Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 15 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Amúgy ez a Nikolas gyerek szerintem kurvajó 😀fetomy
Így van. De miért kell ezért így előadnia magát a Keresztesnek. Egyre unszimpatikusabb ez a nő. Rángatózik az asztal mögött mint egy epilepsziás és közben vigyorog.Matthew99
Pontosan. Geszti vagy Malek beleverhette volna a fejét az asztalba...barney
Leginkább Ildikón bukott el a műsor hitelessége, mert az első adás óta hihetetlen túlzásba viszi, és átlátszóan játsza a szerepét... Színésznőnek szar.

Egyébként szintén utálom az ilyen "Hú Balázs. Kész ennyi, vége, nem húzhatjuk tovább. Az életünk immár véget ér, minden elpusztul a világban. Úgyhogy zárjuk le a szavazást..."-féle agyondramatizálást... Ebben jobb a megaszar. Százszor természetesebbnek hat, és nincs pl. beállítva úgy a szavazás vége, mintha megállna a világ.
több mint 15 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Így van. De miért kell ezért így előadnia magát a Keresztesnek. Egyre unszimpatikusabb ez a nő. Rángatózik az asztal mögött mint egy epilepsziás és közben vigyorog.Matthew99
Pontosan. Geszti vagy Malek beleverhette volna a fejét az asztalba...barney
Nekem az jutott eszembe róla, hogy fullra olyan mint egy cigány. De tényleg nagyon olyan volt az az egész, főleg Nikolasnal, akit amúgy kb. végig dicsértek a többiek - szerintem jogosan -, de ha valaki egy rossz szót mert mondani már bolondult meg. Remélem a számör szisztörsz esik ki amúgy.

több mint 15 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Pontosan. Geszti vagy Malek beleverhette volna a fejét az asztalba...

több mint 15 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 084 — Invisible man
Így van. De miért kell ezért így előadnia magát a Keresztesnek. Egyre unszimpatikusabb ez a nő. Rángatózik az asztal mögött mint egy epilepsziás és közben vigyorog.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
looooooool kaptak egy kazettát valakitől...
"40 technikusunk dolgozik azon, hogy találjunk egy ilyen lejátszót" bazmeg szóval kazettás magnót 😀 nincs egy kazettás magnó a stúdióban 😀 azért ez arcos nagyon 😀
több mint 15 éve
Egyébként bírom a Király L. srácot, nagy figura. Tényleg nem illett hozzá a dal de lehozta ezt is.Matthew99
Vele kapcsolatban kb. az a véleményem, mint a zsűri egészének 😊 A dal nagyon nem illett hozzá, Ildikó szépen kiölte belőle pont azt, amitől őt szeretni lehet, viszont valahogy megvolt bennem is az, amit Malek Miklós mondott, az a törött hegedűn való szép játék 😊

Amúgy ez a Nikolas gyerek szerintem kurvajó 😀
több mint 15 éve
Egyébként Ördög Nóri kitesz magáért... Megkérdezi a csávótól, hogy mire koncentrált a dal közben... hát öcsém a krumplistésztára biztos... Hihetetlen, hogy milyen szintű vadbaromságokat képes kérdezni időnként 1-1 műsorvezető, főleg a nők (Lilu, Claudia, ÖrdögNóra, stb...)fetomy
Azt nem tetted hozzá, hogy csak azért, hogy jártassák a szájukat 😊

Egyébként bírom a Király L. srácot, nagy figura. Tényleg nem illett hozzá a dal de lehozta ezt is.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 15 éve
Igen, sokszor érzem Kállay-val, hogy vagy gyenge a hangja, vagy lefojtja, vagy nem tudom.. ja, és a magas hangokat nem kéne erőltesse 😀

Egyébként Ördög Nóri kitesz magáért... Megkérdezi a csávótól, hogy mire koncentrált a dal közben... hát öcsém a krumplistésztára biztos... Hihetetlen, hogy milyen szintű vadbaromságokat képes kérdezni időnként 1-1 műsorvezető, főleg a nők (Lilu, Claudia, ÖrdögNóra, stb...)
több mint 15 éve
Én se nagyon látok tehetséget a Megasztárban sajnos...tenorx
a megasztár idén különösen retek felhozatallal bír. Ott van alapból a 8 éves leány. Hát hagyjuk már... OK, hogy érdekes módon nem mondanám meg sokszor, hogy most 8 éves énekel (tegnap fos volt..), de akkoris, 8 éves bazeg....
Aztán szíj melinda. Az még hogy hány éves, tök mindegy, tényleg induljunk csak ki Susan Boyle-ból, meg hát a 60 éves zenészekből. De bazmeg, 1, hogy a nőnek alapvetően nincs rossz hangja, viszont sosem képezte, amihez viszont már a 45 vagy hány év túl sok. Tegnap pl. kijelentette, hogy őt zavarja a ritmus, ha arra kell énekelni, összezavarodik a szövegben... Na most nem tudom, de egy énekestől nekem ez eléggé érdekesen hat... aztán a másik, hogy bár nem rossz a hangja, állandóan kiereszti, ami viszont szimpla kiabálás, és szar. A bónusz pedig a mérhetetlen önsajnáltatása, ami k.vára idegesítő. Először hogy a gyerekei nem támogatják (ők kérték, hogy jelentkezzen...), aztán egy hét múlva a faszija hogy nem támogatja, aztán a következő héten meg a neten sok negatívumot látott, és kikészült, és könyörög, hogy ne szavazzanak rá, stb...
Aztán a Gusztos Bence-Szelecki Dávid páros. Akik szimplán egy full átlagos középszer, kábé 500.000 ilyet lehetne találni. De a tinilányok és Eszenyi Enikő bent tartják...
Volt egy akinek k.vajó hangja volt, és a neve is tök jó volt, Sonja Boxolólegenda, na de ő kiesett, mert túl sok tinilány nunija bizsergett be Szeleckire.
Kállay, Kökény akik egész jók, szívesen hallgatom őket. No meg az Adam's Comedy meg a Fivérek, akiknél viszont mint kiderült, jobb a 8 évest továbblökni...

Az X-Faktor lehet, hogy egyszar, és megrendezett, és satöbbi, de ott legalább élvezettel hallgatom végig a produkciók 90%-át...

Ha már itt tartunk, LOL micsoda bók Wolf Katinak Keresztes Ildikótól: "Mindig is tudtam, hogy nem a szép nők, hanem a jó nők érdekeltek..." 😀fetomy
Engem a Kállayban csak az zavar, hogy olyan mintha nem lenne ereje a hangjának. Ha hallani akarom fel kell hangosítani a tv-t. A többivel egyetértek. Szíjt meg meg kéne csapkodni, hogy szedje össze magát vagy húzzon haza, mert ez a folyamatos nyavalygás irritáló.

több mint 15 éve
Én se nagyon látok tehetséget a Megasztárban sajnos...tenorx
a megasztár idén különösen retek felhozatallal bír. Ott van alapból a 8 éves leány. Hát hagyjuk már... OK, hogy érdekes módon nem mondanám meg sokszor, hogy most 8 éves énekel (tegnap fos volt..), de akkoris, 8 éves bazeg....
Aztán szíj melinda. Az még hogy hány éves, tök mindegy, tényleg induljunk csak ki Susan Boyle-ból, meg hát a 60 éves zenészekből. De bazmeg, 1, hogy a nőnek alapvetően nincs rossz hangja, viszont sosem képezte, amihez viszont már a 45 vagy hány év túl sok. Tegnap pl. kijelentette, hogy őt zavarja a ritmus, ha arra kell énekelni, összezavarodik a szövegben... Na most nem tudom, de egy énekestől nekem ez eléggé érdekesen hat... aztán a másik, hogy bár nem rossz a hangja, állandóan kiereszti, ami viszont szimpla kiabálás, és szar. A bónusz pedig a mérhetetlen önsajnáltatása, ami k.vára idegesítő. Először hogy a gyerekei nem támogatják (ők kérték, hogy jelentkezzen...), aztán egy hét múlva a faszija hogy nem támogatja, aztán a következő héten meg a neten sok negatívumot látott, és kikészült, és könyörög, hogy ne szavazzanak rá, stb...
Aztán a Gusztos Bence-Szelecki Dávid páros. Akik szimplán egy full átlagos középszer, kábé 500.000 ilyet lehetne találni. De a tinilányok és Eszenyi Enikő bent tartják...
Volt egy akinek k.vajó hangja volt, és a neve is tök jó volt, Sonja Boxolólegenda, na de ő kiesett, mert túl sok tinilány nunija bizsergett be Szeleckire.
Kállay, Kökény akik egész jók, szívesen hallgatom őket. No meg az Adam's Comedy meg a Fivérek, akiknél viszont mint kiderült, jobb a 8 évest továbblökni...

Az X-Faktor lehet, hogy egyszar, és megrendezett, és satöbbi, de ott legalább élvezettel hallgatom végig a produkciók 90%-át...

Ha már itt tartunk, LOL micsoda bók Wolf Katinak Keresztes Ildikótól: "Mindig is tudtam, hogy nem a szép nők, hanem a jó nők érdekeltek..." 😀
több mint 15 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
mi lesz veled jövőtől, mikor a Buffaloes minden évben játszik majd a UCLA-vel és a USC-vel? 😀JJ Tiller
Az annyiból más, hogy az NCAA-t még tudom rajongóként nézni. 😊TheMileHighCity
még 😛
pedig mint Colorado buzinak tudnod kéne hogy a lokálpatriotizmus bázisa a college sport.
Hamarosan kezdődik az ncaa kosárszezon is 😊 ott 5 coloradoi csapat van (Buffs, AFA, Col.State, Northern Col és a Denver) tehát azt se ártana nézned 😊haromt
Bazzeg, már így is megőrülök annyi dolgot követek. 😀 Akkor már lehetne egyetemi hokit meg lacrosse-t is, bár ott nagyjából vágok dolgokat.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Gyűlölöm a califuckniai majorcsapatokat.
A sharkz tegnap mészárolta le a fél csapatot. Ma éjjel jön a minden major team koronázott hulladékkirálya, a kingz. Vasárnap meccs az undorító bohóc gayders-szel. A hányinger dzsájentsz meg ott táncol a WS kapujában, ami a legrosszabb az egészben. És akkor a két legköcsögebb még éppen nyugton van, a mákersz és a csárgersz, de már biztos készülnek valami merényletre az idegeim ellen.
És akkor ne őrüljek meg... 😀
http://www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=495906TheMileHighCity
mi lesz veled jövőtől, mikor a Buffaloes minden évben játszik majd a UCLA-vel és a USC-vel? 😀JJ Tiller
Az annyiból más, hogy az NCAA-t még tudom rajongóként nézni. 😊TheMileHighCity
még 😛
pedig mint Colorado buzinak tudnod kéne hogy a lokálpatriotizmus bázisa a college sport.
Hamarosan kezdődik az ncaa kosárszezon is 😊 ott 5 coloradoi csapat van (Buffs, AFA, Col.State, Northern Col és a Denver) tehát azt se ártana nézned 😊
több mint 15 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 637 — Wrath of Khan
Én se nagyon látok tehetséget a Megasztárban sajnos...
több mint 15 éve
A sharkz tegnap mészárolta le a fél csapatot. Ma éjjel jön a minden major team koronázott hulladékkirálya, a kingz. Vasárnap meccs az undorító bohóc gayders-szel. A hányinger dzsájentsz meg ott táncol a WS kapujában, ami a legrosszabb az egészben. És akkor a két legköcsögebb még éppen nyugton van, a mákersz és a csárgersz, de már biztos készülnek valami merényletre az idegeim ellen.
http://www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=495906TheMileHighCity
Az annyiból más, hogy az NCAA-t még tudom rajongóként nézni. 😊

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 15 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 008 — Axel Foley
hihetetlen dühítő a megasztár... csak a múltheti adást láttam (póker közben ment...) de most olvasom, hogy megint az óvodást tartották bent...

butaság volt a korhatár eltörlése...H_Marko
Én már nem is nézem, mert akkora sz*r..... És ahogy az a Klaudia kinéz...az undorító!!!! :mad: Max az X-Faktort, az még elég türhető. 😀kokenyj
Tegnap belenéztem én is ebbe a Megasztárba.
Egyszerűen nem hiszem el,hogy Presser nem küldi el az annnyába ezt a sok tehetségtelen senkit.
Az öregasszony meg a kislány valami borzasztó.
Feleségem kérte,hogy nézzünk bele,de kár volt.

több mint 15 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 242 — no es importante
mi lesz veled jövőtől, mikor a Buffaloes minden évben játszik majd a UCLA-vel és a USC-vel? 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 15 éve
http://www.coloradoavalanche.gportal.hu/gindex.php?pg=29139641&postid=495906

Denver Sports Blog
Get In The Ring
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
hihetetlen dühítő a megasztár... csak a múltheti adást láttam (póker közben ment...) de most olvasom, hogy megint az óvodást tartották bent...

butaság volt a korhatár eltörlése...H_Marko
Én már nem is nézem, mert akkora sz*r..... És ahogy az a Klaudia kinéz...az undorító!!!! :mad: Max az X-Faktort, az még elég türhető. 😀
több mint 15 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ

butaság volt a korhatár eltörlése...

több mint 15 éve
Tegnap az egyik kollégám leszólta a Giantes baseballsatyekom, miszerint bóvli mert a rendes new york yankees embléma (!!) nem is így néz ki, és szerinte emo-s vagyok mert gagyi yankees-es satyekom van.és hogy hogy utálja az olyanokat akik ilyen szar kínai sapkákat vesznek.mert h neki van egy yankees-es öve ilyen (mű)díszkövekkel kirakva és h az eredeti mert a new yorkerben vette.
O_o, én meg álltam mint f*sz a lakodalomban és 1 szót nem tudtam szólni.és tudjátok ez a fajta ember akivel hiába áll le vitatkozni az ember nem lehet elmagyarázni neki mert csak neki lehet igaza.garu
Az ilyenekkel nem is kell vitatkozni, hanem simán körberöhögni. Ő is tisztában van ám a dolgokkal. De legalább a Yankeest ismeri. Mert a legtöbb aki a new erás egyenes sildes sapikart hordja azt se tudja mi van rajta csak az olyan rapperes.

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Tegnap az egyik kollégám leszólta a Giantes baseballsatyekom, miszerint bóvli mert a rendes new york yankees embléma (!!) nem is így néz ki, és szerinte emo-s vagyok mert gagyi yankees-es satyekom van.és hogy hogy utálja az olyanokat akik ilyen szar kínai sapkákat vesznek.mert h neki van egy yankees-es öve ilyen (mű)díszkövekkel kirakva és h az eredeti mert a new yorkerben vette.
O_o, én meg álltam mint f*sz a lakodalomban és 1 szót nem tudtam szólni.és tudjátok ez a fajta ember akivel hiába áll le vitatkozni az ember nem lehet elmagyarázni neki mert csak neki lehet igaza.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Lécci töltsétek ki a fejlécben található kérdőívet. Nektek 1 perc de nekünk fontos lenne. Köszi
több mint 15 éve
catattack 3 520
régen sokat röpiztem HSben. Csak a picsák nem szerették hogy minden 4 labdaérintésem lábbal volt. Mondjuk az 5-7-es magasságommal masszívan undersized vagyok a röplabdáhozharomt
Ha a magasságod 5-7, akkor nem röpi, hanem volleyball.
több mint 15 éve
Fasza ötlet, köszi 😀 De akkor legyek már annyira király, hogy törvényeim legyenek nekem is :rolleyes:
több mint 15 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
óóó, nekem hol nem volt már... orrban, fülben, nyelven, mindenhol. Egy helyen nem, de oda nem is akarok, úgyhogy le sem írom 😀 Szerintem kábé még a vesémen, tüdőmön és féregnyúlványomon is volt már, csak azt nem éreztem..
fetomy
Lassan nem Mörfit, hanem Fetomyt fogjuk szidni. Valahogy így:
Ami elromolhat, az is fetomy. 😀