Filmek
40 feliratkozó
több mint 2 éve
mindenképp, bár lehet pótolni kéne akkor a dr strangelove hiányosságom isKivancsi leszek a velemenyedre, majd ird meg.Megnézte már vki a Ne nézz fel-t a netflixen? Vélemények?@bruzsy
davemayer
A Don't Look Up egyszerre ijesztő és zseniális, majdnem Strangelove szintű szatíra lehetne, ha fél órával rövidebb. És mondjuk egy éve jön ki.
ennyit vágok, de tervbe van véve
lehet még ma
Negritis
davemayer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Kivancsi leszek a velemenyedre, majd ird meg.Megnézte már vki a Ne nézz fel-t a netflixen? Vélemények?@bruzsy
davemayer
A Don't Look Up egyszerre ijesztő és zseniális, majdnem Strangelove szintű szatíra lehetne, ha fél órával rövidebb. És mondjuk egy éve jön ki.
lehet még ma
Negritis
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Megnézte már vki a Ne nézz fel-t a netflixen? Vélemények?@bruzsy
davemayer
lehet még ma
több mint 2 éve
Megnézte már vki a Ne nézz fel-t a netflixen? Vélemények?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Zoom - Nick Fury nincs meg, de igazad van, van köztük pár remekmű 😀Nekem nincs értékelésem rá.sztem tudok neked mondani 10et amit nem szivesen nézne újra kevés fanatikuson kívül senki 😀
Aránylag kevés film van, sőt szuperhősösből szerintem 1 kezemen megtudom számolni, amit sose néznék újra. Egyik amazinget se fogom soha. Szóval nálam a szar plecsnit megkapja.
Nem , soha 😊
Toca
de csak így hirtelen:
Blade 3, Spawn, Steel, Elektra, Daredevil, Green Lantern, Suicide Squad, WW84, Nick Fury, Ghost Rider 2, Dark Phoenix, Howard the duck, superman 4, catwoman, fant4stic, zoom, max steel
és igen mindet láttam 😀
Negritis
több mint 2 éve
Nekem nincs értékelésem rá.sztem tudok neked mondani 10et amit nem szivesen nézne újra kevés fanatikuson kívül senki 😀
Aránylag kevés film van, sőt szuperhősösből szerintem 1 kezemen megtudom számolni, amit sose néznék újra. Egyik amazinget se fogom soha. Szóval nálam a szar plecsnit megkapja.
Nem , soha 😊
Toca
de csak így hirtelen:
Blade 3, Spawn, Steel, Elektra, Daredevil, Green Lantern, Suicide Squad, WW84, Nick Fury, Ghost Rider 2, Dark Phoenix, Howard the duck, superman 4, catwoman, fant4stic, zoom, max steel
és igen mindet láttam 😀
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
automatictouchdown!youtu.be/oMSdFM12hOwvótmá 😊
Willie Parker
Löfli
Nem tekertem vissza, sorry
Willie Parker
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Willie Parker
15 387
youtu.be/oMSdFM12hOwvótmá 😊
Willie Parker
Löfli
Nem tekertem vissza, sorry
több mint 2 éve
youtu.be/oMSdFM12hOwvótmá 😊
Willie Parker
több mint 2 éve
Nekem nincs értékelésem rá.én úgy vagyok vele hogy a szar film az 4 és az alatt kezdődikTudom, hogy neked máshol van a mértéked. 😀sztem egyik spiderman film se lett szarSzerintem csak akkor nézd a filmeket meg ha szeretsz időt elbaszni szar filmekre Negri.| lehet megnézem őket ha lesz időm rá. egyébként sokkal jobb volt így mert nosztalgia volt teljesen. Garfieldről a film alatt először azt hittem hogy ő Carlos Sainz |ez volt az első pókember amit láttam a marveltől. nem bírom a marvelt, de ez tetszettjavaslom a másik 5 filmet is
| alapból csak a régi három filmet láttama 2000-es évek elejéről, így érthető |
Heisman
2 holland
2 garfield
1 into the spiderverse
Negritis
Heisman
Kivétel a Spiderverse. Az jo lett.
Toca
se a 3 se az amazing 2
szar film az máshol van
Negritis
De a 3 és az Amazing 2, szerintem az 1-is, nettó időelbaszas, nálam ez már eleg, hogy szarnak minosítsem.
Toca
a pókemberek közül egyik sincs 5.5 alatt számomra
Negritis
A 3-mal más bajom van, az csak egy oltári nagy katyvasz kb mint a SvB.
Na de, hogy ajánlanám-e bárkinek aki önerőből nem nézte meg őket.
Nem , soha 😊
több mint 2 éve
én úgy vagyok vele hogy a szar film az 4 és az alatt kezdődikTudom, hogy neked máshol van a mértéked. 😀sztem egyik spiderman film se lett szarSzerintem csak akkor nézd a filmeket meg ha szeretsz időt elbaszni szar filmekre Negri.| lehet megnézem őket ha lesz időm rá. egyébként sokkal jobb volt így mert nosztalgia volt teljesen. Garfieldről a film alatt először azt hittem hogy ő Carlos Sainz |ez volt az első pókember amit láttam a marveltől. nem bírom a marvelt, de ez tetszettjavaslom a másik 5 filmet is
Heisman
2 holland
2 garfield
1 into the spiderverse
Negritis
Heisman
Toca
se a 3 se az amazing 2
szar film az máshol van
Negritis
De a 3 és az Amazing 2, szerintem az 1-is, nettó időelbaszas, nálam ez már eleg, hogy szarnak minosítsem.
Toca
a pókemberek közül egyik sincs 5.5 alatt számomra
több mint 2 éve
Tudom, hogy neked máshol van a mértéked. 😀sztem egyik spiderman film se lett szarSzerintem csak akkor nézd a filmeket meg ha szeretsz időt elbaszni szar filmekre Negri.| lehet megnézem őket ha lesz időm rá. egyébként sokkal jobb volt így mert nosztalgia volt teljesen. Garfieldről a film alatt először azt hittem hogy ő Carlos Sainz |ez volt az első pókember amit láttam a marveltől. nem bírom a marvelt, de ez tetszettjavaslom a másik 5 filmet is
Heisman
2 holland
2 garfield
1 into the spiderverse
Negritis
Heisman
Toca
se a 3 se az amazing 2
szar film az máshol van
Negritis
több mint 2 éve
sztem egyik spiderman film se lett szarSzerintem csak akkor nézd a filmeket meg ha szeretsz időt elbaszni szar filmekre Negri.| lehet megnézem őket ha lesz időm rá. egyébként sokkal jobb volt így mert nosztalgia volt teljesen. Garfieldről a film alatt először azt hittem hogy ő Carlos Sainz |ez volt az első pókember amit láttam a marveltől. nem bírom a marvelt, de ez tetszettjavaslom a másik 5 filmet is
Heisman
2 holland
2 garfield
1 into the spiderverse
Negritis
Heisman
Toca
se a 3 se az amazing 2
szar film az máshol van
több mint 2 éve
Szerintem csak akkor nézd a filmeket meg ha szeretsz időt elbaszni szar filmekre Negri.| lehet megnézem őket ha lesz időm rá. egyébként sokkal jobb volt így mert nosztalgia volt teljesen. Garfieldről a film alatt először azt hittem hogy ő Carlos Sainz |ez volt az első pókember amit láttam a marveltől. nem bírom a marvelt, de ez tetszettjavaslom a másik 5 filmet is
Heisman
2 holland
2 garfield
1 into the spiderverse
Negritis
Heisman
több mint 2 éve
most értem róla haza és én az eredeti mátrixért se ugrálok annyira, de ez más kérdésMatrix IV - Nem jó, de nem is tragikus!Szerintem kb ilyesmire lehetett számítani. Nem tudom meg akarom-e nézni 😊
Jonathan Groff-ot nagyon bírtam!
steelwolf
Várok még véleményeket.
bcsarli
ahogy indul az sztem tök jó és érdekes volt, fasza felütéssel
(NPH szinkronja mondjuk kiakasztott, de sajnos haverék miatt muszáj voltam elengedni a feliratos nézést)
amíg nem jött a pózerkedés addig semmi bajom nem volt vele
utána viszont elindult az ami az elejétől zavart, cserébe most az akció is borzalmasan volt vágva sztem
ami még bajom az az idióta karakterek, plotholek és szájbarágós "misztikum", de ez az elejétől fenáll szóval mind1 😀
mozit megér mer a látvány rendbe van
több mint 2 éve
Matrix IV - Nem jó, de nem is tragikus!Szerintem kb ilyesmire lehetett számítani. Nem tudom meg akarom-e nézni 😊
Jonathan Groff-ot nagyon bírtam!
steelwolf
Várok még véleményeket.
több mint 2 éve
megnéztem netflixen a tavalyi feltalálóthúúú b+ ez de egy hulladék cringefeszt
több mint 2 éve
Matrix fent van a tékában!jah hbo max + mozi egyszerre
steelwolf
de én este megyek nézni
több mint 2 éve
Matrix fent van a tékában!
több mint 2 éve
| lehet megnézem őket ha lesz időm rá. egyébként sokkal jobb volt így mert nosztalgia volt teljesen. Garfieldről a film alatt először azt hittem hogy ő Carlos Sainz |ez volt az első pókember amit láttam a marveltől. nem bírom a marvelt, de ez tetszettjavaslom a másik 5 filmet is
Heisman
2 holland
2 garfield
1 into the spiderverse
Negritis
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
ez volt az első pókember amit láttam a marveltől. nem bírom a marvelt, de ez tetszettjavaslom a másik 5 filmet is
Heisman
2 holland
2 garfield
1 into the spiderverse
több mint 2 éve
ez volt az első pókember amit láttam a marveltől. nem bírom a marvelt, de ez tetszett| alapból csak a régi három filmet láttama 2000-es évek elejéről, így érthető |
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
A következő nagy Marvel menet (az első MCU horror?)Na, kiraly. Leadtak a | No way home post crdit jelenetet. |
www.youtube.com/watch?v=Rt_UqUm38BI
iktriad
Kreativ.