Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
a sulimban új csengő van..elég ha annyit mondok hogy egy moslék szar az egész. amikor csengetnek ilyen nintendo szintű zenét nyomatnak, de valami istentelen fost. olyan érzésem van mintha egy kurva tetrisben lennék..szánalom 😒'Hall Of Greenez mellé még g.ci mód hangos is nem? 😊
több mint 14 éve
a sulimban új csengő van..elég ha annyit mondok hogy egy moslék szar az egész. amikor csengetnek ilyen nintendo szintű zenét nyomatnak, de valami istentelen fost. olyan érzésem van mintha egy kurva tetrisben lennék..szánalom 😒'
több mint 14 éve
rohadt korai kelés, pedig direkt lefeküdtem 5-kor, hogy tudjak aludni 1-2 órát még meló előtt, de nem bírom, totál ko vagyok, ráadásul még beteg is
több mint 14 éve
Rohadjon meg a Saints. Kidrukkolom, hogy hosszabítás legyen, kivédekezik a Falcons támadását. Mennek előre, erre 1&10-nél 15 yardról ahelyett hogy mennének tovább, rúgnak és kihagyják. Ááááá....ezen úszott el 4000 Ft-om.Szerk.: Most vettem észre, hogy a Skins is betlizett, úgyhogy nem csak a Saintsen múlt. De akkor is rohadjanak meg. 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nem elég hogy borzalamas estém van-ilyen estéken "áldom" az eszem; hogy Jags drukker lettem-; még a lapockám iszonyatos erővel elkezdett fájni...(2 napja elaludtam; és azóta kinoz)iktriadnéztél volna péntek éjjel collegeot alvás helyett és máris jobb lenne 😛
a JAX szurkolóság sem fenyeget már csak 1-2 évig 😛
több mint 14 éve
Nem elég hogy borzalamas estém van-ilyen estéken "áldom" az eszem; hogy Jags drukker lettem-; még a lapockám iszonyatos erővel elkezdett fájni...(2 napja elaludtam; és azóta kinoz)
több mint 14 éve
én pár napja hordtam ki egy száj,íny,szájpadlás,arc,torok gyulladástbetegség :/konquerorén is kurva szarul vagyok.haromt
evés nem ment,6 nap alatt 5 kiló jött le rólam,pedig nem vagyok egy nagy darab ember
több mint 14 éve
A jó büdös kurva anyját az egész MÁVnak. 22es kocsiban kaptam jegyet, amibe nem lehet bemenni, teljesen természetesen, hogy a 22es kocsi fele a WC előtt / üres székeken csövelt. De még így is bírt késni KIBASZOTT 50 percet.... Komolyan mondom nem hiszem el, hogy ezért pénzt kérnek.
több mint 14 éve
Vasárnap délutáni érzés 😕DripUtálom én is...főleg ilyen moslék időben..olyan semmilyen az egész. engem csak az vigasztal hogy gameday van 😊
több mint 14 éve
Mikey
18 729
Valamelyik köcsög helyi politikus családi napot tart a ház melletti téren (körhinta, dodgem etc) és három család miatt bömböltetik a zenét qrva hangosan.Örülök neki.
több mint 14 éve
Éreztem, hogy lesz egy ilyen reakció😀😀😀Helyes 😀barneybetegség :/konquerorValszeg titkárnőtől kaptam elkishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Helyes 😀betegség :/konquerorValszeg titkárnőtől kaptam elkishaszi
több mint 14 éve
betegség :/konquerorÉn kihordtam gyorsan. Valszeg titkárnőtől kaptam el, másnap torokfájás, harmadnapra kidolgozta a szervezetem magától.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
szaba
10 542
Amúgy már nekem is a 2. eset, amikor az utolsót szaggatom meg.Indultunk volna apámmal Budapestre - már itt várt harci díszben - erre most vettem észre, h tegnap kiszakadt egy darab a kontaktlencsémből... (utolsó pár, ofkorz) Az ilyen úgy fel tudnak agyalni, hogy azt szavakba nem lehet önteni...szabaAsszony is szigorúan az utolsó kontaklencséit szokta kicsípni. 😀GRAFI
több mint 14 éve
Indultunk volna apámmal Budapestre - már itt várt harci díszben - erre most vettem észre, h tegnap kiszakadt egy darab a kontaktlencsémből... (utolsó pár, ofkorz) Az ilyen úgy fel tudnak agyalni, hogy azt szavakba nem lehet önteni...szabaAsszony is szigorúan az utolsó kontaklencséit szokta kicsípni. 😀
több mint 14 éve
szaba
10 542
Indultunk volna apámmal Budapestre - már itt várt harci díszben - erre most vettem észre, h tegnap kiszakadt egy darab a kontaktlencsémből... (utolsó pár, ofkorz) Az ilyen úgy fel tudnak agyalni, hogy azt szavakba nem lehet önteni...
több mint 14 éve
Nem isztok eleget... Engem már három éve nem tudott kiütni semmilyen betegség. 😛
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
haha, de ettől sem lettem jobban...mind a 99 problémán ugyanaz a személy... :/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
útálom h nem tudok szabadulni a 6 éve nem látott ex barátnőm emlékétől...garuhttp://www.youtube.com/watch?v=5W80Ae5hEOA
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
útálom h nem tudok szabadulni a 6 éve nem látott ex barátnőm emlékétől...
több mint 14 éve
aztán nehogy a betegség helyett mást dobjak ki magambólkonquerortekintsetek rám olyan emberként, aki látja a közeljövőt...broáf
több mint 14 éve
mikor Fucunak fájt a torka, majd másnap nekem is még csak sejtettem, de már bizonyosHa már Barney: Ha úgy érzem kezdek beteg lenni, dobom a betegséget, és helyette inkább király vagyok. Bezony.fetomyén is ezzel próbálkozom, de jelenleg taknyom-nyálam egybefolyik. nem fasza.kristof
a fórum és a twitter fertőz
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ha már Barney: Ha úgy érzem kezdek beteg lenni, dobom a betegséget, és helyette inkább király vagyok. Bezony.fetomyén is ezzel próbálkozom, de jelenleg taknyom-nyálam egybefolyik. nem fasza.