Filmek
40 feliratkozó
több mint 3 éve
444.hu/2021/10/22/alec-baldwin-egy-diszletfegyverrel-agyonlotte-legujabb-filmje-operatoretBrandon Lee szelleme előjött.
hvg.hu/kultura/20211022_Nyilt_level_Alec_Baldwin_operator
empty taxi
Arról nem találtam semmit, hogy baleset volt vagy elkattant baldwin? Mert ha egy másik színészt vagy statisztát talál el még értem, de miért lőtt a rendező meg az operatőr felé?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
444.hu/2021/10/22/alec-baldwin-egy-diszletfegyverrel-agyonlotte-legujabb-filmje-operatorethvg.hu/kultura/20211022_Nyilt_level_Alec_Baldwin_operator
Szerkesztette: empty taxi
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
A Dűne bevallom nekem kimaradt mint könyv, de ettől függetlenül megfogom nézni. Mihelyst barátnőm kiolvassa az első könyvet, megyünk is a moziba. 😀Aztán, ha nem tetszik, még mindig beülhetünk utána az Elk*rtuk-ra, ott legalább nem lesz zsákbamacska a minőséggel kapcsolatban.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
inkább a Dűnéről beszélgessünk 😊szerdán reagálok majd 😀
szerintem eléggé semmilyen lett, ugyanolyan blockbuster, mint a többi. nem olvastam a könyvet, de a sztori sem tűnt semmi extrának (főleg így lefelezve), a látvány cserébe kurvajó, Csalamádé is jó volt főszereplőnek, viszont ha a Warner nem rendeli be a 2. részt, akkor ez egy tök felesleges 2,5 órás petting volt
Löfli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
inkább a Dűnéről beszélgessünk 😊szerintem eléggé semmilyen lett, ugyanolyan blockbuster, mint a többi. nem olvastam a könyvet, de a sztori sem tűnt semmi extrának (főleg így lefelezve), a látvány cserébe kurvajó, Csalamádé is jó volt főszereplőnek, viszont ha a Warner nem rendeli be a 2. részt, akkor ez egy tök felesleges 2,5 órás petting volt
több mint 3 éve
😀 😀 Neeem, egy haverom küldte.oda mész? 😀
Vrij6
amúgy meglepően sok jegy fogyott amikor néztem
Negritis
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 3 éve
a vadászkiállításra is vitték buszokkal a gyerekeket, itt is államilag intézett nézőközönség leszlesz az is, de sztem van egy közönség akit vagy ezért vagy azért, de érdekli
NB2
több mint 3 éve
Igen, megfordult a fejemben hogy mit adnak az ingyenjegy mellé, ha valaki beül rá 😀a vadászkiállításra is vitték buszokkal a gyerekeket, itt is államilag intézett nézőközönség leszoda mész? 😀
Vrij6
Negritis
NB2
több mint 3 éve
a vadászkiállításra is vitték buszokkal a gyerekeket, itt is államilag intézett nézőközönség leszoda mész? 😀
Vrij6
Negritis
több mint 3 éve
Azt az 1 zöld helyet le is foglalta 😊oda mész? 😀
Vrij6
Negritis
De mit csodálkozunk, "az év legjobban várt filmje"
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 3 éve
oda mész? 😀
Vrij6
több mint 3 éve
több mint 3 éve
Last DuelScott megint jó filmet csinált, bár a középkor a cukormaz nélkül sokaknak nehezen lesz emészthető és tuti hogy megy majd a hiszti a feminista felhang miatt
Driver, Affleck és Damon kurvajol hozza amit várhatunk
Jodie Comer is jól alakít
Aki nekem kicsit meglepetés volt az Harriet Walter aki hozza a tipikus anyost egy nagyon erős jelenetig ahol Jodiet teljesen lejátsza
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
Ez Dűne nagy kibaszás így De nekem bejövő
Bár fingom nincs az egészről
De várom a folytatást
Tényleg aki otthon van a témában írjon már pár sort hogy milyen a film a könyv interpetációjában
több mint 3 éve
Én most már megvárom, hogy az egész elkészüljön.És tényleg, a Dűne film csak a fél könyv. :/nem akartam elrontani a várakozásodat.
Sobri Jóska
az igazi dűne rajongók már megnézték 1 hónapja Bécsben 😀
shawnka
Eddig valójában nem hittem el, hogy tényleg csak a felét csinálták meg ebben a filmben, illetve a könyvnek vagyok a "rajongója", nem a Dűnének. 😊
több mint 3 éve
És tényleg, a Dűne film csak a fél könyv. :/nem akartam elrontani a várakozásodat.
Sobri Jóska
az igazi dűne rajongók már megnézték 1 hónapja Bécsben 😀
több mint 3 éve
És tényleg, a Dűne film csak a fél könyv. :/több mint 3 éve
Na, tegnap megneztem a Venom 2-t is. Imadom a karaktert, Carnage egyebkent nagyon gizdan meg lett csinalva, de szamomra kimerult ennyiben a film pozitivuma. Osszecsapott, sok helyen kaosz lett szerintem, a legkisebb mertekig sem jo tortenettel. Komolyan mondom, szerintem evek ota nem volt ennyire gyenge Marvel-film, a Marvel Kapitany is siman veri szerintem ezt. Kicsit meglepett, hogy ez ennyire gyenge lett. Gondolom, nagy koze van hozza a Sonynak, ettol fuggetlenul viszont nekem nagyon meh ez a film.ez a film Sony, nem Marvel. az after creditstől függetlenül.
Stez
több mint 3 éve
Quiet place 1-2Nagyon bejött, a 2. rész sem vett vissza! A karakterk a sztori, a szinészek, a megvalósítás! Emily Blunt kurvajó volt!
Kár h nem moziban láttam 😔
több mint 3 éve
- JC6
7 006
Na mondom pénteken, filmes hétvége jön. Nagy várakozásokkal ültem gép elé.Seregély
Erős a sztori, de nagyon nyomasztó az egész film. A végén ki akartam magam csinálni.
Az utazás
Ajnározták a kommentek, a 30-40. perc körül már könyörögtem, hogy legyen vége, annyira szar.
Behatolás
Kalap szart nem ér.
Itt már úgy voltam vele, hogy ennél szarabb a hétvége nem lehet, mivel utolsónak hagytam a nagyon várt “Elfelejtett háború”-t.
Aha.
Pici csata az elején, meg a végén egy 8-10 perc és ennyi. A trailerben minden benne van 😀 unalmas, semmitmondó, komor, tele párbeszéddel, azt sem tudom ki kicsoda, talán egy szereplőt “bontanak” ki, semmi más.
Érthetetlen…
Szóval ennyit a filmes hétvégémről😂😂😂
több mint 3 éve
nyilván ugye HBO max releaseAki nagyon nem bír várni, annak kb 1 órája feltették az ncore-ra SD-ben. Szerintem még ma fent lesz a HD-s verzió is.Az rohadtul szomorú lesz. Viszont akkor szerintem az első támadást látjuk majd "nagyban", onnan vannak a hajók. Minden bizonnyal a sardaukarokat szállító hajók csak. Én a trailerben nem láttam, hogy Paul támadna. Viszont a casting azért azt már lelőtte, hogy Idaho megmenekül...Lehet, hogy 1-1 könyv végére tehető jelenet a filmben Paul látomásaiként lesznek benne.
Nem baj, már majdnem végeztem az újraolvasással, a könyv még mindig fantasztikus, sci-fi világépítésben a kedvencem.
Gyurma Pappa
winston
bcsarli
több mint 3 éve
Aki nagyon nem bír várni, annak kb 1 órája feltették az ncore-ra SD-ben. Szerintem még ma fent lesz a HD-s verzió is.Az rohadtul szomorú lesz. Viszont akkor szerintem az első támadást látjuk majd "nagyban", onnan vannak a hajók. Minden bizonnyal a sardaukarokat szállító hajók csak. Én a trailerben nem láttam, hogy Paul támadna. Viszont a casting azért azt már lelőtte, hogy Idaho megmenekül...Lehet, hogy 1-1 könyv végére tehető jelenet a filmben Paul látomásaiként lesznek benne.
Nem baj, már majdnem végeztem az újraolvasással, a könyv még mindig fantasztikus, sci-fi világépítésben a kedvencem.
Gyurma Pappa
winston
több mint 3 éve
Na, tegnap megneztem a Venom 2-t is. Imadom a karaktert, Carnage egyebkent nagyon gizdan meg lett csinalva, de szamomra kimerult ennyiben a film pozitivuma. Osszecsapott, sok helyen kaosz lett szerintem, a legkisebb mertekig sem jo tortenettel. Komolyan mondom, szerintem evek ota nem volt ennyire gyenge Marvel-film, a Marvel Kapitany is siman veri szerintem ezt. Kicsit meglepett, hogy ez ennyire gyenge lett. Gondolom, nagy koze van hozza a Sonynak, ettol fuggetlenul viszont nekem nagyon meh ez a film.
több mint 3 éve
www.youtube.com/watch?v=M3gj4N-Hrs8
több mint 3 éve
Az rohadtul szomorú lesz. Viszont akkor szerintem az első támadást látjuk majd "nagyban", onnan vannak a hajók. Minden bizonnyal a sardaukarokat szállító hajók csak. Én a trailerben nem láttam, hogy Paul támadna. Viszont a casting azért azt már lelőtte, hogy Idaho megmenekül...Lehet, hogy 1-1 könyv végére tehető jelenet a filmben Paul látomásaiként lesznek benne.
Gyurma Pappa