Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
én meg arra céloztam hogy ez a filmek topic 😀www.imdb.com/title/tt1267295/Kérdés mi a sorozat definíciója és mi határozza meg, hogy mit hívunk annak.De. Nem lattam, de egyebkent azt olvastam, hogy nagyon ramentek, hogy az animet adja vissza, ugyhogy gondolom, a szoban forgo szereplo is benne lesz majd.mondjuk ez sorozat inkább, nem? 😀A sorozatban is később csatlakozott be, nem tudom, itt hogy lesz, nem sokat tudok az élőszereplős sztorivonaláról.Cowboy Bebop élőszereplős:Érdekes, de Edwarddal mi van?Ahogy nézem kihagyták....az meg milyen már..........
1 rész kipiálva, eddig tetszik 😊
Solymi
Greengo
Solymi
Negritis
Stez
Solymi
TV Series 2021– 15
ez megfelel? 😀
NegritisHat van tiz resze, es sorozatkent hivatkoznak ra, nekem az eleg, hogy sorozatkent definialjam. 😀Jóvanakkor kötekedjetek csak 😉
De en mar csak ilyen lazado vagyok!
Stez
Úgy értettem, hogy az anime sorozatban, de akkor pongyolán fogalmazta na...
Solymi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 024
www.imdb.com/title/tt1267295/Kérdés mi a sorozat definíciója és mi határozza meg, hogy mit hívunk annak.De. Nem lattam, de egyebkent azt olvastam, hogy nagyon ramentek, hogy az animet adja vissza, ugyhogy gondolom, a szoban forgo szereplo is benne lesz majd.mondjuk ez sorozat inkább, nem? 😀A sorozatban is később csatlakozott be, nem tudom, itt hogy lesz, nem sokat tudok az élőszereplős sztorivonaláról.Cowboy Bebop élőszereplős:Érdekes, de Edwarddal mi van?Ahogy nézem kihagyták....az meg milyen már..........
Solymi
Greengo
Solymi
Negritis
Stez
Solymi
TV Series 2021– 15
ez megfelel? 😀
Negritis
Hat van tiz resze, es sorozatkent hivatkoznak ra, nekem az eleg, hogy sorozatkent definialjam. 😀Jóvanakkor kötekedjetek csak 😉
De en mar csak ilyen lazado vagyok!
Stez
Úgy értettem, hogy az anime sorozatban, de akkor pongyolán fogalmazta na...
több mint 3 éve
Hat van tiz resze, es sorozatkent hivatkoznak ra, nekem az eleg, hogy sorozatkent definialjam. 😀De en mar csak ilyen lazado vagyok!
több mint 3 éve
www.imdb.com/title/tt1267295/Kérdés mi a sorozat definíciója és mi határozza meg, hogy mit hívunk annak.De. Nem lattam, de egyebkent azt olvastam, hogy nagyon ramentek, hogy az animet adja vissza, ugyhogy gondolom, a szoban forgo szereplo is benne lesz majd.mondjuk ez sorozat inkább, nem? 😀A sorozatban is később csatlakozott be, nem tudom, itt hogy lesz, nem sokat tudok az élőszereplős sztorivonaláról.Cowboy Bebop élőszereplős:Érdekes, de Edwarddal mi van?Ahogy nézem kihagyták....az meg milyen már..........
Solymi
Greengo
Solymi
Negritis
Stez
Solymi
TV Series 2021– 15
ez megfelel? 😀
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 024
Kérdés mi a sorozat definíciója és mi határozza meg, hogy mit hívunk annak.De. Nem lattam, de egyebkent azt olvastam, hogy nagyon ramentek, hogy az animet adja vissza, ugyhogy gondolom, a szoban forgo szereplo is benne lesz majd.mondjuk ez sorozat inkább, nem? 😀A sorozatban is később csatlakozott be, nem tudom, itt hogy lesz, nem sokat tudok az élőszereplős sztorivonaláról.Cowboy Bebop élőszereplős:Érdekes, de Edwarddal mi van?Ahogy nézem kihagyták....az meg milyen már..........
Solymi
Greengo
Solymi
Negritis
Stez
több mint 3 éve
De. Nem lattam, de egyebkent azt olvastam, hogy nagyon ramentek, hogy az animet adja vissza, ugyhogy gondolom, a szoban forgo szereplo is benne lesz majd.mondjuk ez sorozat inkább, nem? 😀A sorozatban is később csatlakozott be, nem tudom, itt hogy lesz, nem sokat tudok az élőszereplős sztorivonaláról.Cowboy Bebop élőszereplős:Érdekes, de Edwarddal mi van?Ahogy nézem kihagyták....az meg milyen már..........
Solymi
Greengo
Solymi
Negritis
több mint 3 éve
mondjuk ez sorozat inkább, nem? 😀A sorozatban is később csatlakozott be, nem tudom, itt hogy lesz, nem sokat tudok az élőszereplős sztorivonaláról.Cowboy Bebop élőszereplős:Érdekes, de Edwarddal mi van?Ahogy nézem kihagyták....az meg milyen már..........
Solymi
Greengo
Solymi
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 024
A sorozatban is később csatlakozott be, nem tudom, itt hogy lesz, nem sokat tudok az élőszereplős sztorivonaláról.Cowboy Bebop élőszereplős:Érdekes, de Edwarddal mi van?Ahogy nézem kihagyták....az meg milyen már..........
Solymi
Greengo
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 3 éve
Cowboy Bebop élőszereplős:Érdekes, de Edwarddal mi van?Ahogy nézem kihagyták....az meg milyen már..........
Solymi
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 3 éve
En azert nem ajultam el annyira tole. Marmint a humoratol. Igazabol kicsit idegesit Reynolds, mindig ugyanazt adja, eleg egyoldalu szinesznek latom. A bohockodas jol all a Deadpoolban, azt nagyon eltalaltak vele, de amugy nekem olyan semmilyen o. Nem mutat ujat sosem. Ezzel az a baj, hogy ezaltal sokszor picit ellaposodik szamomra egy-egy filmje. A free guy korrekt egyebkent tenyleg, de kicsit itt is az az erzesem, hogy egy jelmez nelkuli Deadpoolt latok, es ez mar unalmas volt, talan emiatt akadtak reszek benne, amik olyan felemas kepet adtak a filmnek. Hol jo, hol meg fura.
több mint 3 éve
- JC6
6 990
Azt fog😃kicsit hosszú lett és irgalmatlanul sok az effekt, a fény ésatöbbi, de a humora jó.Ez a lényeg. Szórakoztasson.Free Guyt látta már valaki? A hét végére tervezem, addig vélemény jöhet.korrekt limonádé, sztori semmi extra, a színészek meg a humora elviszi
bcsarli
Löfli
bcsarli
több mint 3 éve
Ez a lényeg. Szórakoztasson.Free Guyt látta már valaki? A hét végére tervezem, addig vélemény jöhet.korrekt limonádé, sztori semmi extra, a színészek meg a humora elviszi
bcsarli
Löfli
több mint 3 éve
Free Guyt látta már valaki? A hét végére tervezem, addig vélemény jöhet.Egyszer nezheto. Elszorakoztam rajta, nem volt vele baj, egy-egy resznel meg el is mosolyogtam. Nem valtja meg a vilagot, az biztos, de szarnak sem szar.
bcsarli
több mint 3 éve
Free Guyt látta már valaki? A hét végére tervezem, addig vélemény jöhet.korrekt limonádé, sztori semmi extra, a színészek meg a humora elviszi
bcsarli
több mint 3 éve
Free Guyt látta már valaki? A hét végére tervezem, addig vélemény jöhet.
több mint 3 éve
Wow.Csak en vagyok, aki szerint ez egyszeruen csak nem jo?
iktriad
Varom a filmet, de egyre inkabb ketelkedem benne, hogy jo lesz. Tul nagy a hype, kicsit felek tole, Eternals-feelingem van.
több mint 3 éve
Minden előzmény ismerete nélkül is nagyon tetszett a Dűne. Látványos, komplex, érdekes világ, tele ötletekkel, biztos hogy könyvben is el fogom olvasni majd.
több mint 3 éve
Kivéve Batman, hát de ki nem akarna Batman lenni! 😊Superman, Joker és minden denevérfóbiás.
steelwolf
több mint 3 éve
Wow.Csak úgy csörög a nyál a neten!
iktriad
Engem már annyira ezek a képregényes filmek nem győznek meg!
Kivéve Batman, hát de ki nem akarna Batman lenni! 😊
több mint 3 éve
youtu.be/I3imoS5OcCw
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
ozibozi
17 183
A harmadik nyilvan kilog lefele de meg az is egy remek kis film, en szeretem azt is, a hibai ellenere. Az elso ketto nalam a top10ben van. Ez nem is kerdes."Egy kavics került a cipőmbe, de te el tudnád távolítani...!"
Vrij6
több mint 3 éve
A harmadik nyilvan kilog lefele de meg az is egy remek kis film, en szeretem azt is, a hibai ellenere. Az elso ketto nalam a top10ben van. Ez nem is kerdes.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv