Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
5 napja
Igen, csak itt nem ez volt az egyetlen nagy baj, hanem még egy jó pár másik is. 😀 Ki is nyírtak vele, majd 12 év "után mentem a levesbe" XD.De amúgy ez már óriási eredmény, hogy átmegy. Én is tapasztaltam bőven abból, amit a korábbiak írtak. Ma már úgy állok hozzá, hogy amíg nem az én hatásköröm, addig nem rakok bele energiát, mert egyszerűen felesleges.Elmehet a faszomba, a protekciós szakmailag alkalmatlan - mert hogy ennél a cégnél csak ilyen vezetők vannak - nyomorékja, amelyik kitalálta, hogy a cég egész flottáján korlátozzák le a sebességet a felére... mert hogy úgy kevesebb kocc lesz a gépeken...Emlékszem, meginterjúvolt a korábbi főmérnököm, meg a telefon-monitor-kommandós slepp, hogy miért nem jó a projekt, miért nem megy; mondtam nekik, hogy "részben azért, mert szar az adminisztráció, nem így kellene, hanem amúgy". Nem értették, leszarták. Még párszor nekifutottunk ennek a körnek, eredmény ugyanaz. Majd X hónap múlva jönnek széles vigyorral, hogy most már zökkenőmentesnek kell lennie az adminisztrációnak, mert ők megoldották a korábbi problémát. A probléma megoldása az volt, hogy bevezették azt, amit mondtam. Szóval minden fasza 😀 😀
Csak egy kört kéne legalább havonta egyszer megtenni az üzembe, ne adj isten hozzászolni a doglozóitokhoz, ha a targoncásokat érintő brainfartod van, akkor baszki targoncásokkal beszélni, megkérdezni őket.
De persze úgy sokkal könnyebb kurva okosnak lenni, hogy egy hangyafasznyit se látsz bele a dolgokba, szarsz is bele, csak kiadsz valami kretén ukázt, mert “odalenn” majd úgyis megoldják valahogy...
Cowboykarcsi90
kishaszi
szaba
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
5 napja
Lehet csak én látok mindenbe is politikát, de egyébként a cég tűpontosan modellezi ennek az országnak a működését.Kicsit politikát látsz bele valóban, mert ez attól teljesen függetlenül létező szokás. És ahogy írod, még olyan nagy baj se lenne ezzel - jobb ismert arcot odavinni valahova, olyat, akiben megbízol (persze ennek is vannak olykor rosszul elsült vonzatai, nagy számok törvénye alapján nem lehet elkerülni), és napnál világosabb, hogy az ember olyanokat vesz maga köré, akikben megbízik //nekem ezért sincs azzal bajom, hogy valaki nagypolitikában xy ismerőse, bátyja, anyjapicsája stb. - addig, amíg a szakértelem nem csorbul. Az persze lutri, hogy az illető beválik vagy sem, de ez olyan, hogy nullkilóméterrel kezdve is lehet fejlődni - én is így nyomtam, sőt. /Persze abba kell energiát fektetni, meg nem mindenki születik szervező zseninek...//
Adott apu, aki harmiciksz évvel ezelőtt, ha nem is a nulláról kezdve, de a mostani méreteknél fényévekkel szerényebb alapokkal elkezdte ezt az egészet. A biznisz szépen terebéjesedett, kb 10 évvel ezelőtt már miliárdos bevételű cég volt. Apu viszont már öregedett, volt is két gyerek, aztán akkor a cég szépen szét lett osztva kettőjük között. Na régiek mesélik, hogy onnan kezdődött a lassú de biztos lejtmenet.
Azok akik a régi rendszerből maradtak, szépen lassan kikoptak, vagy igazábol évek alatt el lett érve hogy maguktól menjenek el. A helyükre egyre inkább a két egyerek ilyen olyan ismerőse családi barátja került be a vezetésbe.
Persze aztán ezek a bekerültek is hozták maguk alá okosba a saját pereputtyukat. Ma már komplett családfákat lehet itt a cégnél felállítani, ki hol, a cég milyen részén dolgozik. Még ezzel önmagában talán nem is lenne baj, csakhogy ezzel a sok ilyen olyan felvétellel - szerintem ez elkerűlhetetlen - egyre inkább olyanok érkeznek, akik hát... ok lehet nincs tapasztalata, de majd belejön Évikém meglátod, na majd én kezeskedek róla!... jah hát a diplomája az még nincs meg de gyorsan tanul majd meglátod!
A kedvencem a gyártásvezető akinek konrétan a közvetlen csaladja itt dolgozik. Gyerekek, testvér, keresztfiú. Na persze azt gondolhatjátok is, hogy az illető milyen hálás a tulajdonosoknak, hogy milyen sokra vieheti itt nálunk a pereputty. Akármilyen agyhalott faszságot is találnak ki, olyan válasz hogy nem, nincs! “majd a fiúk megoldják!”
Egy két középvezető a kivétel meg a koordinátoroktól lefelé, és akkor ez a alsó perem tartja igazából működőképesen a céget. Csak fogynak szépen lassan ők is.
Cowboykarcsi90
A legtöbb nagyobb cég a hangyáktól működik valójában, csak az nincs honorálva. Kell persze ügyvitel, sőt, na akkor derülnek ki azok a dolgok, amikor úgy lesznek sokan vezetők, hogy életükben két kanalat nem tettek odébb, de duma az van, Erről is tudnék regélni multi múltból kifolyólag.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
5 napja
nemcsak, hogy felesleges, hanem konkrétan magad ellen dolgozol, ha a közvetlen főnököd szájába rágod ezeket a dolgokat ingyen. ha az ilyen tippekért meg kooperáció készségért pöckölgetik a zsetont is felfelé az ügy más nyilván, de én azt szoktam a feletteseim különböző nyöszörgésére mondani, hogy engem nem azért fizetnek itt, hogy okos legyek, arra itt vagytok ti a bértábla szerint is xdDe amúgy ez már óriási eredmény, hogy átmegy. Én is tapasztaltam bőven abból, amit a korábbiak írtak. Ma már úgy állok hozzá, hogy amíg nem az én hatásköröm, addig nem rakok bele energiát, mert egyszerűen felesleges.Elmehet a faszomba, a protekciós szakmailag alkalmatlan - mert hogy ennél a cégnél csak ilyen vezetők vannak - nyomorékja, amelyik kitalálta, hogy a cég egész flottáján korlátozzák le a sebességet a felére... mert hogy úgy kevesebb kocc lesz a gépeken...Emlékszem, meginterjúvolt a korábbi főmérnököm, meg a telefon-monitor-kommandós slepp, hogy miért nem jó a projekt, miért nem megy; mondtam nekik, hogy "részben azért, mert szar az adminisztráció, nem így kellene, hanem amúgy". Nem értették, leszarták. Még párszor nekifutottunk ennek a körnek, eredmény ugyanaz. Majd X hónap múlva jönnek széles vigyorral, hogy most már zökkenőmentesnek kell lennie az adminisztrációnak, mert ők megoldották a korábbi problémát. A probléma megoldása az volt, hogy bevezették azt, amit mondtam. Szóval minden fasza 😀 😀
Csak egy kört kéne legalább havonta egyszer megtenni az üzembe, ne adj isten hozzászolni a doglozóitokhoz, ha a targoncásokat érintő brainfartod van, akkor baszki targoncásokkal beszélni, megkérdezni őket.
De persze úgy sokkal könnyebb kurva okosnak lenni, hogy egy hangyafasznyit se látsz bele a dolgokba, szarsz is bele, csak kiadsz valami kretén ukázt, mert “odalenn” majd úgyis megoldják valahogy...
Cowboykarcsi90
kishaszi
szaba
5 napja
Lehet csak én látok mindenbe is politikát, de egyébként a cég tűpontosan modellezi ennek az országnak a működését.elég sok ilyen cég van a világon mindenhol
Adott apu, aki harmiciksz évvel ezelőtt, ha nem is a nulláról kezdve, de a mostani méreteknél fényévekkel szerényebb alapokkal elkezdte ezt az egészet. A biznisz szépen terebéjesedett, kb 10 évvel ezelőtt már miliárdos bevételű cég volt. Apu viszont már öregedett, volt is két gyerek, aztán akkor a cég szépen szét lett osztva kettőjük között. Na régiek mesélik, hogy onnan kezdődött a lassú de biztos lejtmenet.
Azok akik a régi rendszerből maradtak, szépen lassan kikoptak, vagy igazábol évek alatt el lett érve hogy maguktól menjenek el. A helyükre egyre inkább a két egyerek ilyen olyan ismerőse családi barátja került be a vezetésbe.
Persze aztán ezek a bekerültek is hozták maguk alá okosba a saját pereputtyukat. Ma már komplett családfákat lehet itt a cégnél felállítani, ki hol, a cég milyen részén dolgozik. Még ezzel önmagában talán nem is lenne baj, csakhogy ezzel a sok ilyen olyan felvétellel - szerintem ez elkerűlhetetlen - egyre inkább olyanok érkeznek, akik hát... ok lehet nincs tapasztalata, de majd belejön Évikém meglátod, na majd én kezeskedek róla!... jah hát a diplomája az még nincs meg de gyorsan tanul majd meglátod!
A kedvencem a gyártásvezető akinek konrétan a közvetlen csaladja itt dolgozik. Gyerekek, testvér, keresztfiú. Na persze azt gondolhatjátok is, hogy az illető milyen hálás a tulajdonosoknak, hogy milyen sokra vieheti itt nálunk a pereputty. Akármilyen agyhalott faszságot is találnak ki, olyan válasz hogy nem, nincs! “majd a fiúk megoldják!”
Egy két középvezető a kivétel meg a koordinátoroktól lefelé, és akkor ez a alsó perem tartja igazából működőképesen a céget. Csak fogynak szépen lassan ők is.
Cowboykarcsi90
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 napja
Lehet csak én látok mindenbe is politikát, de egyébként a cég tűpontosan modellezi ennek az országnak a működését.Adott apu, aki harmiciksz évvel ezelőtt, ha nem is a nulláról kezdve, de a mostani méreteknél fényévekkel szerényebb alapokkal elkezdte ezt az egészet. A biznisz szépen terebéjesedett, kb 10 évvel ezelőtt már miliárdos bevételű cég volt. Apu viszont már öregedett, volt is két gyerek, aztán akkor a cég szépen szét lett osztva kettőjük között. Na régiek mesélik, hogy onnan kezdődött a lassú de biztos lejtmenet.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
5 napja
De amúgy ez már óriási eredmény, hogy átmegy. Én is tapasztaltam bőven abból, amit a korábbiak írtak. Ma már úgy állok hozzá, hogy amíg nem az én hatásköröm, addig nem rakok bele energiát, mert egyszerűen felesleges.Elmehet a faszomba, a protekciós szakmailag alkalmatlan - mert hogy ennél a cégnél csak ilyen vezetők vannak - nyomorékja, amelyik kitalálta, hogy a cég egész flottáján korlátozzák le a sebességet a felére... mert hogy úgy kevesebb kocc lesz a gépeken...Emlékszem, meginterjúvolt a korábbi főmérnököm, meg a telefon-monitor-kommandós slepp, hogy miért nem jó a projekt, miért nem megy; mondtam nekik, hogy "részben azért, mert szar az adminisztráció, nem így kellene, hanem amúgy". Nem értették, leszarták. Még párszor nekifutottunk ennek a körnek, eredmény ugyanaz. Majd X hónap múlva jönnek széles vigyorral, hogy most már zökkenőmentesnek kell lennie az adminisztrációnak, mert ők megoldották a korábbi problémát. A probléma megoldása az volt, hogy bevezették azt, amit mondtam. Szóval minden fasza 😀 😀
Cowboykarcsi90
kishaszi
5 napja
Elmehet a faszomba, a protekciós szakmailag alkalmatlan - mert hogy ennél a cégnél csak ilyen vezetők vannak - nyomorékja, amelyik kitalálta, hogy a cég egész flottáján korlátozzák le a sebességet a felére... mert hogy úgy kevesebb kocc lesz a gépeken...Emlékszem, meginterjúvolt a korábbi főmérnököm, meg a telefon-monitor-kommandós slepp, hogy miért nem jó a projekt, miért nem megy; mondtam nekik, hogy "részben azért, mert szar az adminisztráció, nem így kellene, hanem amúgy". Nem értették, leszarták. Még párszor nekifutottunk ennek a körnek, eredmény ugyanaz. Majd X hónap múlva jönnek széles vigyorral, hogy most már zökkenőmentesnek kell lennie az adminisztrációnak, mert ők megoldották a korábbi problémát. A probléma megoldása az volt, hogy bevezették azt, amit mondtam. Szóval minden fasza,,, 😀 😀
Cowboykarcsi90
5 napja
Elmehet a faszomba, a protekciós szakmailag alkalmatlan - mert hogy ennél a cégnél csak ilyen vezetők vannak - nyomorékja, amelyik kitalálta, hogy a cég egész flottáján korlátozzák le a sebességet a felére... mert hogy úgy kevesebb kocc lesz a gépeken...nálunk is ugyanígy mennek a folyamatok. annyival másabb , hogy megkérdezik a véleményem, elmondom, majd szarnak bele és mennek a saját hülye ostoba fejük után.
Cowboykarcsi90
mostanra annyi változott, hogy leszarom és annyit mondok, hogy nekem m1, csináljanak amit akarnak.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
5 napja
Elmehet a faszomba, a protekciós szakmailag alkalmatlan - mert hogy ennél a cégnél csak ilyen vezetők vannak - nyomorékja, amelyik kitalálta, hogy a cég egész flottáján korlátozzák le a sebességet a felére... mert hogy úgy kevesebb kocc lesz a gépeken...Mindenhol ez meg nagyon sok éve, most találkoztál vele először? Lucky you.
Cowboykarcsi90

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
5 napja
Elmehet a faszomba, a protekciós szakmailag alkalmatlan - mert hogy ennél a cégnél csak ilyen vezetők vannak - nyomorékja, amelyik kitalálta, hogy a cég egész flottáján korlátozzák le a sebességet a felére... mert hogy úgy kevesebb kocc lesz a gépeken...Csak egy kört kéne legalább havonta egyszer megtenni az üzembe, ne adj isten hozzászolni a doglozóitokhoz, ha a targoncásokat érintő brainfartod van, akkor baszki targoncásokkal beszélni, megkérdezni őket.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
11 napja
Szajbarakott kurva anyját a pesti kátyús utaknak! Hát nem felhasitotta egy kurva nagy kő darab ami a lyukbol jött ki a 2 éves abroncsot!! A faszom a toldozott utakba!
13 napja
Valami gebasz lehet most a youtubenál.Én a feliratkozásaim közül nem tudom iPaden alkalmazásban elrejteni amit már megnéztem, de telón meg tévén megy.
Gondolom majd kijavítjak ezt is, meg a többi hibát is.
14 napja
Yetteles wifi van itthon már egy ideje, telefonon is azon keresztül néztem.telefonon wifiről nézted vagy mobilnetről?Persze, minden a szokásos. Telefonon is megy rendesen ugyanúgy, ezért fura.Ez a tartalom nem áll rendelkezésre, próbáld meg újra később.be vagy jelentkezve?
Kedves YouTube ezt írja ki minden egyes zenénél, amit eddig nyilván gond nélkül lejátszott.
Mi a franc baja van ennek...
Mikey
NB2
Mikey
mert a telekom vs cloudfare is közbeszólhat
de tippre továbbra is az adblocker
Negritis, a vajda
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
14 napja
telefonon wifiről nézted vagy mobilnetről?Persze, minden a szokásos. Telefonon is megy rendesen ugyanúgy, ezért fura.Ez a tartalom nem áll rendelkezésre, próbáld meg újra később.be vagy jelentkezve?
Kedves YouTube ezt írja ki minden egyes zenénél, amit eddig nyilván gond nélkül lejátszott.
Mikey
NB2
Mikey
mert a telekom vs cloudfare is közbeszólhat
de tippre továbbra is az adblocker
14 napja
www.spacebar.news/stop-using-opera-browser/az opera miert necces?próbáld meg bármi másik böngészőben mert simán lehetUgyanúgy csak a gyári beépített Opera adblocker van használva, ahogy eddig.Ez a tartalom nem áll rendelkezésre, próbáld meg újra később.adblocker?
Mikey
Negritis, a vajda
Mikey
az opera eleve kicsit necces (chrome is mondjuk)
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
de ez csak a "tip of the iceberg"
14 napja
Persze, minden a szokásos. Telefonon is megy rendesen ugyanúgy, ezért fura.Ez a tartalom nem áll rendelkezésre, próbáld meg újra később.be vagy jelentkezve?
Mikey
NB2
14 napja
YoungZeeZee
9 509
az opera miert necces?próbáld meg bármi másik böngészőben mert simán lehetUgyanúgy csak a gyári beépített Opera adblocker van használva, ahogy eddig.Ez a tartalom nem áll rendelkezésre, próbáld meg újra később.adblocker?
Mikey
Negritis, a vajda
Mikey
Negritis, a vajda
14 napja
Akkor nemcsak nálam szórakozik a Youtube, mondjuk nálam speciel azzal, hogy az egyvelegek lejátszási listájából nem engedi törölni azokat melyek nem kellenek de ő beválogatta oda. Illetve telefonon pl törölhetem, de rakja is vissza. Írtam nekik de persze semmi reakció. Így kb nincs értelme az egésznek, "szenvedhetek" össze magam egy listát.próbáld meg bármi másik böngészőben mert simán lehetUgyanúgy csak a gyári beépített Opera adblocker van használva, ahogy eddig.Ez a tartalom nem áll rendelkezésre, próbáld meg újra később.adblocker?
Mikey
Negritis, a vajda
Mikey
Negritis, a vajda
14 napja
Ez a tartalom nem áll rendelkezésre, próbáld meg újra később.be vagy jelentkezve?
Mikey
14 napja
próbáld meg bármi másik böngészőben mert simán lehetUgyanúgy csak a gyári beépített Opera adblocker van használva, ahogy eddig.Ez a tartalom nem áll rendelkezésre, próbáld meg újra később.adblocker?
Mikey
Negritis, a vajda
Mikey
14 napja
Ugyanúgy csak a gyári beépített Opera adblocker van használva, ahogy eddig.Ez a tartalom nem áll rendelkezésre, próbáld meg újra később.adblocker?
Mikey
Negritis, a vajda
14 napja
Ez a tartalom nem áll rendelkezésre, próbáld meg újra később.adblocker?
Mikey
14 napja
Ez a tartalom nem áll rendelkezésre, próbáld meg újra később.Kedves YouTube ezt írja ki minden egyes zenénél, amit eddig nyilván gond nélkül lejátszott.
14 napja
Így, hogy mindkettő EU-s semmi, ugyan annyira “erős” mindkettő. Szimplán nyugodtabb leszek, ha meglesz a nemet is.CDU próbál szivatni engem úgy látom. 😀 a szép emlékű ampel koalíció 2024-ben levitte a német állampolgársági követelményeket 5 évre és b1-es nyelvvizsgára.Amúgy mi a haszna a német állampolgárságnak egy magyar számára? Van bármi hozzáadott értéke az életedhez? Mit tud egy EU-s német amit nem tud egy EU-s magyar?
rob3r7o
Őszentsége Sobri Jóska
Max talán annyi, h a CV-ben jobban mutat, ha nemet állampolgárság is szerepel benne.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
14 napja
CDU próbál szivatni engem úgy látom. 😀 a szép emlékű ampel koalíció 2024-ben levitte a német állampolgársági követelményeket 5 évre és b1-es nyelvvizsgára.Amúgy mi a haszna a német állampolgárságnak egy magyar számára? Van bármi hozzáadott értéke az életedhez? Mit tud egy EU-s német amit nem tud egy EU-s magyar?
rob3r7o