NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 607
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Filmek
40 feliratkozó
több mint 6 éve
nyilván faszméregetés volt24.hu/kultura/2019/09/27/megegyezett-a-sony-es-a-disney-pokember-marad-a-marvel-filmes-univerzumban/borítékolható volt, hogy csak kisírták a több pénzt.
Negritis
Kenny
kérdés hogy Venom akkor most benne lesz-e az MCU-ban amúgy mert arról is voltak pletykák
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
24.hu/kultura/2019/09/27/megegyezett-a-sony-es-a-disney-pokember-marad-a-marvel-filmes-univerzumban/borítékolható volt, hogy csak kisírták a több pénzt.
Negritis
több mint 6 éve
24.hu/kultura/2019/09/27/megegyezett-a-sony-es-a-disney-pokember-marad-a-marvel-filmes-univerzumban/
több mint 6 éve
kifejezetten jó volt az Ad Astrakis event horizon kis egyéb sci fi, de tök jó volt
és a hülye twist hátán twist és csöpögés mint az Insterstellarban kimaradt
mondjuk a tudományos pontosságot az első jelenet után elengedtem mert az fájt
több mint 6 éve
Nekem is nagyon tetszett, csak én nem szoktam ebbe a topikba írni 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Már meg sem lepődökAz Ad Astra is remek film lett, semmi extra, de egyszer moziban látni kellTe vagy az első aki nem szidta mint a bokrot.
r.baggio
Toca

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Az Ad Astra is remek film lett, semmi extra, de egyszer moziban látni kellTe vagy az első aki nem szidta mint a bokrot.
r.baggio
több mint 6 éve
én holnap megyekAz Ad Astra is remek film lett, semmi extra, de egyszer moziban látni kellNa ennek örülök. A héten vagy jövőhéten mindképp megnézem.
r.baggio
dugo93
modnjuk hideget-meleget hallottam róla
több mint 6 éve
Az Ad Astra is remek film lett, semmi extra, de egyszer moziban látni kellNa ennek örülök. A héten vagy jövőhéten mindképp megnézem.
r.baggio
több mint 6 éve
Az Ad Astra is remek film lett, semmi extra, de egyszer moziban látni kell

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Első Vér (Rambo 1)még mindig egy kurvajó film, kár hogy a 2-3 átmegy patrióta B akcióba
a 4.et még nem láttam most tartok maratont készülve az 5-re
több mint 6 éve
Nem t'om volt-e már, de a skandináv vonulatot kedvelőknek (vagy aki csak jó filmet akar látni) erősen ajánlható a dán Q-ügyosztályos széria: Nyomtalanul
Fácángyilkosok
Palackposta
A 64-es betegnapló

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
Amúgy azt tudjuk, hogy Sauron miért küldi a seregét Minas Tirithbe? Mmint hogy mi az indoka rá, azon kívül hogy epic battlewww.quora.com/Was-it-wise-for-Sauron-to-attack-Minas-Tirith-given-the-information-known-to-him
shawnka
több mint 6 éve
Amúgy azt tudjuk, hogy Sauron miért küldi a seregét Minas Tirithbe? Mmint hogy mi az indoka rá, azon kívül hogy epic battle
több mint 6 éve
Szembejött youtube-on. Ez a jelenet még mindig zseniális. Újra is nézem valamikor.kevés film volt akkora csalódás nekem 😕
www.youtube.com/watch?v=a3lcGnMhvsA
dugo93
több mint 6 éve
Szembejött youtube-on. Ez a jelenet még mindig zseniális. Újra is nézem valamikor.www.youtube.com/watch?v=a3lcGnMhvsA
több mint 6 éve
Konkrétan lassan extra gönc nélkül is el tudná játszani a Gagyi Mamit. 😊 Ettől függetlenül nagyon várós.www.youtube.com/watch?v=PmaOIP46Up4ML szépen meg van emberesedve 😀 😛
steelwolf
warr_b
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=PmaOIP46Up4ML szépen meg van emberesedve 😀 😛
steelwolf

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=PmaOIP46Up4
több mint 6 éve
youtu.be/h_2RjQwQGV0210 perces lesz, szóval hideg elemózsiát készíts majd magad mellé, amikor megnézed.
Ó máj Gád, mióta várom már csak a trélert is...
O1G
több mint 6 éve
Volt egyszer egy...HollywoodVan jobb Tarantino nah...nem is egy. De nézhető azért, persze elég különleges az egész.
Az utolsó 10-15 perc azért mindent visz, zseniális 😀 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=zAGVQLHvwOY