NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Filmek

40 feliratkozó

több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 816 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Megkérdeztük a mesterséges intelligenciát, melyik minden idők 10 legjobb filmje, itt a válasza!

www.mafab.hu/article/megkerdeztuk-a-mesterseges-intelligenciat-melyik-minden-idok-10-legjobb-filmje-itt-a-valasza-35
ozibozi
védhető lista még ha több elemével sem értek egyet
Negritis, a vajda
Sosem fogom megérteni, mit esznek az emberek a Keresztapán.
warr_b
Az igaz, hogy a sokat emlegetett best-of-the-best listákon van, ami megelőzi nálam (Apokalipszis, Stalker, Amadeus, Oldboy), de az IMDB-kedvenc Remény rabjainál biztosan jobb.
Dzsokijuing
Kábé százból egyszer ha egyetértek a mainstream-mel, de a Remény rabjai az bizony all time top 3 szerintem is. A Keresztapákat (bármelyiket) meg százba se tenném. Sőt, ezerbe se, szerintem nem jó filmek. De persze ízlések és pofonok, millió film van és mindenki megtalálja a maga kedvenceit 🙂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 334 — The only discipline that lasts, is self discipline
Tudnék még két ilyen listát csinálni biztosan. És ha azt a másik két tízet látnám, akkor meg ezeket hiányolnám. 😊

A remény rabjai nálam is kakukktojás. Ha már kell egy börtönfilm, akkor inkább a The Green Mile (Halálsoron) például. Bár ez utóbbit se tenném top10-be.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 479 — Saturday Night Lights
Megkérdeztük a mesterséges intelligenciát, melyik minden idők 10 legjobb filmje, itt a válasza!

www.mafab.hu/article/megkerdeztuk-a-mesterseges-intelligenciat-melyik-minden-idok-10-legjobb-filmje-itt-a-valasza-35
ozibozi
Negritis, a vajda
warr_b
Az igaz, hogy a sokat emlegetett best-of-the-best listákon van, ami megelőzi nálam (Apokalipszis, Stalker, Amadeus, Oldboy), de az IMDB-kedvenc Remény rabjainál biztosan jobb.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 686 — The Mathematician

ozibozi
Negritis, a vajda
Egyetértek, habár ez egy biztonsági lista, olyan nagyon belekötni nem lehet, szóval ezzel nagy kockázatot nem vállal a szerző (gép).
MC12
nyilván kb az történt hogy átnézte a listákat és kaptunk egy kivonatot

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
MC12 New Orleans Saints Kennesaw State Owls 7 269

ozibozi
Negritis, a vajda
Egyetértek, habár ez egy biztonsági lista, olyan nagyon belekötni nem lehet, szóval ezzel nagy kockázatot nem vállal a szerző (gép).

“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 173

ozibozi
Negritis, a vajda
A listákban az a szép, hogy másnapra már aki szerkesztette sem biztos, hogy egyetért saját magával.
több mint 2 éve
warr_b Washington Commanders 27 816 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

ozibozi
Negritis, a vajda

több mint 2 éve

ozibozi

több mint 2 éve
ozibozi New York Giants 20 173

Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 083 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 821

Sixo
Mi mást lehetne elképzelni, mint amire én gondolok? A Netflix megrendezi a Snyderverset?!

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 382 — LIGHTS OUT!

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 672 — Kinek mit intézett a kormánya
Aftersun: nekem sokkal jobban tetszett mint A bálna, és körülbelül annak az ellentétfilmjeként lehet értelmezni
Különösen jól esett egy ilyen igazán pozitív, lélekmelengető film.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
 www.youtube.com/watch?v=Y8vpZyXT9dg

ez nem túl bíztató

több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 817 — Deion Sanders for president!
Zsellértelkes Vrij
Ez nagyszerű.
Biztos sokat jelent neki.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 946 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 293 — zászló zászló szív
Az Avatar 2 meg egy 2012-es AAA videójáték, amivel nem lehet játszani, ez a sztori mélység ne kapjon már Oscart, plz.
Gyurma Pappa
Értem mit akarsz mondani, de a videojátékok pont sztori mélységben beelőzték a Hollywood-i szintet, köszönhetően a jóval hosszabb játékidőnek, és a műfajból adódó lehetőségeknek. Nem CoD-okra gondolok persze...
gyeek
Szándékosan írtam 2012-t, a 2010es évek eleje igen komoly mélypont volt videójáték sztorikban.
Gyurma Pappa
My bad, 2012-t valamiért az Avatarra értettem. Én se tudok visszaemlékezni arra az időre, akkoriban szinte kizárólag Project Realityvel toltam, ott meg mi írtuk a forgatókönyvet. 😊
gyeek
Amikor az egyébként tök sablonos Dishonored volt az év játéka és a sikerült a Mass Effect 3-t a legendás lezárásával összehozni? De a Diablo 3 fantasztikus sztorija is akkor jött ki 😀

Egyébként lehet túloztam kicsit, igazán szar single játékok folyamatosan készülnek (most is)

több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 593 — Grady Judd fan
Az Avatar 2 meg egy 2012-es AAA videójáték, amivel nem lehet játszani, ez a sztori mélység ne kapjon már Oscart, plz.
Gyurma Pappa
Értem mit akarsz mondani, de a videojátékok pont sztori mélységben beelőzték a Hollywood-i szintet, köszönhetően a jóval hosszabb játékidőnek, és a műfajból adódó lehetőségeknek. Nem CoD-okra gondolok persze...
gyeek
Szándékosan írtam 2012-t, a 2010es évek eleje igen komoly mélypont volt videójáték sztorikban.
Gyurma Pappa
My bad, 2012-t valamiért az Avatarra értettem. Én se tudok visszaemlékezni arra az időre, akkoriban szinte kizárólag Project Realityvel toltam, ott meg mi írtuk a forgatókönyvet. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Ne vicceljünk már, hogy a Maverick meg az Oscar egy mondatba, sőt akár csak egy lapra kerül 😀

Az a film egy nevetségesen ostoba, blőd faszság volt. A látványon kívül egy kalap fost nem ért.

Vagy a '94-es Maverickről volt szó? Mert azt még érteném 😀

több mint 2 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 672 — Kinek mit intézett a kormánya
EEAAO: mindent értek, minden jogos
Ez a film marha erős.
Noha vitatható az legjobb női főszereplő Oscar (lehet inkább Blanchettnek adtam volna), de ez nekem eléggé top kategóriás film lett.

Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Gyurma Pappa
gyeek

több mint 2 éve
gyeek LSU Tigers 8 593 — Grady Judd fan
Gyurma Pappa

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
@Gyurma Pappa

miért ne kaphatná közönségfilm az oscart? pláne mikor nem volt kiemelkedő alkotás. értem amit az mmm-ről mondasz, írtam is, hogy a koncepciót és a próbálkozást értékelem is,de az összkép inkább lett megosztó semmint jó. azért ne tartsunk már ott, hogy egy jó ötletre oscart adnak. ilyen évben, mint az idei igenis odaadnám a mavericknek a díjat, mert egyrészről egy basszott jó, szórakoztató és látványos film és végrehajtotta azt a bravúrt, hogy visszarángatta a covid és a streaming által megtépázott moziba az embereket. spielberg sem véletlen mondta azt cruise-nak amit.... szvsz ezt is lehet(ne) annyira értékelni mint az mmm egyedi koncepcióját.
peach
azt már a spiderman no way home megtette mégse mondta senki hogy oscart érdemelne
pedig jó film az is ...
sőt ugye az majdnem 2milliárdot ért el a maverick 1.5ja ellen

több mint 2 éve
@Gyurma Pappa

miért ne kaphatná közönségfilm az oscart? pláne mikor nem volt kiemelkedő alkotás. értem amit az mmm-ről mondasz, írtam is, hogy a koncepciót és a próbálkozást értékelem is,de az összkép inkább lett megosztó semmint jó. azért ne tartsunk már ott, hogy egy jó ötletre oscart adnak. ilyen évben, mint az idei igenis odaadnám a mavericknek a díjat, mert egyrészről egy basszott jó, szórakoztató és látványos film és végrehajtotta azt a bravúrt, hogy visszarángatta a covid és a streaming által megtépázott moziba az embereket. spielberg sem véletlen mondta azt cruise-nak amit.... szvsz ezt is lehet(ne) annyira értékelni mint az mmm egyedi koncepcióját.
peach
Agree to disagree 😊

Értem amit írsz, de az én véleményem szerint az Akadémia igenis inkább díjazzon olyan filmeket, amik hosszútávon hatnak a mozira, mint olyanokat, ami csak simán "jók". Amellett, hogy egyetértek azzal, hogy a Maverick egy jó film, de fenntartom, hogy két év múlva senki nem fog emlékezni rá, míg az MMM hatása megkérdőjelezhetetlen. Azt is gondolom, hogy mivel nem jönnek sorba a bejelentések a Maverickhez hasonló, "klasszikus amerikai" témákhoz, Hollywood is inkább egyedi és normálistól eltérő sikernek gondolja, mint trendfordulónak.

De ez egy vélemény, lehet 2025-ben jön majd a Függetlenség napja 3 meg ki tudja mi, és akkor elismerem, hogy tévedtem 😊 pont ez a lényege az előrejelzésnek.

több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 15 604 — a new hope (again)
@Gyurma Pappa

szerk. azért az, hogy picúr előbb lesz oscar díjas színész mint indiana jones az sokkal vicesebb story szvsz mint amit jelenleg fut. erre kellett volna fogadni egy nagyot 1984-ben 😄

Szerkesztette: peach

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...