Filmek

39 feliratkozó

1 órája
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 399
Hope-ot még nem látta innen senki? A mézkirály is érdekel, a többi film viszont kuka, ahogy elnéztem a műsorokat
JC6 (Mr. Miele)
Hope: hát ez elég elborult horror/sci-fi/fantasy, neked nem ajánlanám 😀 de a Mézkirályra bármikor vendégem vagy a művészben 😊
Löfli
Ott a helyem
1 órája
KeyG Baltimore Ravens 15 702
Ha van valaki, aki a Végjátékot infinity visionben vagy imaxben nézi, az majd megírná, hogy ott hány stáblistás jelenet van? Előre is köszi! 😊

Nandito
4. Tiktokon fent vannak.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 órája
Nandito Tennessee Titans 3 389 — Titans fan
Ha van valaki, aki a Végjátékot infinity visionben vagy imaxben nézi, az majd megírná, hogy ott hány stáblistás jelenet van? Előre is köszi! 😊

Szerkesztette: Nandito

Music City Miracle
2 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 60 819 — The Mathematician
Hope-ot még nem látta innen senki? A mézkirály is érdekel, a többi film viszont kuka, ahogy elnéztem a műsorokat
JC6 (Mr. Miele)
Hope: hát ez elég elborult horror/sci-fi/fantasy, neked nem ajánlanám 😀 de a Mézkirályra bármikor vendégem vagy a művészben 😊
Löfli
másnak is él az ajánlat? 😉 kedden kettőkor ott leszek
r.baggio
ejj hogy nekem ez múlt héten nem jutott eszembe 😀
amúgy a zene miatt nagyobb terem mint ahol a művészbe néztem lehet jobban ül, viszont a meghittséghez hozzáad

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
2 órája
Hope - 2026
nah ez kicsit hosszabb és érdekesebb lesz
az első 1.5 óra sztem kurvajó kb amíg a városban történnek a dolgok minden pöpec, a CG fura olyan mintha a lény más FPSsel mozogna mint a jelenet többi része ami okoz egy disszonanciát és emiatt nem annyira jó
de nem mutatják annyit hogy igazán zavaró legyen
a karakterek annyit hoznak amit kell
idáig nálam ilyen 8 pontos
utána van 40 perc erdő, az a rész már kevésbé jó, kezd elborulni is de ez még nem húzta volna le nagyon a filmet mer a zúzások kb ülnek a lények ötletesek, jah igen spoiler több lény is van
a "fordulat" | az anya a gyerekét kereste | nem nagy trüváj de jól működött
a suttyó srác elég elborult volt
esik a film, de még mindig közelebb a 7 ponthoz mint a 6hoz
és akkor jön az autópálya ahol nekem szétesett az egész, az akció túl van húzva a sequel bait meg hót felesleges
értem hogy most jutott el ázsiába ez a 2 részes film őrület (Saalaar, Kalki, Baahubali, Durandar, Alienoid, ...) de attól még nem kell hót feleslegesen betolni valami teljesen hülyeséget azért hogy lehessen folytatás
ez sajnos nekem lehúzta 5.5-6ra de inkább 6ot adok neki (haver teljesen kivolt rajta nála ilyen 2-3 pont 😀)

@Löfli te is a Toldiba nézted ma? 😀

The Rivals of Amziah King - 2026
hogy ebből hogy lett mézkirály azt nemtom

de a film sztem kurvajó, egy kisvárosi méhész mindennapjait látjuk hogy forr össze az élete a zenével, természettel, munkával, közösséggel és lényegében a családdal is | a fogadott lány szál sztem kibaszott erős |
és akkor jön a második fele ami talán inkább egy heist movie az igazságérzetről és a padlóról való felállásról, az akaratról és arról hogy ne adjuk fel a hitünket/álmainkat csak azért mert a kilátások szarok
nekem ez 9/10 mert nagyon elkapott még ha vannak is hibái ami miatt simán lejjebb lehetne vinni

2 órája
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 375 — hotty f*cking toddy
JC6 (Mr. Miele)
Löfli
másnak is él az ajánlat? 😉 kedden kettőkor ott leszek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
3 órája
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 557 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
JC6 (Mr. Miele)

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 órája
warr_b Washington Commanders 31 409 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Én a Day shiftet néztem meg tegnap, remek kis akció/horror/vígjáték Jamie Foxx-szal 😁
Tudott újat hozni a vámpíros vonulatba, laza, vicces, jók az akciók, és Snoop Dogg is van 😄

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 órája
Resident Evil

Minden 3. szó a baszki volt, ez lehetett volna kevesebb, de el tudom fogadni.
A film kurva jó bár akivel néztem a moziba szerinte nem sok köze van a játékhoz. De én nem játszottam vele, nekem mint film bejött.

10/8

7 órája
Király vagy, akkor egy darabig nem mozizok😃
JC6 (Mr. Miele)
Este majd írok egy hosszabbat az amziah kintről, de tartom hogy az neked tetszene

7 órája
Ice Cream Man ( 2026 )

Ez egy nyári jégkrém film szögezzük le és nem is a horror csúcsa és még csak jónak se mondanám.
De kevés 10/4-es jobb filmet láttam ennél, mert bőven megérte nekem a 70 percet.
Az elvárásaimhoz képest többet kaptam a filmben így kellemesen csalódtam és pozitív szájjízzel hagytam el a filmet a végén.
Közel sem annyira rossz mint mondják.
KeyG
Az AI hate is benne van
Negritis, a vajda
Ha jól tudom animációs jeleneteknél használták.
Egyébként gondolkozok hogy inkább 5-ös film ez.
De majd kíváncsi leszek mások véleményére ha megnézik viszont szerintem közel sem 3.-al kellene kezdődnie.

8 órája
r.baggio New York Giants North Dakota State Bison 65 375 — hotty f*cking toddy
JC6 (Mr. Miele)
pedig most megy a Torrente 6, neked biztos tetszene (én is beültem rá haver miatt, egyszer ezt is ki lehetett bírni meg hát a világpolitika egész magas labdákat dob fel amúgy is)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
10 órája
Ice Cream Man ( 2026 )

Ez egy nyári jégkrém film szögezzük le és nem is a horror csúcsa és még csak jónak se mondanám.
De kevés 10/4-es jobb filmet láttam ennél, mert bőven megérte nekem a 70 percet.
Az elvárásaimhoz képest többet kaptam a filmben így kellemesen csalódtam és pozitív szájjízzel hagytam el a filmet a végén.
KeyG
Mozi, vagy fent van már a tékában?
Nomac
Tékából néztem

10 órája
Nomac New England Patriots 4 695 — balazs.t85@gmail.com
Ice Cream Man ( 2026 )

KeyG
Mozi, vagy fent van már a tékában?
10 órája
Ice Cream Man ( 2026 )

KeyG
Az AI hate is benne van

11 órája
Ice Cream Man ( 2026 )

14 órája
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 9 399
JC6 (Mr. Miele)
A Hope-ot láttam. Kb az utolsó fél óráig tetszett is, de a vége iszonyatosan el van nyújtva és felesleges. Emellett befejezetlen, semmit nem magyaráz meg, plusz az addigi horror feeling érthetetlenül átmegy fantasybe. A CGI elég gagyi, a szereplők papír vékonyak, helyenként indokolatlanul vicceskedik, de a történet és a hangulat a már említett utolsó félóráig vitt magával. Ha lesz folytatás, azt tuti nem nézem meg moziban. 10/5.

Az új Kaptár viszont jó! Nem kimondottan Resident Evil film (viszont számos utalás van benne a játékra), hanem egy szabad értelmezés, de van benne egyedül bolyongás, ijesztgetés, és nekem hozta a játék hangulatát. A zombik jelenléte sem volt túltolva. Poén itt is lehetne kevesebb, illetve néha kicsit zavart, hogy a főszereplő folyamatosan káromkodik. A vége nyitott marad, de itt örülnék, ha lenne folytatás. 10/7
Nandito
15 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 795 — Lucas Scott
ugye egyszer mar kaszaltam a Ted Lassot 2. evadban, most elkezdtem nezni ujra, es oszinten szolva tovabbra sem igazan ertem ezt a sorozatot. mar 5. resznel jarok a masodik evadban, es oke olyan feelgoodos tortenet de vhogy egyaltalan nem szippant be. tudom, biztosan nalam van a hiba, mert nagy imadatnak orvend a sorozat, de sztem megnezek meg egy reszt es kaszalom ujra egyszeruen ...
csebi
Hasonlóan voltam vele én is. Az első évad jó volt, utánam eg mintha ugyanazt nézném csak más köntösben. Nekem is kb a 2. évad felénél lett vége.
Nomac
Mondjuk ez nem film 😉

Első 2 évad nekem tetszett a 3. Kicsit kevésbé a 4.et el se kezdtem
Negritis, a vajda
bocsi, rossz helyre irtam 😀

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
15 órája
ugye egyszer mar kaszaltam a Ted Lassot 2. evadban, most elkezdtem nezni ujra, es oszinten szolva tovabbra sem igazan ertem ezt a sorozatot. mar 5. resznel jarok a masodik evadban, es oke olyan feelgoodos tortenet de vhogy egyaltalan nem szippant be. tudom, biztosan nalam van a hiba, mert nagy imadatnak orvend a sorozat, de sztem megnezek meg egy reszt es kaszalom ujra egyszeruen ...
csebi
Hasonlóan voltam vele én is. Az első évad jó volt, utánam eg mintha ugyanazt nézném csak más köntösben. Nekem is kb a 2. évad felénél lett vége.
Nomac
Mondjuk ez nem film 😉

Első 2 évad nekem tetszett a 3. Kicsit kevésbé a 4.et el se kezdtem

16 órája
Nomac New England Patriots 4 695 — balazs.t85@gmail.com
csebi
16 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 28 795 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
1 napja
Nandito Tennessee Titans 3 389 — Titans fan
JC6 (Mr. Miele)
A Hope-ot láttam. Kb az utolsó fél óráig tetszett is, de a vége iszonyatosan el van nyújtva és felesleges. Emellett befejezetlen, semmit nem magyaráz meg, plusz az addigi horror feeling érthetetlenül átmegy fantasybe. A CGI elég gagyi, a szereplők papír vékonyak, helyenként indokolatlanul vicceskedik, de a történet és a hangulat a már említett utolsó félóráig vitt magával. Ha lesz folytatás, azt tuti nem nézem meg moziban. 10/5.

Az új Kaptár viszont jó! Nem kimondottan Resident Evil film (viszont számos utalás van benne a játékra), hanem egy szabad értelmezés, de van benne egyedül bolyongás, ijesztgetés, és nekem hozta a játék hangulatát. A zombik jelenléte sem volt túltolva. Poén itt is lehetne kevesebb, illetve néha kicsit zavart, hogy a főszereplő folyamatosan káromkodik. A vége nyitott marad, de itt örülnék, ha lenne folytatás. 10/7

Music City Miracle
1 napja
Löfli Arizona Cardinals Kennesaw State Owls 24 557 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
JC6 (Mr. Miele)
szintén holnap 😊

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
1 napja
Yön lapsi/Nightborn/Az éjszaka szülötte 2026

egy fasza kis skandináv folk "horror" (valahol az de nem feltétlen)
a 2 főszereplő jó, bár a karaktereik talán nem elég mélyek
a tematika hogy az erdő szellemei, trollok, changelingek hogy működnek az öregerdőkben érdekes ezt építgeti is a sztori, bár nem mászik bele túl mélyen

számomra az a film fő erőssége, hogy | igazából a végén se derül ki egyértleműen hogy mi történt, hogy az anyuka képzeleg vagy sem
és ez ott lett igazán érdekes hogy csak az apuka halála után látjuk a gyereket világosban és teljesen normális - ráadásul itt már a napfény mégse árt neki
|
volt pár effekt ami meh és bizonyos fókuszok nem a legjobbak, valamint a karakterek is lehetnének egyedibbek/mélyebbek
de összességében fasza kis cucc volt, a finn közeg meg elég egyedi

6/10
Negritis, a vajda
Hol láttad? Angolul?
KeyG
wirágboltban fent van angolul (és részben finnül), de tetszett eléggé hogy veszek rá jegyet úgy hogy nem megyek el (evil dead burnt is így oldottam meg)

1 napja
JC6 (Mr. Miele)
holnap nézem, majd mondom

az amziah king nekem tetszett, sztem te is tudnád értékelni