Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Mi most a Sleepers-Pokoli leckét néztük meg újra, még mindig kemény...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Netflix: Ébredő dühKellemeset csalódtam, nagyon jó kis szombat esti kikapcsolódást hozott ez a koreai film!
több mint 3 éve
- JC6
6 990
DisconnectNekem a Buried nagyon bejött.
Meglepődtem hogy 2012-es film, nem értem hogy nem találtam eddig rá. Hosszú ideje nem láttam ilyen jó drámát, szerintem még napokig a fejemben fog kavarogni. Nagyon jól megkomponált film, remek alakításokkal. Talán az Ütközések volt ehhez hasonló, de azt már rég láttam. Lehet hogy újra kell majd azt is néznem.
Szóval ez egy kiváló film, ha tudtok hasonlót írjátok meg.
bcsarli
több mint 3 éve
DisconnectMeglepődtem hogy 2012-es film, nem értem hogy nem találtam eddig rá. Hosszú ideje nem láttam ilyen jó drámát, szerintem még napokig a fejemben fog kavarogni. Nagyon jól megkomponált film, remek alakításokkal. Talán az Ütközések volt ehhez hasonló, de azt már rég láttam. Lehet hogy újra kell majd azt is néznem.
Szóval ez egy kiváló film, ha tudtok hasonlót írjátok meg.
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
Finchegy szeretnivaló road movie egy kutyával, egy újszülött robottal és Tom Hanks-szel
sok a klisé és újat nem mutat, de egy nézésre elmegy
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
ripHe only wrote one screenplay, but it’s an absolute gem of a whodunnit. Why not pay tribute to the great Stephen Sondheim by watching his parlor game cult classic ‘The Last Of Sheila’. (Co-written with Anthony Perkins, no less). RIP x pic.twitter.com/Cqd2FpUgtw
— edgarwright (@edgarwright) November 26, 2021
több mint 3 éve
infinitehót közepes akciófilm aminek a koncepciója tök jó is lehetett volna
de sajnos megint túl sokat akartak és egy baromság lett
kb hegylakó 2 x mátrix 2 úgy hogy nem létezik az első rész
a színészek nem jók, a történet blőd de az akciók és a hangulat rendbe van
több mint 3 éve
www.puliwood.hu/hirek/elhunyt-csuros-karola-302639.html
több mint 3 éve
Pont emiatt nem számítottam egy-két fordulatra, de főleg a végén, mert nulla kémia. Szar dumák, katasztrófa az egész. Vártam valamit a végén, de nem ezt. De nem is tudnám jobban megmagyarázni, mert olyan sivár film sajnos.Egyedül a fordulat volt értékelhető abban a filmben.ezt magyarázd már meg, én értem hogy meglepőnek tűnhetett de távolról látszott
kristóf17
és a karakterek/színészek közti kémia hiánya miatt egyáltalán nem működött
Negritis
több mint 3 éve
- JC6
6 990
Kegyetlen az a film.Egyedül a fordulat volt értékelhető abban a filmben.ezt magyarázd már meg, én értem hogy meglepőnek tűnhetett de távolról látszott
kristóf17
Negritis
Kegyetlen szar. F&F episode XXXIII kb. Semmilyen értékelhető momentuma nincs, egy percnyi kémia sincs, nevetséges párbeszédek, százezredik bőr lehúzás a sztoriról... 40 perc után kezdtem el tekerni, fizikai fájdalom volt addig is az a 40 perc. Kalap szart sem ér, nemhiába a netflix tolta.
több mint 3 éve
Egyedül a fordulat volt értékelhető abban a filmben.ezt magyarázd már meg, én értem hogy meglepőnek tűnhetett de távolról látszott
kristóf17
több mint 3 éve
A sonicot néztem most meg a fiammal. Neki nagyon tetszett, de másfél órát én is elvoltam vele. A story nyílván olyan amilyen, leginkább nincs is, de bőven nézhető kategória, rosszabbra számítottam
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
az is egy korrekt film és működik a karakterek közti kémia bár | morgan kibaszott freeman .... |Nekem még a Sokkal több mint testőr 2 is.30 percig bírtam, bár nem én vagyok a célközönség, de ebből sokkal-sokkal többet ki lehetett volna hozni egy jó rendezővelRed notice:sztem ennél rosszabb, főleg mert 0 kémia van a karakterek között
Egész jópofa kis akcióvígjáték, pár apróbb marhaságtól eltekintve.
RR a szokásos, amit mostanában mindig hoz, eyecandynek ott van Gal Gadot (bár nekem az indiai csajszi jobban bejött 😁). Amolyan Indiana Jones és Ocean's crossover, egyszer simán nézhető 🙂
warr_b
a sztori meg egy gyengébb heisthoz is elbaszott
a fordulat meg ...
Negritis
a Free guy pedig tetszett
r.baggio
Igénytelen vagyok, na...
bcsarli
több mint 3 éve
Nekem még a Sokkal több mint testőr 2 is.30 percig bírtam, bár nem én vagyok a célközönség, de ebből sokkal-sokkal többet ki lehetett volna hozni egy jó rendezővelRed notice:sztem ennél rosszabb, főleg mert 0 kémia van a karakterek között
RR a szokásos, amit mostanában mindig hoz, eyecandynek ott van Gal Gadot (bár nekem az indiai csajszi jobban bejött 😁). Amolyan Indiana Jones és Ocean's crossover, egyszer simán nézhető 🙂
warr_b
a fordulat meg ...
Negritis
r.baggio
Igénytelen vagyok, na...
több mint 3 éve
30 percig bírtam, bár nem én vagyok a célközönség, de ebből sokkal-sokkal többet ki lehetett volna hozni egy jó rendezővelRed notice:sztem ennél rosszabb, főleg mert 0 kémia van a karakterek között
warr_b
a fordulat meg ...
Negritis
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Egyedül a fordulat volt értékelhető abban a filmben. Nem tetszett. Egy gyenge 5-ös 10-ből. Pedig nem sok filmre szakítottam időt mostanság, de inkább lett volna valami más.Red notice:sztem ennél rosszabb, főleg mert 0 kémia van a karakterek között
warr_b
a fordulat meg ...
Negritis
több mint 3 éve
Red notice:sztem ennél rosszabb, főleg mert 0 kémia van a karakterek között
warr_b
a fordulat meg ...
több mint 3 éve
Red notice: Egész jópofa kis akcióvígjáték, pár apróbb marhaságtól eltekintve.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Az új Ghostbusters egy cuki nosztalgia bombaDe sajnos egy tök átlagos és felesleges folytatás
több mint 3 éve
Tényleg nem Deadpool, de határozottan tetszettAzt fog😃kicsit hosszú lett és irgalmatlanul sok az effekt, a fény ésatöbbi, de a humora jó.Ez a lényeg. Szórakoztasson.Free Guyt látta már valaki? A hét végére tervezem, addig vélemény jöhet.korrekt limonádé, sztori semmi extra, a színészek meg a humora elviszi
bcsarli
Löfli
bcsarli
#JC6
több mint 3 éve
- JC6
6 990
Megnéztem ezt az új francia “vígjátékot”, az Ezek vagyunk mi-t.Hat gyerekek, ez valami borzalom. De tényleg, szó szerint, borzalmas! Emberiség elleni bűntett…
több mint 3 éve
Semmi problema, a buntetesed, hogy a Pats nem lep palyara a holnapi jateknapon.Jah, igaz, van sorozatok topik is, elfelejtettem...my bad...én meg arra céloztam hogy ez a filmek topic 😀www.imdb.com/title/tt1267295/Kérdés mi a sorozat definíciója és mi határozza meg, hogy mit hívunk annak.De. Nem lattam, de egyebkent azt olvastam, hogy nagyon ramentek, hogy az animet adja vissza, ugyhogy gondolom, a szoban forgo szereplo is benne lesz majd.mondjuk ez sorozat inkább, nem? 😀A sorozatban is később csatlakozott be, nem tudom, itt hogy lesz, nem sokat tudok az élőszereplős sztorivonaláról.Cowboy Bebop élőszereplős:Érdekes, de Edwarddal mi van?Ahogy nézem kihagyták....az meg milyen már..........
1 rész kipiálva, eddig tetszik 😊
Solymi
Greengo
Solymi
Negritis
Stez
Solymi
TV Series 2021– 15
ez megfelel? 😀
NegritisHat van tiz resze, es sorozatkent hivatkoznak ra, nekem az eleg, hogy sorozatkent definialjam. 😀Jóvanakkor kötekedjetek csak 😉
De en mar csak ilyen lazado vagyok!
Stez
Úgy értettem, hogy az anime sorozatban, de akkor pongyolán fogalmazta na...
Solymi
Negritis
Solymi
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 024
Jah, igaz, van sorozatok topik is, elfelejtettem...my bad...én meg arra céloztam hogy ez a filmek topic 😀www.imdb.com/title/tt1267295/Kérdés mi a sorozat definíciója és mi határozza meg, hogy mit hívunk annak.De. Nem lattam, de egyebkent azt olvastam, hogy nagyon ramentek, hogy az animet adja vissza, ugyhogy gondolom, a szoban forgo szereplo is benne lesz majd.mondjuk ez sorozat inkább, nem? 😀A sorozatban is később csatlakozott be, nem tudom, itt hogy lesz, nem sokat tudok az élőszereplős sztorivonaláról.Cowboy Bebop élőszereplős:Érdekes, de Edwarddal mi van?Ahogy nézem kihagyták....az meg milyen már..........
Solymi
Greengo
Solymi
Negritis
Stez
Solymi
TV Series 2021– 15
ez megfelel? 😀
NegritisHat van tiz resze, es sorozatkent hivatkoznak ra, nekem az eleg, hogy sorozatkent definialjam. 😀Jóvanakkor kötekedjetek csak 😉
Stez
Solymi
Negritis
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Pont most akartam írni hogy topic tévesztés esete áll fent !én meg arra céloztam hogy ez a filmek topic 😀www.imdb.com/title/tt1267295/Kérdés mi a sorozat definíciója és mi határozza meg, hogy mit hívunk annak.De. Nem lattam, de egyebkent azt olvastam, hogy nagyon ramentek, hogy az animet adja vissza, ugyhogy gondolom, a szoban forgo szereplo is benne lesz majd.mondjuk ez sorozat inkább, nem? 😀A sorozatban is később csatlakozott be, nem tudom, itt hogy lesz, nem sokat tudok az élőszereplős sztorivonaláról.Cowboy Bebop élőszereplős:Érdekes, de Edwarddal mi van?Ahogy nézem kihagyták....az meg milyen már..........
Solymi
Greengo
Solymi
Negritis
Stez
Solymi
TV Series 2021– 15
ez megfelel? 😀
Stez
Solymi
Negritis
Kérném a probléma mielőbbi orvoslását az illetékes szakhatóságtól