Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 15 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 083 — Invisible man
LOL apucinak hosszú kezei vannak...fetomy
Azért finom elszólás volt Gesztitől, hogy "amúgy a család nagy barátja vagyok" 😐F.Schleck
Megesik az ilyen. Pedig igen gyengék voltak. Hamisak és szét is csúsztak. De nem aggódok mert erős a mezőny nekik és végtelenségig apuci se tarthat ki.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Egyértelmű volt, hogy Malek Mikinek nem maradhat egy csapata. A párbajban szerintem tényleg jobbak voltak, de ahogy látom ezzel egyedül vagyok.

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Azért finom elszólás volt Gesztitől, hogy "amúgy a család nagy barátja vagyok" 😐F.Schleck
Elég egyértelmű, hogy ha nincs ez a mentorszar, akkor sima 4-0 nekik, miközben ma mindkét produkciójuk egy kalap szar volt kb.
Ha a hátralevő kb. 10 műsorban azt mondják a nézők, hogy senkit nem érdekelnek, akkoris mindig meg fogják menteni őket... Ha meg van rendezve, hogy ki jut tovább, stb... azt leszarom, de az ilyet utálom. Szóval bassza meg a Sucker Sisters...
több mint 15 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 488 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Ejj a két liba maradt...Matthew99
most azért kellett mennie a Hannah Montana-klónnak, mert ellenben csak 1 'csapat' maradt volna, vagy mi a tököm?

több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Azért finom elszólás volt Gesztitől, hogy "amúgy a család nagy barátja vagyok" 😐

több mint 15 éve
Ejj a két liba maradt...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
LOL apucinak hosszú kezei vannak...
több mint 15 éve
"Már csak hárman vannak a színpadon..." Anyám nézzél már az négynek jobb lesz bazeg..

Egyébként Malek Miklós kurvaszarul választott. A non-stop húzza csak fel neki, mert ők sokáig mennek. Inkább a sumérek helyett választhatta volna a Conformity-t... Nem azért mert fehérváriak (lófasztnem 😀😀), hanem mert jobbak voltak mint a sumérek 😊fetomy
Szerintem őt hihetetlenül megszívatták ezzel az együtteses hülyeséggel. Alapból nagyon kevés együttes volt, de ezt az összerakós dolgot nem nagyon tudtam mire vélni. Egyszerűen nem értem már az alapkoncepciót, hogy mitől jobb az, hogyha két ember énekli egyszerre ugyanazt, mintha egy. Ezt még duettnek sem nevezném, mert ott legalább egymásnak énekelnek.

több mint 15 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 215 — Eagles fan
...a megasztár idén különösen retek felhozatallal bír...
Ha már itt tartunk, LOL micsoda bók Wolf Katinak Keresztes Ildikótól: "Mindig is tudtam, hogy nem a szép nők, hanem a jó nők érdekeltek..." 😀fetomy
A megasztáros résszel abszolút egyetértek... Wolf Katinak meg van egy kis South Parkos Sarah Jessica Parker beütése 😊
Az X-faktor tényleg sokkal színvonalasabb... A csajok közül a Fannit mondjuk nem biztos hogy hosszú távon tűrném, Dorka viszont nagyon bájos/kedves, és ragyogó hangja van. A 3. lány is igen kis nett 😊
Az Ildikó csapatból Nicholas, meg szerintem ifj. Vastag is kurva jó, az "egér" meg egy állat... Amit múlt héten lehozott táncban, majd beszartam 😊
Aki engem rohadtul idegesít az a Mariann nevű... A hangszíne nagyon nem tetszik. Wolf Kati nagyon jól énekel, de valahogy nézni nem szeretem 😊 Az idősebbik Vastag is elég zavaró számomra, bár énekelni Ő is tud 😊
A Non Stop mókás, a Nyári testvérekről meg kicsit süt a romavér 😊

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)

Ex-Rataxes
több mint 15 éve
"Már csak hárman vannak a színpadon..." Anyám nézzél már az négynek jobb lesz bazeg..

Egyébként Malek Miklós kurvaszarul választott. A non-stop húzza csak fel neki, mert ők sokáig mennek. Inkább a sumérek helyett választhatta volna a Conformity-t... Nem azért mert fehérváriak (lófasztnem 😀😀), hanem mert jobbak voltak mint a sumérek 😊
több mint 15 éve
Remélem a számör szisztörsz esik ki amúgy.F.Schleck
Na náluk el is kapcsolom a tv-t. A gesztusaik annyira műek, hogy az már fáj. Teljesen el vannak szállva maguktól.

Nagyon jól alakul...

több mint 15 éve
Amúgy ez a Nikolas gyerek szerintem kurvajó 😀fetomy
Így van. De miért kell ezért így előadnia magát a Keresztesnek. Egyre unszimpatikusabb ez a nő. Rángatózik az asztal mögött mint egy epilepsziás és közben vigyorog.Matthew99
Pontosan. Geszti vagy Malek beleverhette volna a fejét az asztalba...barney
Leginkább Ildikón bukott el a műsor hitelessége, mert az első adás óta hihetetlen túlzásba viszi, és átlátszóan játsza a szerepét... Színésznőnek szar.

Egyébként szintén utálom az ilyen "Hú Balázs. Kész ennyi, vége, nem húzhatjuk tovább. Az életünk immár véget ér, minden elpusztul a világban. Úgyhogy zárjuk le a szavazást..."-féle agyondramatizálást... Ebben jobb a megaszar. Százszor természetesebbnek hat, és nincs pl. beállítva úgy a szavazás vége, mintha megállna a világ.
több mint 15 éve
Így van. De miért kell ezért így előadnia magát a Keresztesnek. Egyre unszimpatikusabb ez a nő. Rángatózik az asztal mögött mint egy epilepsziás és közben vigyorog.Matthew99
Pontosan. Geszti vagy Malek beleverhette volna a fejét az asztalba...barney
Nekem az jutott eszembe róla, hogy fullra olyan mint egy cigány. De tényleg nagyon olyan volt az az egész, főleg Nikolasnal, akit amúgy kb. végig dicsértek a többiek - szerintem jogosan -, de ha valaki egy rossz szót mert mondani már bolondult meg. Remélem a számör szisztörsz esik ki amúgy.

több mint 15 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Pontosan. Geszti vagy Malek beleverhette volna a fejét az asztalba...

több mint 15 éve
Így van. De miért kell ezért így előadnia magát a Keresztesnek. Egyre unszimpatikusabb ez a nő. Rángatózik az asztal mögött mint egy epilepsziás és közben vigyorog.

több mint 15 éve
looooooool kaptak egy kazettát valakitől...
"40 technikusunk dolgozik azon, hogy találjunk egy ilyen lejátszót" bazmeg szóval kazettás magnót 😀 nincs egy kazettás magnó a stúdióban 😀 azért ez arcos nagyon 😀
több mint 15 éve
Egyébként bírom a Király L. srácot, nagy figura. Tényleg nem illett hozzá a dal de lehozta ezt is.Matthew99
Vele kapcsolatban kb. az a véleményem, mint a zsűri egészének 😊 A dal nagyon nem illett hozzá, Ildikó szépen kiölte belőle pont azt, amitől őt szeretni lehet, viszont valahogy megvolt bennem is az, amit Malek Miklós mondott, az a törött hegedűn való szép játék 😊

Amúgy ez a Nikolas gyerek szerintem kurvajó 😀
több mint 15 éve
Egyébként Ördög Nóri kitesz magáért... Megkérdezi a csávótól, hogy mire koncentrált a dal közben... hát öcsém a krumplistésztára biztos... Hihetetlen, hogy milyen szintű vadbaromságokat képes kérdezni időnként 1-1 műsorvezető, főleg a nők (Lilu, Claudia, ÖrdögNóra, stb...)fetomy
Azt nem tetted hozzá, hogy csak azért, hogy jártassák a szájukat 😊

Egyébként bírom a Király L. srácot, nagy figura. Tényleg nem illett hozzá a dal de lehozta ezt is.

több mint 15 éve
Igen, sokszor érzem Kállay-val, hogy vagy gyenge a hangja, vagy lefojtja, vagy nem tudom.. ja, és a magas hangokat nem kéne erőltesse 😀

Egyébként Ördög Nóri kitesz magáért... Megkérdezi a csávótól, hogy mire koncentrált a dal közben... hát öcsém a krumplistésztára biztos... Hihetetlen, hogy milyen szintű vadbaromságokat képes kérdezni időnként 1-1 műsorvezető, főleg a nők (Lilu, Claudia, ÖrdögNóra, stb...)
több mint 15 éve
Én se nagyon látok tehetséget a Megasztárban sajnos...tenorx
a megasztár idén különösen retek felhozatallal bír. Ott van alapból a 8 éves leány. Hát hagyjuk már... OK, hogy érdekes módon nem mondanám meg sokszor, hogy most 8 éves énekel (tegnap fos volt..), de akkoris, 8 éves bazeg....
Aztán szíj melinda. Az még hogy hány éves, tök mindegy, tényleg induljunk csak ki Susan Boyle-ból, meg hát a 60 éves zenészekből. De bazmeg, 1, hogy a nőnek alapvetően nincs rossz hangja, viszont sosem képezte, amihez viszont már a 45 vagy hány év túl sok. Tegnap pl. kijelentette, hogy őt zavarja a ritmus, ha arra kell énekelni, összezavarodik a szövegben... Na most nem tudom, de egy énekestől nekem ez eléggé érdekesen hat... aztán a másik, hogy bár nem rossz a hangja, állandóan kiereszti, ami viszont szimpla kiabálás, és szar. A bónusz pedig a mérhetetlen önsajnáltatása, ami k.vára idegesítő. Először hogy a gyerekei nem támogatják (ők kérték, hogy jelentkezzen...), aztán egy hét múlva a faszija hogy nem támogatja, aztán a következő héten meg a neten sok negatívumot látott, és kikészült, és könyörög, hogy ne szavazzanak rá, stb...
Aztán a Gusztos Bence-Szelecki Dávid páros. Akik szimplán egy full átlagos középszer, kábé 500.000 ilyet lehetne találni. De a tinilányok és Eszenyi Enikő bent tartják...
Volt egy akinek k.vajó hangja volt, és a neve is tök jó volt, Sonja Boxolólegenda, na de ő kiesett, mert túl sok tinilány nunija bizsergett be Szeleckire.
Kállay, Kökény akik egész jók, szívesen hallgatom őket. No meg az Adam's Comedy meg a Fivérek, akiknél viszont mint kiderült, jobb a 8 évest továbblökni...

Az X-Faktor lehet, hogy egyszar, és megrendezett, és satöbbi, de ott legalább élvezettel hallgatom végig a produkciók 90%-át...

Ha már itt tartunk, LOL micsoda bók Wolf Katinak Keresztes Ildikótól: "Mindig is tudtam, hogy nem a szép nők, hanem a jó nők érdekeltek..." 😀fetomy
Engem a Kállayban csak az zavar, hogy olyan mintha nem lenne ereje a hangjának. Ha hallani akarom fel kell hangosítani a tv-t. A többivel egyetértek. Szíjt meg meg kéne csapkodni, hogy szedje össze magát vagy húzzon haza, mert ez a folyamatos nyavalygás irritáló.

több mint 15 éve
Én se nagyon látok tehetséget a Megasztárban sajnos...tenorx
a megasztár idén különösen retek felhozatallal bír. Ott van alapból a 8 éves leány. Hát hagyjuk már... OK, hogy érdekes módon nem mondanám meg sokszor, hogy most 8 éves énekel (tegnap fos volt..), de akkoris, 8 éves bazeg....
Aztán szíj melinda. Az még hogy hány éves, tök mindegy, tényleg induljunk csak ki Susan Boyle-ból, meg hát a 60 éves zenészekből. De bazmeg, 1, hogy a nőnek alapvetően nincs rossz hangja, viszont sosem képezte, amihez viszont már a 45 vagy hány év túl sok. Tegnap pl. kijelentette, hogy őt zavarja a ritmus, ha arra kell énekelni, összezavarodik a szövegben... Na most nem tudom, de egy énekestől nekem ez eléggé érdekesen hat... aztán a másik, hogy bár nem rossz a hangja, állandóan kiereszti, ami viszont szimpla kiabálás, és szar. A bónusz pedig a mérhetetlen önsajnáltatása, ami k.vára idegesítő. Először hogy a gyerekei nem támogatják (ők kérték, hogy jelentkezzen...), aztán egy hét múlva a faszija hogy nem támogatja, aztán a következő héten meg a neten sok negatívumot látott, és kikészült, és könyörög, hogy ne szavazzanak rá, stb...
Aztán a Gusztos Bence-Szelecki Dávid páros. Akik szimplán egy full átlagos középszer, kábé 500.000 ilyet lehetne találni. De a tinilányok és Eszenyi Enikő bent tartják...
Volt egy akinek k.vajó hangja volt, és a neve is tök jó volt, Sonja Boxolólegenda, na de ő kiesett, mert túl sok tinilány nunija bizsergett be Szeleckire.
Kállay, Kökény akik egész jók, szívesen hallgatom őket. No meg az Adam's Comedy meg a Fivérek, akiknél viszont mint kiderült, jobb a 8 évest továbblökni...

Az X-Faktor lehet, hogy egyszar, és megrendezett, és satöbbi, de ott legalább élvezettel hallgatom végig a produkciók 90%-át...

Ha már itt tartunk, LOL micsoda bók Wolf Katinak Keresztes Ildikótól: "Mindig is tudtam, hogy nem a szép nők, hanem a jó nők érdekeltek..." 😀
több mint 15 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
mi lesz veled jövőtől, mikor a Buffaloes minden évben játszik majd a UCLA-vel és a USC-vel? 😀JJ Tiller
Az annyiból más, hogy az NCAA-t még tudom rajongóként nézni. 😊TheMileHighCity
még 😛
pedig mint Colorado buzinak tudnod kéne hogy a lokálpatriotizmus bázisa a college sport.
Hamarosan kezdődik az ncaa kosárszezon is 😊 ott 5 coloradoi csapat van (Buffs, AFA, Col.State, Northern Col és a Denver) tehát azt se ártana nézned 😊haromt
Bazzeg, már így is megőrülök annyi dolgot követek. 😀 Akkor már lehetne egyetemi hokit meg lacrosse-t is, bár ott nagyjából vágok dolgokat.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Gyűlölöm a califuckniai majorcsapatokat.
A sharkz tegnap mészárolta le a fél csapatot. Ma éjjel jön a minden major team koronázott hulladékkirálya, a kingz. Vasárnap meccs az undorító bohóc gayders-szel. A hányinger dzsájentsz meg ott táncol a WS kapujában, ami a legrosszabb az egészben. És akkor a két legköcsögebb még éppen nyugton van, a mákersz és a csárgersz, de már biztos készülnek valami merényletre az idegeim ellen.
És akkor ne őrüljek meg... 😀
http://www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=495906TheMileHighCity
mi lesz veled jövőtől, mikor a Buffaloes minden évben játszik majd a UCLA-vel és a USC-vel? 😀JJ Tiller
Az annyiból más, hogy az NCAA-t még tudom rajongóként nézni. 😊TheMileHighCity
még 😛
pedig mint Colorado buzinak tudnod kéne hogy a lokálpatriotizmus bázisa a college sport.
Hamarosan kezdődik az ncaa kosárszezon is 😊 ott 5 coloradoi csapat van (Buffs, AFA, Col.State, Northern Col és a Denver) tehát azt se ártana nézned 😊
több mint 15 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
Én se nagyon látok tehetséget a Megasztárban sajnos...
több mint 15 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Gyűlölöm a califuckniai majorcsapatokat.
A sharkz tegnap mészárolta le a fél csapatot. Ma éjjel jön a minden major team koronázott hulladékkirálya, a kingz. Vasárnap meccs az undorító bohóc gayders-szel. A hányinger dzsájentsz meg ott táncol a WS kapujában, ami a legrosszabb az egészben. És akkor a két legköcsögebb még éppen nyugton van, a mákersz és a csárgersz, de már biztos készülnek valami merényletre az idegeim ellen.
És akkor ne őrüljek meg... 😀
http://www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=495906TheMileHighCity
Az annyiból más, hogy az NCAA-t még tudom rajongóként nézni. 😊

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring