Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 1 éve
na most egy sziriai kereszteny konnyen lehet, hogy nem sotetboru szemely amugy. raadasul osei feltehetoen sokkal hamarabb csatlakoztak a kereszteny kulturahoz mint a te meg en osom.Milyen ember az aki vallasi orulettol vezerelve egy befogado orszagban megkesel 3 eves gyerekeket?Sötét bőrű.
undisputedly
gyeek
ha meg asszir lenne (ami valoszinutlenebb, de konnyen fennallhat) akkor meg konkretan kb Jezussal egy idoben csatlakoztak a kereszteny kulturahoz, es tudomasom szerint az egyetlen olyan nepcsoport a vilagon, amely meg mindig anyanyelvekent beszeli Jezus nyelvet, es sok mindent lehet kulsoleg rajuk mondani csak azt nem, hogy sotetboruek. nekem volt szerencsem talalkozni eggyel, elobb gondoltam volna kulsoseg alapjan, hogy ir allampolgarral van dolgom, mint egy Kozel-Keletrol szarmazoval.
mielott: a sziria keresztenyek vagy asszirek nem szektasak az esetek 99%ban. sztem szellemi problemai lehettek a csavonak.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Milyen ember az aki vallasi orulettol vezerelve egy befogado orszagban megkesel 3 eves gyerekeket?leginkább idióta
undisputedly
vagy rosszabb esetben szellemileg sérült
több mint 1 éve
Milyen ember az aki vallasi orulettol vezerelve egy befogado orszagban megkesel 3 eves gyerekeket?balfasz szektás?
undisputedly
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Milyen ember az aki vallasi orulettol vezerelve egy befogado orszagban megkesel 3 eves gyerekeket?Sötét bőrű.
undisputedly
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Milyen ember az aki vallasi orulettol vezerelve egy befogado orszagban megkesel 3 eves gyerekeket?
több mint 1 éve
Volt már olyan ideiglenes adó ami nem lett állandó? Már az elején sejteni lehetett, hogy mind marad. Az állam ilyen. Hiába tervezik mondjuk két évre bevezetni, rászoknak, mint a cukorkára és nem engedik el.Stílusosan állandósítanak egy ideiglenesnek kommunikált adót.telex.hu/gazdasag/2023/06/06/dragulni-fog-a-cigaretta-es-az-alkoholElég clickbait cím, az utolsó bekezdése az igaz. Alkohol és dohány esetén nem fog drágulni. Már most ezek az értékek tavaly július óta. Csak nem a tv hanem az extraprofit rendelet írta le.
empty taxi
Most törvényesitik.
darth king
Mikey
több mint 1 éve
Mikey
18 753
Stílusosan állandósítanak egy ideiglenesnek kommunikált adót.telex.hu/gazdasag/2023/06/06/dragulni-fog-a-cigaretta-es-az-alkoholElég clickbait cím, az utolsó bekezdése az igaz. Alkohol és dohány esetén nem fog drágulni. Már most ezek az értékek tavaly július óta. Csak nem a tv hanem az extraprofit rendelet írta le.
empty taxi
Most törvényesitik.
darth king
több mint 1 éve
darth king
21
telex.hu/gazdasag/2023/06/06/dragulni-fog-a-cigaretta-es-az-alkoholElég clickbait cím, az utolsó bekezdése az igaz. Alkohol és dohány esetén nem fog drágulni. Már most ezek az értékek tavaly július óta. Csak nem a tv hanem az extraprofit rendelet írta le.
empty taxi
Most törvényesitik.
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2023/06/06/dragulni-fog-a-cigaretta-es-az-alkoholNem a Make love-ba akartad? 😊
empty taxi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
telex.hu/gazdasag/2023/06/06/dragulni-fog-a-cigaretta-es-az-alkohol
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Sebii
3 536
Súlyzós edzés valóban nem való ilyen korú gyereknek, de sajáttestes és cardio gyakorlatok simán jók. A lépcsőzőgéppel semmi baj sincs, ilyen idős koromban heti 6-7 edzésem volt (kézilabda, foci ment párhuzamosan) és ott is volt erősítés.Na.Én nem értem az embereket.
Lejön a csaj a terembe edzeni a kisfiával (4-5 éves lehet), meg persze az 'edzővel'.
Egy szűk órát voltunk párhuzamosan, addig a gyerekre csak akkor nézett rá ha az hívta, edzést hagyjuk; a díszpöccsel viszont nyíltan enyelgett megállás nélkül. Csóró gyerek a telefont nézte végig, amit eleve rühellek.
Mivel barátaim terme csak félhangosan szitkozódtam és leléptem, úgyhogy kiírnám magamból; hogy a büdös kurva anyját az összes hasonló fasztarisznya kurvának.
Remélem a kis srác apja egy szép pofozás után elzavarja a picsába.
Köszi.
🤘 gaben 🤘
Járok az Ázsiába és a 6-8-12 éves lányokat, fiúkat hozzák el a szülők. A legdurvább az volt, amikor a fater mondta a 12 éves fiának, hogy most te jössz és kajak emelgetnie kellett a súlyokat. Nem hittem el, amit látok.. de aikor a 10-11 éves lány is felmegy a lépcsőző-re, hogy jó segge legyen, legalja öcsém.
jobbágy#JC6
több mint 1 éve
Nem nézek olyat mióta tudom hogy a gyíkemberek etetnek ott álinfoval. 😀Az értő olvasás hasznos dolog ám.Egy edzőterembe lejarva az a legfontosabb dolgod, hogy másokat figyelsz aztán ezen puffogsz minősíthetetlen stílusban.Az egyre több a hülye nő vagy, hogy nincs életed?Nem lehet, hogy ez valami összesküvés része ?ThxNa.Ez igen. Ehhez csak gratulálni tudok! Az egész komment nagyon szép, de ezzel a mondattal sikerült feltenni az i-re a pontot.
Lejön a csaj a terembe edzeni a kisfiával (4-5 éves lehet), meg persze az 'edzővel'.
Egy szűk órát voltunk párhuzamosan, addig a gyerekre csak akkor nézett rá ha az hívta, edzést hagyjuk; a díszpöccsel viszont nyíltan enyelgett megállás nélkül. Csóró gyerek a telefont nézte végig, amit eleve rühellek.
Mivel barátaim terme csak félhangosan szitkozódtam és leléptem, úgyhogy kiírnám magamból; hogy a büdös kurva anyját az összes hasonló fasztarisznya kurvának.
Köszi.
🤘 gaben 🤘
roberto23
🤘 gaben 🤘
Toca
🤘 gaben 🤘
Hat igen nekem van gondom az élettel! 😀
Toca
Nézd inkább a Híradót, az egyszerű.
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Az értő olvasás hasznos dolog ám.Egy edzőterembe lejarva az a legfontosabb dolgod, hogy másokat figyelsz aztán ezen puffogsz minősíthetetlen stílusban.Az egyre több a hülye nő vagy, hogy nincs életed?Nem lehet, hogy ez valami összesküvés része ?ThxNa.Ez igen. Ehhez csak gratulálni tudok! Az egész komment nagyon szép, de ezzel a mondattal sikerült feltenni az i-re a pontot.
Köszi.
🤘 gaben 🤘
roberto23
🤘 gaben 🤘
Toca
🤘 gaben 🤘
Toca
Nézd inkább a Híradót, az egyszerű.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Egy edzőterembe lejarva az a legfontosabb dolgod, hogy másokat figyelsz aztán ezen puffogsz minősíthetetlen stílusban.Az egyre több a hülye nő vagy, hogy nincs életed?Nem lehet, hogy ez valami összesküvés része ?ThxNa.Ez igen. Ehhez csak gratulálni tudok! Az egész komment nagyon szép, de ezzel a mondattal sikerült feltenni az i-re a pontot.
Köszi.
🤘 gaben 🤘
roberto23
🤘 gaben 🤘
Toca
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Az egyre több a hülye nő vagy, hogy nincs életed?Nem lehet, hogy ez valami összesküvés része ?ThxNa.Ez igen. Ehhez csak gratulálni tudok! Az egész komment nagyon szép, de ezzel a mondattal sikerült feltenni az i-re a pontot.
Köszi.
🤘 gaben 🤘
roberto23
🤘 gaben 🤘
Toca
több mint 1 éve
- JC6
6 990
Na.Én nem értem az embereket.
Köszi.
🤘 gaben 🤘
Járok az Ázsiába és a 6-8-12 éves lányokat, fiúkat hozzák el a szülők. A legdurvább az volt, amikor a fater mondta a 12 éves fiának, hogy most te jössz és kajak emelgetnie kellett a súlyokat. Nem hittem el, amit látok.. de aikor a 10-11 éves lány is felmegy a lépcsőző-re, hogy jó segge legyen, legalja öcsém.
több mint 1 éve
Nem lehet, hogy ez valami összesküvés része ?ThxNa.Ez igen. Ehhez csak gratulálni tudok! Az egész komment nagyon szép, de ezzel a mondattal sikerült feltenni az i-re a pontot.
Köszi.
🤘 gaben 🤘
roberto23
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
ThnxNa.Ez igen. Ehhez csak gratulálni tudok! Az egész komment nagyon szép, de ezzel a mondattal sikerült feltenni az i-re a pontot.
Köszi.
🤘 gaben 🤘
roberto23
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Na.Ez igen. Ehhez csak gratulálni tudok! Az egész komment nagyon szép, de ezzel a mondattal sikerült feltenni az i-re a pontot.
Köszi.
🤘 gaben 🤘
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 1 éve
Na.Lejön a csaj a terembe edzeni a kisfiával (4-5 éves lehet), meg persze az 'edzővel'.
Köszi.
több mint 1 éve
YoungZeeZee
8 565
Ertem😀oké, de ha hárman jól voltak minek állt volna meg bárki? (ez picit kötözködés, picit elméleti kérdés)Nem hiaba irtam tobbesszamban.4en voltunk abbol 3man integettek en eszmeletlen voltam az autoban.gondolom mire magához tért se volt ott senki. se segíteni akaró ember, se mentő.ha eszméletlen voltál honnan tudod? 😊Ilyen is olyan is...Nem mondanám alapnak, ilyen is van, de nem hiszem, hogy ez lenne az általános.Az emberek többsége szarik a másikra, inkább elfordítja a fejét. HendersonKiemelt rész sajnos az alap idehaza.
Beki
Én egyszer lerobbantam a Róna utca Egressy utca sarkán, mert valami elszállt az autóban, kb az első akit leintettem segített félretolni, vártam a trailert, de 20 perc múlva már jött is egy mentő, hogy valaki kihívta, mert ott ül egy ember egy félrehúzodott autóban lebukott fejjel. Pedig csak a telót basztattam.
De volt már defektem vidéki úton, ahol egyből megállt egy Lada, kiszállt belőle egy teljes száztagúcigányzenekar, és kicserélték a kerekemet kb. öt perc alatt, mint valami boxkiállásban.
Sőt, apám már nehezen megy, lába is szar, tüdeje is, random megáll falnak, fának támaszkodva lihegni, és örökké mennek hozzá, hogy jól van e, kell e valami segítség.
Nyilván van aki nem akar magának kényelmetlenséget, siet, máshol jár az agya, de egyáltalan nem gondolom, hogy a többség szarna a másikra és ez lenne az alapattitűd.
Őszentsége Sobri Jóska
Mikor fanak mentunk.reggel.senki nem allt meg.pedig eszmeletlen voltam.
YoungZeeZee
NB2
Fontos_Vidra
Dl
YoungZeeZee
persze, ha volt orvos aki elment mellettetek, akkor az egy fasz, más annyira nem tudott volna neked segíteni
Fontos_Vidra
Adott egy reggel, nagy forgalommal.egy auto fanak megy.senki sem all meg h akkor mizu mert nem ugrottak/tunk ki az autobol h jujj tuleltuk.kb totalkar az auto.a tobbiek veresen probalnak vmiert segitseget kerni mondjuk h pontosan hol is vagyunk de szarnak rajuk es nem kell mindenkinek megallnia de h egy auto sem volt dikk tudtatol hivni a mentoket igen akkor jo.
Es nem mas hivta ki a mentoket vegul..
több mint 1 éve
Hát mert az ember magából indul ki. Jó, azt nem várom el tőlük, hogy megnézzék google mapsen a jellegzetes tereptárgyakat, ahol el kell kanyarodni, de azért illene tisztában lenni azzal, mikor merre kanyarodik az ember, és mi lesz kiírva, pláne ha már van autóvezetői tapasztalata.Ohh, ilyeneket miért vársz el?Vagy inkább nézze végig, hogy merre kell mennie, hogy a táblák alapján el tudjon igazodni.Imádom amikor a vidéki/idős sofőröket mentegetik, mert fogalmatlanok."A rendszám alapján a vidéki idős sofőr eltévedhetett, lehet nem is tudta, hogy szabálytalanságot követ el a visszaforduláskor"Ismét egy szociopata nyugger nyugger:ráadásul még a dupla záróvonalon történő visszafordulás is dokumentálva vagyon, hát ebbű' megszedi magát pontokkal
totalcar.hu/magazin/kozelet/2023/05/31/cserbenhagyasos-baleset-zarovonal-motoros-video/
gyeek
slowmotion
Én nem tudok olyan szabályról hogy vidéken meg lehet fordulni dupla záróvonalnál. 😄
Amúgy ezért jó hogy volt kamera a motoros sisakján. Nagyon örültem mikor apám is vett magának egyet.
Mikey
Nem kell. Haladjon olyan tempóban, hogy tudjon reagálni, ha azzal meg már veszélyeztetné a környezetet, akkor menjen mással vagy vitesse magát.
Lúdas Solymi
slowmotion
Annak idején se tudtak térképpel se eljutni sehova se...ha még az onoka adna neki GPS-t, hogy azt lekövesse...
Gondolom úgy vannak vele, hogy majd óvatosan vezet, hogy ne legyen baj, de reagálni már nem tudnak dolgokra.
Lúdas Solymi
Szerkesztette: slowmotion
több mint 1 éve
Fontos_Vidra
1 483
oké, de ha hárman jól voltak minek állt volna meg bárki? (ez picit kötözködés, picit elméleti kérdés)Nem hiaba irtam tobbesszamban.4en voltunk abbol 3man integettek en eszmeletlen voltam az autoban.gondolom mire magához tért se volt ott senki. se segíteni akaró ember, se mentő.ha eszméletlen voltál honnan tudod? 😊Ilyen is olyan is...Nem mondanám alapnak, ilyen is van, de nem hiszem, hogy ez lenne az általános.Az emberek többsége szarik a másikra, inkább elfordítja a fejét. HendersonKiemelt rész sajnos az alap idehaza.
Beki
Én egyszer lerobbantam a Róna utca Egressy utca sarkán, mert valami elszállt az autóban, kb az első akit leintettem segített félretolni, vártam a trailert, de 20 perc múlva már jött is egy mentő, hogy valaki kihívta, mert ott ül egy ember egy félrehúzodott autóban lebukott fejjel. Pedig csak a telót basztattam.
De volt már defektem vidéki úton, ahol egyből megállt egy Lada, kiszállt belőle egy teljes száztagúcigányzenekar, és kicserélték a kerekemet kb. öt perc alatt, mint valami boxkiállásban.
Sőt, apám már nehezen megy, lába is szar, tüdeje is, random megáll falnak, fának támaszkodva lihegni, és örökké mennek hozzá, hogy jól van e, kell e valami segítség.
Nyilván van aki nem akar magának kényelmetlenséget, siet, máshol jár az agya, de egyáltalan nem gondolom, hogy a többség szarna a másikra és ez lenne az alapattitűd.
Őszentsége Sobri Jóska
Mikor fanak mentunk.reggel.senki nem allt meg.pedig eszmeletlen voltam.
YoungZeeZee
NB2
Fontos_Vidra
Dl
YoungZeeZee
persze, ha volt orvos aki elment mellettetek, akkor az egy fasz, más annyira nem tudott volna neked segíteni
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 024
Ohh, ilyeneket miért vársz el?Vagy inkább nézze végig, hogy merre kell mennie, hogy a táblák alapján el tudjon igazodni.Imádom amikor a vidéki/idős sofőröket mentegetik, mert fogalmatlanok."A rendszám alapján a vidéki idős sofőr eltévedhetett, lehet nem is tudta, hogy szabálytalanságot követ el a visszaforduláskor"Ismét egy szociopata nyugger nyugger:ráadásul még a dupla záróvonalon történő visszafordulás is dokumentálva vagyon, hát ebbű' megszedi magát pontokkal
totalcar.hu/magazin/kozelet/2023/05/31/cserbenhagyasos-baleset-zarovonal-motoros-video/
gyeek
slowmotion
Én nem tudok olyan szabályról hogy vidéken meg lehet fordulni dupla záróvonalnál. 😄
Amúgy ezért jó hogy volt kamera a motoros sisakján. Nagyon örültem mikor apám is vett magának egyet.
Mikey
Nem kell. Haladjon olyan tempóban, hogy tudjon reagálni, ha azzal meg már veszélyeztetné a környezetet, akkor menjen mással vagy vitesse magát.
Lúdas Solymi
slowmotion
Annak idején se tudtak térképpel se eljutni sehova se...ha még az onoka adna neki GPS-t, hogy azt lekövesse...
Gondolom úgy vannak vele, hogy majd óvatosan vezet, hogy ne legyen baj, de reagálni már nem tudnak dolgokra.
több mint 1 éve
Vagy inkább nézze végig, hogy merre kell mennie, hogy a táblák alapján el tudjon igazodni.Imádom amikor a vidéki/idős sofőröket mentegetik, mert fogalmatlanok."A rendszám alapján a vidéki idős sofőr eltévedhetett, lehet nem is tudta, hogy szabálytalanságot követ el a visszaforduláskor"Ismét egy szociopata nyugger nyugger:ráadásul még a dupla záróvonalon történő visszafordulás is dokumentálva vagyon, hát ebbű' megszedi magát pontokkal
gyeek
slowmotion
Mikey
Lúdas Solymi