Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
Anders Thomas Jensen összes filmje kötelező (Gengszerek fogadója, zöld hentesek, stb)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
szombati double headerre (francia kiadás + igazság bajnokai) hangolódásból megnéztem az Ádám AlmáitSzerintem ez is tetszene: www.netflix.com/hu/title/81342665
nemtom mi a faszom történt, de letalgózó élmény
sztem látni kell még1x hogy rendesen el tudjam helyezni
mindenesetre bárkinek szivesen javaslom aki wtf filmre kiváncsi
Negritis
több mint 3 éve
szombati double headerre (francia kiadás + igazság bajnokai) hangolódásból megnéztem az Ádám Almáitnemtom mi a faszom történt, de letalgózó élmény
sztem látni kell még1x hogy rendesen el tudjam helyezni
mindenesetre bárkinek szivesen javaslom aki wtf filmre kiváncsi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
na ez meglepőHogyne. 😂Elkxrtuk, te is fiam Brutus?minden moziban maszkot kell viselni ? büfék bezártak ,vagy maszkon keresztül kell popcornt enni ?Tegnap voltam moziban, senkin sem volt maszk, a film elott, kint sem, kozben, es utana sem.
Janek
Stez
#JC6
Eternalst neztem, mondjuk kaksi volt.
Stez
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=wXmAeMQCvZQ
több mint 3 éve
Sejtettem. Remélem nincs közöd hozzájuk 😄azt már rég leforgatták 😊Mondd hogy nem a Besúgó 😆Nincs valakinek valami insider infója, hogy milyen filmet forgatnak az Alsó erdősor utcában? Napok óta nagyon komoly apparátus van kint, és eléggé angolul beszélgetnek sokszor az ott bóklászók.sorozatot, és már nem leszünk ott sokáig 😊
Hanni
Löfli
warr_b
Löfli
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
azt már rég leforgatták 😊Mondd hogy nem a Besúgó 😆Nincs valakinek valami insider infója, hogy milyen filmet forgatnak az Alsó erdősor utcában? Napok óta nagyon komoly apparátus van kint, és eléggé angolul beszélgetnek sokszor az ott bóklászók.sorozatot, és már nem leszünk ott sokáig 😊
Hanni
Löfli
warr_b
több mint 3 éve
Mondd hogy nem a Besúgó 😆Nincs valakinek valami insider infója, hogy milyen filmet forgatnak az Alsó erdősor utcában? Napok óta nagyon komoly apparátus van kint, és eléggé angolul beszélgetnek sokszor az ott bóklászók.sorozatot, és már nem leszünk ott sokáig 😊
Hanni
Löfli
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Nincs valakinek valami insider infója, hogy milyen filmet forgatnak az Alsó erdősor utcában? Napok óta nagyon komoly apparátus van kint, és eléggé angolul beszélgetnek sokszor az ott bóklászók.sorozatot, és már nem leszünk ott sokáig 😊
Hanni
több mint 3 éve
Hogyne. 😂Elkxrtuk, te is fiam Brutus?minden moziban maszkot kell viselni ? büfék bezártak ,vagy maszkon keresztül kell popcornt enni ?Tegnap voltam moziban, senkin sem volt maszk, a film elott, kint sem, kozben, es utana sem.
Janek
Stez
#JC6
Eternalst neztem, mondjuk kaksi volt.
több mint 3 éve
ha cinema city ott nem kötelezőminden moziban maszkot kell viselni ? büfék bezártak ,vagy maszkon keresztül kell popcornt enni ?Tegnap voltam moziban, senkin sem volt maszk, a film elott, kint sem, kozben, es utana sem.
Janek
Stez
"csak" a fővárosi üzemeltetésűekben pl mint a corvin ahol én voltam tegnap
de bent a terembe ott se volt senkin (mi is levettük miután leültünk) de nem szóltak érte
viszont az előtérbe kellett
több mint 3 éve
- JC6
6 990
Elkxrtuk, te is fiam Brutus?minden moziban maszkot kell viselni ? büfék bezártak ,vagy maszkon keresztül kell popcornt enni ?Tegnap voltam moziban, senkin sem volt maszk, a film elott, kint sem, kozben, es utana sem.
Janek
Stez
több mint 3 éve
minden moziban maszkot kell viselni ? büfék bezártak ,vagy maszkon keresztül kell popcornt enni ?Tegnap voltam moziban, senkin sem volt maszk, a film elott, kint sem, kozben, es utana sem.
Janek
több mint 3 éve
érdekes egy film közben.minden moziban maszkot kell viselni ? büfék bezártak ,vagy maszkon keresztül kell popcornt enni ?amíg eszel leveheted, ez vonaton is így van
Janek
Negritis
Köszi a helpet
több mint 3 éve
minden moziban maszkot kell viselni ? büfék bezártak ,vagy maszkon keresztül kell popcornt enni ?amíg eszel leveheted, ez vonaton is így van
Janek
több mint 3 éve
minden moziban maszkot kell viselni ? büfék bezártak ,vagy maszkon keresztül kell popcornt enni ?
több mint 3 éve
Nincs valakinek valami insider infója, hogy milyen filmet forgatnak az Alsó erdősor utcában? Napok óta nagyon komoly apparátus van kint, és eléggé angolul beszélgetnek sokszor az ott bóklászók.
több mint 3 éve
én most a Venom 2-re jutottam el és nah ez gyengekaraktert építeni és ábrázolni nem sikerült benne
az akciók koreográfiája sztem nagoyn gyenge lett
venom és carnage mérete teljesen random és emiatt az egész röhejes
| konkrétan carnage hol ugyanakkora hol 5x akkora aztán megint ugyanakkorák ... |
a párbeszédek nevetségesek, de legalább rövid
ami tetszett az továbbra is a szimbioták designja az jó lett, de minden más fos
több mint 3 éve
Eternals.Feltem, hogy igazuk lesz a kritikusoknak. Sajnos igazuk lett. Elkepesztoen gyenge szerintem. Rengeteg karakter szorult hatterbe, akiktol semmit sem kaptam, nem lettek kibontva, bemutatva. Feluletes minden es mindenki. A tortenet egyaltalan nem fogott meg. Tucatsztori. Az akciok... Valahogy azok sem ragadtak magukkal.
Eskuszom, nalam a masodik post credit scene kb. a film legertekesebb jelenete, ami eleg erosen utal a kovetkezo fo villanre, bar igazabol az mar a Lokibol is sejtheto volt.
Na mindegy. Nekem nem jott be. Es oszinten, eddig ez a fazis szerintem eleg gagyi. Rendben, az elozo feladta a lecket, de na. Bizom benne, hogy a Spider-Man megmenti az evet ugymond, de kezdek felni. Abba is mindent bele akarnak suriteni, a hirek alapjan mar most ettol tartok. Meglatjuk. Kivancsi leszek.
több mint 3 éve
hu.ign.com/rocky-iv-rocky-vs-drago-the-ultimate-directors-cut/71994/news/hulyenek-erzem-magam-duhos-vagyok-stallone-meglehetosen-furan-reagalt-arra-hogy-elkeszult-a-rocky-iv
több mint 3 éve
bunosvaros.hu/Tegnap néztem meg 😊
A film, amely kultikussá vált, anélkül, hogy valaha is be lett volna mutatva. Egy művész film, amelynek mindössze egy jelenete került napvilágra és amelynek sorai – Ez egy bűnös hely, ez egy bűnös város – szállóigévé váltak. Most bemutatjuk az egész filmet teljes hosszában (28 perc). A szereplőket fedje egyelőre homály, a történet egyelőre maradjon a mi titkunk. Művészfilmesek és közönségfilmesek egyaránt megnézhetik, nem fogják megbánni.
www.youtube.com/watch?v=as0Jqj-1d4g
ozibozi
több mint 3 éve
ozibozi
17 183
bunosvaros.hu/A film, amely kultikussá vált, anélkül, hogy valaha is be lett volna mutatva. Egy művész film, amelynek mindössze egy jelenete került napvilágra és amelynek sorai – Ez egy bűnös hely, ez egy bűnös város – szállóigévé váltak. Most bemutatjuk az egész filmet teljes hosszában (28 perc). A szereplőket fedje egyelőre homály, a történet egyelőre maradjon a mi titkunk. Művészfilmesek és közönségfilmesek egyaránt megnézhetik, nem fogják megbánni.
www.youtube.com/watch?v=as0Jqj-1d4g
több mint 3 éve
tegnap megint tartottunk egy ivós estét ahol szar filmeket néztünk2 pozitívabb csalódást említenék:
1. The Trust
egy érdekes zsarufilm ahol Elijah Wood és Nick Cage is jól játszik
a történet nem túl nagy eresztés de mégis megvannak a maga pillanatai
2. Dune Drifter
a költségvetés nagyon durván visszaveti ezt a filmet, pedig a bolygón ragadós túlélős scifik között nem lenne rossz az alapvetései
de sajnos kb semmi pénzből készülhetett ami az effekteken és minden máson is meglátszik
ettől még talán 1 nézést érdemelhet
több mint 3 éve
24.hu/kultura/2021/10/27/alec-baldwin-halyna-hutchins-rust-fegyver/telex.hu/kult/2021/10/25/alec-baldwin-film-rust-rendezoasszisztens-korabbi-panaszLehet mert így tudják felvenni egy másik szereplő szemszögéből?444.hu/2021/10/22/alec-baldwin-egy-diszletfegyverrel-agyonlotte-legujabb-filmje-operatoretBrandon Lee szelleme előjött.
hvg.hu/kultura/20211022_Nyilt_level_Alec_Baldwin_operator
empty taxi
Arról nem találtam semmit, hogy baleset volt vagy elkattant baldwin? Mert ha egy másik színészt vagy statisztát talál el még értem, de miért lőtt a rendező meg az operatőr felé?
peach
slowmotion
empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Dűne:én se vágtam semmit belőle, de Villeneuve stílusa nagyon érződik rajta
a monumentalitás rohadt jól működik
az is tetszett hogy nem rágják az új nézők szájába a dolgokat, sokszor csak pislogtam mikor a kifejezéseket használták a dolgokra és nem tudtam hogy micsoda míg rendesen ki nem derült
sajnos szinkronnal néztem, a fordítással nem voltam elégedett