Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
A függetlenség napja első része is ő volt, ami egyébként a műfaj egyik legkíválóbb darabja a mai napig 😊nem néztem meg a trailert, de ő írta a függetlenség napja 2-t 😀Ez a Moonfall még Roland bátyához is méltatlan.A Holnapután és a 2012 fényében óvatosan bánnék ezzel a kijelentéssel.
#JC6
MC12
amit én imádok de nem tudom védeni
valamint a borzalmas '98as godzillát is ő csinálta
Negritis
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
MC12
6 378
A Godzillához fiatalkori emlékek kötnek szóval bármikor meg tudom nézni (attól függetlenül, hogy határszar film).nem néztem meg a trailert, de ő írta a függetlenség napja 2-t 😀Ez a Moonfall még Roland bátyához is méltatlan.A Holnapután és a 2012 fényében óvatosan bánnék ezzel a kijelentéssel.
#JC6
MC12
Negritis
Érdekes csávó egyébként, mert a Hazafi és a Midway azért más kategória, mint a fentiek.
És hát a Tökéletes Katona. Az igazi guilty pleasure. "Ha azt mondom ugorj katona, azt kérded, milyen magasra? Beleverem a hülye fejedbe" Kemény vagy mint a bakaszar, közlegény"
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Emmerich is not he hero we need but one we deserveEz a Moonfall még Roland bátyához is méltatlan.A Holnapután és a 2012 fényében óvatosan bánnék ezzel a kijelentéssel.
#JC6
MC12
több mint 2 éve
nem néztem meg a trailert, de ő írta a függetlenség napja 2-t 😀Ez a Moonfall még Roland bátyához is méltatlan.A Holnapután és a 2012 fényében óvatosan bánnék ezzel a kijelentéssel.
#JC6
MC12
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
MC12
6 378
Ez a Moonfall még Roland bátyához is méltatlan.A Holnapután és a 2012 fényében óvatosan bánnék ezzel a kijelentéssel.
#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 990
Ez a Moonfall még Roland bátyához is méltatlan.
több mint 2 éve
MC12
6 378
Ez biztosan így lenne 😊Én egészen biztos vagyok benne, hogy Roland Emmerich filmötletei úgy születnek, hogy eszméletlen módon becuccol valamelyik asszisztensével, mondjuk Tommal és amikor beüt a cucc, akkor tódulnak az ötletek: És akkor Tom bazmeg akkor legyen óóriási szökőár és dőljenek a tornyok TOM!!! és akkor csapódjon be óóóóriási aszteroida TOM és durrrrrr, bummmmm, csatttttt és a felrobbanó talajon autóval szlalomozzon a főhős TOM, és ugrasson felrobbanó szikláról felrobbanó sziklára egy karcolás nélkül,ésésés jöjjenek földönkívüliek akiket egy földi PC vírussal fogunk felrobbantani ésésésésés a Hold is csapódjon a földbe TOM mert eltérítették!!!!! - kurvajó ötlet Főnök, csináljuk!Te is csinálnád, ha azt fizetnék, hogy cuccozás közben ötleteid támadnak. 😀
(megnéztem a Moonfall trailerét)
MC12
KeyG
több mint 2 éve
Én egészen biztos vagyok benne, hogy Roland Emmerich filmötletei úgy születnek, hogy eszméletlen módon becuccol valamelyik asszisztensével, mondjuk Tommal és amikor beüt a cucc, akkor tódulnak az ötletek: És akkor Tom bazmeg akkor legyen óóriási szökőár és dőljenek a tornyok TOM!!! és akkor csapódjon be óóóóriási aszteroida TOM és durrrrrr, bummmmm, csatttttt és a felrobbanó talajon autóval szlalomozzon a főhős TOM, és ugrasson felrobbanó szikláról felrobbanó sziklára egy karcolás nélkül,ésésés jöjjenek földönkívüliek akiket egy földi PC vírussal fogunk felrobbantani ésésésésés a Hold is csapódjon a földbe TOM mert eltérítették!!!!! - kurvajó ötlet Főnök, csináljuk!azon a héten jön az új del toro film is, az egy fokkal jobban érdekel
MC12
de az ő filmjei is eléggé szépen leírhatóak előre 😀
több mint 2 éve
KeyG
9 518
Én egészen biztos vagyok benne, hogy Roland Emmerich filmötletei úgy születnek, hogy eszméletlen módon becuccol valamelyik asszisztensével, mondjuk Tommal és amikor beüt a cucc, akkor tódulnak az ötletek: És akkor Tom bazmeg akkor legyen óóriási szökőár és dőljenek a tornyok TOM!!! és akkor csapódjon be óóóóriási aszteroida TOM és durrrrrr, bummmmm, csatttttt és a felrobbanó talajon autóval szlalomozzon a főhős TOM, és ugrasson felrobbanó szikláról felrobbanó sziklára egy karcolás nélkül,ésésés jöjjenek földönkívüliek akiket egy földi PC vírussal fogunk felrobbantani ésésésésés a Hold is csapódjon a földbe TOM mert eltérítették!!!!! - kurvajó ötlet Főnök, csináljuk!Te is csinálnád, ha azt fizetnék, hogy cuccozás közben ötleteid támadnak. 😀
MC12
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
MC12
6 378
Én egészen biztos vagyok benne, hogy Roland Emmerich filmötletei úgy születnek, hogy eszméletlen módon becuccol valamelyik asszisztensével, mondjuk Tommal és amikor beüt a cucc, akkor tódulnak az ötletek: És akkor Tom bazmeg akkor legyen óóriási szökőár és dőljenek a tornyok TOM!!! és akkor csapódjon be óóóóriási aszteroida TOM és durrrrrr, bummmmm, csatttttt és a felrobbanó talajon autóval szlalomozzon a főhős TOM, és ugrasson felrobbanó szikláról felrobbanó sziklára egy karcolás nélkül,ésésés jöjjenek földönkívüliek akiket egy földi PC vírussal fogunk felrobbantani ésésésésés a Hold is csapódjon a földbe TOM mert eltérítették!!!!! - kurvajó ötlet Főnök, csináljuk!(megnéztem a Moonfall trailerét)
több mint 2 éve
The Last MercenaryVan Damme ne csináljon akciófilmet már mer a spárgán kívül semmi nem megy neki
színészkedni meg sose tudott
Mulan - 2020
ahhoz képest mennyire szidják sztem egy korrekt wuxia eredetsztori
nagyjából minden rendbe van aminek kell és a balladát ők így dolgozták fel
sztem a legjobb még mindig a 2009es Hua Mulan egyébként, de ez más kérdés
több mint 2 éve
the kings manhát, ezt meg lehet várni VOD-n sztem
1x nézhető de a pacing, a vágás/lassítás és a cgi is sokszor kilóg
a koreográfia nagyon hullámzó
több mint 2 éve
mert szerintem egy kurvajó film?2021 legszarabb filmje amit láttam:Te Negri,
cosmic sin
utána párban jön az apex és planet dune
legjobb film
Last Duel
utána jön a Dune és a Riders of Justice
legjobb sorozat:
Invincible
Wanda Vision és LulaRich
szar sorozatot hagyjuk
206 film + sorozat évad itthon és 19 mozi volt a "termés"
Negritis
Last Duel miért?
#JC6
a színészek jók, hagy időt mindenre
és azt is megmutatja hogy mennyire máshogy tud megélni 3 ember egy adott eseménysort
több mint 2 éve
- JC6
6 990
2021 legszarabb filmje amit láttam:Te Negri,
cosmic sin
legjobb film
Last Duel
legjobb sorozat:
Invincible
Wanda Vision és LulaRich
szar sorozatot hagyjuk
Negritis
Last Duel miért?
több mint 2 éve
Willie Parker
15 387
Huhh, ez a Sokkal több mint testőr 2...A két állításod oximoron. Hayek csöcsei nem unalmasak nem érdektelenek és nem feleslegesek.
Az első rész teljesen jó volt, de ebben Salma Hayek csöcsein kívül semmi értékelhető nem volt 😕
Unalmas, érdektelen, felesleges, kár érte.
warr_b
több mint 2 éve
2021 legszarabb filmje amit láttam:cosmic sin
legjobb film
Last Duel
legjobb sorozat:
Invincible
Wanda Vision és LulaRich
szar sorozatot hagyjuk
több mint 2 éve
dont look upsztem korrekt volt, az operatőri munka a leggyengébb része
a fő probléma hogy a valóság is annyira önmaga szatírája lett hogy nagyon nehéz túltolni
az hogy karaktereket vontak össze nekem bejött, és nem érzem hogy csak az egyik oldal kapott volna
több mint 2 éve
Huhh, ez a Sokkal több mint testőr 2...Az elso resz egesz korrekt volt, lehetett rohogni a faraszto poenokon is. De ez a masodik igazabol masrol sem szol, csak Hayek ket oran at tarto karomkodasarol. Ami poenos mondjuk fel oraig, de utana mar egy kicsit sok.
Az első rész teljesen jó volt, de ebben Salma Hayek csöcsein kívül semmi értékelhető nem volt 😕
warr_b
több mint 2 éve
a "fordulat"ig korrekt valami, de az sokat ront rajtaHuhh, ez a Sokkal több mint testőr 2...nemááár, nekem ez is bejött!
warr_b
nyilván az első jobb volt, de egynek bőven megtette
NB2
több mint 2 éve
Huhh, ez a Sokkal több mint testőr 2...nemááár, nekem ez is bejött!
warr_b
nyilván az első jobb volt, de egynek bőven megtette
több mint 2 éve
Huhh, ez a Sokkal több mint testőr 2... Az első rész teljesen jó volt, de ebben Salma Hayek csöcsein kívül semmi értékelhető nem volt 😕
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
12 Mighty OrphansAjánlottam már néhány hónapja 😎
Gyerekek, ezt látnotok kell, iszonyat inspiráló true story.
Nagyon, de nagyon tetszett, hatalmas élmény!
#JC6
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
- JC6
6 990
12 Mighty OrphansGyerekek, ezt látnotok kell, iszonyat inspiráló true story.
Nagyon, de nagyon tetszett, hatalmas élmény!