Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 14 éve
én azokat imádom, akik egy megállót képesek menni a 4/6-ossal, pl. a moszkva tértől a széna térig 😀 😂JJ Tillera királyi postával vagyunk egy irodaházban, ezek egy emeletet lefelé is lifttel tesznek meg.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
K, CH 😛Kiveve, ha a Q-ba, vagy az I-be ment.barneyén azokat imádom, akik egy megállót képesek menni a 4/6-ossal, pl. a moszkva tértől a széna térig 😀 😂JJ TillerDurván a Móricz-BME is egy megálló, kb. 1 perccel van messzebb az egyetem a Budafoki útról mint a Petőfi hídtól 😊Rataccess
off{
Azok mekkorát szívtak, akik az első héten a Q-ban azt a üzenetet találták, h az óra a CH-ban lesz... 😀
}
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
pl. a moszkva tértől a széna térig 😀 😂JJ Tillernem is tudtam, hogy ilyen haladó szellemiségű a város, hogy már róla is neveztek el teret
több mint 14 éve
Kiveve, ha a Q-ba, vagy az I-be ment.Durván a Móricz-BME is egy megálló, kb. 1 perccel van messzebb az egyetem a Budafoki útról mint a Petőfi hídtól 😊Rataccess10 perc séta lett volna gyalog 😛Black_Adderén azokat imádom, akik egy megállót képesek menni a 4/6-ossal, pl. a moszkva tértől a széna térig 😀 😂JJ Tiller
több mint 14 éve
Durván a Móricz-BME is egy megálló, kb. 1 perccel van messzebb az egyetem a Budafoki útról mint a Petőfi hídtól 😊én azokat imádom, akik egy megállót képesek menni a 4/6-ossal, pl. a moszkva tértől a széna térig 😀 😂JJ TillerMa délben vettem észre, hogy hétfőn lejárt a 30 napos bérletem. Mivel a Móriczon nem találtam árust, így számomra egyértelművé vált, hogy ha elmegyek a 6ossal 2 megállót a sulihoz ott lesznek az ellenőrök 😀 Lenne ötösöm a lottón.... Több, mint egy hónapja vagyok BPn, azóta egyetlen egy darabot nem láttam, ma persze voltak 😀 Még jó, hogy pont akkor nézték az enyém, amikor már szálltam le a BMEnél....tenorx10 perc séta lett volna gyalog 😛Black_Adder
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 14 éve
én azokat imádom, akik egy megállót képesek menni a 4/6-ossal, pl. a moszkva tértől a széna térig 😀 😂Ma délben vettem észre, hogy hétfőn lejárt a 30 napos bérletem. Mivel a Móriczon nem találtam árust, így számomra egyértelművé vált, hogy ha elmegyek a 6ossal 2 megállót a sulihoz ott lesznek az ellenőrök 😀 Lenne ötösöm a lottón.... Több, mint egy hónapja vagyok BPn, azóta egyetlen egy darabot nem láttam, ma persze voltak 😀 Még jó, hogy pont akkor nézték az enyém, amikor már szálltam le a BMEnél....tenorx10 perc séta lett volna gyalog 😛Black_Adder
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Hát komolyan. Erre már nem mondok semmit:http://www.nana.hu/sztarok/pletyka/stohl-andras-botrany-fegyver-vadaszat-103596.html
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
A lapockám épp azon van hogy kinyirjon; lassan már ülni is fáj....iktriadolyan vagy mint a playmakers-ben a head coach.
neki is már minden baja volt, de mégiscsak szezon van - nem lehet dokihoz menni mert még bent tart és akkor mi lesz a csapattal?
több mint 14 éve
Ma délben vettem észre, hogy hétfőn lejárt a 30 napos bérletem. Mivel a Móriczon nem találtam árust, így számomra egyértelművé vált, hogy ha elmegyek a 6ossal 2 megállót a sulihoz ott lesznek az ellenőrök 😀 Lenne ötösöm a lottón.... Több, mint egy hónapja vagyok BPn, azóta egyetlen egy darabot nem láttam, ma persze voltak 😀 Még jó, hogy pont akkor nézték az enyém, amikor már szálltam le a BMEnél....tenorx10 perc séta lett volna gyalog 😛
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 14 éve
Ma délben vettem észre, hogy hétfőn lejárt a 30 napos bérletem. Mivel a Móriczon nem találtam árust, így számomra egyértelművé vált, hogy ha elmegyek a 6ossal 2 megállót a sulihoz ott lesznek az ellenőrök 😀 Lenne ötösöm a lottón.... Több, mint egy hónapja vagyok BPn, azóta egyetlen egy darabot nem láttam, ma persze voltak 😀 Még jó, hogy pont akkor nézték az enyém, amikor már szálltam le a BMEnél....
több mint 14 éve
Mi fáj iktriad pontosan?A lapockám épp azon van hogy kinyirjon; lassan már ülni is fáj....iktriadEz az a dolog,aminek semmit nem tudsz csinálni.
A feleségem hónapokig vergődött vele.
Max szedsz egy kis fájdalomcsillapítót,de azt sem lehet a végtelenségig.
Majd elmúlik idővel.Bazzani
Idegbecsípődés a lapockánál? Az volt nekem több napos, meg több hónapos is. Csontkovács ismerős tavaly egy túrán kirántotta. Másnapra elmúlt.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
A lapockám épp azon van hogy kinyirjon; lassan már ülni is fáj....iktriadEz az a dolog,aminek semmit nem tudsz csinálni.
A feleségem hónapokig vergődött vele.
Max szedsz egy kis fájdalomcsillapítót,de azt sem lehet a végtelenségig.
Majd elmúlik idővel.
több mint 14 éve
A lapockám épp azon van hogy kinyirjon; lassan már ülni is fáj....iktriadErre mondja a csodadoktor háziorvosom, hogy akkor ne ülj.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
A lapockám épp azon van hogy kinyirjon; lassan már ülni is fáj....
több mint 14 éve
detto! de ez az ő korlátoltságukat bizonyítja, nem az enyémet!😉 illetve én még ehhez hozzáfűzném hogy hányni tudnék azoktól az emberektől is akik hogyha akár egy picit is másképp csinálsz/gondolsz dolgokat (teszemazt úgy öltözöl ami nem szokványos) akkor megnéz az utcán, sőt még pofákat is vág hozzá! marha sok ideje van ezeknek az embereknek, és ahelyett hogy magukkal törődnének másokkal foglalkoznak!Erről valami fotó kéne, hogy megbizonyosodhassunk: mindig a másikban van a hiba😀😀😀DUtálom és mélységesen megvetem azokat az embereket akiknek nincs stílusuk, ízlésük, hallgatják a tévéből ömlő mainstream fost és mennek a tömeg után.Tomeeerihu
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
A jó büdös kurva anyját az egész MÁVnak. 22es kocsiban kaptam jegyet, amibe nem lehet bemenni, teljesen természetesen, hogy a 22es kocsi fele a WC előtt / üres székeken csövelt. De még így is bírt késni KIBASZOTT 50 percet.... Komolyan mondom nem hiszem el, hogy ezért pénzt kérnek.tenorxAkkor ez a 22-es csapdája?😛
több mint 14 éve
nekünk egy időben ez volt a ki és becsengő http://www.youtube.com/watch?v=b34uIUo-l9wde volt kicsengő a "Hallelujah" kiabálás is 😛
több mint 14 éve
Nálunk gólyatáborban ez volt a gyülekező zene 😀a sulimban új csengő van..elég ha annyit mondok hogy egy moslék szar az egész. amikor csengetnek ilyen nintendo szintű zenét nyomatnak, de valami istentelen fost. olyan érzésem van mintha egy kurva tetrisben lennék..szánalom 😒'Hall Of GreenVoltam egy suliban, ahol ez volt a kicsongo: http://www.youtube.com/watch?v=t6N8ImFCQYs Legjobb 😀barney
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
Rohadtul rühellem azokat a torrentezőket akik felraktak zenéket, de képtelenek normálisan meg tagelni.Ezt én is utáltam mindig is... Főleg mikor nem veszem észre, felrakom a lejátszóra, és ott jövök rá, hogy pl. egy diszkográfia 80% hiányzik, 6 féleképp van az előadónév, stb...
Rohadt sokáig tart nekem rendbetenni őket. Mármint amiket 1-2 hónap alatt összejönnek és beraknám őket rendesen a médiatárba. Valamiért kurva kényes vagyok ezekre a dolgokra
:mad:haromt
kicsengetés: egyik ismerősömnél Prodigy-re csengettek ki 😊
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
detto! de ez az ő korlátoltságukat bizonyítja, nem az enyémet!😉 illetve én még ehhez hozzáfűzném hogy hányni tudnék azoktól az emberektől is akik hogyha akár egy picit is másképp csinálsz/gondolsz dolgokat (teszemazt úgy öltözöl ami nem szokványos) akkor megnéz az utcán, sőt még pofákat is vág hozzá! marha sok ideje van ezeknek az embereknek, és ahelyett hogy magukkal törődnének másokkal foglalkoznak!Utálom és mélységesen megvetem azokat az embereket akiknek nincs stílusuk, ízlésük, hallgatják a tévéből ömlő mainstream fost és mennek a tömeg után.Tomeee
több mint 14 éve
hehe 😀a sulimban új csengő van..elég ha annyit mondok hogy egy moslék szar az egész. amikor csengetnek ilyen nintendo szintű zenét nyomatnak, de valami istentelen fost. olyan érzésem van mintha egy kurva tetrisben lennék..szánalom 😒'Hall Of GreenVoltam egy suliban, ahol ez volt a kicsongo: http://www.youtube.com/watch?v=t6N8ImFCQYs Legjobb 😀barney
egyik nyaralás alkalmával néztük a forma1et Markóval, erre neve elhallgatását kérő csajnak megszólalt a telefonja ezzel a csengőhanggal. Nem volt ott, de a zene remek aláfestés volt, így volt nagy ünneplés mikor az időmérő edzés alatt még 2x megpróbálták elérni 😀
több mint 14 éve
a sulimban új csengő van..elég ha annyit mondok hogy egy moslék szar az egész. amikor csengetnek ilyen nintendo szintű zenét nyomatnak, de valami istentelen fost. olyan érzésem van mintha egy kurva tetrisben lennék..szánalom 😒'Hall Of GreenVoltam egy suliban, ahol ez volt a kicsongo: http://www.youtube.com/watch?v=t6N8ImFCQYs Legjobb 😀
több mint 14 éve
hát nem egy halk dolog jah 😀a sulimban új csengő van..elég ha annyit mondok hogy egy moslék szar az egész. amikor csengetnek ilyen nintendo szintű zenét nyomatnak, de valami istentelen fost. olyan érzésem van mintha egy kurva tetrisben lennék..szánalom 😒'Hall Of Greenez mellé még g.ci mód hangos is nem? 😊Little Jarry
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Rohadtul rühellem azokat a torrentezőket akik felraktak zenéket, de képtelenek normálisan meg tagelni.Rohadt sokáig tart nekem rendbetenni őket. Mármint amiket 1-2 hónap alatt összejönnek és beraknám őket rendesen a médiatárba. Valamiért kurva kényes vagyok ezekre a dolgokra
:mad: