mint ahol a művészbe néztem lehet jobban ül, viszont a meghittséghez hozzáad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 órája
Hope - 2026nah ez kicsit hosszabb és érdekesebb lesz
az első 1.5 óra sztem kurvajó kb amíg a városban történnek a dolgok minden pöpec, a CG fura olyan mintha a lény más FPSsel mozogna mint a jelenet többi része ami okoz egy disszonanciát és emiatt nem annyira jó
de nem mutatják annyit hogy igazán zavaró legyen
a karakterek annyit hoznak amit kell
idáig nálam ilyen 8 pontos
utána van 40 perc erdő, az a rész már kevésbé jó, kezd elborulni is de ez még nem húzta volna le nagyon a filmet mer a zúzások kb ülnek a lények ötletesek, jah igen spoiler több lény is van
a "fordulat" | az anya a gyerekét kereste | nem nagy trüváj de jól működött
a suttyó srác elég elborult volt
esik a film, de még mindig közelebb a 7 ponthoz mint a 6hoz
és akkor jön az autópálya ahol nekem szétesett az egész, az akció túl van húzva a sequel bait meg hót felesleges
értem hogy most jutott el ázsiába ez a 2 részes film őrület (Saalaar, Kalki, Baahubali, Durandar, Alienoid, ...) de attól még nem kell hót feleslegesen betolni valami teljesen hülyeséget azért hogy lehessen folytatás
ez sajnos nekem lehúzta 5.5-6ra de inkább 6ot adok neki (haver teljesen kivolt rajta nála ilyen 2-3 pont 😀)
@Löfli te is a Toldiba nézted ma? 😀
The Rivals of Amziah King - 2026
hogy ebből hogy lett mézkirály azt nemtom
de a film sztem kurvajó, egy kisvárosi méhész mindennapjait látjuk hogy forr össze az élete a zenével, természettel, munkával, közösséggel és lényegében a családdal is | a fogadott lány szál sztem kibaszott erős |
és akkor jön a második fele ami talán inkább egy heist movie az igazságérzetről és a padlóról való felállásról, az akaratról és arról hogy ne adjuk fel a hitünket/álmainkat csak azért mert a kilátások szarok
nekem ez 9/10 mert nagyon elkapott még ha vannak is hibái ami miatt simán lejjebb lehetne vinni
2 órája
másnak is él az ajánlat? 😉 kedden kettőkor ott leszekHope-ot még nem látta innen senki? A mézkirály is érdekel, a többi film viszont kuka, ahogy elnéztem a műsorokatHope: hát ez elég elborult horror/sci-fi/fantasy, neked nem ajánlanám 😀 de a Mézkirályra bármikor vendégem vagy a művészben 😊
JC6 (Mr. Miele)
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 órája
Hope-ot még nem látta innen senki? A mézkirály is érdekel, a többi film viszont kuka, ahogy elnéztem a műsorokatHope: hát ez elég elborult horror/sci-fi/fantasy, neked nem ajánlanám 😀 de a Mézkirályra bármikor vendégem vagy a művészben 😊
JC6 (Mr. Miele)

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 órája
Én a Day shiftet néztem meg tegnap, remek kis akció/horror/vígjáték Jamie Foxx-szal 😁Tudott újat hozni a vámpíros vonulatba, laza, vicces, jók az akciók, és Snoop Dogg is van 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 órája
Resident EvilMinden 3. szó a baszki volt, ez lehetett volna kevesebb, de el tudom fogadni.
A film kurva jó bár akivel néztem a moziba szerinte nem sok köze van a játékhoz. De én nem játszottam vele, nekem mint film bejött.
10/8
7 órája
Király vagy, akkor egy darabig nem mozizok😃Este majd írok egy hosszabbat az amziah kintről, de tartom hogy az neked tetszene
JC6 (Mr. Miele)
7 órája
Ha jól tudom animációs jeleneteknél használták.Ice Cream Man ( 2026 )Az AI hate is benne van
Ez egy nyári jégkrém film szögezzük le és nem is a horror csúcsa és még csak jónak se mondanám.
De kevés 10/4-es jobb filmet láttam ennél, mert bőven megérte nekem a 70 percet.
Az elvárásaimhoz képest többet kaptam a filmben így kellemesen csalódtam és pozitív szájjízzel hagytam el a filmet a végén.
Közel sem annyira rossz mint mondják.
KeyG
Negritis, a vajda
Egyébként gondolkozok hogy inkább 5-ös film ez.
De majd kíváncsi leszek mások véleményére ha megnézik viszont szerintem közel sem 3.-al kellene kezdődnie.
8 órája
Király vagy, akkor egy darabig nem mozizok😃pedig most megy a Torrente 6, neked biztos tetszene (én is beültem rá haver miatt, egyszer ezt is ki lehetett bírni meg hát a világpolitika egész magas labdákat dob fel amúgy is)
JC6 (Mr. Miele)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 órája
Tékából néztemIce Cream Man ( 2026 )Mozi, vagy fent van már a tékában?
Ez egy nyári jégkrém film szögezzük le és nem is a horror csúcsa és még csak jónak se mondanám.
De kevés 10/4-es jobb filmet láttam ennél, mert bőven megérte nekem a 70 percet.
Az elvárásaimhoz képest többet kaptam a filmben így kellemesen csalódtam és pozitív szájjízzel hagytam el a filmet a végén.
KeyG
Nomac
10 órája
Ice Cream Man ( 2026 )Mozi, vagy fent van már a tékában?
KeyG
10 órája
Ice Cream Man ( 2026 )Az AI hate is benne van
KeyG
11 órája
Ice Cream Man ( 2026 ) Ez egy nyári jégkrém film szögezzük le és nem is a horror csúcsa és még csak jónak se mondanám.
14 órája
Király vagy, akkor egy darabig nem mozizok😃Hope-ot még nem látta innen senki? A mézkirály is érdekel, a többi film viszont kuka, ahogy elnéztem a műsorokatA Hope-ot láttam. Kb az utolsó fél óráig tetszett is, de a vége iszonyatosan el van nyújtva és felesleges. Emellett befejezetlen, semmit nem magyaráz meg, plusz az addigi horror feeling érthetetlenül átmegy fantasybe. A CGI elég gagyi, a szereplők papír vékonyak, helyenként indokolatlanul vicceskedik, de a történet és a hangulat a már említett utolsó félóráig vitt magával. Ha lesz folytatás, azt tuti nem nézem meg moziban. 10/5.
JC6 (Mr. Miele)
Az új Kaptár viszont jó! Nem kimondottan Resident Evil film (viszont számos utalás van benne a játékra), hanem egy szabad értelmezés, de van benne egyedül bolyongás, ijesztgetés, és nekem hozta a játék hangulatát. A zombik jelenléte sem volt túltolva. Poén itt is lehetne kevesebb, illetve néha kicsit zavart, hogy a főszereplő folyamatosan káromkodik. A vége nyitott marad, de itt örülnék, ha lenne folytatás. 10/7
Nandito
15 órája
bocsi, rossz helyre irtam 😀Mondjuk ez nem film 😉ugye egyszer mar kaszaltam a Ted Lassot 2. evadban, most elkezdtem nezni ujra, es oszinten szolva tovabbra sem igazan ertem ezt a sorozatot. mar 5. resznel jarok a masodik evadban, es oke olyan feelgoodos tortenet de vhogy egyaltalan nem szippant be. tudom, biztosan nalam van a hiba, mert nagy imadatnak orvend a sorozat, de sztem megnezek meg egy reszt es kaszalom ujra egyszeruen ...Hasonlóan voltam vele én is. Az első évad jó volt, utánam eg mintha ugyanazt nézném csak más köntösben. Nekem is kb a 2. évad felénél lett vége.
csebi
Nomac
Első 2 évad nekem tetszett a 3. Kicsit kevésbé a 4.et el se kezdtem
Negritis, a vajda
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
15 órája
Mondjuk ez nem film 😉ugye egyszer mar kaszaltam a Ted Lassot 2. evadban, most elkezdtem nezni ujra, es oszinten szolva tovabbra sem igazan ertem ezt a sorozatot. mar 5. resznel jarok a masodik evadban, es oke olyan feelgoodos tortenet de vhogy egyaltalan nem szippant be. tudom, biztosan nalam van a hiba, mert nagy imadatnak orvend a sorozat, de sztem megnezek meg egy reszt es kaszalom ujra egyszeruen ...Hasonlóan voltam vele én is. Az első évad jó volt, utánam eg mintha ugyanazt nézném csak más köntösben. Nekem is kb a 2. évad felénél lett vége.
csebi
Nomac
Első 2 évad nekem tetszett a 3. Kicsit kevésbé a 4.et el se kezdtem
16 órája
ugye egyszer mar kaszaltam a Ted Lassot 2. evadban, most elkezdtem nezni ujra, es oszinten szolva tovabbra sem igazan ertem ezt a sorozatot. mar 5. resznel jarok a masodik evadban, es oke olyan feelgoodos tortenet de vhogy egyaltalan nem szippant be. tudom, biztosan nalam van a hiba, mert nagy imadatnak orvend a sorozat, de sztem megnezek meg egy reszt es kaszalom ujra egyszeruen ...Hasonlóan voltam vele én is. Az első évad jó volt, utánam eg mintha ugyanazt nézném csak más köntösben. Nekem is kb a 2. évad felénél lett vége.
csebi
16 órája
ugye egyszer mar kaszaltam a Ted Lassot 2. evadban, most elkezdtem nezni ujra, es oszinten szolva tovabbra sem igazan ertem ezt a sorozatot. mar 5. resznel jarok a masodik evadban, es oke olyan feelgoodos tortenet de vhogy egyaltalan nem szippant be. tudom, biztosan nalam van a hiba, mert nagy imadatnak orvend a sorozat, de sztem megnezek meg egy reszt es kaszalom ujra egyszeruen ...
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 napja
Hope-ot még nem látta innen senki? A mézkirály is érdekel, a többi film viszont kuka, ahogy elnéztem a műsorokatA Hope-ot láttam. Kb az utolsó fél óráig tetszett is, de a vége iszonyatosan el van nyújtva és felesleges. Emellett befejezetlen, semmit nem magyaráz meg, plusz az addigi horror feeling érthetetlenül átmegy fantasybe. A CGI elég gagyi, a szereplők papír vékonyak, helyenként indokolatlanul vicceskedik, de a történet és a hangulat a már említett utolsó félóráig vitt magával. Ha lesz folytatás, azt tuti nem nézem meg moziban. 10/5.
JC6 (Mr. Miele)
Az új Kaptár viszont jó! Nem kimondottan Resident Evil film (viszont számos utalás van benne a játékra), hanem egy szabad értelmezés, de van benne egyedül bolyongás, ijesztgetés, és nekem hozta a játék hangulatát. A zombik jelenléte sem volt túltolva. Poén itt is lehetne kevesebb, illetve néha kicsit zavart, hogy a főszereplő folyamatosan káromkodik. A vége nyitott marad, de itt örülnék, ha lenne folytatás. 10/7
Music City Miracle
1 napja
Hope-ot még nem látta innen senki? A mézkirály is érdekel, a többi film viszont kuka, ahogy elnéztem a műsorokatszintén holnap 😊
JC6 (Mr. Miele)

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
wirágboltban fent van angolul (és részben finnül), de tetszett eléggé hogy veszek rá jegyet úgy hogy nem megyek el (evil dead burnt is így oldottam meg)Yön lapsi/Nightborn/Az éjszaka szülötte 2026Hol láttad? Angolul?
egy fasza kis skandináv folk "horror" (valahol az de nem feltétlen)
a 2 főszereplő jó, bár a karaktereik talán nem elég mélyek
a tematika hogy az erdő szellemei, trollok, changelingek hogy működnek az öregerdőkben érdekes ezt építgeti is a sztori, bár nem mászik bele túl mélyen
számomra az a film fő erőssége, hogy | igazából a végén se derül ki egyértleműen hogy mi történt, hogy az anyuka képzeleg vagy sem
és ez ott lett igazán érdekes hogy csak az apuka halála után látjuk a gyereket világosban és teljesen normális - ráadásul itt már a napfény mégse árt neki |
volt pár effekt ami meh és bizonyos fókuszok nem a legjobbak, valamint a karakterek is lehetnének egyedibbek/mélyebbek
de összességében fasza kis cucc volt, a finn közeg meg elég egyedi
6/10
Negritis, a vajda
KeyG
1 napja
Hope-ot még nem látta innen senki? A mézkirály is érdekel, a többi film viszont kuka, ahogy elnéztem a műsorokatholnap nézem, majd mondom
JC6 (Mr. Miele)
az amziah king nekem tetszett, sztem te is tudnád értékelni