Filmek
39 feliratkozó
több mint 2 éve
Indy 3, a Keresztapa 3 és az Alien 3 jobb volt, de ízlések és pofonok.Hádde a Reszkessetek betörők hunmarad 😛😁?
Dzsokijuing
több mint 2 éve
Indy 3, a Keresztapa 3 és az Alien 3 jobb volt, de ízlések és pofonok.a Pusher trilógia a legjobb. ott még a 3. rész is jó.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/409003774_24220097254300918_2708320810883688378_n.jpg?_nc_cat=106&ccb=1-7&_nc_sid=c42490&_nc_ohc=8rrYfUN3UhYAX_HDwBY&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBgmdxJPuiPjTu1PrjCN4YaP7SSNCkMnafZrHpjjwJdwQ&oe=6576C154
Dzsokijuing
built for this shit
több mint 2 éve
De az nem része a trilógiának. 😊Abban a Harag útja a legjobb.Indy 3, a Keresztapa 3 és az Alien 3 jobb volt, de ízlések és pofonok.Ezt én is pont tegnap láttam. Elég sántítós a dolog, de legalább eszembe jutott, hogy a Mad Max 2-t meg akartam nézni 😀
Dzsokijuing
dugo93
Dzsokijuing
több mint 2 éve
Abban a Harag útja a legjobb.Indy 3, a Keresztapa 3 és az Alien 3 jobb volt, de ízlések és pofonok.Ezt én is pont tegnap láttam. Elég sántítós a dolog, de legalább eszembe jutott, hogy a Mad Max 2-t meg akartam nézni 😀
Dzsokijuing
dugo93
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Indy 3, a Keresztapa 3 és az Alien 3 jobb volt, de ízlések és pofonok.Ezt én is pont tegnap láttam. Elég sántítós a dolog, de legalább eszembe jutott, hogy a Mad Max 2-t meg akartam nézni 😀
Dzsokijuing
több mint 2 éve
Indy 3, a Keresztapa 3 és az Alien 3 jobb volt, de ízlések és pofonok.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
tapolcaimedia.hu/2022/10/elrontott-horror-rendoroket-kellett-hivni-a-tapolcai-moziba-egy-banda-miatt/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Megnéztem én is a Napcsit. Bárcsak ne tettem volna. David Scarpa kapd be a .....-t.
több mint 2 éve
Na, megneztem a napoleon-t is. Trefa. Csuful mellelottek ezzel a produkcióval.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 2 éve
passz, ha tudok valamit, megírom 😊tudja valaki itthon miért nincs tervben a Gojira -1.0 moziba kerülése?volt bármelyik Toho's godzilla itthon moziban?
Fontos_Vidra
szerintem nem, és így nincs fix forgalmazó
ha tippelnem kellene épp megy a bírkózás hogy ki kapja meg
de @Löfli valszeg jobban tudja
Negritis, a vajda

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Itten van az új Godzilla x Kong: The New Empire - 2024:A trailer végén a mozgás, mint ahogy a nyitókép is mutatja, kicsit fura, de hátha addig még csiszolnak rajta.
www.youtube.com/watch?v=lV1OOlGwExM
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Egy baj volt vele, az utolsó 20 perc. Vagy nem vették be amit be kellett volna, vagy túl sokat kaptak belőle.Nem mindenkinek jött be anno, de speciel nekem igen 😊arra a polcra teszem mint az idei creator-t
www.youtube.com/watch?v=GIfNH5qQCbY
Go Vikings!
nem igazán adott hozzá semmi újat a sci fikhez
viszont amit akart azt faszán megcsinálta
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Nem mindenkinek jött be anno, de speciel nekem igen 😊arra a polcra teszem mint az idei creator-t
www.youtube.com/watch?v=GIfNH5qQCbY
Go Vikings!
nem igazán adott hozzá semmi újat a sci fikhez
viszont amit akart azt faszán megcsinálta
több mint 2 éve
Nem mindenkinek jött be anno, de speciel nekem igen 😊 www.youtube.com/watch?v=GIfNH5qQCbY
több mint 2 éve
köszi!tudja valaki itthon miért nincs tervben a Gojira -1.0 moziba kerülése?volt bármelyik Toho's godzilla itthon moziban?
Fontos_Vidra
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
tudja valaki itthon miért nincs tervben a Gojira -1.0 moziba kerülése?volt bármelyik Toho's godzilla itthon moziban?
Fontos_Vidra
több mint 2 éve
tudja valaki itthon miért nincs tervben a Gojira -1.0 moziba kerülése?
több mint 2 éve
youtu.be/XJMuhwVlca4?si=QpuOcquLJ_xhwtfOhuhh, az effektek borzalmasak sztem
steelwolf
több mint 2 éve
néhány film az utóbbi 1-1.5 hétbőlNew Gods: Nezha és New Gods Yang Jian:
2 lazán összekapcsolódó kínai animációs film, disztópikus dízelpunk jellegű cuccok
wuxia/xianxia/xuanhuan elemekkel, meglepően szórakoztató és kreatív koreo/animáció
a történetek nemtúl bonyolultak persze
Beyond the infinite 2 minutes:
egy ember szobai monitorja és a közeli kávézójának tv-je 2 perc eltéréssel időalagutat képez és képes beszélni saját magával
kevés helyszines, kevés szereplős kvázi színházi darab
japán film szóval a színészi játék over the top, de egyébként akit foglalkoztat egy kamara sci fi annak javaslom
Spiritwalker:
Koreai film a memento vonalán
főhösünk egy másik testben tér magához és nem emlékszik semmire
bizonyos időközönként megint testet vált és próbálja kitalálni hogy milyen kapcsolat van a testek között
az akció nagyon fasza, a történet érdekes
a végére egy magyar alkotás
el a kezekkel a papámtól:
egy kvázi disney mese, de az összes karakter túltolt
a főszerepelő kiscsaj hozza amit kell
a többi gyerek viszont borzalmas és nagyon legalja
csobot adél förtelmes
kislánnyal talán nézhető, de nem javaslom
több mint 2 éve
youtu.be/XJMuhwVlca4?si=QpuOcquLJ_xhwtfO
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=1CGw8-Fd3VwMads Mikkelsen. Többet nem is kell mondani, alig várom!
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
www.youtube.com/watch?v=1CGw8-Fd3Vw
több mint 2 éve
Külföldi mozikban van szünet egyébként. A mozi üzemeltetőknek meg a büféből van bevételük csak, mert a jegyek nagy százalékát a forgalmazónak kell adni.Persze, én se szeretem, hogy már a kis menü is fél liter kóla meg ilyenek.mondjuk az sem kötelező, hogy kajapiával kell beülni, végül is nem azért megy az ember 😊 (gondolom Scott így gondolkozik, csak a stúdiók és a moziüzemeltetők nem)Egyszer-egyszer kötelezném őket arra, hogy popcorn+üdítő kombóval üljenek be egy moziba, fogyasszanak és bírják ki végig.mondjuk Scott egy fasz és rengeteg ótvar cuccot is csináltne felejtsd el, hogy ez az a rendezo, akinel nagyon sokszor csak a rendezoi valtozat volt az, amiben rengeteg dolog ertelmet nyert pl. asszem a blade runner is ilyen volt.erről nem hallottam, de baszki nehogy már egy egész évadnyi sorozatot kelljen megnézni egyszerre, hogy egy film értelmet nyerjen. aki nem tud forgatókönyvet írni és/vagy rendezni az ne csináljon filmet. akkor tagolja kétszer hat részes sorozatra és csinálja meg úgy.nem veletlenul irja mki h a 4 oras rendezoi valtozatot lesz ertelme megnezni.egyetértek, annyi kitétellel, hogy a színészek jól játszák a szerepüket, nem az ő hibájuk, hogy rosszul lettek megírva a karakterekNapoleont látta már valaki? Vélemény?halál unalmas, nagyon rossz a forgatókönyv, sajnos a színészek se izgik, hiába Phoenix, egy sablonos kosztümös film. a csatajelenetek jók, de ennyi
Spoilert ne, hátha győz Waterloo-nál..
😀
JC6 - a zsidó
Löfli
a látvány tök jó
az első másfél órában kb olyan mintha klippek sorozatát néznéd egymás után fűzve, csak mintha valaki bele akarná sűríteni az összes évszámot, amit olvasott egy töri könyvben a napóleon fejezetnél
Fontos_Vidra
csebi
Fontos_Vidra
fogd fel, hogy Scott egy muvesz, es nem hisz a mozik szamara kenyelmes masfel-ket oras sav limitekben. nem tudom, hogy otthon mi a szitu, mert regen voltam moziban Magyarorszagon, de itt Maltan (es Egyiptomban is) a film felenel van egy 5-10 perc kaki szunet, kimehetsz, kinyujthatod a labad stb. raadasul itt Maltan legalabb figyelnek arra, hogy nem a tenyleges felenel van a szunet, hanem jelenetek kozott (Egyiptomban egyszer konkretan a mondat kozepen volt a szunet).
raadasul tudta, hogy streamingre is keszul ott meg ugy allitod le a filmet ahogy akarod.
csebi
és ő az elsők között van akik a szünet miatt hisztiznek (Scorcese perrel fenyegetett a Virágok miatt)
Negritis, a vajda
Lúdas Solymi
Löfli
Általában el se fogy a végéig, mert minek, de ugye a legtöbb ember meg tolja ezerrel, aztán 1,5-2 óra környékén rájön h már alig bírja.
Egyébként a filmeket is meg lehetne úgy csinálni, hogy legyen betervezve szünet.
Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Lesz Ashokának második évada jól láthattam?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Nem pletyka, apple +-ra az kerül majd fel pár hét múlvaLáttam, kiírta a teló. Szerintem elmegyünk azért a moziba, megnézzük. Hátha kikapcsol
r.baggio